Barbarisme verovert de geciviliseerde wereld!

Screenshot_16

(Door: real predictor)

De meest verschrikkelijke berichten en beelden, zoals die van de recente aanslag in Nairobi (onthoofdingen, kelen doorgesneden, verbrandingen, kinderen mishandeld en vermoord, etc.), zouden de hele wereld moeten doen opschrikken! Maar het lijkt of de frequentie van dit soort barbarisme de laatste tijd de mensen immuun heeft gemaakt! Hoe komt het toch dat bij een wereldbevolking van 7 miljard mensen, waarvan 23,4 procent moslim is, niemand ingrijpt? Gezien het feit dat het aantal moslims explosief groeit, zal het aanpakken van dit soort barbarisme steeds moeilijker worden!

Hoe heeft het in hemelsnaam zover kunnen komen?

Even een algemene constatering. Geloofsindoctrinatie is een vorm van manipulatie door het systematisch en eenzijdig onderwijzen van aanvechtbare overtuigingen of opvattingen, met de bedoeling dat deze kritiekloos worden aanvaard. Het woord heeft een sterke negatieve connotatie en de als gewenst beschouwde beïnvloeding wordt niet als indoctrinatie betiteld. Een van de kenmerken van extreme geloofsindoctrinatie is dat er, in tegenstelling tot leren, vaak straf gezet wordt op het bekritiseren van geloofsovertuigingen of opvattingen. Die straf kan een heel scala beslaan, van fysieke straffen tot het elimineren van de ‘ongelovigen’.

Bij jonge kinderen werkt dit soort indoctrinatie als een onzichtbare hersenoperatie! Gezien de negatieve gevolgen van dergelijke methoden en resultaten van hersenspoeling is dit niets minder dan geestelijk kindermisbruik van de ergste soort! Deze geïndoctrineerden zullen als volwassenen op dezelfde wijze anderen “misbruiken”.

Je kunt je afvragen of de gevolgen van deze soort indoctrinatie door een actieve deelname in de geciviliseerde wereld zullen afzwakken en de moraal en de ethiek de geïndoctrineerden alsnog zouden kunnen beïnvloeden. Want niet voor niets zie je bij sommige sektes dat de volgelingen, uit angst hiervoor, compleet van de wereld worden afgezonderd. Echter degenen die hieraan wisten te ontsnappen, hebben zich herpakt en konden zich prima schikken in de normen en waarden van deze geciviliseerde wereld. De gevolgen van indoctrinatie, al vindt deze jarenlang plaats, kunnen dus wel degelijk overwonnen worden!

Hoe komt het dan dat islamieten, ondanks dat zij de voordelen en de ontwikkeling van een beschaving kunnen meemaken en hierin kunnen participeren, toch hun barbaarse mentaliteit niet kwijtraken? Volgens mij is hier maar één uitleg voor: bij deze groep is waarschijnlijk door een aangeboren hersenbeschadiging het ‘primaten’ gen nog steeds niet ontwikkeld.

HET WORDT NU HOOG TIJD DAT WIJ BARBARISME UIT ONZE GECIVILISEERDE WERELD BANNEN, VOORDAT DE HELE WERELD BEVOLKT WORDT DOOR BARBAREN EN WIJ WEER TERUGGAAN NAAR HET PRIMATEN TIJDPERK!

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

38 reacties op Barbarisme verovert de geciviliseerde wereld!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Klik m’n laatste comment aan: zelfs wandelende kolenkitten met ingebouwde brievenbus frequenteren Mark Z’s smoelenboek. En da’s ook barbarisme.
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/04/06/hoe-facebook-op-android-toestellen-met-uw-privacy-omgaat/comment-page-1/#comment-4718

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ik ga binnenkort naar de Apenheul en gooi het in de groep!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Civilisatie, wat is dat? Mensen moeten beter communiceren!
  http://www.nu.nl/opmerkelijk/3580746/bejaarden-gebruiken-condooms-jicht.html

  Like

 4. meneertje zegt:

  Over indoctrinatie kan ik meepraten. Ik ben zelf in mijn jeugd (dertiger en veertiger jaren vorige eeuw) in de katholieke godsdienst geïndoctrineerd.
  Ik kan u verzekeren dat ik beslist niet debiel ben en toch had ik ruim twintig jaar nodig om mij van de geïndoctrineerde leer te ontdoen. Op zestienjarige leeftijd had ik weliswaar in een flits opeens ingezien dat het allemaal onzin was, maar de indoctrinatie had ook daarin voorzien: ik onderdrukte dat inzicht met kracht volgens de regels die met de leer waren mee-geïndoctrineerd.

