Rusland arresteert alle Greenpeace-criminelen in Moermansk

Screenshot_8

Nadat een Greenpeace-schip vol “activisten”, varend onder Nederlandse vlag, op 24 september in de Petsjorazee wilde bezetten, werd het schip door de Russen naar Moermansk gesleept en de eerste bemanningsleden gearresteerd wegens piraterij. Gisteren nam de Russische justitie alle 30 bemanningsleden in voorarrest. Zoals in Rusland gebruikelijk is, zaten ze in kooien voor de rechter. Op piraterij staat 15 jaar gevangenisstraf. Gewoon klasse, die Russische justitie. Want wat verbeelden deze Greenpeace-criminelen zich wel niet?

Omdat ze de wereld moeten “redden” en zij alleen weten wat goed voor ons allemaal is, en omdat er miljoenen aan schenkingen van domme tijdgenoten losgepeuterd moeten worden, trekt deze hooliganvereniging zich niets aan van de wetten van alle andere landen, breekt in bedrijven in, bezet publicitair effectief industrie-installaties, boorplatforms en banktorens, hindert vissers, verstoort handel en economie en beschadigt democratie en wetgeving.

Dat alles wordt professioneel voor propaganda gefilmd, opdat bankzitters een groene erectie krijgen, ecologische dames van middelbare leeftijd bij het zien van zoveel testosteron een nar slipje krijgen en er opnieuw enkele duizenden op de bankrekening van Greenpeace terechtkomen. Op de eigen homepage scheppen deze criminelen op met rubberboten, lange touwladders, duikuitrustingen, luchtballons en helikopters, die zij ieder moment wereldwijd kunnen inzetten om rellen te schoppen! Onze justitie kijkt weg, accepteert het geweld regelmatig en laat de zichzelf realiserende egotrippers lopen!

Waar is dan eigenlijk in werkelijkheid de rechtsstaat? In de BRD, bij een of andere  EUSSR-vazal of in het Rusland van Poetin? Het zal mij in ieder geval geen slapeloze nachten bezorgen wanneer Russische rechters de Greenpeace-criminelen een poosje in Siberië wegstoppen.

Screenshot_7

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/russland-verhaftet-alle-greenpeace-kriminellen-in-murmansk/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Groenen, Justitie, Milieu, Rusland. Bookmark de permalink .

75 reacties op Rusland arresteert alle Greenpeace-criminelen in Moermansk

 1. bobzelf zegt:

  MISSCHIEN ??? kan onze oud/ greenpeace medewerker , er nog effe langrijden ??
  en daar bij MIJN IJZEREN GORDIJN VRIENDEN trachten een grote smoel/muil op te zetten?
  Is hij gauw klaar met spitten !!
  Heerlijk heee !! , zo’n baas in zo’n groot land !! MET HERSENS !!
  Je gedragen of sneeuwballen maken in Siberie !!
  MAAAAAAR !! , wij hebben Zwamzwam , ( arie de wipper !! ) en die aal in die emmer snot ,ZEG MAAR DIE DROPLUL zonder ruggengraat RUTTE ,
  ja en ze zijn ook nog gewoon gekozen !!
  ONGELOFELIJK TOCH ??

  Like

 2. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Sorry, maar dit vind ik toch stom geschreeuw, beste heer Bron. Net alsof het “milieu ” voor jullie niet van belang is. Jullie zijn zeker immuun voor radioactieve straling, milieuvervuiling, uitputting van grondstoffen en voedsel en andere problemen.

  Greenpeace is geen terroristenclub, ze is terecht serieus bezorgd over de toekomst en die treft ook ons . Ze schoppen herrie, maar maken niks kapot , veroorzaken hooguit wat overlast.
  De Greenpeace acties zijn voornamelijk bedoeld om de burgers wakker te schudden en te vertellen wat er buiten hun zicht allemaal stiekum gebeurt. Een stukje communicatie naar de mensen toe , inderdaad.

  Deze mensen , die grotendeels uit onbetaalde vrijwilligers bestaat, crimineel noemen is een schande.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zodra je de wet overtreedt, ben je toch een crimineel? Wat klopt daar niet aan? Zelfs als je met een waxinelichtje gooit ben je een crimineel!! Dus was wauwel je nu?

   Like

   • Pyt van de Galbakken. zegt:

    Als je zonder licht op je fiets rijdt ben je ook een crimineel.

    GP doet gewoon heel goed werk om dit soort zaken aan te kaarten, zodat ook domme zombies eens een keer verder kijken dan hun neus lang is .
    Heel veel mensen hebben geen idee wat er allemaal aan duistere zaken op de wereld gebeurt. GP zou je misschien crimineel kunnen noemen als ze van plan waren het booreiland op te blazen .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Vertel mij wat over “duistere zaken” die er op de wereld gebeuren!! Ik bedrijf niet voor niets deze blog!!!

