Wilders zet beteuterde Pechtold op zijn plaats

Screenshot_18

(Door: D.G. Neree)

Pechtold presenteerde zich in de kamer als woordvoerder van de Antifa en dacht Wilders en iedereen die op de PVV stemde even weg te zetten als NSB’ers en Neonazi’s. Maar Wilders trapte niet in de val, die hem op welke manier ook zou associëren met extreem rechts. Hij gaf het kereltje een verbale draai om de oren en die zal nog lang nagloeien.

(Video met dank aan PI)

Ik wil dit even zeggen:

Ik ben daar de hele middag geweest met mijn neus erbovenop en ik heb geen Hitlergroet of nazisymbolen gezien. Behalve de fotograaf van de Antifa/AFA heeft niemand die blijkbaar gezien. En reken maar dat ik daarop gebrand ben. 2 van de 5 foto’s van Antifa waren niet op de (het?) Koekamp genomen en de Hitlergroet (?) was zodanig in close-up, dat het niet uit te maken is waar of wanneer deze foto genomen is. Er zijn veel beelden van de demonstratie gemaakt en op internet gezet en wie daar Hitlergroeten op vindt krijgt van mij een pluim.

En ja, er waren de 5 of 6 prinsenvlaggen. Blijkbaar is Pechtold zijn opgedane kennis voor veilingmeester volstrekt vergeten en weet hij niet meer waar die vlag voor staat. Wie die vlaggen zwaaiden en waarom was niet duidelijk. Maar zelfs als het Voorpost was, zoals wordt gesuggereerd, dan nog was de demonstratie open voor iedereen en als er 10 extreem rechtse figuren (of politiek incorrect gezegd linkse) waren tussen de 2 à 3000 demonstranten, dan is het absurd te menen dat Wilders zich daarvoor dient te verantwoorden.

Laat Pechtold zich maar eens druk maken over de Hitlergroeten bij zijn eigen beschermelingen als ze Joden lopen te treiteren of te molesteren, of over de groeten die elders massaal gebracht worden (zie op 4:05 en verder). (waarschuwing: video bevat schokkende beelden)

 

Door:

D.G. Neree

Bron:

http://www.vrijechroniqueurs.nl/wilders-zet-beteuterde-pechtold-op-zijn-plaats/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Linkse Kerk, nieuw fascisme, PVV. Bookmark de permalink .

39 reacties op Wilders zet beteuterde Pechtold op zijn plaats

 1. Republikein zegt:

  Ach, binnenkort is hij ook burgemeester!

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  De reacties van Pechtold en Slob vond ik een omgekeerde verontwaardiging. Er is inderdaad een gelijktrekking met het demoniseren van Pim Fortuyn!

  Ik zie die Pechtold en Slob de fractievoorzitters van o.a. SP en Groen Links niet eisen afstand te doen van racistische en nazistische types onder hun leden………………………

  Dank D.G. Neree

  Like

 3. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Wat een zielig en hypocriet mannetje is die Pech(t)hold en hij discrimineert er zelf lustig op los om de PVV en de achterban neo-nazies te noemen. Ik ben erbij geweest samen met mijn vrouw en er was geen NSB vlag te zien laat staan dat de Hitlergroet werd gebracht. De samenkomst was gemoedelijk en er heerste een fijne en vriendelijke sfeer met allemaal gelijkgestemden voornamelijk ouderen zelfs in rolstoelen en met rollators. Daar voor was wel een buiten proporties aan politiemacht op de been want men had natuurlijk gehoopt op relletjes om zo alles in discrediet te brengen maar nu stonden ze uit hun neus te eten en hadden niets te doen, och.och wat erg!! Pech(t)hold kan beter weer veilingmeester worden op een antiekbeurs want hij heeft maar 9 jaar gedaan over zijn drs.studie voor kunstgeschiedenis en dat zit nu in de politiek!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Roland Soeverein Mens: 11.14. uur. Ik heb het hetzelfde ervaren als U. Ik zag een vredige menigte mensen, van allerlei leeftijden, op de Koekamp. En ik heb totaal geen extreme dingen gezien. Maar ja, de RODEN en andere LINKSEN zijn vervuld van haat jegens iedereen die niet denkt zoals zij!

