Het einde van “de vierde macht” in de staat

Screenshot_12

De meesten valt het helemaal niet op, anderen hebben al een “vreemd voorgevoel”, slechts enkelen zijn zich er werkelijk van bewust dat een van de belangrijkste en voor een gezonde democratie absoluut noodzakelijk instrument op het punt staat gewurgd te worden. Een links meningsfascisme neemt in toenemende mate het perslandschap over en holt onze democratie uit.

De Duitse Journalisten Vereniging (DJV) definieert het beroepsbeeld van de journalist als volgt:

“Door een veelomvattend informatieaanbod in alle publicistische media scheppen journalisten er de basis voor dat iedere burger de in de samenleving handelende krachten herkennen en aan het proces van politieke menings- en wilsvorming deelnemen kan.”

Precies dat is echter in toenemende mate niet meer het geval. Hier een voorbeeld van de actieve verhindering van de vrije meningsvorming van de burgers:

Op 29-09-2013 werd op de autosnelweg A661 in de buurt van Frankfurt een automobilist door een andere auto tot stoppen gedwongen en het ziekenhuis ingeslagen. Bij de agressor ging het om een 21-jarige, oorspronkelijk uit Turkije afkomstige, Duitser. Dit voor de meningsvorming van de lezers wezenlijke detail werd echter blijkbaar zeer bewust onder het tapijt geschoven:

HR-Online berichtte van een “…21-jarige automobilist uit Frankfurt”, echo-online van een “…21-jarige man”, op-online schrijft: …een 21-jarige andere automobilist”, Journal-Frankfurt: “…de 21-jarige met zijn Mercedes A-klasse” en het Hamburger Abendblatt meldt: “De bij de politie bekende agressor…”.

Pas in het politierapport, dat voor al deze journalisten evenzo toegankelijk was als voor ons, lezen we:

“Tegen de 21-jarige, oorspronkelijk uit Turkije afkomstige, Duitser is proces-verbaal opgemaakt wegens gevaarlijk toebrengen van lichamelijk letsel, bedreiging van het wegverkeer en gevaarlijk ingrijpen in het wegverkeer.”

Dit voorbeeld vertegenwoordigt duizenden van zulke meldingen in heel Duitsland. Dat is echter niet alleen een schandaal. Dat is democratie bedreigend meningsterrorisme van een linkse, politiek correcte gelijkschakelingsamenleving. Iedere eco-, mensenrechten- en klimaatshit wordt bereidwillig ongecontroleerd onder het volk verspreid. Alles echter, wat de machtige “goedmenschenlobby” zou kunnen tegenspreken, wordt gecensureerd. Ja, het gaat per definitie om censuur, namelijk om de controle van publiekelijk geuite meningen in de pers, op de radio en op de televisie.

We bevinden ons op een gevaarlijke weg, nog is het “alleen maar” meningsdictatuur, die dankzij nieuwe snelle media en het mediale netwerk van burgers omzeild kan worden. Maar aan het begin van ieder totalitair systeem staat ook een propagandamachinerie. Er moet gevreesd worden dat die niet alleen al lang begonnen is, maar op dit moment op volle snelheid komt.

(Gebruik deze mogelijkheid ook eens!http://www.meldpuntlinksecensuur.nl/)

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/das-ende-der-vierten-gewalt-im-staat/#more-362541

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, Linkse Kerk, mainstream-media, political correctness, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het einde van “de vierde macht” in de staat

 1. lucky9 zegt:

  Waar!
  Zelfs met één woordje waarheid heeft de linkse en islamofiele “censuur’ het uiterst moeilijk!

  Like

 2. Over indoctrinatie gesproken! Waar het grootste deel van de media “verslaafd” aan is, is “SELECTIEVE” berichtgeving. De basis hiervan is het achterhouden van informatie over de daders zoals: het niet noemen van zijn (oorspronkelijke) afkomst, het vermijden van een uiterlijke beschrijving, het niet noemen van zijn naam en als het even kan, het verzwijgen van zijn motief. Degenen die door deze media-ballon prikken, weten dat het om politieke manipulatie gaat!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Slinkse verborgen kennis.Mensen dom houden.