    Like

  • Tante Poes zegt:

   Dus jullie mening over radioactieve straling, milieuvervuiling, uitputting van grondstoffen en voedsel mag volkomen tegen de wet worden opgerdragen aan ons allen en daar moet ik dan waardering voor hebben? Die gasten dringen mij hun idealen op en daar ben ik niet van gediend! En erger nog; als ik er wat van zeg word ik meteen weggezet als asociaal, misschien ook wel rasist maar toch op zijn minst vies rechts! Stelletje uitvreters zijn het. Laten ze gaan werken en als ze bezorgd zijn, starten ze maar een politieke partij of zo

   Ik mag hopen dat ze allemaal op transport naar Siberie gaan voor een jaartje of 5.

   Like

   • Pyt van de Galbakken. zegt:

    Je kon jaren geleden gratis asbestresten ophalen bij de Eternit fabrieken . Leuk om je oprit mee te asfalteren. Helaas kregen veel mensen tientallen jaren later last van “asbestiose” , mesotheliomen van de pleura , of te wel kanker. !!

    Allemaal maar flauwekul en aanstelleritis van Greenpeace en milieu maffia.

    Like

   • Pyt van de Galbakken. zegt:

    De eerste dode die viel tgv radioactieve straling was een zekere Louis Slotin, een zeer intelligente natuurkundige die meewerkte aan het Manhattan proiect om de eerste atoombom te ontwikkelen in Amerika. . Helaas maakte hij een klein foutje tgv zijn nieuwsgierigheid naar de kernprocessen. Het ging fout , en 2 weken later was dhr Slotin overleden aan stralingsziekte. Zeker niet de domste lul , en zeker ook niet ongevoelig voor radioactieve straling, zoals sommige mensen nogal eens denken.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Marie Currie was de eerste die aan starlings ziekte overleed, kijk hier hebben we nu juist het probleem met de Greenpeace aanhangers, ze zijn niet geheel op de hoogte en brullen elkaar maar na, zeg maar roeptoeters en ze zijn dan ook nog een zwaar politiek beladen, en ja ik was een Greenpeace lid, ben er mee gestopt toe ze politiek gingen bedrijven.

    Like

 3. Leo zegt:

  Hoog tijd dat die foute extreem linkse “millieu”?? multinational eens op ordentelijke wijze werd aangepakt .
  Viva Russia

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   Leuk is ook dat Rusland een hele reeks atoomonderzeeëers heeft die verouderd zijn en liggen weg te roesten in o.a. Moermansk ( als ik me niet vergis). Misschien wilt u werken in het ontmantelen van deze kernonderzeeërs ? De russen staan er namelijk niet om te springen sinds hun ervaringen met Tjernobil.

   Like

   • Leo zegt:

    Ah……… U vindt dit LEUK !
    Het ontmantelen MOET dus een enorme uitdaging zijn voor Grien Pies.
    Nou, aan t werk dan maar zou ik zeggen, met de nadruk op het woord WERK.
    Er ligt dus al heel lang een zinvolle klus op jullie te wachten !!

    Like

 4. Fred zegt:

  Het Rusland van Poetin.
  Niet alles is daar even goed maar het is wel duidelijk wat je wel of niet kan doen.
  Het houdt activisten die denken dat ze alles maar mogen in toom.
  Wij ontberen zo een man.
  Een paar jaar Siberië koelt deze heetgebakerde lieden wel af.

  Like

 5. Harry zegt:

  Het greenpis team heeft gigantische betonblokken gestort op de visgronden van onze vissers .
  Schandalig ! Niks anders dan een poging tot moord !
  Die mensen werken rond de klok aan boord .
  En ze kunnen meestal slechts twee uur slapen voordat ze weer in touw moeten .
  Na een week zijn ze haast bewusteloos als ze even kunnen slapen .
  Wat gebeurt er dan als zo’n kotter achter zo’n betonblok blijft hangen over één boeg ?
  Dan dondert zo’n hele boot om en de mensen zijn al verdronken voordat ze wakker zijn .

  Hou dat milieutuig maar vijftien jaar vast in Siberië , mijnheer Poetin , ze verdienen niet beter !
  Laat ze maar werken , leren ze ook eens wat dat is .
  Crimineel gedrag vertonen ze en het wordt hier nog gedoogd ook !

  Vroeger heerste hier de gedachte dat de Russen alles fout deden , tegenwoordig lijkt het of er meer gezond verstand áchter het ijzeren gordijn zit dan ervóór .

  In ieder geval weer een deuk voor Samsom , het zij hem van harte gegund .
  Hij is nooit gestopt met terroriseren . Eerst de industrie , nu het hele land .
  Zou me verbazen als het thuis anders was ………………

  ps , meneer van de Galbakken ,
  U doet Uw naam eer aan .

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   Het storten van die betonblokken is inderdaad dubieus, echter het betreft maar een klein gebied dat de vissers nu allang kennen. Het gaat er ook om dat door de korboomvisserij de hele zeebodem wordt omgewoeld , hetgeen slechte gevolgen heeft voor allerlei bodemdieren , die weer in de voedselketen met de vissen zitten.

   Overigens beginnen de vissers steeds meer toe te geven dat de vangsten hard terug lopen door overbevissing.