   Like

 4. Harry zegt:

  Het viel me op dat Pechtold bij alle intervieuws waar ie later aan het woord was behoorlijk stond te stotteren en te schutteren . Kennelijk heeft Wilders hem toch weten te raken !
  De beschuldigingen die ie aan ons ( ik was er gelukkig ook bij in den Haag ) uitte , waren zorgvuldig gepland , het antwoord kennelijk niet ingecalculeerd .

  Jammer dat dat niet in de peilingen van deze week zichtbaar is geworden .

  Like

 5. heleen zegt:

  ” Laat Pechtold zich maar eens druk maken over de Hitlergroeten bij zijn eigen beschermelingen als ze Joden lopen te treiteren of te molesteren, of over de groeten die elders massaal gebracht worden (zie op 4:05 en verder). (waarschuwing: video bevat schokkende beelden) ”

  INDERDAAD !!!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Heleen, 11.58u. Ja, wat ik nog steeds erg frappant vind: Dat iedereen zo’n 60, 70 jaar na dato vergeten schijnt te zijn, of er in elk geval gemakkelijk aan voorbij gaat, dat het Nazisme toch heus in verband stond met JODENVERVOLGING. En NIET met moslimvervolging. (Integendeel zelfs, maar dat was, vrees ik, toentertijd in dit deel van de wereld niet goed doorgedrongen.) Nu hebben ze zoveel Decennia later het begrip Joden moeiteloos ingeruild voor moslims en is iedereen die tegen moslims is, opeens een Nazi! Ga de geschiedenis eens na, zou ik zeggen! Als het niet zou treurig was, zou je er om kunnen lachen, maar in zekere zin is het beangstigend, dat meer dan de helft van Nederland wat betreft de historische FEITEN het spoor zó bijster blijkt te zijn! Orwell beschreef dit in extremere vorm in 1984. Het verschijnsel blijkt nu tóch reëel te zijn! Griezelig!

   Like

   • heleen zegt:

    Theresa, weet dat ik altijd je inzichten deel. Altijd.

    Like

   • jowitteroos zegt:

    Voor hen ( types als die Pechtold ( en zo ,helaas maar waar, velen…..) trekt men Jodenvervolging als ‘moslimvervolging’ ( hoewel het in wezen ‘Islamvervolging’ moet zijn vanuit hun beredenering dan) gelijk. En dat is vaak de essentie van discussie-problemen, vandaar ook worden we als racist en xenofoob uitgemaakt.

    PVV en aanhangers ( ga ik zo maar blind van uit) zijn niet tegen mensen maar tegen bepaalde ideologieën die onze Westerse beschaving beslist geen goed doen, zelfs mee op oorlogspad staan. En zo beredeneren en kijken ( luiheid en domheid en ongetwijfeld kwaadaardige opzet!!) die gasten als Pechtold en anderen niet.

    Islam is zo’n Ideologie

    Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met U D.G.Neree! Het schofferen van Pechthold was het begin van een vervelend geterg. Pechthold heeft er een abonnement op het WILDERS bashen! Ik was op de Koekamp, ik ben geen extremist, ik ben geen nazi, ik ben geen terrorist! En inderdaad ik heb geen extreme uitingen gezien, absoluut niet! Maar de kwal Pechthold, hoor je niet over het uitmoorden van christenen door moslims, en het in de fik steken van kerken!! En LINKS zijn de grootste HUICHELAARS met hun vrindjes van DEMONEN 666.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2436793/Secret-husband-White-Widow-holds-key-terror-network-Samantha-Lewthwaite-wed-ex-naval-officer-turned-home-bomb-factory–42-calls-mystery-aunt-England.html

  Meer in formatie over the ‘White Widow’ van ‘Scotland Yard’.

  Samantha Lewthwaite – de ‘White Widow’, waarop gejaagd wordt naar aanleiding van de slachtpartij in Nairobi – in in het geheim getrouwd met een ex- marineofficier van het Keniaanse leger, heeft een vertrouwelijk dossier van Scotland Yard onthuld.

