Het is zover! Islamieten bereiden de machtsovername in Europa voor!

Screenshot_10

(Door: realpredictor)

De islamieten bereiden de machtsovername in Europa zorgvuldig voor. In Europa wonen zo’n 50 miljoen moslims, en met het oog op de berichtgeving rond Syrië, maar ook rond andere islamvraagstukken is er weinig fantasie voor nodig om te concluderen dat de steun voor de Syrische jihad in de rest van Europa te vergelijken is met de steun in Nederland. De Syrische oorlog verenigt de Europese moslims en in hun geesten woedt de jihad ook in Europa.

Gesubsidieerde Turks-Arabische moslimnationalisten hebben hun radicale ideeën niet vaarwel gezegd, maar juist verder uitgebreid. Nationale islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen de Nederlanders. De integratie waartoe het Westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen, betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De islam staat niet toe gedeeld te worden en wordt in zijn geheel aangenomen met zijn credo en systeem. Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de moslimlanden: dit is zeer essentieel. Deze organisaties worden door de autoriteiten van islamitische landen van uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims aan. Bekijk deze video maar:

 

De voorbereiding

Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouw onderdrukkende, haat zaaiende lectuur te verspreiden. Naast de toestroom van islamitische nieuwkomers speelt ook de onnatuurlijke groei – herhaaldelijk gezinsvorming, steeds met een andere jonge vrouw/man uit islamitische landen van deze, doorgaans jonge, bevolkingsgroepen – hierbij uiteraard een rol. Naar verwachting zal het aantal toenemen van 1,1 miljoen in 2007 tot 5,1 miljoen in het jaar 2035. Deze groei zal zich vooral voordoen bij niet-westerse allochtonen, tevens de groep die ook in sociaal-cultureel opzicht het verst verwijderd is van de hier gangbare normen en gebruiken, terwijl Nederlandse groei verder afzakt. Indoctrinatie is goed georganiseerd en krachtig. Ze praten Turks of Arabisch, experimenteren met de hoofddoek, horen van imams of andere “docent” genoemde militanten dat de Nederlanders hun vijanden zijn!!! Deze georganiseerde islamitische opvoeding/opleiding is zo sterk en dominant waardoor het effect van de officiële Nederlandse opleiding meteen ongedaan wordt gemaakt… Op de reguliere Nederlandse scholen leren ze niet meer, hier maken ze het lesgeven bijna onmogelijk, meestal niet genoeg docenten of tijdelijke, ongemotiveerde, bange onderwijskrachten die geen regels kunnen toepassen, ook binnen deze scholen praten ze nu onderling Turks of Arabisch, behalve even in de klas horen ze wat Nederlands!

Door de intensieve bemoeienis van bijna alle islamitische landen en zelf de interne organisaties- infiltranten van binnenuit ontstaat er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor ons land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije “immigrant” verblind zijn. Dit is een zware doodslag voor Nederland. Zelfs diegenen die hier met een Nederlands paspoort rondlopen en de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen, blijven eerst en vooral loyaal aan de islamitische politieke/militaire machthebbers in hun herkomstlanden.

James Lewis:
“Niemand kan de aard van de jihad ontkennen na de horror verleden week in Kenia en dat werd overal in de wereld uitgezonden. Iedereen die de wrede moorden in het winkelcentrum van Nairobi heeft gezien begrijpt het. Maar onze door en door corrupte en van islam doordrenkte media en politieke klasse zullen deze wreedheden blijven ontkennen. De Britse premier David Cameron gaf juist de misselijk makende verklaring dat “islam vrede betekent”. Onze linkse elite heeft oogluikend toegezien en samengewerkt met de gewelddadige islam.”

(https://ejbron.wordpress.com/2013/09/29/gevaarlijke-tijden-niemand-kan-de-gewelddadige-islam-ontkennen/)

Iedereen weet onderhand dat de islam een politieke ideologie is met als doel wereldoverheersing! Op dit moment staat Europa bovenaan zijn lijstje! Met onze oeverloze, door de EU gestimuleerde, tolerantie zijn wij  het perfecte slachtoffer!