   Like

   • Marcel zegt:

    Ga toch weg Pyt.
    Eigenlijk beweer je gewoon dat ploegen slecht is voor een akker omdat er daarna alleen maar mais op groeit en er daarna nooit maar dan ook nooit meer een paardenbloem of braamstruik wortel zou kunnen schieten.

    Like

 6. Net als de organisatoren van Ontwikkelingsprojecten, de “Goede Doelen”, enz. worden ook de “Milieubeschermers” altijd als “Wereldredders” beschouwd! De grote Zieligheidsfactor werkt perfect om de rest van de wereldbevolking een schuldcomplex aan te praten en hierdoor miljarden te laten doneren.. Samen met van de miljoenen subsidies die ze ontvangen, kun je onderhand praten over multinationals met topsalarissen! Doordat zij zich als Supersocialist onschendbaar voelen, worden (meestal als publiciteitsstunt) ongeoorloofde acties ondernomen. Zoals toen met de visserij, waar Greenpeace bepaalden waar gevist mocht worden. Dat hierdoor duizenden banen verloren gingen was voor hen geen probleem. Want de mens (die de zakken van deze organisatoren vult) is toch ondergeschikt aan het milieu? Ik zie hier GEEN verschil met de graaiende politici!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ben ook niet zo wild van greenpeace, maar het staat buiten kijf dat Poetin en consorten geen jurisdictie hebben over internationale wateren.

  Like

  • Marcel zegt:

   U zit fout heer Deckzeijl.

   In internationale wateren gaat het erom dat zij een Russisch object beschermen. In internationale wateren mag de Russische zeker wel Russische schepen etc. beschermen. Het is zelfs haar plicht. Het is de plicht van onze marine om onze schepen tegen piraterij te beschermen, niet alleen voor de kust Somalië het komt op veel meer plaatsen voor.

   Moet u eens zoeken op youtube hoe de Russische marine omgaat met Somalische piraten.

   Die krijgen hier 2-3 jaar cel + een huis, inkomen, en gezinshereniging.
   Wat dat betreft komt greenpeace er nog genadig van af met 15 jaar Siberië.

   Like

 8. Sorry voor de typefoutjes! Ben zeker nog niet helemaal wakker. Dus laat moderatie maar en lees hier nogmaals mij reactie”

  Net als de organisatoren van Ontwikkelingsprojecten, de “Goede Doelen”, enz. worden ook de “Milieubeschermers” altijd als “Wereldredders” beschouwd! De grote ‘Zieligheidsfactor’ werkt perfect om de rest van de wereldbevolking een schuldcomplex aan te praten en hierdoor miljarden te laten doneren.. Samen met de miljoenen subsidies die ze ontvangen, kun je onderhand praten over multinationals met topsalarissen! Doordat zij zich als ‘Supersocialist’ onschendbaar voelen, worden (meestal als publiciteitsstunt) ongeoorloofde acties ondernomen. Zoals toen met de visserij, waar (zonder natuur-wetenschappelijk onderzoek) Greenpeace bepaalde waar niet meer gevist mocht worden. Dat hierdoor duizenden banen verloren zijn gegaan, was voor hen geen enkel probleem. Want de mens (die de zakken van deze organisatoren vult) is toch ondergeschikt aan het milieu? Sorry, ik zie hier GEEN verschil met de graaiende politici!

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   Onzin , de vissers vermoorden zichzelf door overbevissing,

   Greenpeace krijgt geen cent subsidie,!! van de Nederlandse overheid ( ook al zo’n onzinverhaal) maar heeft wel veel donateurs. In Nederland nu enige honderdduizenden ( het waren er ooit bijna 1 miljoen alleen al in Nederland !!!). Het is geen toeval dat veel GP schepen varen onder Nederlandse vlag. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid geld die GP krijgt van Nederlandse donateurs en het heeft te maken met de Nederlandse wetgeving die zeer positief is voor zeeschepen.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    En hier gaan we dus wederom in de fout nooit van de spekkoek gehoord, dat is een uitdrukking hoe de politieke partijen de diverse organisaties financieren, misschien moet u een wat dieper in het bestuur van Greenpeace duiken en hun supporters op een wat hoger niveau.

    U is een goed mens, dat neem ik direct aan maar een beetje naïef.

    Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   GP heeft misschien enige honderden betaalde krachten wereldwijd! In Amsterdam ( waar ook het hoofdkantoor van GP international zit ) zitten ongeveer 100 betaalde krachten ( de helft voor GP Nederland, de andere helft voor GP international).

   Deze professionele krachten , waar voor kort ook een zekere Diederik Samson toe behoorde, krijgen zeer bescheiden salarissen. Veelal zijn het hogeropgeleiden die in het bedrijfsleven makkelijk het dubbele kunnen verdienen!!

   Een groot deel van de GP activisten zijn vrijwilligers, bijv studenten die af en toe mee doen aan een actie. Bijv studenten die alpinisme als hobbie hebben en dus meedoen aan klimacties.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja…het zijn echte heroes die jongens!!! 😦

    Man, het bedrijfsleven wil die slapzakken helemaal niet aan het werk hebben. Notoire zeikerds en onruststokers!