  Het dossier laat een nieuw licht schijnen op de schaduwachtige wereld van de moeder van vier kinderen, die zich als schoolmeisje al tot de islam heeft bekeerd en die nu de meest gezochte vrouw van de wereld is.

  Ze wordt gezocht, omdat verondersteld wordt dat zij het meesterbrein achter de aanval in het winkelcentrum Westgate is, waar 67 mensen werden gedood, 71 worden vermist en 200 gewond en voor haar rol in eerdere samenzweringen, als een belangrijke speler in de Somalische zijtak van Al Qaeda, Al Shabaab.

  Like

 8. meneertje zegt:

  Zoëven zag en hoorde ik in het programma “Buitenhof” een discussie over die zogenaamde N.S.B.-vlaggen van de P.V.V.

  Het was ongelooflijk. Daar was een mevrouw Gans (nomen est omen) die de stelling dat de P.V.V. te vergelijken is met de N.S.B. met ongehoorde brutaliteit en leugenachtigheid verdedigde.
  Ik ga niet de hele discussie hier samenvatten.
  Zeer kenmerkend was dat zij Wilders in feite voor antisemiet uitmaakte.
  Ja maar, Wilders is juist pro-Israël, voerde haar tegenspeler aan.
  Ja, aldus mevrouw Gans, maar filosemitisme is in feite hetzelfde als antisemitisme.
  Dus als je tegen Israël bent, ben je antisemiet, maar als je vóór Israël bent, ben je het ook, concludeerde haar tegenstander, die haar stelling zeer terecht “onverkwikkelijk” noemde.
  Ja, aldus Gans, in dit geval wel (“want ik wil Wilders nu eenmaal antisemiet noemen”, zei ze niet hardop, maar dacht ze ongetwijfeld).
  Zij was zichtbaar buitengewoon tevreden met zichzelf.
  Het vergt de woordenschat van Martien Pennings om dit afschuwelijke wijf goed op haar plaats te zetten. Ik sta alleen paar paf.

  Het allerergste is dat dit stupide wijf docente is aan de universiteit. Wat voor colleges zou zij geven?!

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  Graag wil ik D.G. Neree en E.J. Bron bedanken voor dit geweldig artikel. De samenstelling van video’s is uit de kunst. Zij laten overduidelijk zien de kruiperigheid van de wolven in linkse schapenkleren. Wilders is hier weer op zijn best. Hij noemt Pechthold en miezerig kereltje en …dat is hij ook!. Een stuk schijnheilige hangdrol. Arie slob van CU is niet echt een wolf in schapenkleren te noemen…Hij lijkt meer op een straathoertje uit de Waaldorpstraat…En wat lelijke ‘temeije’ wel te verstaan!… gehuld in een schapenvacht en op zoek naar de klant die het meeste betaald!. Voor degenen die in Den Haag niet zijn bekend: de Waaldorpstraat is een Haagse budget hoerenstraat.

  Ik ben erg blij dat Wilders de laatste tijd weer zo actief is in de TK. Hij geeft, tijdens de debatten, de oppositie en aanhang van politieke hoeren (CDA, GL en CU) goed van langs. Eindelijk iemand (behalve de SP) die durft goede oppositie te voeren.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Toen was geluk heel gewoon!

  Like

 11. monty1 zegt:

