Gevaarlijke tijden: Niemand kan de gewelddadige islam ontkennen (+ update)

Screenshot_4

(Door: James Lewis)

Niemand kan de aard van de jihad ontkennen na de horror verleden week in Kenia en dat werd overal in de wereld uitgezonden. Iedereen die de wrede moorden in het winkelcentrum van Nairobi heeft gezien begrijpt het. Maar onze door en door corrupte en van islam doordrenkte  media en politieke klasse zullen deze wreedheden blijven ontkennen. De Britse premier David Cameron gaf juist de misselijk makende verklaring dat “islam vrede betekent”.

De regerende elite in het Westen wist de waarheid na 9/11 te verdraaien en te verbergen. Men verkeert wanhopig in de ontkenningfase, omdat ze erg bang zijn dat de woede en verontwaardiging van het publiek hun macht zal vernietigen. Hillary nam een loyalist van de Moslimbroederschap aan als haar topassistente. Onze politieke en mediale klasse is daarom volledig betrokken bij het toedekken van een duidelijke en tegenwoordig gevaar. Hij moet daarom in de volgende verkiezingen verslagen worden.

Hassan Rouhani’s charmeoffensief in New York deze week is een perfecte demonstratie van de “double-talk” van de islamitische oorlog . Rouhani is de moordenaar die de aanslag op de kazerne van de VS-mariniers in Libanon in 1983 coördineerde, daarbij 299 jonge Amerikaanse en Franse vredestroepen dodend. Moordenaar Rouhani werd deze week begroet met een golf van positieve publiciteit door de New York Times. Moslims zoals Rouhani willen u neersteken met een glimlach en dan in het hart. Het is hun leer. U kunt ze vandaag de dag zien lachen, omdat ze weten dat ze aan de winnende hand zijn.

De jihad begint met het absolute doel van het bekeren van alle ongelovigen in de wereld of ze te doden. De islamitische oorlogsdoctrine beschrijft strategieën om de wereld te veroveren, zoals zelfmoordterrorisme , oorlogspropaganda en intimidatie, bedrog en verraad, infiltratie en sabotage. Tenslotte wordt elke strategie uitgevoerd in een reeks van opzettelijke tactieken, aangepast aan de leeftijd van het web . Dit is een oorlogstheologie pur sang. De daaruit voortvloeiende dreiging van een imperialistische islam is net zo groot als de dreiging van een imperialistisch communisme tijdens de 70-jarige heerschappij van de Sovjet-Unie .

Oorlogstheologieën zijn niet zeldzaam in de geschiedenis. Het laatste echt gevaarlijke geval was Japan’s Bushido cultus met zijn verering van de goddelijke keizer. Door openlijk te buigen voor de koning van Saoedi-Arabië boog Obama voor de oorlogstheologie van de islam. Dat is niet hoe de Amerikanen het zagen – maar dogmatische moslims hadden het wel door. De diepe buiging van Obama droeg een dubbele boodschap, zoals zoveel van de dingen die hij doet.

Er is iets veranderd vandaag, omdat voor gewone mensen de ontkenning aan het vervagen is. Gedurende twee decennia heeft onze linkse, heersende klasse gevochten tegen het openlijk erkennen van de realiteit van de jihad, sinds de eerste aanslag op de Twin Towers in 1993. In plaats daarvan heeft links stelselmatig onze afweer verzwakt. De Clintons bouwden een muur tussen op het buitenland gerichte en op het binnenland gerichte inlichtingendiensten ten aanzien van terrorisme, alsof islamistisch terrorisme geen enkele ideologische beweging is. Het resultaat was 9/11/01. Dat was de grootste overwinning van de oorlog van de ​​islam sinds het Ottomaanse Rijk afbrokkelde in Wereldoorlog I. We weten nu dat het Clinton Center een kanaal voor doorsluizen is van geld van de Moslimbroederschap voor de campagne van Hillary. Dat verklaart waarom Huma Abedin zich in het centrum van die campagne bevindt.

