VIDEO: Merkel walgt van Duitse vlag!

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Merkel walgt van Duitse vlag!

 1. Trucker zegt:

  Yep, ik herriner me nog het artikel op deze blog waar ze geil als boter de hand schud van moslimbroeder morsi, dat was veelbelovender als die vieze vlag in haar grijppollen trouwens het is een oud communiste dat verklaard alles.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 20.36. uur. Ook Merkel is een persoon en politica, die als lijfspreuk heeft: ” Weg met ons (duitsers)”. Deze tuthola is volledig EUROFIEL en ISLAMOFIEL, conclusie daar gaan de Duitsers nog spijt van krijgen, deze vrouw verlinkt net zo makkelijk haar eigen volk!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, fijn zeg! En dat hebben ze net weer tot Bundeskanzlerin herkozen!
  Tjesus, had dat wijf toch een schop onder haar vette kont verkocht; Ze schoffeert jullie en jullie traditie, waar jullie bij staan!
  Je zou er bijna bezwerend van gaan roepen: “Deutsche, wehrt Euch! Maar dan wèl gericht degen het juiste doelwit, namelijk: cultuurverkwanselende oud-Communisten!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Wat is er mis aan de Duitse vlag, wat is er mis met de Franse vlag enzovoorts. Zij weten al lang en breed dat de nationale staten afgeschaft worden. Alles waarmee de autochtone Europese bevolkingen zich van oudsher mee identificeerden moet weggewerkt worden. De nationaliteiten en het gevoel een Duitser een Fransman of een Nederlander te zijn wordt langzaam maar zeker weggespoeld. Weggespoeld door massa indoctrinatie via de media die volledig in de macht zijn en afhankelijk zijn gemaakt van de machtselite. Alles wat neigt naar gezond nationalisme, liefde voor je eigen land, taal en cultuur wordt afgewezen door het gezamenlijke policor crapuul. Stel je voor hun project zou gevaar lopen. Je maakt geen enkele kans op een grote politieke loopbaan als je niet door de ballotage commissie gekomen bent. Een commissie die je screent op pro EU, pro multiculturele samenleving pro klimaat hysterie en pro islam. De elite trekt elk nationaal gevoel en uitingen hiervan door het slijk. De prinsenvlag wordt zonder blikken of blozen een NSB vlag genoemd door de politieke weekdieren en liefhebbers van een federaal Europa. Zonder dat deze vlag ooit iets te maken heeft gehad met de NSB behoudens dat de NSB getracht heeft deze vlag te kapen. Wat we allemaal al wisten wordt hier door Angela Merkel klip en klaar duidelijk gemaakt en bevestigd door haar lichaamstaal.

  Oh Nederland! Let op U saeck.

  O, Nederland, let op u saeck
  De tijt en stond is daer
  Opdat nu in den hoek niet raek
  U vrijheit, die voorwaer
  U ouders hebben dier gecocht
  Met goed en bloet en leven
  Want sy werd nu gantsch en ‘teenemael gesocht
  Tot niet te zijn verheven

  Beschut, beschermt, bewaert u land
  Let op het Spaensch bedrog
  ey, laet niet nemen uyt u hand
  U Privilegien toch
  Maar thoont u elck een man vol moed
  In ’t houden van u wetten
  Boven al dient God en valt hem steets te voet
  Dat Hij op u mach letten

  Like

  • Leo zegt:

   De Prinsenvlag, oranje, blanje, bleu, werd door de NSB als schaamlap gebruikt.
   Deze vlag is ook nog steeds de vlag van de stad Antwerpen alwaar ook het WILHELMUS
   is geschreven en gecomponeerd, De Groot-Nederlandse vlag dus.
   Alex Peggie, Niet door enig verstand gehinderd dus.
   Volgende keer maar de Brielse-Geuzenvlag meenemen dan……?
   Kijken wat ie daar dan voor valse aantijging aan hangt …… de NAR !!

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. een rare beweging.
  Reken maar dat die Grohe en die andere die met die vlag aankwamen een standje van haar krijgen.
  Helaas moet Mutti gaan onderhandelen met nog erger €urofiele socialisten.
  Over een paar weken weten we waar het naartoe gaat.

  Like

 5. felix zegt:

  Elk volk heeft de regering die het verdient.

  Uit het Frans: Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.
  Joseph de Maistre

  Frans diplomaat en filosoof 1753-1821

  Like

 6. Philippine zegt:

  Wat een walchelijke ordinaire vertoning van die Merkel.

  Duitsland is al vanaf 1945 géén souvereine staat meer.

  Wat een prachtig lied is O Nederland let op u saeck!

  Like

 7. Philippine zegt:

  Schäuble weet echt ook wel dat Duitsland sinds 8 mei 1945 niet meer een souvereine staat is.

  httpv://youtu.be/3TV2OpCmlJc

  Like

 8. Philippine zegt:

  Misschien is deze link beter.

  Like

 9. Tiny zegt:

  Merkel is een echte DDR fanatiekelinge. Als de Hammer und Sichel er nog in hadden gestaan had ze waarschijnlijk wat minder gewalgd. Die vrouw is levensgevaarlijk. Maar men heeft de angst voor extreem-rrrrrääächts er zo ingepompt en geslagen op commando van IM Erika oftewel Merkel, die zelfs veel geld ter beschikking heeft gesteld, hoogst persoonlijk, om alles wat men denkt dat maar een beetje naar iets rechter als de CDU ruikt, met man en macht te bestrijden.