  Mag ik het voor de heer Pechtold opnemen, ook al ben ik dan de advocaat van de duivel? Hij is immers in een kuil gevallen die hij zelf gegraven heeft en hij verdient dus geen hoon, maar medelijden. Het is toch immers tragisch als iemand ellende over zichzelf afroept? In de psychiatrische hulpverlening wordt zelfdestructie, automutilatie en psychopathie (destructie naar buiten gericht) in alle vormen en maten als een zeer serieus te nemen menselijke kwaal opgevat die alleen met intensieve zorg en begeleiding ten dele te genezen valt. Politici als Pechtold verdienen dus eigenlijk directe opname in een crisiscentrum.
  Pechtold had een onoplosbaar probleem op zijn hals gehaald toen hij zijn betoog voorbereidde om Wilders in de neonazistische hoek te zetten, omdat zijn haat jegens Wilders obsessieve proporties had en heeft (zie boven). Hij moest aantonen dat op de afgelopen bijeenkomst op 21 september neonazi’s en NSB’ers op het Malieveld aanwezig waren en dat Wilders met hen sympathiseerde. Op deze suggestie kon de heer Pechtold vervolgens makkelijk het verhaal logisch aanvullen met de suggestie dat Wilders sympathie voor en toenadering tot Lega Nord, Front National, Vlaams Blok etc. tot doelstelling had.
  Maar toen kwam het probleem dat iedereen ziet, behalve de psychopaat zelf. Door Wilders in de nazi-hoek te zetten, moest hij wel met antisemitisme op de proppen komen, want hoe wil je Wilders anders voorstellen als neonazi?
  Maar Wilders is helemaal geen antisemiet. Was hij dat immers wel, dan zou hij nooit Israel bezocht hebben en daar een keppeltje gedragen hebben. Hij zou nooit een film als Fitna hebben kunnen maken en kritisch kunnen staan tegenover Koran en Islam, maar integendeel, dan zou hij juist de joden haters in het M.-Oosten omarmen als zijn geestverwanten.
  Pechtold heeft geprobeerd een cordon sanitaire om Wilders heen te leggen door hem een absurde beschuldiging voor de voeten te werpen. Dit kan je alleen maar duiden als een politieke zelfmoord door de fractieleider van D66. Ik zou als ik hem was maar gauw de landspolitiek verlaten. Als toekomstig burgemeester van Utrecht kan hij dan schuilen en zijn psychiatrische aandoening voor de buitenwereld verborgen houden.
  Burgemeester van Utrecht? O, heerlijke ironie. De stad waar Mussert en de NSB op de deftige Maliebaan ooit zijn hoofdkwartier had gevestigd.

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat gaat mij weer veel geld kosten,eerwaarde!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @monty1 13.23u. Een heel mooi en goed onderbouwd relaas, monty1! Ik zou er nog aan toe willen voegen, dat hetgeen U hier aanvoert eerder naar voren is gebracht door Paul Schnabel, toenmalig directeur van het CPB, die ooit in de Volkskrant letterlijk over Wilders zei: “Men probeert Wilders weg te zetten als Nazi. Maar dat is onjuist: Hij is voor vrouwen- en homo-emancipatie en hij is niet anti-semitisch. Je kunt hem beter zien als een conservatieve nationalist.” Bij die gelegenheid hoorde je het dus ook eens van een deskundige. Het is volslagen krankzinnig dat er nog steeds figuren zijn, die het steeds blijven proberen!

   Like

 12. angela zegt:

  Dit kabinet gaf 4 miljoen aan Hamas voor weder opbouw na de laatste oorlog met Israel. Hamas brengt steeds de Hitler groet en zij worden nog gefinancierd ook. Pechtold hoor ik daar niet over

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Angela, 15.16u. Nee, want dat zijn MOSLIMS. Dan is het in orde, nietwaar?
   Ik zeg U: Volslagen geschift, die huidige politiek! Totaal krankzinnig!

   Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Wilders en de PVV anti-semitisch..???
  De hele linkse kerk(zie ook M.Fennema en E.Gans in Buitenhof van heden) kan van mij doodvallen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21930953/__Peres_naar_Anne_Frank_Huis__.html

  Like

 14. Jean zegt:

  Nederland zal het geweten hebben door met die achterlijke schijnheilige Samswam in zee te gaan, dat moet leiden tot schipbreuk.
  Dat ze die misdadiger van D66 nog een forum geven overtreft alles, zwijg die eikel toch gewoon dood want het is echt een schijnheilige ploert idem dito die van dat Christelijk gedoe Plop of Slop, wie is nu geïnteresseerd in dergelijke huichelaars?
  In Vlaanderen loopt ook van dergelijk ongedierte rond ze zijn steeds te herkennen aan de nepotistische bacterie, beluister die zaadcel uit Leuven maar eens, om doodziek van te worden en dan hebben we het nog niet eens over de discoqueen met de hese stem uit Gent, man man man, om te gruwelen.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2437198/Wear-hijabs-class-Pupils-state-Islam-school-forced-cover-Muslim-headscarf.html