  Ik heb me in mijn leven na mijn geloofsafval er altijd zeer over verwonderd dat ik zo veel tijd had nodig gehad om mij van de geïndoctrineerde leer los te maken.
  Als verklaring heb ik voor mijzelf gevonden dat mijn leefwereld waarin de indoctrinatie geschiedde (op school, in de kerk, maar ook thuis, in de familie, enz.), voor mij als het ware de hele wereld was, die geheel van katholicisme was doordrongen. Iedereen met wie ik leefde (thuis, enz.) of met wie ik omging (vrienden op school enz.) was katholiek. Grondige kennisname van andere leren was streng verboden. Internet en Tv bestonden nog niet.
  Ik was uiteraard als kind, maar toch ook nog vrij lang daarna, geheel van mijn ouders en andere katholieken afhankelijk. Mij daartegen keren zou mij tot een verschoppeling hebben gemaakt; ik zou de basisnoodzakelijkheden voor mijn bestaan hebben verloren.
  Uit zelfhandhaving bleef ik geloven, denk ik achteraf.

  Ik vind bovenstaand artikel interessant, omdat ik er als het ware persoonlijk bij ben betrokken.
  Bij al mijn waardering voor dat artikel moet ik, bijna tot mijn spijt, een genetische verklaring voor de hardnekkigheid van de islam-indoctrinatie toch afwijzen. Hoe zou dat islam-
  gen zich bij de later tot de islam bekeerde volken in de hersenen van die mensen hebben kunnen nestelen?

  Ik denk eerder dat het bij moslims ongeveer zo gaat als het bij mij is gegaan, maar de geslotenheid van de leefwereld van binnen de islam geboren kinderen is nog hechter dan bij mij het geval was, zodat de indoctrinatie nog beter werkt. Op afval staat in principe ook nog eens de doodstraf.

  Wel meen ik dat er intussen een godsdienst-gen bij de mens is gevonden. Dat dit bij sterk geïndoctrineerden, zoals moslimkinderen, als het ware een wijziging ondergaat, lijkt mij mogelijk (al weet ik te weinig van de gen-theorieën af om een gok te doen naar de aard van die wijziging.

  En later bekeerlingen, zoals b.v. autochtone Nederlanders? Daar spelen heel andere factoren een rol. Dat is echt een verhaal apart, dat ik hier niet ga schrijven.

  Like

  • Martha N zegt:

   Meneertje, er zit wel veel waarheid in Uw gedachten.

   Wij, terugkijkend werden opgevoed in angst voor de Heer God, die op de mens (op dat moment nog het kind) neerkeek en alles zag en wist.

   Na de eerste H. Communie mocht je biechten, werd je als zijnde volwaardig beschouwd om je eigen zonden te herkennen.
   Wat is zonde voor een kind van 7 8 jaar
   Zonde is: zoals het in de regels staat: Het niet eren van Uw Vader en Moeder, Stelen, Begeren wat Uw naaste heeft, onkuisheid plegen… etc.
   In Hemelsnaam wat is onkuisheid in de ogen van het kind van toen?
   Tegenwoordig weten ze al vanaf de fles ongeveer wat het is.
   Ik moet opbiechten dat ik heel wat keren gelogen heb over mijn zonden…
   Je MOEST toch zonden opbiechten, dus ik raffelde de zonden maar af die in me opkwamen uit het boekje… Alweer een zonde.
   Ook ik gaf het op na mijn zestiende… een kwestie van nadenken.

   De Mohammed navolgers lopen zo een 500 jaar achter bij het Christelijke/Katholieke geloof. Voor het tot hen doordringt zullen er nog vele jaren verstrijken ben ik bang voor.

   500 Jaar geleden geloofden wij ook absoluut wat men ons voorschotelde (de Kerk).
   Zelf nadenken was verboden.
   Lezen was verboden.
   Ge zult geen andere God aanbidden dan Uw eigen God..!