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    De activiteiten van Greenpeace missen elke wetenschappelijke onderbouwing en zijn louter gebaseerd op propaganda, angst makerij en het los peuteren van zoveel mogelijk geld. Sterker Greenpeace heeft honderdduizenden zo niet miljoenen malaria doden de afgelopen 30 jaar op haar geweten door een totaal verbod te eisen op het spuiten van D.D.T. Zij zien dat als een overwinning maar voor de mensheid is het een grote schande. Hetzelfde verhaal gaat ook op voor gemodificeerd zilvervlies rijst. Rijst waaraan bepaalde vitaminen zijn toegevoegd om een inheemse blindheid bij mensen te voorkomen in Aziatische landen. Greenpeace heeft zich hier tegen verzet en gewonnen waardoor nu jaarlijks honderdduizenden mensen in Azië onnodig blind worden voor het leven. Kortom de misdaden van Greenpeace tegen de mensheid en de economische schade die ze de wereld toebrengen is gigantisch.

    Like

 9. felix zegt:

  Als ik maar een aantal raketten of torpedo’s bij mij had, dan bestond de “Artic Sunrise” van de links extremistische Greenpeace al niet meer..

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   Bedankt voor je intelligente en opbouwende bijdrage. Heer Bron zal ongetwijfeld erg blij zijn met dit soort beschaafde lezertjes.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zei toch al: heer Bron staat tussen het volk. Ik ben één van hen! En op deze site varieert “het volk” van plantsoenarbeider tot en met universitair opgeleiden!

    Like

 10. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Heer Bron , ik had je toch iets hoger ingeschat. Wat is dit nu weer voor dom geschreeuw. Je kunt het niet met GP eens zijn , maar reageer dan inhoudelijk met argumenten.

  Veel bedrijven willen juist wel GP érs hebben , kijk maar naar Diederik Samsom en die juf van GroenLinks komt ook van Greenpeace . Veel stappen ook naar een tijdje over naar andere milieuclubs zoals het Wereld Natuurfonds of gaan in het bedrijfsleven.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En wat heeft Diederik Zwamson tot nu toe dan wel niet allemaal “gepresteerd”???

   Trouwens, één van de oprichters van Greenpeace denkt er inmiddels héél anders over!!: “It´s all about politics”!!!!

   Like

   • Pyt van de Galbakken. zegt:

    Diederik Zwamson is partijleider van de Pvda , dus niet de eerste beste boerenlul !!

    . Let wel : ik heb mijn hele leven nog nooit Pvda gestemd, Meestal VVD, maar dat maakt mijn respect voor Diederik , die ik zeer hoog acht, zeker niet minder. Zelf heb ik een academische biomedische opleiding.

    Ik ben elgenlijk wel een beetje benieuwd wat dhr. Bron voor opleiding heeft, of ben ik nu te vrijpostig?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Not at all! Ik heb een HBO-opleiding gehad.

    Maar ik heb het niet zo op die indeling in hokjes. Eerlijk gezegd kan ik meer met een gewone oprechte arbeider dan met een pseudo-intellectuele linkse hemelfietser!!!

    Like

 11. Petrossa zegt:

  “Als morgen de hemel valt hebben we allemaal een blauwe hoed” is zo’n beetje greenpeace. Zwaar overdreven aanzetten van inderdaad voorkomende ongerechtigheden verdienen ze miljoenen aan. Het is in hun belang dat ‘potentieele rampen’ blijven bestaan anders moeten ze werken voor hun geld.

  Like

 12. Jan zegt:

  Grienende grienpiesers:

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Bekijk de video. Hier is Patrick Moore aan het woord een van de oprichters van Greenpeace. Patrick Moore is opgestapt uit de Greenpeace organisatie nadat hij steeds meer moeite kreeg met hun wijze van opereren en het terugschuiven van het milieu belang t.b.v. het verkrijgen van politieke macht en invloed, naast het naar binnen hengelen van zoveel mogelijk financiële middelen. Patrick stelt heel duidelijk dat het bij Greenpeace niet meer draait om het milieu en dat het milieu alleen nog maar een middel is om politieke macht te vergaren, its all about politics aldus zijn letterlijke woorden.

  Like

 14. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Zeker waar. Je hebt ook die andere knakker, Paul Watson, die GP niet hard genoeg vond en dus die andere club heeft opgericht die walvisvaarders ging rammen.

  Uiteindelijk is het natuurlijk allemaal politiek. GP , WereldNatuurfonds. Natuurmonumenten , ze praten natuurlijk allemaal met de politiek om hun invloed te doen gelden.