  Pechdrol maakt zich ongetwijfeld niet druk over de opkomst van het achterlijke voor-middeleeuwse moslimfundamnetalisme in ons ‘vrije’ Europa

  Leerlingen moeten voor het eerst in en buiten de klas hijabs dragen op een door de staat gesteunde school in Blackburn.

  De ‘cover-up’ [bedekking] werd voorgeschreven op de Tauheedul Islamitische Middelbare School voor meisjes, met 800 leerlingn, waar de studenten zich al moet kleden in lange paarse tunieken over een zwarte broek om te zorgen dat hun lichaam onzichtbaar blijft.

  Volgens de regels moeten de leerlingen de hijab buiten de school en thuis dragen, minstens een keer per week uit de Koran reciteren en ze mogen geen schoolspullen hebben die onislamitische beelden laten zien, zoals foto’s van popsterren.

  Like

 16. Inderdaad ik heb niets van dien aard gezien,waardoor Geert Wilders door die Pechtold voor de zoveelste maal valselijk wordt beschuldigd, gedemoniseerd en aanzet tot haat,het is schandalig dat zo’n man ,het volk denkt te vertegenwoordigen, gewoon een misbaksel. Ik was er ook en het ging allemaal heel gemoedelijk en beslist niet wat de lasteraar Pechtold verkondigt,wat een bijzonder laag niveau is die Pechtold .Zgn. gestudeerd met zijn pretpakket,waar hij 9 jaar voor nodig had Fatsoen heeft dat persoon niet.
  .

  Like

 17. GT zegt:

  Heb het filmpje bekeken, tja en die buikspreek pop Pechthold die lawaai papagaai, is een zeer gevaarlijk figuur en wederom proberen ze nu Wilders en zijn kiezers de demoniseren dit is bloedje link zeer link. We weten wat we van links kunnen verwachten maar ze maken nu een zeer grote fout vele namen zijn nu inmiddels bekend wie daar voor medeverantwoordelijk waren toendertijd de moord op Pim fortuyn, allen de angsthazen hebben nu inmiddels de politiek verlaten en denken nu de dans te ontspringen, dacht het niet. De nu huidige Hyena,s hebben we allen in het vizier!
  Als nu de heer Wilders wat overkomt in wat voor een False Flag ze het zouten gieten komen ze hier niet mee weg, bijv die kopstukken die Wilders voor het gerecht gedaagd hebben die lijst is er.
  Zal er hieronder een paar geven.
  1. Op 2 juli 2008 is een klaagschrift ingediend door mevrouw Y. B. Wolthuis-Olf, lid van ‘De Groenen’ in Amsterdam

  2. Op 22 juli 2008 is een klaagschrift ingediend door mr. Gerard Spong, advocaat te Amsterdam, namens de volgende 21 aangevers:

  – Jörgen Raymann
  – ‘Het bestuur’ van de As Soennah Moskee
  – Sjoukje Maartje Aafke Wiersma
  – Evy Dewina Kasmo
  – Ali Al-Jaberi
  – Mohamed Yosuf Haydary
  – Nan Luursema
  – Floris Alberse
  – Khalid Bedri
  – Milena Holdert
  – Klaas Stutje
  – Mirko V. van Pampus
  – René Boer
  – A. el Aqde
  – Cüneyt Kocak
  – Dirim Kutlar
  – Casper Thomas
  – Jennifer Tason
  – Allard Altena
  – Willemijn Kuper