Na het doden van Osama bin Laden vertelde Obama de Amerikanen dat hij de oorlog tegen het terrorisme aan het winnen was, maar in feite maakte hij islamitisch imperialisme mogelijk door zich te roeren in de nep “Arabische lente” in het Midden-Oosten, stabiele regeringen vernietigend, zoals die van Egypte, en het openlijk ondersteunen van de Moslimbroederschap. De Moslimbroeders zijn een radicale oorlogscultus. Zij waren verantwoordelijk voor het vermoorden van Anwar Sadat, de Egyptische leider die dertig jaar de Arabische vrede met Israël en het Westen mogelijk maakte. Hun publiekelijk verklaarde ambitie is “om te sterven voor Allah” en iedereen begrijpt wat dat betekent. Iedereen, behalve gewone Amerikanen die nog steeds blind zijn voor de werkelijkheid .

Het staat nu buiten kijf dat de Moslimbroederschap immense politieke macht onder linkse politieke en media- elites in de Verenigde Staten en Europa heeft verworven. Daarom is onze verdediging in de oorlog tegen de ​​islam zo zwak geweest. De corrupte geldstroom van de Moslimbroederschap naar de Verenigde Staten werd juist vorige week blootgelegd in een excellent onderzoek door het Center for Security Policy . Dit verhaal moet veel aandacht krijgen als we willen overleven.

“De Raad voor Amerikaans – Islamitische Relaties ( CAIR ) verbergt donaties uit het buitenland door een reeks van schijnorganisaties, volgens de documenten van gerechtelijke acties waarbij de moslim pressiegroep CAIR verplicht is bij de IRS (Belastingdienst) bijdragen van meer dan $ 5000 te melden. Haar schuiven met 501 ( c ) ( 3 ) en 501 ( c ) ( 4 ) maken het echter mogelijk om zonder openbaarmaking miljoenen dollars te verzamelen van olierijke moslimlanden….

De ingewikkelde structuur en de financiering van CAIR’s machinaties zijn duizelingwekkend. Vandaag de dag bestaat de originele Raad voor Amerikaans islamitische Betrekkingen formeel helemaal niet​​. In juni 2013 veranderde CAIR haar naam in het nietszeggende Washington Trust Foundation Inc ( WTF )”.

Obama heeft bewust een double-talk beleid uitgevoerd, een beleid van Taqiyya ( heilige double – talk ) tegen de moderne wereld . Hij heeft systematisch het moslimradicalisme genegeerd  – Iran is het meest duidelijke bijvoorbeeld, zoals we zien in de meester van leugens, president Rouhani, van vandaag. Iran ligt slechts vijftig mijl verwijderd van Saoedi-Arabië en de steden Mekka en Medina. Die twee landen, Iran en Saoedi-Arabië, zijn de grootste bronnen van de islamitische, terroristische ideologie, financiering en rekrutering. Iran en Saoedi-Arabië ageren voortdurend tegen het Westen.

(MEMRI.org vertaalt deze dagelijkse bedreigingen in het Engels. Het is een onmisbare bron van waarheid in deze tijd van oorlog. Onze ontrouwe media verbergen altijd de waarheid.)

We kunnen de “Global Jihad” niet winnen zonder de bronnen van de haat te stoppen. Dat mag niet het voeren van een wereldwijde oorlog  betekenen, maar het moet grote druk tegen die regimes betekenen vanwege hun constante verspreiding van oorlogspropaganda tegen ons. Als zij niet stoppen, moeten ze worden omvergeworpen. Jihad regimes worden gehaat door hun eigen volk, dat is waarom ze niet kunnen aflaten van binnenlandse wreedheid. Zowel Iran en Saoedi-Arabië zijn fundamenteel instabiel en kunnen worden omvergeworpen. Zij moeten een Poetin – stijl ultimatum krijgen, geen Obama – stijl speech.

