Uitgewezen Afghanen willen in kerk verblijven

Screenshot_6

De Afghanen die vorige week uit het oude asielcentrum in de Brusselse Troonstraat werden gezet, vragen verblijf in een kerk aan het Flageyplein. Tegen de middag zijn daar zowat 200 mensen bijeengekomen.

Maandagmiddag is het druk op het Flageyplein. De Afghanen die vorige week uit het pand in de Troonstraat werden gezet, willen nu een plaatsje in de Heilig-Kruiskerk. Ze wachten op een antwoord van de priester, die nog overleg pleegt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Uitgewezen Afghanen willen in kerk verblijven

 1. bobzelf zegt:

  ze hebben geen band met het land waar ze heen moeten ??
  Nee ??
  Nou ik heb geen band met deze mensen , die niks mankeren , alleen wachten op een levenslange uitkering en gratis zorgkosten .
  Opzouten en naar huis !!!
  En ik hoef geen band ook , heb het al druk genoeg om mijn eigen harsus boven water te houden !!
  WEGWEZEN !!

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Op het vliegtuig zetten ! One way-ticket to homeland ! Probleem opgelost !

  Like

 3. maria zegt:

  En wij hebben Maiwand-al-Aghani (oftewel Mustafa bin Abd al-Qadir Sitt Maryam Nasar) die hierheen is “gevlucht” en nu vrolijk op vakantie gaat naar zijn Taliban-broeders. En dan weer naar NL vliegt om vrolijk door te gaan met het rekruteren van Syrië-gangers. Wat ging hier mis?

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk, dat hebben we nu te danken aan de EU, en aan de waanzin van de compleet gestoorde rode madam Malmström. En dat zal blijven doorgaan in alle Europese landen, want onze verraderlijke politici, vonden het een “strak plan”, om de grenzen totaal open te gooien, en de HELE WERELD maar uit te nodigen. Ik zou zeggen laat de Afghanen, dan hun intrek maar nemen in de woningen van de E.T. von ROMPUTY, en bij de ex kelner en communist BAROSSO, en bij VERROTSTAD en natuurlijk bij onze rode KAPO SCHULZ. Maar wedden dat dat niet doorgaat, neen wij eenvoudige belastingslaven worden ermee opgezadeld.

  Like

 5. Waarom vragen ze eigenlijk om verblijf in een kerk ipv een moskee?

  Like

 6. HUUBSAN zegt:

  tsja nu willen ze in de kerk verblijven morgen branden ze hem af met priester erbij ,,echt hoe de wind waait bla bla bla

  Like

 7. Ze zijn niet weg te slaan. Dan zou de Belgische regering en andere regeringen zulke mensen inderdaad maar moeten wegslaan!

  Like

 8. Jean zegt:

  Steeds dat gedoe met die illegalen begint mateloos op mijn systeem te werken, illegaal is illegaal en hoort hier dus niet thuis, punt. Oppakken en afvoeren is de boodschap.
  Als ze, de ambetantenaren, nu eens zochten naar illegalen zoals ze zoeken naar het illegaal inkomen maar neen, illegalen zijn toekomstig stemvee voor dat zootje ambetantenaren en illegaal inkomen is schrapen.
  Dat hele gedoe is zo walgelijk als maar kan, schop die illegalen binnen de week het land uit want dat brengt voor ons belastingbetalers ‘veiligheid & leefbaarheid’ want het is geen pretje met al dat vreemd gespuis in ons land. Nagel de grenzen dicht zodat er NIEMAND nog door kan binnenkomen maar wel enkel kan door vertrekken, wij hebben die vreemdelingen niet nodig, vroeger niet nu niet en nooit niet.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  En ze blijven maar komen. Uitgewezen Afghanen willen…..En wij dan, hebben wij dan niets meer te willen ? De meeste zijn ook nog eens moslims. Waar vroeger met de kruistochten Europa behoedt werd voor de Moslims, zijn ze nu al met tientallen miljoenen aanwezig in Europa. Het trojaanse paard is er niets bij vergeleken. Nieuwe kruistochten hebben anno nu geen bestaansrecht meer, en over een poosje hebben wijzelf geen bestaansrecht meer. De beschaving en het zgn. fatsoen wat in Europa heerst, hebben geen antwoord op het Islam monster dat bezig is de hele wereld op te vreten. Het lijkt wel dat vele Europeanen bezwangerd zijn van de geest van de Duivel, die iedereen aanspoort de Moslims in alles hun zin te geven. Iets anders kan ik er niet meer van maken. We vinden vrijheid vanzelfsprekend, en gooien ons territorium zomaar te grabbel. Maar er is nog nooit vrede geweest zonder oorlog of daadwerkelijk verzet. Komt dat er niet, dan veranderd Europa in een tweede Syrie. Waar de moslim barbarij Europeanen massaal zullen vermoorden, en ook nog eens onderlinge strijd zullen gaan leveren. De herwonnen vrijheid van na de Tweede Wereldoorlog is een wassen neus gebleken, waar massa’s soldaten voor niets hun leven voor gegeven hebben !