  3. Op 24 juli jl. heeft de heer Ahmet Daskapan, GroenLinks, een klaagschrift ingediend

  4. Op 13 juli 2008 zijn er twee klaagschriften ingediend door mevrouw Els Lucas, PvdA-advocate

  5. De heer Haroon Raza (advocaat te Rotterdam) heeft op 13 augustus jl. een klaagschrift ingediend

  6. De heer At Ipenburg heeft op 23 augustus van dit jaar een klaagschrift ingediend namens de volgende klagers:

  – dr. Machteld Roede, fysisch antropoloog, voormalig universitair docent Universiteit Maastricht
  – drs. Madeion Djajadiningrat-Nieuwenhuis, historisch antropoloog en auteur
  – de heer M. Elyamani, voorzitter Vereniging Moskee Elfath, Maastricht
  – de heer Z. Zouggari, voorzitter Islamitische Studentenvereniging Maastricht
  – de heer I. Yazar, voorzitter Mab-Der, Alevitische Vereniging Maastricht
  – de heer B. Saadane, voorzitter Limburgse Islamitische Raad
  – prof. dr. Theo van Boven, Emeritus hoogleraar internationaal recht, Universiteit
  Maastricht
  – prof. dr. Cor Spreeuwenberg, hoogleraar ‘Eerste en tweede lijns zorg aan chronisch zieken’, Universiteit Maastricht, tevens algemeen directeur van het iRv, het Kenniscentrum voor Revalidatie en Handicap in Hoensbroek;
  – prof. dr. Karel Steenbrink, emeritus hoogleraar interculturele theologie, Universiteit Utrecht.

  7. Er is een klaagschrift ingediend door de heer P. de Wolf op 29 augustus jl

  8. Tot slot is er een klacht binnengekomen op 19 november 2008 van de heer Timo Eekhoudt, een recalcitrant studentje aan de UVA.