De oorlogszuchtige moslims respecteren Poetin, omdat zijn bedreigingen reëel zijn. Ze hebben niets dan minachting voor het Westen. Tot dusver hebben ze gelijk gekregen. Daarom is Vladimir Poetin, de nieuwe tsaar, de sleutel tot het winnen van de “Global Jihad”. We moeten zijn medewerking zien te verkrijgen, omdat Rusland niet een nucleaire zelfmoordsekte met ICBM’s (langeafstandsraketten – vert.) in de buurt van de eigen grenzen kan willen. Poetin is geen democratische heerser, op zijn zachtst gezegd. Maar in deze oorlog is het in zijn eigen vitaal belang om een alliantie met ons uit te onderhandelen .

Wanneer de jihad volgend jaar nucleair gaat, zal Rusland , Europa , Azië en de Verenigde Staten permanent worden bedreigd door raketten van zelfmoordsekten. Dat was de dreiging waarvoor George W. Bush in de duidelijkste taal waarschuwde en in weerwil van de Democratische haat tegen Bush is het volledig duidelijk dat hij gelijk had. Als beschaafde naties deze aanval overleven, zal de geschiedenis vriendelijk terugkijken op de regering Bush/Cheney.

Onze linkse elite heeft oogluikend toegezien en samengewerkt met de gewelddadige islam. We weten dat door de rechtstreekse blootstelling van het publiek in de massale collusie tussen Saddam Hoessein, Jacques Chirac en Dominique de Villepin in het “Olie voor Voedsel” schandaal . We weten dat Tony Blair samenspande met Muammar Gadaffi met betrekking tot de Libische terrorist die de Pan Am vlucht boven Lockerbie, Schotland opblies en om deze te bevrijden. We kunnen veronderstellen dat groene socialisten worden gefinancierd door olie-geld, omdat ze consequent de binnenlandse productie van energie gedurende twintig jaar hebben gesaboteerd. Groene sabotage houdt de prijs van olie uit de Golf hoog. Niemand is ooit gestraft .

De “Global Jihad” is een ideologische oorlog, net zoals de Koude Oorlog. Deze kan worden gewonnen. De terroristische islam verslaat zichzelf als mensen beelden zien zoals uit Kenia, Syrië, Irak en de rest. Egypte kwam onlangs in opstand tegen de barbarij van de Moslimbroederschap. In de Groene Revolutie van Iran probeerden Iraanse jongeren te rebelleren tegen de moellahs en werden met minachting door Obama en Valerie Jarrett behandeld, die (overigens) werd geboren in Iran en dat gruwelijke regime moet begrijpen. Er zijn genoeg mensen in de islamitische wereld die niet terug willen naar de Middeleeuwen. Zij moeten worden gesteund en aangemoedigd.

Het is al laat en tot dusver beschaafde volkeren hebben in het aangezicht van terroristische bluf en intimidatie bakzeil gehaald . Maar we hebben immense veerkracht . We kunnen de jihad-oorlog winnen zoals we de Koude Oorlog wonnen. Maar eerst moeten we een verantwoord leiderschap vinden. Onze corrupte heersende klasse moet worden weggestemd.

Bron:

http://www.americanthinker.com/2013/09/nobody_can_deny_violent_islam.html

Auteur: James Lewis

Vertaald uit het Engels door:

 Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Update:

The Glazov Gang – Steve Emerson, ´s werelds leidende expert omtrent islamitische terroristische netwerken, een interview.

http://www.youtube.com/watch?v=SaNMPpgPCh4

Een artikel van Daniel Greenfield – http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/cairs-islamophobia-meltdown/

Lees evt. ook Clare Lopez, http://www.centerforsecuritypolicy.org/2013/09/22/doj-slams-fbi-for-ties-with-cair-muslim-brotherhood/