   Zij geloven werkelijk in wat de Koran hen voorschrijft (zoals wij toen), de rest is bevreesd dat, hoewel ze wat vrijer denken, ze toch gestraft zullen worden en wel de doodstraf (zoals men tijdens de Inquisitie te keer ging met verdachte gelovigen of andersdenkenden).

   Ik zie een toch wel grote overeenkomst met Het Rooms Katholieke Geloof, honderden jaren geleden en de leefomstandigheden van de meeste van de Koran volgers van tegenwoordig.

   Zoals de bevolking toen achterlijk (gehouden), bang en geindoctrineerd werd door de Kerk, zo gaat het nu de Moslims.

   De enigste opvoeding is de leer van de Koran en dat andersdenkenden absoluut afgemaakt moeten worden.
   WIJ zijn de heidenen van toen zoals de Roomse Kerk andere en veel oudere geloven en aanhangers daarvan zag in de bekeringsjaren.
   Er was maar EEN ware God…
   Vergeten we de Inquisitie niet in later jaren…
   Als ze maar dachten dat je tegen was, was je een Ketter… en was het uit met je… Martelingen waar wij geen weet van hebben en zelfs de moslims nog van zouden schrikken zijn eeuwenlang uitgevoerd!

   De Koran is voor de Moslims, om het zomaar eens te noemen, zoals de Bijbel (het O.T en het N.T) is voor andere gelovigen zoals (Rooms Katholieken en Christenen (welke richting ze dan ook aanhangen).

   Alleen DAARIN staat de WAARHEID..

   Het Rooms Katholieke Geloof, ontstond 2000 jaar geleden, de Koran 500 jaar later.
   Zij lopen dus achteraan en dat is te merken.

   Je zou denken, dat wat het “Geloven aan een God” en het respecteren van ieder zijn eigen zienswijze hierover, toch wel gerespecteerd kon worden. Dit echter niet bij de volgers van de Profeet.
   Wie de geschiedenis over het geloof/ geloven aan en in, weet hoe fanatiek de moslims zijn… en zijn gebleven.

   Het is tijd voor nieuwe Kruistochten, hen met geweld stoppen en terugdringen.
   Moslim fundamentalisten zijn het ergste…

   Helaas, gezien wij ons geloof verloren hebben, alleen goedgelovigen zijn overgebleven, zullen we deze keer de strijd verliezen tegen de overheersing door de moslims.
   Mede vanwege de reden dat regerings leiders van de Westerse landen, aangevoerd door Brussel, stekeblind en oer-stom zijn om juist deze fundamentalisten te ondersteunen en ze vrijheid van infiltreren in onze landen te geven.

   Like

   • meneertje zegt:

    Prachtig stuk, Martha! Dank daarvoor.

    Like

   • delamontagne zegt:

    ik ken U van de enkele keer bij wijlen Prof. Frikschoten.En van dat mooie gedicht, waarvan ik U toen vroeg of ,t op ërvaringen” berustte. ( als je erzelf niet mee wordt geconfronteerd, moet je je wel inleven.!!) Wat indoctrinatie vroeger van Katholicisme betreft, ben ik wel enigszins eens. Maar had idee U bent opgegroeid in A,dam, toch niet echt een katholieke stad in de jaren 40. Zou anders zijn, als het was geweest ,zoals ze dat vroeger noemden: “het donkere zuiden = ten zuiden-v-d-grote rivieren. Iedereen was er katholiek.
    Ben een jaar of 6 – 7 jonger dan U en ook opgevoed in Katholieke omgeving. Op school o.a. door de nonnen { zusters v.d. liefde } uit Tilburg, die zaten toen daar. Moet er nog weleens om lachen, want bij overtreding sloegen ze erop l.. Tsja zusters v.d liefde.!!Toen mochten lijfstraffen nog op school. Met andersgelovigen OMGAAN, werd “ontraden”, ze waren er en je ging er dus WEL mee om.
    Die moslims in de m.o-landen, S.A en de andere paradijsjes…………..!!! zien niets anders dan islam om hen heen, 5 keer per dag bidden,5x per dag wordt alles gesloten voor ,t gebed. iedereen controleert elkaar. geen bioscopen, censuur internet en kranten etc,etc.
    Altijd en overall wordt verkondigd dat ,t westen verderfelijker dan alles is, ze weten dus niet beter. Dan , DE RELIGIEUZE-POLITIE.
    de mutaween = politie ter Promotie van Deugd en Voorkoming van Ondeugd . Zou er tijdens het katholisme in de middle eeuwen in Europa ook zulks politie zijn geweest?????? Ik vergeet de Inquisitie, maar dat was geen politie…
    De moslims in het westen echter, kunnen toch volop kennis nemen van de vrije maatschappij hier. Hebben dus voldoende mogelijkheden om na te denken.
    Ik had nog een KLEIN vraagje::: moest U vroeger ook dit boek DE KLEINE
    BLOEDGETUIGE lezen, op die Katholieke lagere sxhool????
    Ik kwam er 50/60 jaar later weer achter via internet, wat een wonder is dat toch:::: internet //////
    DRUKKER!) VAN HET R. K. ]ONGENSWEESHUIS
    TILBURG