Screenshot_11

Niet alleen onze regeringsleiders, maar ook de bagatelliserende media en onze toegeeflijke rechtsstaat hebben in feite de deuren voor de islamisering opengezet!

Misdadige westerse media en politici verzwijgen de dagelijkse genocide van de islam op christenen, Joden, boeddhisten en hindoes! Niet alleen in Frankrijk, Engeland, Spanje of Italië, maar ook in Duitsland worden steeds meer niet-moslims slachtoffers van moslims. Schuldig zijn behalve de moordcultus islam ook onze politici en vooral onze media, die of de islam helpen (door moslims nog steeds massaal te laten immigreren) of uit politieke berekening of persoonlijke lafheid niets tegen de islamitische terreur doen.

Direct na de afschuwelijke aanslagen in Nairobi (klik op onderstaande links) wordt wederom bewezen dat de islam de grootste bedreiging is in de hele wereld! Als onderstaande beelden nog steeds niet een serieuze waarschuwing zijn voor Europa, dan zijn wij ten dode opgeschreven!

http://www.barenakedislam.com/2013/09/27/did-you-hear-about-the-horrific-torture-inflicted-by-the-muslim-savages-in-the-nairobi-mall/

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/222272/video-angstaanjagende-beelden-van-het-begin-van-de-terreuractie-binnen-in-het-winkelcentrum.html

http://nos.nl/artikel/556558-opnieuw-grote-aanslag-in-peshawar.html

LAATSTE WAARSCHUWING AAN HET EUROPESE VOLK: ”BLIJF WAAKZAAM EN LAAT HET SCHILD VAN UW RATIO NIET ZAKKEN!” 

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

33 reacties op Het is zover! Islamieten bereiden de machtsovername in Europa voor!

 1. Tom Hendrix. zegt:

  DE ISLAM IS DE MEEST SATANISCHE DOODSCULTUS TER WERELD. En de VERRADERS der politiek, voornamelijk de RODEN/SOCIALISTEN, de LIBERALEN en LINKS-LIBERALEN -D66-,
  en de CHRISTEN-DEMOCRATEN, laten zich gebruiken, en misbruiken door de HAATJURKEN. Zelfs de Christelijke Kerken, besmet door de RODE BACIL, heult nu met de islam. We maken de dingen mee die staan opgetekend in: de Bijbel – het boek Openbaring!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   En dat is nog netjes uitgedrukt, ik heb voor de gevaarlijkste dieren nog meer respect dan voor islamieten en islamtieten. Iets gevaarlijkers is je niet voor te stellen, pure barbarij die door de EU misdadigers geknuffeld wordt en die de eigen bevolking wurgen.

   Like

 2. Fred zegt:

  Gesimplifiëerd komt het hierop neer: moslims (en andere derde/vierde wereldparasieten) zijn in grote getalen aanwezig in onze samenleving. Deze groepen zijn in niet geringe mate onproductief, overtollig ballast, en hebben ook niet het verstand, de opleiding, de kennis, het talent, de ijver, de betrokkenheid en wat al niet om deze status te ontgroeien. De overheid heeft dus twee opties: ofwel ze minimaal, of helemaal niet, met uitkeringen ondersteunen, wat tot grootschalige ghettovorming en gewelddadige criminaliteit zal leiden. Wanneer de overheid voor deze optie kiest zal zij dus 1) moeten investeren in een performant en zeer uitgebreid politiecorps c.q. leger, en 2) ook bereid moeten zijn deze in te zetten tegen die criminaliteit, en tegen de onrust die uit dat inzetten onvermijdelijk zal voortvloeien, en ze zal bereid moeten zijn zoveel slachtoffers als nodig te maken. De halfbakken poesjenellen waarvoor west europeanen keer op keer weer kiezen, hebben die bereidheid uiteraard niet. De andere optie, diegene waarover de west europese poesjenellen in hun geheel gekozen hebben, is er zoveel mogelijk geld via allerhande uitkeringen, programmas, constructies en kanalen tegenaan smijten in de hoop dat alles mettertijd zal opgaan in één geheel. Dat het de brede onderlaag van de bevolking, de tallozen die een béétje bezit hebben, is die daarvoor het financiële gelag aan het betalen zijn, spreekt vanzelf.