Een artikel van Bill Warner, dat op veel sites genoemd wordt, over Nairobi http://www.americanthinker.com/2013/09/separating_the_kafirs_from_the_muslims.html

En deze video van David Wood, alleen al zijn ironie is legendarisch;

http://www.youtube.com/watch?v=W8F2K9Eg_U0#t=262

Brian Lilley in een interview met Tarek Fatah;

http://www.sunnewsnetwork.ca/video/featured/prime-time/867432237001/see-no-evil-name-no-evil/2688826950001/page/3

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Moslimbroederschap, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

37 reacties op Gevaarlijke tijden: Niemand kan de gewelddadige islam ontkennen (+ update)

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Indertijd bij Joost Niemoller in de Irandraad en bij de site Onlydemocratieforiran haalde ik regelmatig de artikelen aan van American Thinker en heb eerlijk gezegd toen de boodschap niet begrepen dat de opstand in Iran een opstand was van mensen die het allemaal eigenlijk beter begrepen hadden als wij.
  Pieter ofwel Bleu karuna indertijd heeft me er voor gewaarschuwd en achteraf nu we zo veel jaren verder zijn word een en ander duidelijk.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Islam kut op, Islam kut op,, Pislam Pislam pislam kut op!
  http://www.freethinker.nl/oud/wetenschap-in-de-Koran.htm

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  We kunnen veronderstellen dat groene socialisten worden gefinancierd door olie-geld, omdat ze consequent de binnenlandse productie van energie gedurende twintig jaar hebben gesaboteerd. Groene sabotage houdt de prijs van olie uit de Golf hoog. Niemand is ooit gestraft .

  Aantal opmerkelijke uitspraken van Duits Europese groen-linkse politici in het licht van dit artikel en hun participatie in het van bovenaf veranderen en of vernietigen van de Duits Europese samenleving:

  1) Deutschland verschwindet jeden Tag immer mehr, und das finde ich einfach großartig.”

  Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen

  2) Am Nationalfeiertag der Deutschen ertrinken die Straßen in einem Meer aus roten Türkenflaggen und ein paar schwarzrotgoldenen Fahnen.

  Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen, Wunschvision zum Tag der Deutschen Einheit, Artikel in der Welt am Sonntag vom 6.Februar 2005

  3) “Deutsche sind Nichtmigranten, mehr nicht!”

  Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

  4) „Ich wollte, daß Frankreich bis zur Elbe reicht und Polen direkt an Frankreich grenzt.“

  Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen vor dem Parlament im Bundestag, Quelle: FAZ vom 6.9.1989

  5) „Wir, die Grünen, müssen dafür sorgen, so viele Ausländer wie möglich nach Deutschland zu holen. Wenn sie in Deutschland sind, müssen wir für ihr Wahlrecht kämpfen. Wenn wir das erreicht haben, werden wir den Stimmenanteil haben, den wir brauchen, um diese Republik zu verändern“.

  Daniel Cohn-Bendit, Bündnis90/Die Grünen

  6) „Deutschland muss von außen eingehegt, und von innen durch Zustrom heterogenisiert, quasi verdünnt werden.”

  Joschka Fischer Bündnis90/Die Grünen in seinem Buch “Risiko Deutschland”

  7) „Es geht nicht um Recht oder Unrecht in der Einwanderungsdebatte, uns geht es zuerst um die Zurückdrängung des deutschen Bevölkerungsanteils in diesem Land.”

  Vorstand der Bündnis90/Die Grünen

  8) Die Abschaffung der Eidesformel “Zum Wohle des deutschen Volkes” wird im NRW-Landtag einstimmig beschlossen.

  Arif Ünal, Bündnis90/Die Grünen, war Antragssteller.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Allereerst bedank voor de vertaling Vederso!