  Het “naar binnen hengelen van zoveel mogelijk financiele middelen ” is echter onzin , want GP krijgt NUL subsidie, het komt allemaal van donateurs en merchandise.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Precies en dat is ook wat we bedoelen. De donateurs storten hun geld op basis van bewust verspreide desinformatie en propaganda en angstmakerij door Greenpeace. Greenpeace is verworden tot een ideologische organisatie en heeft elk wetenschappelijk fundament verloren zoals het communisme, islamisme en allerlei andere ismen. Kortom zeer schadelijk voor de mensheid en de algemene mondiale welvaart.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Is Greenpeace niet een NGO van de VN ?

   Zo wederom liegt u of u bent gewoon niet op de hoogte van de feiten.

   met meningen heb ik geen probleem maar als u feiten gat verdraaien of ontkennen zal ik er wat meer aandacht aan besteden.

   Zoals prins bernhard 1001 fonds
   de WWF ( dept for nature swaps)
   O voor ik het vergeet het budget voor greenpeace per jaar is meer dan 350.000.000 ( 2003 )dollar

   Verder kunnen we het ook nog hebben over de greenpeace acties tegen militaire cq politiek zaken.

   Ook niet vergeten de connecties met het earth liberation front en de het earth liberation front

   En als je wat verder kijkt wie er achte deze donateurs zitten, weet je wat meer, geen politiek , ach kom op zeg

   Turner Foundation
   $1,390,000.00
   1996 – 2001
   Rockefeller Brothers Fund
   $1,080,000.00
   1997 – 2005
   John D. & Catherine T. MacArthur Foundation
   $841,365.00
   1997 – 2002
   V. Kann Rasmussen Foundation
   $456,000.00
   2002 – 2003
   David & Lucile Packard Foundation
   $450,000.00
   2000 – 2000
   Blue Moon Fund
   $370,000.00
   1998 – 2002
   Trust for Mutual Understanding
   $316,000.00
   1995 – 2004
   Marisla Foundation
   $250,000.00
   2001 – 2004
   Charles Stewart Mott Foundation
   $249,000.00
   1999 – 2002
   Wallace Global Fund
   $245,000.00
   1999 – 2002
   Wilburforce Foundation
   $226,900.00
   2000 – 2005
   Scherman Foundation
   $200,000.00
   2001 – 2005
   Lannan Foundation
   $200,000.00
   1995 – 1996
   Joyce Foundation
   $200,000.00
   1993 – 1997
   Nathan Cummings Foundation
   $152,000.00
   1990 – 2003
   Columbia Foundation
   $150,000.00
   2000 – 2001
   Rex Foundation
   $116,796.00
   1984 – 1995
   Firedoll Foundation
   $115,000.00
   2000 – 2005
   Panaphil Foundation
   $115,000.00
   1998 – 2005
   Rockefeller Family Fund
   $115,000.00
   2002 – 2005

   En wat te denke over deelname van greenpeace aan de divers en councils, deals wit bp en exxon

   PPFFFFFF, in het kort

   greenpeace is verworden tot een organisatie die een markt plaats gezochte heeft en gevonden heeft en nu gewoon een economische doelen nastreeft om zich in stand te houden, en jij bent een van die onbetaalde vrijwilligers ( ?) die daar aan meewerkt.

   Zoek eens uit wie Jonathan Wootliff / Paul Gilding/ Paul Hohnen/ Stephen Tindale is.

   Buiten de natuur zaken doen ze ook nog eens aan geo politiek

   Greenpeace is a member of the United For Peace and Justice antiwar coalition, the Win Without War antiwar coalition, and the Abolition 2000 antiwar coalition.

   Zo voor even genoeg over de organisatie greenpeace.

   Doe zelf eens wat onderzoek, zet je rood roze bril af.

   Like

 15. Pyt van de Galbakken. zegt:

  En in welk vak heb je dan je HBO opleiding gehad, beste heer Bron , of is deze vraag te prive? Het maakt nogal wat uit of je bv milieukunde of biologie aan de ene kant hebt gevolgd, of bijv filosofie of een andere zweefwetenschap aan de andere kant.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, dat houd ik graag privé. Maar dat is vanwege andere, persoonlijke, redenen.

   Ik sta in ieder geval tussen het volk, ben één van hen. Ik zweef er niet boven en bepaal wat “goed” voor ze is….

   Like

 16. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Prima, maar ik heb wel het idee dat je van milieu en aanverwante zaken niet veel kaas hebt gegeten. Ik ben het grotendeels wel eens met je strijd tegen de islamisering van Nederland , ik zie dat ook als groot gevaar.!!

  Echter je inzichten over het milieu deel ik totaal niet. Ze komen waarschijnlijk uit de koker van de PVV die alle milieuproblemen ook maar flauwekul vindt, Ik heb dat nooit begrepen. Denken jullie dat jullie geen schone lucht en water nodig hebben?. Denken jullie dat de aarde onuitputtelijk is,?
  Denken jullie dat je immuun bent voor gifstoffen of radioactieve straling ?