    DE KLEINE
    BLOEDGETUIGE
    DE KLEINE BLOEDGETUIGE
    “Mijn onsympathiekste boek”
    OPROEP door Elie van Schilt – met 10 REACTIES
    http://www.cubra.nl/sjep/08vanschiltbloedgetuige.htm
    ///////
    dat je toen zulks antisemitisme kreeg voorgeschoteld als kind.
    Ga nu koffie drinken, die m,n huidige ëngelbewaarder heeft gemaakt.

    Like

   • meneertje zegt:

    @delamontagne; 21;05.
    Ik lees uw reactie nu pas.
    Ik wil eigenlijk nu niet te diep ingaan op mijn eigen katholieke jeugd. Dat ik dat in mijn stuk hierboven wèl heb gedaan was om als het ware van binnenuit duidelijk te maken hoe indoctrinatie werkt en om dat vervolgens toe te passen op de indoctrinatie binnen de islam.

    Om dat laatste ging het mij. Daarop gaat u gelukkig ook in. Inderdaad zegt u ook dat een islamitische jeugd in een land waar bijna iedereen moslim is, als het ware nog meer is dichtgetimmerd dan een katholieke jeugd in het Nederland van de vorige eeuw. En dat van daaruit te verklaren is dat de indoctrinatie in de islam ook nog veel beter werkt dan de katholieke (en andere christelijke) indoctrinatie destijds.

    Toch nog een paar antwoorden op uw vragen. Ik ben opgegroeid in Utrecht, waar de katholieken toen een grote minderheid van zo’n veertig procent vormden. Toch zag men kans de katholieke jeugd vrijwel geïsoleerd te houden van de meerderheid. Op mijn lagere school en M.U.L.O. waren de Fraters van Tilburg de baas. Ik heb later nog wel de vierde en vijfde klas van de Rijks-H.B.S.-B gedaan (en het einddiploma behaald), maar ik was toen al zo geïndoctrineerd dat de “neutralen” voorlopig geen kans hadden mij van mijn geloof te laten afvallen.

    In middeleeuwen begon de katholieke gedachtepolitie (voor zo ver ik weet) pas echt greep op de Europese bevolkingen te krijgen, toen de orde van de Dominicanen was opgericht (dertiende eeuw). Bedoeld een nederige bedelorde te zijn, zoals de Franciscanen, werden de Dominicanen al spoedig een terreurgroep (die ik eerder de roomse S.S. heb genoemd), die iedere afvallige of zelfs vermeende afvallige die ze te pakken konden krijgen, op de brandstapel wist te krijgen. Het vermoorden namen zij niet zelf ter hand, maar zij waren wel de opdrachtgevers en zij waren ook toeschouwers bij de folteringen die dikwijls aan de terechtstelling voorafgingen.

    Het door u bedoelde boekje heb ik vermoedelijk gelezen. Is dat het boekje waarin een joodse jongen die zich tot het katholicisme wilde bekeren, door zijn vader werd vermoord?
    Het katholicisme was in die jaren fel antisemitisch. Zelfs toen Nederland al enige jaren door de Duitsers was bezet, waren in onze klassebibliotheekjes nog dergelijke boeken aanwezig.