   De bijdrage van Bündnis90/die Grünen aan de ondergang van het Westen, te beginnen in Duitsland ,is inderdaad glashelder,Guus!
   Het opmerkelijke aan dit alles is dat de betreffende uitspraken in de volle openbaarheid zijn gemaakt en de overduidelijke strekking ervan is van de kant van de Groenen nooit tegengesproken.
   Niettemin laten de Duitsers de ”ont-duitsing” waar de partij van pedo Cohn Bendit en Jürgen Trittin zich sterk voor maken, zonder al te veel tegenwerking over zich heen komen als schapen.

   Ook Merkel draagt haar steentje bij en zij wordt steeds meer pro “”Europa” en zoals wij weten is datzelfde “Europa” zeer VOOR de (belangen van de )islam en dus vierkant TEGEN de belangen van de autochtone bevolkingen.

   De islam zal stelselmatig worden vrijgesproken van alle gewelddaden die door jihadistische criminelen worden bedreven, want, zo stelt politiek correct “‘iook slam betekent Vrede en dus is het redelijk om vast te houden aan de gedachte dat de islam vrede brengt. en geen Onderwerping, zoals de vertaling van het woord islam behoort te luiden.
   Over de infantiele Europese/politiek correcte krompraat wil ik het maar verder niet hebben, want voor iedereen die nog werkelijk kan nadenken is één ding zonneklaar:

   ”Europa” en haar multiculturele aanbidders zijn door hun opvattingen absoluut medeplichtig aan alles wat vanuit de wereld van de islam aan ellende over de wereld wordt uitgestort.

   De omvang daarvan wordt door James Lewis in scherpe lijnen weergegeven.
   Uit de doos van de islamitische Doos van Pandora stijgt onder meer ook Jodenhaat van ongekende proporties op.
   De stelselmatige haat tegen de Joden en de intentie om de Joden om te brengen worden de ”ware gelovigen” met de paplepel ingegeven.

   Ik zeg dit, omdat wij hebben kunnen zien dat in de laatste Tweede Kamer beschouwingen Wilders weer eens in de beklaagdenbank werd gezet: hij was door zijn verbintenis met ”dubieuze politieke partijen”, opeens besmet met het virus van het antisemitisme…

   Hoort, wie het zegt!
   Als er ooit sprake is van permanent samengaan met extreem antisemitische krachten dan geldt dat wel voor de politiek correcte meutes die en masse de EU en de islam in de kont kruipen.
   Het is juist wat Wachteres in een reactie elders op deze site stelt: Wilders moet zich gaan voorzien van goed opgeleide woordvoerders die in heldere taal met elke vorm van tegenspraak voorgoed kunnen afrekenen.

   Dat is nodig om het volk werkelijk wakker te krijgen.
   Als het volk niet bij de les geraakt en in actie komt, dan zullen wij steeds achter de dreigende ontwikkelingen aanlopen lopen die Lewis zo goed beschrijft.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Henk V: 15.07. uur. Puik gedaan Henk! Daar kan ik helemaal achterstaan! Ik heb mij ook gloeiend zitten ergeren op de demonen 666 fascist en leider Pechthold. Juist een partij als D66, zou zich kapot moeten schamen, zij halen moslims binnen en verkondigen dat de Armeense Genocide niet erkend dient te worden. En deze huichelaar Pechthold meent ons te moeten schofferen? Ik heb de petitie getekend waarin werd opgeroepen deze landverrader te dagen, ik hoop het te mogen beleven!

    Like

 4. Republikein zegt:

  Wat had je anders verwacht met die volksverhuizingen.
  http://www.nationalgeographic.nl/magazine/reportage/de-wereld-van-de-islam

  Like

 5. Republikein zegt:

  Idem!

  Like

 6. Republikein zegt:

  @Republikein

  On topic graag!