  Like

  • Jean zegt:

   Republikein,
   Waarom zitten die religiezakkenvullers altijd samen met de politieke zakkenvullers?
   Antwoord: “Hou jij ze dom dan houden wij ze arm”. Poepsimpel en de meerderheid blijft maar in die leugens en bedrog trappen want ze vertellen het toch zo mooi en beloven alles en nog wat.
   Kijk maar naar die achterlijke islamieten en islamtieten, achterlijker kan m.i. niet meer.
   In die islambeerput dromen er zelfs nog van 72 maagden en dat in landen waar ze aan de lopende band ‘kinderen van 8 a 9 jaar’ verhandelen aan perverse eikels.
   Bij dergelijke praktijken droom ik dan van de ‘notenkraker’.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De linkse propaganda is inmiddels zover geëvolueerd dat de gemiddelde kijker of toehoorder al helemaal niet meer bemerkt dat hij onderhevig is aan desinformatie, manipulatie en links bedrog. Door de overweldigende massaliteit hiervan in media en ook op onderwijs instellingen is de gemiddelde Nederlander volledig vergroeid met het nivellerend links gedachten goed. Als de politiek correcte socialisten van iets verstand hebben dan is het wel van propaganda en hoe die te voeren. Let maar eens op als straks weer verkiezingen komen. De hele linkse propaganda, desinformatie en demonisering machinerie draait dan weer op volle toeren. Van welke socialist zouden ze dat geleerd hebben?

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Dat is zo al jaren aan de gang, daar zijn ze het bij PI dan ook pas laat achter gekomen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Daar om moeten Poebliek omroep 1,2, en 3 weg van onze beeldschermen.Blijf lekker thuis als ze in de Malieveld protesteren.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Wederom, welke linkse goedmenschen hebben wit privilege?

  Like

 8. felix zegt:

  Back to the Future

  Like

 9. oogenhand zegt:

  “Bij de agressor ging het om een 21-jarige, oorspronkelijk uit Turkije afkomstige, Duitser”

  Waarom worden Islamitische Turken geen Islamitische Duitsers, d.w.z. vasthouden aan de Islam, maar hun Turkse identiteit inruilen voor een Duitse? Er zijn immers Islamitische Duitsers die niet bezig zijn Islamitische Turken te worden. Is vasthouden aan de Turkse identiteit een vorm van asabiyyah?

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @guusvelraeds, 1-10, 00:12
  Deze vind ik zelf sterker en wordt tot op de huidige dag niet alleen door Rutte II ten volle uitgebuit.
  Alleen het eerste gedeelte van die toespraak is van belang.!

  Like

 11. AdriePVV zegt:

  Dat is precies de reden dat ik ook mijn abonnement op de Telegraaf weer heb opgezegd.

  Marokkanenterreur werd niet als zodanig benoemd.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Steeds meer duikt de naam Jozeph Goebels op. De schreeuwlelijk is dood, of nee, hij leeft voort,
  In de vorm van onze huidige media. Zou hij soms een boek voor ze achtergelaten hebben….
  Met als titel; Het (inter)nationaal socialisme nieuwe stijl – door Joseph Goebels. Geen ISBN, want het boek rouleert alleen maar onder de linkse rotzakken. We worden zelfs getrakteerd op meerdere dictators. Een oorlog werd niet nodig bevonden. Men realiseerde deze rotzooi met medewerking van de linkse politieke partijen in vele landen die zo hun kans schoon zagen. En de grote vraag is, hoe komen we er van af ? Immers met de verkiezingen draait het hele linkse mediacircus op volle toren, en vele domme kiezers blijven maar eeuwig op die vervloekte linkse politieke partijen blijven stemmen. Men zal bij de volgende verkiezingen niet meer om de PVV heen kunnen. Maar wat als de overgrote rest niet met de PVV in zee wil ? Rutte 4 ? Weer net zo’n verhaal als met Balkenende. Ik huiver al bij die gedachte ! Het linkse mediacircus ! Bah, bah, bah !

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Heel goed idee, dat meldpunt. Heb de “site” gelijk opgeslagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s