  Like

 3. JiepMK zegt:

  Als er 50 miljoen moslims zijn dan is het nog altijd 10 tegen 1. Ik geloof niet dat die minderwaardige zandapen met een spiermassa waarvoor een eekhoorn zich nog schaamt wat in te brengen hebben al moet ik er natuurlijk wel bij vermelden dat wij Europeanen eerst onze vechtlust terug zullen krijgen voordat de moslims ook werkelijk begrijpen dat ze hier niets te zoeken hebben.

  Like

  • yab yum zegt:

   Ik moet je echt even uit de droom helpen; een flinke meerderheid van ons land, en van heel europa zijn linkse bomenknuffelaars. En jammer voor je, maar die zijn echt niet gehersenspoeld maar gewoon van nature zo. Ik heb door de jaren heen de ene opvatting na de andere gehoord waar mijn broek van afzakte. Met dit soort landgenoten, staat het al 1000 tegen 1, nu al. De drie ergste linkse lulkoek die ik in twintig jaar tijd heb gehoord: 1) Finland? die zijn ongezond, ongezond bloed, die hadden meer moeten mixen (gehoord van een Est), 2) De problemen in Detroit? dat zijn arme mensen die niet hebben kunnen vluchten toen de autoindustrie ineen stortte (amerikaan) 3) Het oprukkende islam in Turkije, dat is alleen maar positief nieuws, daar worden de mensen/vrouwen meer vrij van (gehoord van een griekse). 4-bonus: De overbevolking: dat komt omdat die mensen slecht zijn voorgelicht over behoedsmiddelen. Slechts een greep van al die onzin en met dit soort mensen, 90% van de Europeanen denkt zo. Eigenlijk kan het me niets meer schelen, laat het maar komen dan. Ik hoop dat iedereen die lijdt gewoon een Linkse Problemenknuffelaar is.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @yab yum 11.05u. Ja, maar vooral dat punt 3. blijft dan intrigeren: In welk opzicht worden de vrouwen dààr vrijer van?
    Heeft die Griekse U dat niet verteld?

    Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  http://tinyurl.com/695hw55
  http://tinyurl.com/aabztxd
  Ik roep op tot een totale boycot van bedrijven in NL waar moslims de scepter zwaaien.
  Dat is ook van toepassing op bedrijven en overheidsinstellingen e.d. waar hoofddoekdragers
  achter de kassa of het loket zitten.

  Like

  • Senior zegt:

   http://www.mijn-thuis.nl/In-de-wijk/ Kopvoddragers in de banner ; de multikul van een woningstichting – wat heb ik daar een pest aan!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Mischien dan misplaatst chauvinisme van mij, maar denk toch dat dat in folders/web-sites hier in Fr, absoluut niet mogelijk is. Ga er eens opletten.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vooral voor dat laatste gà ik, Mijnheer Deckzeijl.!
   Nu, zo’n twee jaar geleden deed ik een beroep op het maatschappelijk werk en wat kreeg ik voor het intake-gesprek? Een moslima met een niqaab! Zonder enig overleg vooraf!
   Ik heb mezelf wel min of meer uit de sores geholpen; die instelling hoef ik in elk geval niet meer!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik lees altijd veel van Uw reacties, dit is toch HEEL moeilijk voor mij dit voor-te-stellen ( in-te-denken )

    Like

 5. Republikein zegt:

  Het zijn er veel meer, sprinkhanen!Lees ook de perfecte reacties!
  http://comments.wordpress.com/2007/05/11/hoeveel-moslims-heeft-europa/

  Like

 6. We Will Conquer Europe & America; The West Will Convert to Islam:

  Like

 7. Trucker zegt:

  @ JiepMK 30 september 2013 om 21:52

  “…Als er 50 miljoen moslims zijn dan is het nog altijd 10 tegen 1…”