  E.J.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1713737/2013/09/30/Boeddhisten-steken-woning-van-moslims-in-brand-in-Myanmar.dhtml
  Las hier ook dat een bepaalde groepering in Noorwegen heeft gedreigd alle mosketen in de fik te steken. Zit in ieder geval de brandweer niet zonder werk, maar als ik daar brandweer-chef was, zou ik lekker veel te laat komen…

  Like

 8. Pingback: HET IS ZOVER! ISLAMIETEN BEREIDEN DE MACHTSOVERNAME IN EUROPA VOOR! | eunmask

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Niet-moslims nog minder dan dieren. Da’s makkelijk: als ik moet kiezen tussen de eerste de beste hond of kat en zo’n verdomde, vrouwenhatende tapijtvreter dan weet ik het heel gauw.
  http://michael-mannheimer.info/2013/09/29/mitten-in-europa-durfen-imame-ungestraft-verkunden-dass-nichtmuslime-niedriger-seien-als-tiere/

  Like

 10. luckybee zegt:

  Daar om weg met alle Poeblieke omroepen,1,2,3 die een forum is voor alle linkse indoctrinagen.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Doorsturen naar de Tweede Kamer s.v.p.!

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Ja, containment van de islam bepleit ik al langer: http://bit.ly/1bknDbx: “God, geef ons een George Kennan inzake de islam”

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Het artikel is juist en correct. Er staat geen woord “Spaans”, bij. Maar of onze politieke nitwits daar iets mee doen, waag ik te betwijfelen! De meeste kamerleden zijn compleet Eurofiel-en Islamofiel.
  Daar verwacht ik buiten de PVV, helemaal niets meer van.

  Like

 14. Jan Wandelaar zegt:

  11,000,000 Muslims have been violently killed since the establishment of the State of Israel in 1948.

  http://plancksconstant.org/blog1/2013/09/11000000_muslims_have_been_violently_killed_since.html

  Muslims are safer fighting a war against Israel than living peacefully in some Muslim country. Is that crazy or what?

  Like

 15. Jean zegt:

  In Vlaanderen is nu al 3,8% vreemdelingen geïnfiltreerd in de ambtenarij, ik wil in elk geval NOOIT door een allochtoon bediend worden, niet in een winkel, niet in een gemeentehuis en zeker niet in een ziekenhuis, daar zal ik mijn hele leven me blijven tegen verzetten want die vreemdelingen/allochtonen horen hier niet thuis, het is toch enkel maar ellende, barbaars geweld, provocatie en angst met dat zootje ons opgedrongen door de GEVAARLIJKSTE MISDAADORGANISATIE de EU volgepropt met zwaar dementerende decadent zakkenvullende volksverraders.

  Like

 16. Jean zegt:

  Mensen vergeet aub één zak nooit:
  STEM GROEN EN JE ZIT HEEL SNEL ZONDER POEN.
  STEM ROOD EN HET WORDT GEGARANDEERD EEN SNELLE DOOD.

  Like

 17. Jean zegt:

  Europa MOET islamvrij geveegd worden, die beestachtige barbarij hoort niet thuis in ONZE westerse beschaving.
  Alle instellingen die zich inlaten met die allochtonen MOETEN gesloten worden en de leeglopers die erop parasiteren de straat op geflikkerd worden.
  Wij willen die allochtonen niet in ONZE gemeenschap en zeker geen moslims.

  Like

 18. Rick zegt:

  Heb dit punt al een paar keer eerder aangestipt en het is helaas een waarheid als een koe. Meer dan proteststemmen zullen onze stemmen, treurig genoeg, nooit worden 😦
  http://www.citareg.nl/de-pvv-het-onmogelijke-alternatief/

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  @Jean: 11.50. uur. Deze spreuk is geweldig Jean, die moeten we inlijsten!

  Like

  • Q zegt:

   Bedankt voor de link Wachteres maar ik wil die beelden niet eens zien. Zulke barbarij maakt me banger als toen ik als jochie voor de eerste keer “the birds’ van Hitchkock zag.