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Pyt van Galbakken 21.31 Diederik Zwamson is partijleider van de Pvda , dus niet de eerste beste boerenlul !!
  Persoonlijk vind ik hem een eerste klas boerenlul van de ergste soort. Het type boerenlul met van die typerende narcistische kenmerken. Iemand die willens en wetens ons land verraad ten voordele van de huidige bezetter.
  Wat mij betreft sturen we deze opperboerenlul naar zijn linkse mede sympathisanten. Kan hij mede veroordeelt worden wegens spionage en terroristische activiteiten die een bedreiging vormen voor de Russische samenleving.
  Na 15 jaar dwangarbeid in de Siberische zoutmijnen zul je deze extremisten niet meer over het milieu horen.

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   Ja, daar heb je gelijk , dat was ik even vergeten. Maar is de Postcode Loterij overheidssteun.? Lijkt me niet.

   Bovendien kan iedere Nederlander die meedoet met deze loterij zien naar welke goede doelen het geld allemaal gaat en zelf besluiten of je wel of niet meedoet.

   Ik vind het eerlijk gezegd ook vreemd dat GP hier tussen zit, want volgens mij hebben ze geld zat.

   Like

 18. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Ik heb het stuk niet gelezen , maar inderdaad is ook in mijn visie een sterke geboortebeperking de hoofdzaak. Echter ik vind het jammer dat je niet wat meer ingaat op de actuele milieu problematiek en wat er dan volgens jou niet aan klopt. Ook dat continue gezeur over geld kan ik niet plaatsen. GP krijgt geen cent belastinggeld, nogal logisch ,want ze halen miljoenen binnen aan donateursgelden, alleen al in Nederland. Daarnaast is Duitsland een zeer grote donateur.

  Het enige wat ik kan verzinnen qua geldgedoe is natuurlijk de milieuindustrie, zoals de windmolens, de zonnecellen etc, dat is inderdaad een miljarden industrie geworden. Maar is dat zo erg, het maakt ons alleen maar onafhankelijker van die Arabieren en andere moslims , dus dat zal je zeker aanspreken !!

  Like

 19. Trucker zegt:

  @ Pyt van de Galbakken. 30 september 2013 om 21:31

  “…Zelf heb ik een academische biomedische opleiding…”

  Als er iets is waar ik de pest aan heb is het intellectuele piepeltjes die zich moreel superieur wanen…HAAT IK mogen elkaar niet tegenkomen.
  Mijn credentials : ik ben een ex trucker, dus iemand die voor zijn boterham hele dagen aan een stuur rukte en moest opleten dat ik de “hoger opgeleide” in zijn/haar dure auto die voorbijzoefde niet overhoop reed want ze waren ze druk o zo belangrijk aan het bellen dat ze de niet wisten dat ze tegen 46 ton zouden rijden….
  Get lost.
  Die samson (ik ben Vlaming durf niet te zeggen pelg) weet ik dus niet zoveel over, echter genoeg om te weten dat het een type is die MIJN, (lees goed Academische Biomedische Opgeleide) jawel MIJN veiligheid kan bedreigen door zijn linkse multikulle geitenwollensokken islamofiele aard is en laat dat net SOORTEN zijn waar ik met een boog omheen loop en dan is dit nog een vriendelijke omschrijving want ik kan toch niet schelden tegen een Academische Biomedische Opgeleide.
  Tussen haakjes die kernonderzeeërs liggen daar al langer dan dat jij rechtoploopt.

  Like

  • Pyt van de Galbakken. zegt:

   als ik iets wil weten over trucken zal ik je zeker bellen !

   Ps als 2 vrachtwagens elkaar inhalen, kunnen jullie dat dan wat sneller doen svp?? Jullie houden het verkeer namelijk nogal op. Alvast bedankt.

   Like

 20. Marcel zegt:

  Wat ik vooral van Diederik Samsom heb onthouden is dat hij gezellig aan tafel zat met een commisaris van politie die vrolijk zat te verkondigen dat Wilders eigenlijk eigenlijk gewoon gemold moest worden (eufemisme voor : vermoord) en dat mensen zoals ik gedeporteerd moeten worden.

  Daar zat Diederik vrolijk bij aan tafel zonder afstand te nemen van deze nauwelijks verholen haat/moord oproep. Diederik vind dat wel een geinige omkering leuk en ludiek enzo terwijl Wilders nooit opgeroepen heeft tot knieschoten, moord of, deportaties. Niet iets waar je onmiddelijk afstand van moet nemen. Zal hij nu wel doen natuurlijk als je hem ernaar vraagt. De schijnheilige.

  Dat is dan het gezicht van greenpeace.

  Like

 21. Helena zegt:

  Zoals jullie misschien weten heb ik toch ook een beetje een “groen” hart.
  De oplossing ligt volgens mij echter niet in “militante” acties, maar in voorlichting.
  De politieke wil hiertoe ontbreekt echter, behalve bij de PvdD.
  Ik zie consuminderen als oplossing voor heel veel van de hierboven besproken problemen.
  Als voorbeeld, de hele megaveehouderij in fabrieksstallen kost veel meer aan voedselbronnen dan dat het oplevert. En persoonlijk vind ik het hoogst onethisch hoe er met dieren wordt omgegaan.