  Like

 10. Trucker zegt:

  @ bigljohn 30 september 2013 om 18:36

  Laaste cijfer is 50.000.000 (VIJFTIG MILJOEN) islamieten in eurabia, voorheen europa.

  Like

  • Jean zegt:

   Trucker,
   En zeggen dat die zweedse Maalstroom, lid van de EU misdaadorganisatie, dat cijfer op korte termijn wil opvoeren tot 200.000.000!!!
   Van verraad gesproken!
   Blijkbaar duurt het nog veel te lang voor de vrije wil en de onafhankelijkheid van de Europeanen gebroken wordt…dus nog meer gewelddadige barbaren die wij nota bene ook nog aan de vreet moeten houden en zorgen dat ze confortabel wonen allemaal op onze kosten.
   Wanneer wordt E.T. en zijn bende voor een rechtbank gesleept? Verdict: LEVENSLANG.

   Like

 11. Trucker zegt:

  @ Jean 30 september 2013 om 20:05

  Enige hoop is vogend jaar, ze kakken nu al in hun broek in brussel na de verkiezingsuitslag van Oostenrijk, het koffiekransje deze morgen zal bij (je “vriendje”) E. T. en zijn clubje niet zo geinig geweest zijn als anders.
  Zou hij een haiku gemaakt hebben…ik peins dat er ettelijke krachtermen door de lucht gevlogen zijn en dat ze foeteren op het systeem dat mensen nog vrijelijk kunnen kiezen.
  De eurabisering zal waarschijnlijk een tandje hoger gezet worden maar ik heb er vertrouwen in dat de islamofoben aantallen groeien en de KNETTERGEKKEN uiteindelijk verdreven gaan worden.
  Ik ben zeer hoopvol met wat er gebeurd in Italië , Il GRANDE Berlusconi (hij die ballen heeft en de Nationaal Socialist schulz een ordinaire CAPO heette) heeft de linkse smeerlapjes toch terug vast daar waar het echt pijn doet : in hun ballen.
  Daar zal de eurabia trojka ECHT ongerust over zijn want Italië en een crisis zou wel eens FUNEST kunnen zijn voor project euro waardoor de zeepbel die uit elkaar spat en we terug gaan naar het oude europa met souverijne wetgeving…droom ik?

  Like

  • Jean zegt:

   Trucker,
   Snuffel maar eens door de website van Gerald Celente, die man geeft een heldere kijk op de zaken en volgens hem loopt dat islamterrorisme tussen nu en 2016 op zijn laatste benen, hopelijk vroeger zodat het weer leefbaar én veilig wordt in onze gemeenschap en zelfs in die mate dat we nergens nog een islamiet of islamtiet tegen komen.

   Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  …………….en willen niet terugkeren naar een land waar ze geen band mee hebben.

  Maar daar hadden ze toch ook geen probleem mee toen ze naar hier kwamen?

  Like

 13. Republikein zegt:

  Deze site staat zeker bij de favorieten:
  http://www.verblijfsvergunningen.com/

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  In Afghanistan worden die paar christenen die er nog zijn zwaar vervolgd. In Europa zoeken uitgeprocedeerde Afghaanse asielzoekers hun toevlucht in Christelijke kerken terwijl in Afghanistan dezelfde kerken in de hens gezet worden. Vraag me al jaren af wat er aantrekkelijk aan is in een land te willen blijven wiens cultuur je afwijst. Zou het uiteindelijk dan toch alleen maar om de financiële voorspoed gaan?

  http://www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?oId=21468

  Like

 15. Republikein zegt:

  Ze kunnen niet terug! Hoor je vaak. Hoezo niet dan?

  Like

  • Jean zegt:

   Ze kunnen niet terug omdat het criminelen zijn die gezocht worden in eigen land. Een reden te meer om ze ‘versneld’ terug te sturen richting homeland.
   Hoed af voor mevrouw DeBlock die zich niet heeft laten ompraten door die befdragers betreffende die Afghaan, die zal intussen al bijna thuis zijn.
   Illegaal is illegaal en illegalen horen hier niet thuis, punt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s