  Hieronder een lijst van een aantal ophitsers.
  Naam hitser Wat heeft de hitser gezegd? (korte quote)
  Ging het over
  Wilders of over
  Fortuyn
  19-jarige 1e-jaars
  rechtenstudente
  Fatima
  Op de vraag van Twan Huys ‘Heb je zelf
  een naam in gedachten van iemand die
  vergelijkbaar is met Hitler, aan wie denk
  je?’ antwoordde Fatima ‘Ja, Geert
  Wilders’. (College Tour) ‘Ik vind de
  vergelijking van Wilders met Hitler terecht
  vanwege haatzaaien’ (M-show) Wilders
  10/2/2011 (College
  Tour en VARA:
  MaDiWoDoVrijdags
  how)
  10/2/2011 (College
  Tour en VARA:
  MaDiWoDoVrijdags
  how)
  ‘Hitler, het ligt nogal gevoelig, ook nog
  zoveel jaar later, maar ik zou ook niet
  weten wie je dan moet zeggen’ over de
  vraag met wie rechtenstudente Fatima
  Wilders dan had moeten vergelijken.
  Bovendien in deze uitzending twee
  megagrote foto’s van Hitler en Wilders
  naast elkaar in beeld. Wilders
  VARA:
  MaDiWoDoVrijdags
  how
  Paul de Leeuw zingt
  in januari 2008 het
  lied ‘We zijn zo
  vrolijk want Geert
  Wilders is dood’.
  (http://home.kpn.nl/c
  .brendel/PeterR.htm
  )
  Thomas von der
  Dunk
  “Een laatste – althans voorlopig – verschil
  tussen Sarazzin en Wilders, mocht de
  eerste tot de oprichting van een nieuwe
  partij overgaan: Führerprincipes zijn
  Sarazzin tot dusverre nog vreemd. Bij de
  PVV is Wilders in zijn eentje De Partij en
  zijn z’n kamerleden zijn horigen. Zijn
  rechterhand en partij-ideoloog Martin
  Bosma, die als een nieuwe Alfred
  Rosenberg nu net zijn eigen Mythos des
  zwanzigsten Jahrhunderts heeft
  gepubliceerd – zijn boek over de massaimmigratie
  als linkse samenzwering –
  windt er ook geen doekjes om dat dat zo
  blijft. Geen partij met leden.” Wilders
  “Psychiater Bram Bakker vreest voor de
  opkomst van Wilders aangezien Hitler
  ook democratisch was verkozen” Wilders
  http://www.incnieuws.
  com/index.p
  hp?news=12448
  Fawaz Jneid
  “Figuren als Hitler en Mussolini zijn ook
  door eerlijke verkiezingen aan de macht
  gekomen. Zij werden ook gesteund door
  de mensen, vaak door soortgelijke
  uitspraken”, zegt Fawaz. Wilders
  do 18 feb 2010,
  22:05
  http://www.telegraaf.
  nl/binnenland/60719
  04/__Imam_vergelijk
  t_Wilders_met_Hitle
  r__.html?p=38,2
  Fatima Elatik
  ‘Nog ff en ze gaan ons DNA analyseren
  om aan te tonne dat we niet deugen.
  Volgens mij was er een andere politicus in
  Europa zo’n 60 jaar geleden die dat ook
  deed bij n ander semitisch volk.’
  ‘@SamielG oeps maar dat mag ik
  natuurlijk allemaal
  niet zeggen. Hitler was ook democratisch
  gekozen. Dat vergeten w
  soms.’ Wilders
  12/8/2009 en
  13/8/2009 twitter
  Fatima Elatik
  ‘Het beleid dat de PVV wil voeren lijkt op
  dat van nazi-Duitsland.’ Wilders
  http://www.hpdetijd.
  nl/2009-08-
  13/fatima-elatikwilders-
  hitler
  ‘Ik vind dat ik er in een vroegtijdig
  stadium iets van moeten zeggen (….) Nou
  ik ben bang dat (…) hij (Wilders, redactie)
  aan het bewind komt, dat we dan het
  ware gezicht te zien krijgen en dat het
  allemaal nog veel erger wordt. (…) Hij is
  een gevaarlijke politicus, een
  kwaadaardige man en een volksmenner
  in de dop.’ Wilders
  VARA: Pauw en
  Witteman
  rechtsgeleerde
  Afshin Ellian
  bestempelt dit in zijn
  blog van 5/2/2010
  als een oproep tot
  geweld
  20-09-2007
  Rob Riemen 2010
  16-11-2010 de Volkskrant
  26-11-2010 de Volkskrant
  2011
  31-08-2010
  april 2010
  18-10-2010
  Concentratiekamp-cartoon 11-2-2011
  Michiel Blok 25-04-2011
  16-09-2010
  Joop van Riessen
  “In wezen zou je de neiging hebben om
  te zeggen ‘Nou we mollen hem’. Hij moet
  gewoon vandaag weg en hij mag niet
  meer boven tafel komen. Dat zou, da’s
  een normale reactie.’ Over de (toen) ruim
  500.000 PVV-stemmers: ‘Dat zijn er dus
  nog duizenden die op een of andere
  manier niet in deze wereld van de nieuwe
  samenleving die we met elkaar aan het
  maken zijn, die daarin passen, waarvan je
  eigenlijk zou moeten zeggen ‘die mensen
  moeten het land uit gewoon. Die horen
  hier dus niet meer thuis.'” Wilders
  VARA: Pauw &
  Witteman
  ex-commissaris van
  politie Amsterdam
  Noemt ‘Geert Wilders en zijn beweging
  het prototype van het hedendaags
  fascisme’. Wilders
  Essay ‘De eeuwige
  terugkeer van het
  fascisme’
  Bolkestein op 13-11-
  2010 in de
  Volkskrant: ‘Rob
  Riemen moest zich
  schamen zoveel
  onzin de wereld in te
  sturen.’
  Han Warmelink
  ‘Tal van aspecten van het fascisme
  komen pregnant terug in de ideologie,
  samenstelling en presentatie van de PVV:
  de organische sociale ordening, het
  autoriteitsprincipe, de politiek van de
  daad, de afkeer van gevestigde politieke
  partijen en de daaraan ten grondslag
  liggende sociale klassen, extreem
  nationalisme, de afkeer van ‘weke’
  gevoelens als humaniteit, medelijden en
  vredelievendheid, het verkiezen van de
  intuïtie boven de rede.’ Wilders
  docent staatsrecht in
  Groningen
  Jack Biskop
  Opende vergadering van CDA-fractie met
  beschouwing. Hij ziet overeenkomsten
  tussen de Duitse nationaal-socialisten in
  de jaren dertig en de PVV van Geert
  Wilders Wilders
  Tweede Kamerlid
  CDA
  Abttoy
  Omslag van boek met Wilders als
  Vrijheidsbeeld, maar met zwart snorretje
  en Hitlergroet Wilders
  cartoonbundel ‘De
  as van het kwaad’
  Gerda Dijksman
  Plaatste als ‘Grote Dame’ tweet met tekst
  ‘politiek is nu goed wakker en buitelt over
  elkaar als het gaat om terechte zorg voor
  fascistische pvv’. Wilders Twitter
  politiechef, ex-
  Tweede Kamerlid
  PvdA
  Mohammed Rabbae
  Noemde als voorzitter van het LBM
  (Landelijk Beraad Marokkanen) tijdens
  het jaarlijkse Marxisme Festival van de
  Internationale Socialisten (24/25-04-2010)
  Wilders ‘een kleine Hitler’. Wilders http://www.carelbrendel.nl
  Mohammed Enait
  Noemde op 18-10-2010 Wilders tijdens
  het Wilders-proces ‘een kleine Hitler’. Wilders http://www.elsevier.nl
  advocaat die weigert
  op te staan voor
  rechters
  Adriaan Soeterbroek Wilders
  VARA-website
  joop.nl
  Artikel met tabel waarin Wilders met Hitler
  wordt vergeleken. Volgens Blok komen
  Wilders en Hitler op 30 van zijn 37 punten
  overeen. Wilders
  VARA-website
  joop.nl
  Geke van Velzen
  Ze sprak in de raadsvergadering van
  ‘kabinet-Bruin 1′ en vergeleek daarmee
  het aanstaande kabinet van VVD en
  CDA, met gedoogsteun van de PVV, met
  nazi’s en NSB’ers. Wilders http://www.elsevier.nl
  Amsterdams PvdAraadslid,
  voormalige
  rechterhand van
  Wouter Bos
  En zo kan ik nog wel even door gaan, ik wil hier mee aantonen dat de heer Wilders zeer goed beveiligd moet worden want dit soort mensen zijn levens gevaarlijk.
  En uitermate laf, gemeen, achterbaks, want ze zullen een ander het vuile werk laten op knappen.