  En dan nog maar een keer. Duitsland heeft de oorlog verloren en kreeg te maken met een bezettingsmach die daar de dienst ging uit maken vanaf 1945. Duitsland heeft wel de overgave getekend, maar nog nooit en met niemand een vredesverdrag. De bezettingsmacht bestond uit Rusland, de Verenigde Staten van Amerika , Groot Brittanien en Frankrijk. Ondertussen heeft zich Rusland terug getrokken. Blijven de andere 3. Duitsland is geen souvereine staat. Daarvoor wer dus de BRD opgericht, die werd in 1990 na de vereniging ook weer opgeheven en toen kwam de BRD GmbH. De BRD GmbH is NIET Duitsland. Het is een firma, ingeschreven in de Duitse Kamer van Koophandel, evenals alle andere openbare diensten, o.a. belastingdienst, politie, brandweer, noem maar op, allemaal zijn ingeschreven als firma bij ook de Duitse Kamer van Koophandel.
  Deutschland, eigenlijk dus nog steeds dezelfde als tijdens de Weimarer Republiek is niet de BRD GmbH.
  De nieuwe bonds kanselier, of dat nu Merkel wordt of iemand anders over een paar weken, zal net als zijn/haar voorgangers eerst naar de VS moeten om daar dat geheime schriftstuk te tekenen.
  De BRD GmbH behartigt de belangen van de bezetters van Deutschland.

  Duitsland zou de soevereiniteit terugkrijgen na tekenen van van vredesverdragen en na een bepaalde periode. Dat zou dan zijn in 2039. Echter bij zijn bezoek aan Duitsland in de toespraak die Obama voor de aldaar gelegerde VS troepen heeft gehouden, heeft hij luidt en duidelijk gezegd, dat Duitsland nooit en te nimmer de souvereiniteit zal terugkrijgen.

  De verkiezingen in dat land die gehouden worden zijn simpelweg constitutioneel gezien ook gewoon ongeldig, zoals zoveel ongeldig is. Dat heeft het Constitutionele Hof in een uitspraak ook nog eens bevestigd. Voor heel veel zaken moet het volk worden geraadpleegd en dat gebeurt niet,
  Wat er wel gebeurt is alles niet grondwettelijk en ook niet volgens de Constitutie.

  Als ik het allemaal begrijpelijk en compleet zou moeten opschrijven, dan had ik dagenlang werk. Bovendien moest ik dan ook mijn hele archief hier op het blog zetten. Is ook ondoenlijk en complex. Maar misschien is dit een aanzet om ook zelf eens naar de feiten te gaan zoeken.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Oh Nederland! Let op U saeck. Een mooi lied en als we ‘Let op het Spaensch bedrog’ veranderen in –Let op het Europeesch bedrog –,is het lied weer helemaal up to date !!

  Like

 11. Jan zegt:

  Dat wijf is nog erger dan een nazi.

  Like

 12. Jan zegt:

  Goed filmpje waarin diverse politici zich uitspreken over de nationale staten en de haat er tegen door de Eurofielen/fascisten:
  Der BRD-Schwindel im Überblick.

  Dat achterlijke wijf kan niet eens aanwijzen waar Berlijn ligt. Makel-Merkel, würde ich sagen.

  Merkel völlig losgelöst

  De langzame dood van de democratie in Europa
  Oorzaak van de erosie van de politieke partijen is te zoeken in Brussel waar 90% van alle beslissingen worden genomen en niet in de Bondsdag. Er heeft een verschuiving plaats gevonden van een regering door het volk naar een feodaal systeem van functionarissen die het lot van de burgers bepalen In Europa sterft de democratie.

  Tussen 1998 en 2004 kwamen 19.000 wetten uit Brussel van de 23.167 en vanaf dat tijdstip steeg het percentage met 6% tot 90%. Wat de Bondsdag beslist moet zich binnen de voorgeschreven regels van Brussel bewegen, aldus Daniel Hannan.
  Veel politici weten niet eens meer waarover zij stemmen als gestemd wordt zoals bij de EMS: “Einige Parlamentarier verwechselten sogar die ESM-Abstimmung mit der Abstimmung über die Griechenland-Kredite. Bei einer DMN-Umfrage über die deutsche Souveränität holten sich viele Abgeordnete ihre Meinung bei der Fraktions-Führung ab.”
  Het centralisme van Brussel is een bundeling van lobbyisten, industrievertegenwoordigers, oplichters, manipulators en spindoctors. De partijen voeren slechts nog symbolische handelingen uit en hun vertegenwoordigers zijn niets anders dan goed betaalde aalmoezeniers.
  De gevolgen zijn wat nu in Griekenland is te zien: een herleving van extreem linkse en rechtse partijen die zich afzetten tegen de zittende partijen die tegen elkaar inwisselbaar zijn en dezelfde mening hebben.
  De onrust in Europa, de schuldencrisis is de ideale voedingsbodem voor dictaturen. Een kleine clique die zeggenschap heeft binnen ondemocratische instellingen zoals IMF, EZB.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/29/der-langsame-tod-der-demokratie-in-europa/comment-page-1/#comments

  Horst Seehofer erklärt, warum Wählen sinnlos ist

  Like

 13. Jan zegt:

  Helaas verkeerde filmpje geplaatst, moest deze zijn:

  Der BRD-Schwindel im Überblick.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s