   Ik weet de meesten zouden zeggen dat ze er razend van worden maar ik niet. Het besef dat je hier in eigen land ook slachtoffer kunt worden van zulke ‘op zichzelfstaande gevallen die helemaal niets met de islam te maken hebben’ en dat het dan het beste devies is om je ook maar dood te vechten …
   omdat je voor geen goud levend in de macht van zulke imbecielen zou willen vallen.

   En iedereen om me heen die ik van deze zorgen vertel die vertellen me : maak je niet zo druk. Ik ken ze ook wel hoor die aardige moslims. Collega’s. Ik heb er wel eens een paar proberen te vertellen dat zij juist zelf als eerste gevaar lopen als de jihadi’s en salafisten enzo hier los gaan. Kijken ze je glazig aan. Maak je niet zo druk.

   M’n Nederlandse collega’s niet. Mensen uit de straat hier niet.
   Loopt niet zo’n vaart allemaal.
   Gloeiende gloeiende God nog aan toe, help ons toch !
   Of is dat niet de juiste toon tijdens het bidden ?

   Like

 20. Pingback: Het is zover! Islamieten bereiden de machtsovername in Europa voor! | E.J. Bron

 21. Q zegt:

  Gelukkig heb ik altijd hoofddoekdraagsters uit de weg kunnen gaan.
  Mannelijk beroep. Moslimcollega’s genoeg maar gelukkig nog nooit een met een kopvod op kantoor gehad.

  Ik weiger namelijk om het woord te richten tot iemand met zo’n ding op haar hoofd. Het heeft er helemaal niets mee te maken dat zij een moslima is. Het gaat erom dat zo’n hoofddoek eigenlijk tegen mij zegt dat zij bang is dat ik haar per ongeluk voor een hoer aan zou kunnen zien bij het zien van heur haar. En dat ik haar dan bruut ga verkrachten. Dát is wat die hoofddoek mij zegt.

  En dat is een grove belediging van mijn mannelijkheid, en van onze Nederlandse omgangsvormen. Ik kan alleen tot samenwerking komen met die vrouw als haar hoofdbedekking afdoet. Als blijk van vertrouwen.

  Gelukkig ben ik nog nooit zo in het nauw gebracht dat ik een dergelijk betoog af hoefde te steken.
  Hoe lang nog ?
  Dat heb ik wel vaker de laatste tijd. Dat ik denkbeelden heb die eindigen met : de vraag is niet of het überhaupt wel kan maar wanneer het gebeurt. Lieve God …

  Like

 22. Trucker zegt:

  @ Q 30 september 2013 om 21:29

  Haha “mannelijk beroep” lees ik in uw epistel.
  Man toch, ik weet vrouwelijke chauffeurs die beter maouevreerden met “convoi exeptionel” dan mannen en laat trucker toch een “echt mannelijk” beroep zijn.
  Waar ik echter wil uitkomen is dit:
  met kopvodden heb je in je “mannelijk” beroep een probleem, met de venten niet, laat net ahmed en mohamed en hoe die islamietenfuck heet net zo gevaarlijk of VEEL gevaarlijker zijn dan de kopvodden.
  Wil het voor een “mannelijk” piepeltje wel even duiden : ALLE AANSLAGEN IN EUROPA EN DE US ZIJN UITGEVOERD DOOR PERFECT GEINTEGREERDE ISLAMIETEN, als u denkt dat uw collega ahmed of mohamed of who the fuck u zal ontzien ben u hopeloos achter op de realiteit en maakt u de fout van de DOMME kiezer (die islamiet is een brave islamiet… tja een fatwa is dwingender dan WELKE BAND OOK) hoewel ik van uw gedachten geen seconde wakker lig.

  Like

 23. Jan zegt:

  Waarom de islam NOOIT een Bach of Palestrina zal voortbrengen ofwel, muziekinstrumenten dienen te worden gebruikt om te moorden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s