  Like

 22. Pyt van de Galbakken. zegt:

  E.J. Bron zegt:

  30 september 2013 om 23:00

  Ik zei toch al: heer Bron staat tussen het volk. Ik ben één van hen! En op deze site varieert “het volk” van plantsoenarbeider tot en met universitair opgeleiden

  Ik heb helaas de indruk dat je het voornamelijk moet hebben van domme schreeuwertjes.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dan zou ik zeggen, zoekt u een ander blog voor uw comments. Wie wil er nu met dat “klootjesvolk” omgaan! Daar voet u zich toch véél te goed voor! Dit is nu precies waarom de mensen op Geert Wilders stemmen. Zij hebben ook een stem. Zij willen ook gehoord worden!!

   Tot ziens!

   Webmaster

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Deze domme tokkie heeft hierboven even gereageerd op uw beweringen, en iets over roeptoeters geschreven en ja ik ben een milieu freak maar dan wel een die zich baseert op feiten en niet op verdwaasde ideologieën die dienen voor een agenda van een nieuwe wereld orde.

   Verder heb ik de pest aan zogenaamde zelfbenoemde intellectuelen waar u zich blijkbaar onder schaart, dus doet u mij een plezier en loop hier niet weg, ik begin er zin an te krijgen en denk erover om u mijn volle aandacht te geven.

   Misschien vind u het wel leuk om even de criminele activiteiten van greenpeace hier uitgemeten te zien worden.

   Ik ben u dan ook gaarne van dienst in deze.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   We kunnen natuurlijk beginnen met de Tides Foundation 200.000 doller schenking voor een actie tegen de Canadese teerzanden

   Of misschien vind u wel de donaties van de Rockefeller Brothers fund interesanter.
   Of misschien kunnen we een boom opzetten over de leugen van greenpeace over de opwarming van de aarde met valse gegevens ¿Gerd Leipold ? deze domme tokkie wil heel graag van u leren zullen we maar zeggen.

   Of zullen we het hebben over de allianties met de new world mouvement, o ja geen politiek maar de natiir , yep je moet het natuurloijk wel geloven.

   Ben u nu zo dom of naïef og gewoon een betaalde trol die hier de agenda van o.a greenpeace komt verdedigen.

   We kunnen samen bet lol hebben hier hoor , ik verheug mij er al op.

   misschien iets over de world organization of girls

   Like

 23. William McCoy zegt:

  Ze hebben inderdaad de visserij totaal verziekt 20 jaar met plezier gevist, ik vervloek die gasten naar ring van de hel!!. GP ik heb een keer op de werf gelegen waar ze een GP schip aan het verbouwen waren. Dan kwamen de hoge heren van GP af en toe een meeting houden.Kwamen in BMW en Mercedesen waar ik Fiatje en Fordje had verwacht. De boot die verbouwd werd was een voormalige Russische ijsbreker blusboot vol met asbest, containers vol zijn er verwijderd.
  Met een vermogen van boven, naar ik meen de 8500 hk van Russische makelij die alles behalve mileu vriendelijk kan zijn . Start de motor en je bent een ton gasolie kwijt Heeeerrlliiijjjk die GP Nee de heren hebben er hun bestaan van gemaakt milieu intereseert ze niet, geld wel.Ik hoop inderdaad dat ze die boot verbeurd verklaren dat die klote boot onder NL vlag vaart vind ik al een belediging.
  Die gasten zodat ze het nooit weer doen een jaar of 5 opsluiten,ze hebben mijn bestaan aardig verziekt ik wens het hun hetzelfde toe, die MIlieu gasten zijn net moslim ook die verstaan maar een ding een kn….. voor hun k…….En de Post Lotterij is wel degelijk in handen van de NL staat, een deel van de opbrengst vloeid naar de staatskas

  Like

 24. rotsus zegt:

  Ik wil bij deze de heer Bron toch even bijstaan en zeer zeker niet omdat ik denk dat hij dit zelf niet aankan want dat is wel duidelijk. En het is zoals de heer Bron zegt dat je eens een keertje als “hoog opgeleide” tussen het volk moet gaan staan. Daar zou die stomme oen van ene Samson waar U, beste Pyt van de Galbakken, het zo hoog mee opheeft eens iets meer aan moeten denken. Maar ik geloof zelf dat hij dit langzamerhand niet meer durft want een behoorlijk deel van het NL volk ziet hem liever vandaag dan morgen aan de schandpaal. En vwb GP, inderdaad, van mij mogen ze naar Syberië en als Poetin het mij zou vragen zou ik ze nog graag brengen ook. Deze man heeft echt Brains en niet zo’n beetje ook. Hij is 1 van de weinigen die dit megaland met zeer verschillende culturen een beetje onder controle heeft. Daarbij is ene Obama, Rutte en wie dan ook van onze zgnd “politieke leiders” echt niet tegen deze man opgewassen. Ik heb bloedrespect voor deze man. Hier kun je iets van leren. Daarbij zou ik eens graag een robbertje met u (P.v.d. G) willen strijden vwb milieu en dergelijke, graag zelfs. Een hoax is het en anders kan ik het niet noemen. Iets om ons geld uit onze zakken te trekken en anders niets!!!! Hoor of zie wel uw reactie op deze. Echter evengoed m.vr.gr. En u geachte heer Bron, ga aub zo door want blogs zoals deze zijn er niet veel, en bij deze daarvoor chapeau!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Spijt me rotsus. Galbak kan geen antwoord meer geven. Is door de webmaster op dood spoor gezet. Helemaal klaar mee met zo´n “intellectueel”. En nog VVD´er ook nog (“strategische stemmer” vemoedelijk 😉 )