    Like

 5. Niets aangeboren hersenbeschadiging! De verlichting heeft gewoon zijn natuurlijk einde bereikt door in een carpe diem cultuur te ontaarden en geen volk nog toekomst ziet.

  Like

  • meneertje zegt:

   Jammer dat uw reactie zo kort is. Ik zou wat in de tweede zin wordt beweerd, wel graag verder uitgewerkt en toegelicht zien. Is er echt niets anders in het Westen dan een carpe diem cultuur? En waarom ziet geen volk nog toekomst in die carpe diem cultuur?
   (ik ben het niet bij voorbaat oneens daarmee, maar ik zou er graag wat meer over lezen.)

   Like

 6. Jan zegt:

  Iedere moslim, ook die passief is, is een imbeciel of een moordenaar in spé, een slapende cel.
  Vorige week werd een dorp in Syrië heroverd door het Syrische leger. Christenen zeiden dat zij verbaasd waren dat hun islamitische buren die decennia naast hen woonden zich ineens tegen hen keerden. Als dergelijke sukkels al zo reageren dan hoeft hen niet te verwonderen dat de westerse linkse clowns hier anders reageren. Daarbij komt bovendien dat links hetzelfde ideologische plan heeft als moslims, het wegvagen van de westerse beschaving, precies dat waarmee de junta bezig is in Amerika. Sinds de gek het Witte Huis betrad is de ellende aan de gang en hielp die soenniet alle soennieten wereldwijd aan de macht en financierde hij wereldwijd islamitische terreur.

  Waarom westerse staten niet optreden? Omdat zij de achterlijke idee hebben dat zij zich niet moeten verlagen tot hetzelfde niveau als de barbaren. Liever laten zij zich afslachten dan dit volk eens en voor altijd de nek om te draaien. In Amerika wist men wel raad met de indianen die dezelfde mentaliteit hadden als de moslims in Nairobi.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens met jouw redenering, niets aan toe te voegen er is geen speld er tussen te krijgen ook. De westerse beschaving als je nog van beschaving kunt spreken als je het goed bekijkt hoe de linkse kerk in ruim vier decennia het Nederlandse volk en onze cultuur stelselmatig naar de knoppen heeft geholpen met de resolutie van Straatsburg in de hand. Zij de linkse onderdrukkers van het moet allemaal anders zijn de schaamte allang voorbij en deinzen er niet voor terug om meer Eu (Merkel de sociaal democrate en Guy Verhofstadt een liberaal) zie de overeenkomst met ons huidige halal-kabinet.

   Like

 7. Koloth zegt:

  Dit barbarisme wordt bewust in stand gehouden door onze zgn. vrije en ontwikkelde westerse maatschappij.
  U weet dat wij (de EU) en de V.S. de Rebellen in Syrië financieel en met wapens steunen om dit extremistische geloof te promoten, niet alleen in Syrë maar over de gehele wereld.
  Heeft U wel eens van false flag aanslagen gehoord ? Kenia.
  Al Qaida is CIA is V.S. het is een groot complot NWO.
  Laten we éérst onze eigen regeringen reinigen van vergif en dan de rest.

  Like

 8. meneertje zegt:

  Nog een kleine aanvulling.
  Ik heb in een bundel artikelen die naar aanleiding van de Rushdie-affaire is verschenen, ook een stuk gelezen waarin ontwikkelde moslims hun door hen als kwellend ervaren dilemma belichtten.

  Zij zagen wel degelijk in dat de islam een verzameling leugens was en dat die leer moreel totaal niet deugde.

  Maar hun kinderen moesten naar moslimscholen, want andere bestonden niet. Machteloos zagen die ouders hoe hun kinderen werden geïndoctrineerd in een leer waarin die ouders zelf niet meer geloofden en die zij als verwerpelijk beschouwden.

  Maar zij konden daarover niets tegen hun kinderen zeggen, want bij de indoctrinatie hoorde ook dat kinderen verplicht waren hun ouders en andere bekenden aan te geven als die iets zeiden wat niet met de officiële leer strookte.
  Je kunt rustig stellen dat die ouders bang waren voor hun eigen kinderen.

  Iets vergelijkbaars heeft zich ook voorgedaan in de Sovjet-Unie en andere communistische landen in de vorige eeuw. Daarover is veel te vinden in de literatuur.

