Shariastakkers slachten slapende studenten af

Screenshot_28

Ach, de kansenjongeren van Boko Haram gaan weer eens volledig koekwaus in Nigeria. De extremistische moslimsekte is tegen westerse opvoeding en wil daarover steeds in open debat met iedereen. En met ‘open debat’ bedoelen we dat ze alles en iedereen die ook maar een millimeter afwijkt van hun haatideologie afgeslacht moet worden. Bijvoorbeeld vijftig studenten van een landbouwschool die lagen te pitten. Dat is nog eens debatteren op niveau: een AK-47 leegschieten op een slapende landbouwstudent omdat je supergraag een Shariastaat wilt stichten. Verder werden er het noordoosten van Nigeria nog eens 27 onschuldige lui kapot geschoten omdat ze niet voldoen aan het ideaalplaatje van de moslimfundamentalist. Iets meer dan een week geleden gingen al 87 andersdenkenden richting het hiernamaals dankzij de kapmessen en geweren van de Nigeriaanse islamfundi’s.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Shariastakkers slachten slapende studenten af

 1. Republikein zegt:

  Welterusten!

  Like

 2. Ik vertelde mijn verhaal over dat winkelcentrum in Nairobi (Kenia) tegen mijn ‘begeleider’. Weet je wat ie zei? Dat er ook Nederlanders zijn die onschuldige mensen kapot maken en toen begon ie over Joran van de Sloot?! Wat een vergelijking! Hij bezoekt mij om de twee weken omdat ik zogenaamd psychisch ziek ben. Ik zeg al 31 jaar dat ik niks mankeer. Hij is zelf ernstig psychisch ziek!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en hoe! Dat heet ‘goedmensisme.’ Soms kún je ervan genezen, met de jaren. Is echter een toevalstreffer…….
   Zo te lezen is jouw begeleider wel een bijzónder ernstig geval. Interessant voor de wetenschap!

   Like

  • Jade zegt:

   Beste Jack, je hebt je hart op de goede plaats…
   Blijf op dit forum, en laat je niet gek maken!!!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik neem aan dat die man een ( dat-mag-je-toch-nog-wel-zeggen-hoop-ik…..!!! ), oorspronkelijke NL-er is ? Ik krijg weleens ,t idee dat er zijn, die als ze er met hun neus bovenop zouden staan, bij zo,n allah-al- Hakbar roepende moordenaar, die met een bijl iemands hoofd eraf allah-hakbart. Ze nog zouden zeggen::……….”ja maar je moet wel bedenken…………….nou ja iedereen weet genoeg woorden die je hier zou kunnen invullen.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Landbouw school? dat is in de toekomst gericht,Boko Haram is voor de dood.Dat moeten langzamerhand onze linksen begrijpen.Waar heen hun hulp uiteindelijk terecht komt.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een vuile laffe bende, deze Boko Haram, om slapende mensen te vermoorden! Daaruit blijkt meer dan overduidelijk wat de ISLAM werkelijk is, een NAZISTISCHE DOODSCULTUS, een UITVINDING van SATAN zelf. Maar dat willen onze politici maar niet zien, neen, onze verraders van politici STEMMEN VOOR ISLAMISERING-denk aan de motie Halsema- buiten de SGP en de PVV. Dit islamgelazer gaat niet VREEDZAAM opgelost worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s