   Like

   • rotsus zegt:

    Goedzo beste heer Bron,
    Zulk soort “intellectuelen” kunnen we missen als kiespijn. Maar zijn “nick” sprak boekdelen.
    M.vr.gr.

    Like

 25. Leo zegt:

  Het grootste milieu ” probleem” ( global warming ?? of zoiets ) op aarde wordt nog steeds bepaald door vulkanen, vulkanisme.
  Ik heb nog nooit en Grien Pieser op de rand van Etna zien staan met en protest banner laat staan een krater zien vullen met beton.
  Grien Pies : Ook hier geldt : Verneuk de massa en spek de kassa.

  Like

 26. Bout de Poutre zegt:

  Zou die Pyt van de Galbakken wel eens van Brent Spar gehoord hebben?
  En over de zowel smerige als domme rol die green p. daarin heeft weten te spelen?

  Like

 27. Joop Klepzeiker zegt:

  “It does not matter what is true, it only matters what people believe is true.”

  – Dr. Patrick Moore, President of Greenpeace Canada 1981

  Like

 28. Joop Klepzeiker zegt:

  Greenpeace is een merk name geworden en dat verkoopt goed als je er een dolfijn of een walvis tegenaan gooit.

  Niet meer en niet minder dan een commerciële onderneming met een groen imago, dat moet je natuurlijk wel in stand houden, er moet brood op de tafel komen, zelfs als je aan belasting ontduiking moet doen.

  Like

 29. Theresa Geissler zegt:

  Joop is definitief terug! Goed werk!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Nooit weggeweest maar de techniek liet mij even in de steek, en zoals je kan lezen kan ik nog steeds niet info opzoeken, nadenken en tegelijkertijd iets zonder vouten neerschrijven., ik heb mijn hele leven al moeite gehad met talen , alhoewel ik er vier dagelijks gebruikt.

   Ik moet dagelijks switchen tussen Nederlands , Engels , Duits en Spaans. en soms alle 4 tegelijkertijd gebruiken, op mijn leeftijd is dat zo langzamerhand best wat lastig aan het woorden.

   Dab heb ik ook nog eens de verstorende factor van 4 dames allemaal schatten hoor maar ze eisen gewoon hun aandacht op wanneer het hun uitkomt en dat is natuurlijk precies wanneer pappie gezellig op de bank even zit te klepzeiken.

   Kan je het jezelf voorstellen, zit ik even te klepzeiken op het net ( niet alleen hier hoor) loop ik ergens tegenaan, gaat de koffiemolen boven op de schouder aan het malen komen er flarden naar boven moet die dan even geverifieerd moeten worden op het net terwijl ik de 4 dames aan het bevredigen ben, dan moet er ook nog eens enigszins zinnige woorden uit komen en die dan hier neerplempen.

   Je mag best medelijden met mij hebben hoor.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het klinkt eerder of je benijdenswaardig bent, al snap ik heel goed, wat je bedoelt.
    Maar je hebt ze in ieder geval en zij hebben jóu. Dat is niet zo vanzelfsprekend in deze tijd.
    Ik heb twee ‘heren’ die soms maar het liefste zouden willen dat Moeder een meubelstuk was. Of desnoods een maffavrouw, je weet wel, zo één die het eten kookt en verder geen ragen stelt.
    Helaas verdom ik het, zo’n rol op me te nemen.

    Like

 30. Jan zegt:

  Greenpeace vernield archeologische plek van Inca’s in Nazca


  Like

 31. Jan zegt:

  Greenpeace voor het gerecht gedaagd wegens vernielingen in Nazca

  Peru will seek criminal charges against Greenpeace activists who it says damaged the world-renowned Nazca lines by leaving footprints in the adjacent desert during a publicity stunt.
  ..
  The activists entered a “strictly prohibited” area beside the figure of a hummingbird, the culture ministry said. They laid big yellow cloth letters reading: “Time for Change! The Future is Renewable.” The message was intended for delegates from 190 countries at the UN climate talks being held in Lima.
  http://www.theguardian.com/world/2014/dec/10/peru-legal-action-greenpeace-stunt-nazca-lines

  Like

 32. Jan zegt:

  Global warming gekken zetten zich compleet voor schut (maar Marianne Thieme zou het zeker met hen eens zijn: “Poep van bizons zorgt voor opwarming van het klimaat”

  http://www.slate.com/articles/technology/future_tense/2014/12/yak_dung_is_making_climate_change_worse_and_new_cookstoves_don_t_help.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s