  Binnenlandse veiligheidsdiensten schatten het cijfer van getrainde “slapende” islamieten op DUIZENDEN TOT TIENDUIZENDEN in eurabia.
  Dit zijn islamieten terroristen zoals vorig jaar die algerijn in Toulouse, getraind in hetzelfde als de speciale diensten, andere vorm van opleiding maar dezelfde resultaten, de ene tracht geweld als laaste middel en voor de islamiet is dat louter het doel.
  Als je zo iemand tegenkomt zal je met wat meer moeten uitpakken als “vechtlust” zoals je het prozaisch omschrijft.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Zo lang als wij geen Dhimi’s worden zal Jezus Christus ons altijd helpen. Worden wij Dhimi’s dat geldt Matheus 7 De Smalle weg, vers13-23, en wil de Heer niets met ons te maken hebben net als in het MO en Afrika.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Te oordelen aan het aantal christenen (van eender welke strekking) die vandaag zo nodig “bruggen willen bouwen” met de Islam, krijg ik de stellige indruk dat Jezus Christus een Che Guevara T-shirt draagt.

   Like

 9. luckybee zegt:

  dat=dan

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Als we de islam als een punt nemen, kunnen wij met een passer een cirkel van niet-islamitische culturen trekken. Het Westen is hiervan één punt. Wij kunnen echter het punt op de cirkel aan de andere kant nemen, d.w.z. een anti-Westerse, anti-islamitische cultuur. De Westerse cultuur is al vernietigd door de islam. Alleen door radicaal andere waarden in te nemen, kunnen wij de islam verslaan. Goed voorbeeld: alhoewel het cultureel-marxisme ontwikkeld is om het Westen te vernietigen, is het cultuur-marxisme nu onderdeel van het Westen geworden. De concepten sociale constructie en systeem van privilege kunnen wij uitstekend tegen onze vijanden gebruiken.
  WELKE CULTUUR-MARXISTEN HEBBEN WIT PRIVILEGE?

  Het is een goede zaak als kinderen Turks en Arabisch praten. Zo verleren zij het Nederlands en kunnen zij ons niet langer begrijpen. Mannelijke Turken en Arabieren moeten helemaal niet integreren; zij moeten van niet-Turkse en niet-Arabische vrouwen afblijven.

  Als de moslims Europa hadden willen bekeren, dan had het meest voor de hand gelegen dat de Europeanen in 1973 shahada hadden gezegd. Echter, nu heeft Europa een levend schild tegen olieboycots. Bovendien ontwricht een olieboycot de wereldeconomie en maakt de aandelen van de oliesjeiks waardeloos.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  1-10, 05:31
  Dhimmi’s schrijf je alleen zo, gelukkige bij, en JC bestaat niet, net zomin als dat er een allah of andere god zou bestaan, laat staan dat ze instaat zouden zijn om wie of wat dan ook te helpen.
  Actievoeren, mailen, schrijven, de waarheid over dat imperialistische tuig naar buiten brengen.
  Ver heb ik eens na zitten denken over die zgn “machtsovername”.
  Al die tapijtvreters hebben een hekel aan het Westen en aan alle niet-moslims.
  Stel dat ze alles veroverd, afgeslacht en platgebrand hebben, houden ze alleen ruïnes en massa’s lijken over. Los van het feit of ze daarna behoefte hebben om de rotzooi op te ruimen hebben alleen zichzelf en hun eigen verschillen over en denk hierbij aan de haat tussen bv. soenieten en sjiïten. En nog steeds probeer ik me voor te stellen hoe deze wereld eruit ziet zonder al die legers mentaal gestoorden cq eeuwenlang genetisch gemanipuleerde idioten.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Ver moet zijn: verder.

  Like

 13. Jantje zegt:

  We weten allemaal dat het gaat gebeuren. Moslims lopen straks met wapens buiten en wij, makke lammetjes, houden ons aan de regels en hebben geen wapens, alleen ons geloof.
  Maar dit is natuurlijk al vaker voorspeld:
  Bertha Dudde 8-7-1947: http://www.berthadudde.net/Register/REG.4/BD.4080.html
  “Wat er in deze tijd gebeurt, is de mensen moeilijk te voorspellen. Want steeds weer bedenkt de satan nieuwe plannen en overtreft hij zichzelf in wreedheden, in onmenselijke maatregelen en schandalige handelingen tegen de gelovigen.”