  Like

 9. Jan zegt:

  Op het moment dat een regering niet optreedt tegen ‘biddende’ moslims in straten, wat niets anders is dan economische en maatschappelijke terreur, heeft het land al verloren. Tel daarbij het openlijk laten wapperen van die-haatvlag’/djihadvlag en de rapen zijn gaar en dat is precies wat nu gaande is: openlijke optochten van ‘gematigde’ moslims door de straten met die-haatvlag en geen politie, noch regeringsleider/lijder die optreedt of wenst op te treden. En het heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken maar met openlijk oproepen de staat omver te werpen.

  Muslim cab drivers ignore parking laws, block NYC streets for prayers
  http://creepingsharia.wordpress.com/2011/12/07/muslim-cab-drivers-ignore-parking-laws-block-nyc-streets-for-prayers/

  NYPD refuses to ticket illegally parked Muslim cabbies because they are at mosque
  http://creepingsharia.wordpress.com/2013/09/28/video-nypd-refuses-to-ticket-illegally-parked-muslim-cabbies-because-they-are-at-mosque/

  Voorbeelden uit de VS maar overal gaande

  Like

 10. Jan zegt:

  Actievoeren tegen een vunzig, indoctrinerend curriculum van de school helpt wel, al kost het tijd. In de VS voerden een aantal ouders actie tegen de islamisering van hun kinderen op een openbare (dus staatsschool) die de zegeningen van de islam door de strotten van de kinderen probeerde te persen. Een moeder schakelde uiteindelijk een advocatenkantoor en vervolgens ging deze marxistische bende door de knieën:
  Ohio Mom Gets Islamic Proselytizing Video Removed from 7th Grade History Class
  http://creepingsharia.wordpress.com/2013/09/27/ohio-mom-gets-islamic-proselytizing-video-removed-from-7th-grade-history-class/

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Allemaal bijzonder interessante reacties, moet ik zeggen en ieder in hun soort met een zekere waarde. Toch moet ik het, geloof ik, met Meneertje eens zijn en de mogelijkheid van een aangeboren genetische afwijking bij moslims uiteindelijk afwijzen.
  We moeten tenslotte niet uit het oog verliezen, dat, als je praat over moslims, je bepaald niet één volk bedoelt, in één bepaald gebied, maar een groot aantal volkeren, verspreid over, oorspronkelijk, een groot deel van Azië en Afrika. Ook zijn er meerdere rassen mee gemoeid, zowel blank als negroïde. Dat die allemaal behept zouden zijn met dezelfde, of een vergelijkbare genetische hersenafwijking lijkt mij persoonlijk iets te sterk.
  Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier inderdaad tóch om de indoctrinatie door een gewelddadige (Krijgs)ideologie die nu eenmaal twee dingen vraagt: Onderwerping aan allah en, in dat kader, onderwerping van ànderen aan allah. Waarbij praktisch elk middel geoorloofd is. -Zelfs liegen dat het om een ‘vredesreligie’ zou gaan.
  En vergeet niet: Er ís een tijd geweest dat het Christendom inderdaad de neiging had, in dezelfde fout te vervallen, in de periode waarin de Geest van het Nieuwe Testament wat op de achtergrond was geraakt en die van het Oude Testament (met elementen als macht en vergelding) zich meer deed gelden. Zó raadselachtig is het dus allemaal niet eens.
  Bovendien kreeg het Christendom met de Verlichting te maken. De Islam niet.
  Er zijn legio oorzaken aan te wijzen, dat de Islam nu zo’n starre, achterlijke ideologie is, maar een algehele genetische afwijking…..Nee…..

  Like

 12. Ik denk dat de discussie over Indoctrinatie (oftewel hersenspoeling) ook bij psychologen nog steeds een hot item is! Ikzelf denk dat een hersenspoeling tot het aanzetten van massamoord (ook op onschuldige kinderen) bij gezonde volwassen met een besef van goed en kwaad onmogelijk is! Bij de islamieten is dit besef er niet omdat (net als bij huiskatten die nog steeds vogels doden) dit “DE AARD VAN HET BEESTJE” is!