  Like

 18. luckybee zegt:

  Laat de Poeblieke omroep 1,2,3 verdwijnen; Dan hebben wij al een beetje gewonnen.Blijf thuis mensen.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Meneertje, Heb Buitenhof ook gezien!

  Like

 20. Harry zegt:

  Heb het filmpje nu voor de vierde keer gezien en krijg steeds minder vertrouwen in die Jodin , ze dwaalt alle kanten op .
  Welk een verademing , zo’n Fennema .
  Ik herken een dergelijk alle kanten-op gedwarrel van mijn voormalige schoonmoeder .
  Als je het ene zei , dan had je een probleem , zei je het tegenovergestelde , had je een minstens zo groot probleem .
  En voordat er weer een geëmancipeerde dame op m’n nek springt , mijn hond doet precies hetzelfde , hij loopt vooruit , dwarsweg , achteruit en rond en heeft geen enkel benul welke kant ie eens uit zal gaan , slechts de luchtjes sturen hem aan , niet zijn verstand .
  En dat is dan nog een reu .
  Maar wel gecastreerd , dat doet er natuurlijk geen goed aan .

  Like

 21. Jan zegt:

  In Amerika is het taalgebruik onder de huidige junta op het niveau van moslimslanden terecht gekomen. Wilders is er tam bij:

  Alan Grayson (Rep) zegt tijdens in speech in Huis van Afgevaardigden dat Republikeinen hondestront zijn omdat zij tegen meer schuldenmaken zijn.
  http://www.rawstory.com/rs/2013/10/09/house-republicans-silence-rep-grayson-after-he-cites-poll-comparing-them-to-dog-poop/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s