  Like

 14. Jean zegt:

  Er is maar één methode die resultaat zal hebben en dat is ALLES wat met moslims te maken heeft boycotten.
  Zit zoiets op het gemeentehuis dan draai ik me om want ik wil NOOIT of te NIMMER een confrontatie met die achterlijke gewelddadige barbaren, NERGENS want ik heb er de gruwelijke pest aan.
  Die smeerlapperij MOET verboden én verbannen worden in Europa, dat ze maar in Afrika blijven dat is toch al een dood continent overheerst door barbaren, corrupte machtswellustelingen, criminelen en nog van dergelijk gespuis, een continent waar ik persoonlijk NOOIT één eurocent zal aan verknoeien.
  Grenzen potdicht zodat niemand van ginder naar hier kan komen, DAT EISEN WIJ en wat die EU eikels eisen interesseert ons geen flikker, voor een rechtbank met dat crapuleus gespuis.

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Het is nu vijf voor twaalf voor Europa. Dat wil zeggen: wij hebben nog vijf kostbare minuten om het roer om te slaan: ons fysiek van de Sharia-klauwen te redden.
  West- en noord Europeanen zouden snel, via verkiezingen, de gehersenspoelde Culturele Marxisten en multiculturalisten naar huis moeten sturen. En zo snel mogelijk!. Dat hele geïnfecteerde ‘generatie ’68’ moet uit de politiek worden geschopt. Het gaat hier niet uitsluitend om ‘linksen’. De ‘Gutmenschen’ en ‘EU adepts’ zitten, helaas, in bijna alle politieke partijen. Te beginnen met zo’n kereltje Pechthold van D66 en eindigen met griezels in het CDA, CU en VVD. Noorwegen is het eerste land die de linkse bende van ‘Jens Stoltenberg en zijn rood-groene Quislings’ naar huis hadden gestuurd. Het duurde acht jaar van systematisch breken van de natiestaat.

  De islam in Europa kan, gelukkig, NOG NIET!, operatief zijn en de boel overnemen, zonder hulp van de multiculturele ‘vijfde colonne’. Maar voor hoe lang nog? Wapens zijn er meer dan zat, financiering komt van buiten af (drugsgeld plus massief hulp van rijke islamitische olielanden) en de jongens krijgen hun training in de velden van Afghanistan, Jemen en nu Syrië. Niet te vergeten de infiltratie (via positieve discriminatie) in posities in gemeenten, nutsbedrijven enz. waar gevoelige data wordt verzameld. TIME IS RUNNING OUT!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Wij moeten van de verdediging in de aanval gaan. Zolang de moslims in Europa blijven, hebben wij een levend schild tegen een olieboycot. Daarom, stel altijd lastige vragen: “Welke ‘Gutmenschen’ en ‘EU adepts’ hebben wit privilege?”; “Waarom hoeven Turkse en Marokkaanse mannen geen baard te dragen om een moskee binnen te komen; immers, de hanbalitische kafa’a maakt alleen onderscheid tussen Arabieren en niet-Arabieren?”; “Zullen soennieten, d.w.z. Qatar en Saoedi-Arabië elkaar kapot maken in Egypte?”; “Zullen moslims, d.w.z. soennieten en sji’ieten elkaar kapot maken in Syrië?”
   Door dit soort twijfels te zaaien, zal de islamitische religie ondermijnd worden, zoals het cultuur-marxisme het Westen tracht te ondermijnen.

   Like

   • breget zegt:

    @oogenhand.In een barbaars rijk zal nooit een eenheid kunnen bestaan men hoeft alleen maar te kijken naar wat er zich nu afspeelt binnen de islam de gezinnen zullen uiteenvallen te beginnen onder de Europese moslims.Maar de beschaafden weten dat het vele offers zal vragen aan weerszijde.

    Like

 16. Republikein zegt:

  Gaat u nog naar de Kerk? Opschieten dan, het is 5 voor 12!
  http://tempeliers.wordpress.com/2013/02/03/straks-meer-moskeeen-dan-kerken/

  Like

 17. Republikein zegt:

  De grootste schade is op links!
  http://www.nostredame.info/toekomst.html

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Niet wanhopen, mensen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s