  Like

 13. Dr. Kwast zegt:

  Angst is de god van het leven. Ieder mens is bang van het onbekende. Angst is een tweede natuur. kan men zien als een god. Bij nood zit de kerk vol. Als alles naar wens gaat is dezelfde god veranderd in iets wat aan te roepen is om meer geluk bij spel of gevecht. Veel mensen hebben begeleiding nodig om te kunnen leven. Een mens is over het algemeen een kuddedier. Wordt dankbaar gebruik van gemaakt, van hen die graag dominant zijn ten opzichte van degeen die minder zelfstandig kan zijn, vandaar groepsvorming. Daar wordt de god van de angst letterlijk toegepast. De een omschrijft het dwingend de ander probeert het met liefde. Maar de angst zit er overal achter ( de hel ). De een mag moorden om in het hiernamaals te komen, de ander die het doet komt in de hel. De een krijgt maagden de ander kooltjes vuur. Maar de angst ( god ) maakt uit wat je doet, of ingegeven is door de dominante persoon waar je naar luistert. Het schrift helpt hen die dat kunnen verwerken. Begrijpen wat er staat wordt moeilijker. Dat is weer een voordeel van hen die daarin dominant zijn. Logisch dat zij die daar geen begrip van hebben sowieso ondergeschikt zijn en uitvoeren wat er gevraagd wordt. Zelfs zij die het goed kunnen lezen zijn slaven van hen die weten wat er staat. En de angst ( god ) gebruiken in hun voordeel. Mijn kijk op de wereldwijde ellende van nu en in de toekomst.

  Like

 14. realist zegt:

  onze toekomst word bepaald door wat we doen in het heden,ik ben het volledig eens dat het werelwijd probleem islam genaamd voor eens en voor altijd aangepakt word in het belang van de toekomst van alle niet-moslims.rusland en azie zijn er klaar voor,nu het slappe westen nog

  Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  @ real predictor

  U steld de vraag hoe het toch ooit zo ver heeft kunnen komen, maar het antwoord ligt voor de hand.
  Namelijk olie en puur en alleen omdat de meeste Olie toevallig in landen zit waar de meest achterlijke geloven en ideologieen de dienst uit maken.
  Daarbij komt nog dat het westen niet een derde wereldoorlog wil riskeren terwille van de olie maar wel terwille van de Islam, alleen wachten de westerse landen tot de moslimstaten technisch ver genoeg zijn om ons te bestoken met nucleaire wapens.
  Iets anders is er niet van te maken

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Let op! De volgende jurkendrager spreekt kennelijk uit eigen ervaring, hij zal z’n ongewassen
  ballen bedoelen zeker…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21930957/___Autorijden_risico_eierstokken___.html
  Ergo: het gaat zijn verlopen, vrouwenhatende soort er alleen maar om om vrouwen het leven zo moeilijk mogelijk te maken. Dan zeg ik op mijn beurt: laat in het vervolg de vrouwen met rust en ga zelf moordlustige en triggerhappy idioten verwekken.
  Zal een hele klus zijn, neem dat van me aan.

  Like

 17. Trucker zegt:

  @ meneertje 29 september 2013 om 11:28

  Heb vandaag geen zin in lange comments , beperkt me tot minimum:

  Het eerste wat een islamiet leert als hij uit de fokmachine komt :
  stap uit de islam en je bent dood.
  Wij zijn uitverkoren
  Je eist, steelt, plundert, verkracht, foltert, vermoord, pleegt terreur tegen iedereen, en tot slot verover je de wereld.

  Like

 18. Jade zegt:

  Vers van de pers, 50 studenten in hun slaap doodgeschoten,
  en vrouw gestenigd voor in het bezit hebben van mobiele telefoon.
  Bron: geenstijl & .independent.co.uk

  Like

 19. Republikein zegt:

  God heeft alles in de hand!

  Like

 20. Jean zegt:

  Die foto is maanden geleden al eens gepubliceerd, toen al was ik aan ’t zoeken naar het verschil van gedierte tussen de 2 foto’s beneden links. Helemaal links is een gorilla maar welke aap is die er vlak naast? brrrr.

  Like

 21. luckybee zegt:

  De linksen gaan in het Malie veld in Den Haag protesteren voor de hand having van de Poeblieke om roep 1,2,en 3. In onze interesse is het dat alle drie omroepen verdwijnen, het zijn allemaal een indoctrinatie maschienen van de Marxisten, om zo hun gelijk te halen.Ik hoop dat niemand in het Malieveld komt opdagen.

