Petitie voor een globale geboortecontrole

Screenshot_9

Omdat voor ons de catastrofale demografische situatie, veroorzaakt door de ongebreidelde geboorte-Jihad van de moslims, een zaak van levensbelang is, willen we jullie attent maken op de link van onze nieuwe commentator Achim Wolf. Het gaat om een petitie, die ertoe oproept dat de wereldgemeenschap een rigoureuze geboortecontrole van alle landen eist. Natuurlijk hoeft men zulke geboortecontroles niet in te voeren in landen waar het geboortecijfer bijzonder laag is. In de landen van Europa hebben we zo´n geboortecontrole alleen nodig bij de Sinti en Roma en bij de moslims. Daarentegen is in Afrika, Azië en ook in Latijns-Amerika een algemene geboortecontrole een noodzaak, die men onmiddellijk zou moeten invoeren.

Zeer geëerde dames en heren,

Stemt u alstublieft ook voor een campagne om wereldwijd geboorteregelingen in te voeren, die voor alle mensen op een strikte, maar humane wijze moeten gelden. Het gaat erom onze planeet te beschermen en de alles verslindende overbevolking te stoppen!

Hier gaat het naar de petitie:

change.org

“De overbevolking op aarde is een enorme catastrofe en toont het beeld van een egoïstisch denkende mens, die zich niets meer aantrekt van zijn milieu en de vervulling van zijn eigen wensen heeft verheven tot het hoogste principe van zijn leven. De kwaliteit van het toekomstige leven van alle mensen is onlosmakelijk verbonden met de toestand van de natuur. De ongebreidelde plundering, uitbuiting en daarmee gepaard gaande verwoesting, vernietiging en vergiftiging van de aardbodem, de lucht en het water, veroorzaakt door de enorme behoefte aan voedingsmiddelen en allerlei soorten goederen van een nog steeds explosief groeiende bevolking, plaatst de mensen voor onoplosbare problemen.

Overbevolking is geen verwerpelijk woord, maar de exacte naam voor een niet meer door de natuur te verwerken aantal mensen, veroorzaakt door onverstandig en onverantwoordelijk verwekken van kinderen. In elk land zouden slechts zoveel mensen moeten wonen, die dit land op eigen krachten kan voeden. Bovendien moeten ook de fauna en flora genoeg ruimte hebben om zich te kunnen ontplooien om zodoende hun vitale functies in een goed functionerend ecosysteem te kunnen vervullen. Daaruit blijkt, dat zogezegd alle landen van de aarde overbevolkt zijn en hier iets tegen zouden moeten doen. Het indammen van de overbevolking betekent niet dat bepaalde mensen weg moeten en heeft ook niets met racisme te maken, maar eist van de mens, onafhankelijk van de huidskleur, dat met alle macht moet worden gestreefd naar een verstandige geboorteregeling en de uitvoering daarvan, voor het welzijn van alle mensen en alle leven op onze planeet.”

Met vriendelijke groeten,

Achim wolf

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/28/petition-zu-einer-globalen-geburtenkontrolle/#more-48983

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Petitie voor een globale geboortecontrole

 1. Klopt! Birth control can prevent the end of this planet!

  Like

 2. tjonge zegt:

  100 % mee eens !!!!!!

  sterker nog, ik ben voor extreme geboortebeperking voor alles wat islam aanhangt,
  doe “de pil” maar door het drinkwater in dergelijke landen, of besnijden maar dan anders.

  Like

 3. In de natuur zie je het ook, enorme voortplantingen bij bijv. konijnen, kakkerlakken sprinkhanen. enz. Daarom wordt er altijd gesproken van een “plaag” omdat dit niet alleen de oogsten, maar ook de gezondheid kunnen schaden! Als er geen bestrijdingmiddelen zijn uitgevonden, was deze aarde een onbewoonbare kale planeet geworden!

  Like

 4. Helena zegt:

  Goh, mijn hobby. Deze was ik niet nog niet tegengekomen.
  Dus getekend.

  Like

 5. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Ik ben het helemaal met je eens heer Bron. Het geldt natuurlijk niet alleen voor moslims , maar dat terzijde.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Serieus nu: lees Boumedienne in alinea 9 van deze pagina.
  Europa was gewaarschuwd en deed niets.
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  Beste EJ Bron. hoewel ik je verzoek begrijp, wilde ik zeggen, richt dit verzoek naar de plekken op deze aarde waar dit zaakt maakt. zoals Indie of Afrika. Maar he, deze mensen zullen niet luisteren.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Met zn alle, met zn alle, met zn allen naar de klo o ten! (bedenk zelf de melodie)
  http://www.overbevolking.info/

  Like

 9. luckybee zegt:

  Vertel dat maar aan een moslim of Katholiek; Hoe meer kinderen hoe beter.

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Hiertegen zal de Derde Wereld inbrengen dat het Westen veel meer consumeert en dus vervuilt. Er is echter een groep mensen die zowel zich razend snel voortplant, als in enorme luxe leeft; OLIESJEIKS.
  Toch denk ik dat al met al euthanasie veel belangrijker is dan geboortecontrole. Dit beseft D’66 eveneens; zelfs radicaal-links moet Alexander Pechtold bewonderen.

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Even geduld hebben komt eraan staat al in de agenda 21 van de VN.

  Like

 12. Jean zegt:

  Wij moeten stoppen met kindergeld te besteden aan islambarbaren want door die kindergeld te geven financieren we onze eigen ondergang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s