ISLAM-VIDEO: “Queens of Islam” – Boodschap voor de zusters

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Republikein)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op ISLAM-VIDEO: “Queens of Islam” – Boodschap voor de zusters

 1. Theresa Geissler zegt:

  Altijd weer hetzelfde liedje, hè. We kennen het intussen. En ik merkte het al een paar keer op: De vrouw vergelijken met een juweel is feitelijk de allergrofste belediging, omdat een juweel een levenloos voorwerp is, met HANDELSWAARDE, dat dus een EIGENAAR kan hebben. Zo bezien kun je een mèns -man of vrouw- niet erger omlaag halen, dan door hem of haar met een juweel te vergelijken!
  En dan dat ‘de strijder achter de sluier is een vrouw.”Ja, ja……..
  Eh…..klein vraagje: Waarom kan een màn dan strijder zijn zónder sluier?
  Oh ja, trouwens: Wie zit het op die video allemaal uit te blèren? De één of andere Imam. toch zeker! Een màn dus…….

  Like

 2. Leo zegt:

  Moet dit nou op E.J.
  Brrrraaaaaaakkkkkkk

  Like

 3. toppsorter zegt:

  Vandaag begrijp ik niets van het engels. Ik probeer dus met moeite iets te begrijpen wat er gezegd wordt door baardmans. Als ik het begrijp zegt hij: “dames opstellen in rotten van vier, de wibra luier uit, we gaan vanaf nu zoals in de tijd van Mohammed de billen anders verpakken, voordat ik verder ga even Marlies Dekkers bellen, die weet zoiets wel of is het toch het beroemde touwtje van Allah ?

  Like

 4. Een zeer ‘hoopvol’ videofilmpje!!!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Epidemie! That s all!!

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Een diamant heeft niet echt veel waarde. Het is alleen de glinstering en hardheid dat het een zeldzaam object maakt, maar iemand die het heeft die loopt er mee te koop, hij (zij) toont het aan iedereen die het NIET heeft. Het is om mensen jaloers mee te maken dus.

  Een vrouw is als een diamant is dus een uitspraak voor een rock-artiest. Eentje die vrouwen verslijt bij de vleet. Omdat hij ze wel heeft en anderen niet.

  Een diamant wordt niet gekocht om op te bergen, als het niet gevat is in een mooie setting en als een diamant niet schittert boven een voluptueuze vrouwen boezem dan is het weggegooid geld geweest. Zijn er nog meer stommiteiten in dat filmpje, ja! Maar dit is wel de meest opvallende.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Koekwous.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  De belachelijkheid ten top. Deze achterlijke baardmans kan mij met zijn haatboek nooit overtuigen. DE ISLAM IS EEN VUILE PERFIDE NAZI IDEOLOGIE!! Deze islam is schuldig aan 278 miljoen doden in 1400 jaar tijd. Zo vreet dat maar BAARDMANS!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Dit was een mooi staaltje van pure manipulatie, misleiding en indoctrinatie aangeboden in een compact pakketje van op de keper beschouwd lege woorden en je reinste leugens. Zoals bijvoorbeeld de leugen de grootste geleerde van de islam was Aisha. Voor moslims is zij weliswaar een belangrijk persoon omdat via haar veel Ahadith van Mohammed bekend zijn. Ook schijnt zij op latere leeftijd blijk te hebben gegeven van een uitzonderlijke scherpzinnigheid. Echter wat haar grote wetenschappelijke prestaties ooit zijn geweest blijft vooralsnog onduidelijk. Sterker de islam heeft nog nooit een Nobelprijs winnaar voortgebracht op gebied van natuurkunde of andere exacte wetenschap. De enige Nobel prijswinnaar met een moslimachtergrond was de Pakistaan dr. Abdus Salam. Aangezien Dr. Salam tot de groep van de ahmadiyya behoort mag hij zich van overige moslims geen moslim noemen en mocht hij ook niet de Kalima [de officiële geloofsbelijdenis aan Allah en Mohammed] opzeggen of gebruik maken van de symbolen van de islam. Sterker de ahmadiyya worden als groep ernstig vervolgd door de praktisch alle moslim groeperingen. Dat Dr. Salam in staat is geweest een Nobelprijs voor natuurkunde in de wacht te slepen zit hem in het feit dat de ahmadiyya aanhangers de toepassing van de rede niet uitgeschakeld hebben binnen hun geloofsregelen en dus frank en vrij hun kijk op de wereld mogen richten en oorzaak en gevolg niet tot in het oneindige uit de koran behoeven te peuteren.

  http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1979/salam-bio.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s