  Like

 22. Gelovig OUD-MARINIER zegt:

  Ik lees hier en ook in bijna ieder voorgaand artikel en reactie , dat vele mensen in het Westen een enorme fout maken door de gruweldaden (uit naam van GOD , e vergelijken met die wat tegenwordig gebeurt zoals van de Islam . Daaraast , zou ik die mensen toch willen aanraden om de Bijbel erst eens goed te lezen + een vertaling van de Koran. Kom je tot de ontdekking dat in de Koran, het Islamitische geloof EN Mo , goedkeuring geven om “andersgelovigen en anders denkenden of mensen die het niet met hun idealen en ideolgie een zijn , naar de eeuwige jachtvelden te helpen , te martelen , en noem maar op. HET grote verschil dames en heren die zo tekeer gaan dat dit ook het geval was /is met de Bijbel …. slaan toch echt de plank mis. WAAR staat dat de HERE JEZUS oproept tot geweld en het vermoordn en martelen enz enz van anders gelovigen/denkenden ? NERGENS …(eerst goed lezen en vergelijken mensen, daarna pas kommentaar geven) … ( Verder, even los van welke congregatie dan ook die zich Christelijk noemt, ” wat is de definitie van een persoon die zich Christen noemt ? …heel simpel….een volgeling van de HERE JEZUS CHRISTUS…..NIETS anders…..U kunt zelf nalezen in de Bijbel dat de HERE JEZUS CHRISTUS , niets of niemand iets in de weg legde , zelfs niet eens mensen probeerde op te dringen dat HIJ de ZOON van de ALMACHTIGE HEMELSE VADER was/is/zal zijn. ) Dat er dingen in de middeleuwen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen, heeft NIETS maar dan ook totaal NIETS met het geloof te maken , maar is een interpretatie van enkele machtsbelustte en grootheidswaanzinne HOOGGEPLAATSTE KATHOLIEKE personen. Ook de sexuele uitspattingen van R.K. paters , pastoors delaatste tijd worden vergeleken met de daden van de Islamieten die hun vleselijke lustn op kinderen botvieren enz enz…Ook hier maakt men het verschil NIET , door te kijken naar wat de Islam “oorloofd” en dus gebruikelijk is bij deze hersenontbrekende perverselingen, en het feit dat de gebeurtenissen door enkele pastoors , paters enz enz van de R.K. kerk INDIVIDUELE acties zijn en door het CHRISTELIJKE geloof als zodanig , ALS ZONDE EN VERBODEN WORDT BETITELD. Verder, als overtuigd en gelovig Christen, ben ik teen geweld . Als oud marrinier en Libanon veteraan, weet ik ook dat er in deze samenleving mensen , groeperingen en regeringen zijn, die STOKDOOF zijn voor oplssingen via verbale wijze en dus keihard , ijskoud niet voor rede vatbaat (willen ) zijn en schijt hebben aan alles en iedereen. Helaas pindakaas, …maar dan ben ik 100% voor militair ingrijpen en MET gebruik van geweld…. KEIARD terug slaa naar deze gastn. Wel wil ik de mensen erop wijzen ..die de Bijbel regelmatig lezen en bestuderen…, in “OPENBARINGEN” staat namelijk dit soort dingen al beschreven …en dat de Westerse wereld en Christenen een enorm zware tijd tegemoet gaan tegen hde tijd dat het einde der tijden naert. ) Zij zullen overal ter wereld wordn gehaat en vervolgd enz enz…

  Like

 23. Tom Hendrix. zegt:

  @gelovig Oud Marinier: 06.35. uur. Hallelujah, ik stem volledig in met uw reactie! Jezus Christus was en is de LIEFDE ZELF. Het verschil is eenvoudig, Christus = LIEFDE, en ISLAM/MO/KORAN= HAAT!

  Like

 24. Jan zegt:

  Liefde van vader voor dochter kent geen grenzen

  ‘Haunted’ dad tortures teen daughter for two months
  He shaved her head and pulled off her nails to fight jinn sent by his wife http://www.emirates247.com/news/region/haunted-dad-tortures-teen-daughter-for-two-months-2013-12-09-1.530574

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s