Zwitserse hoteliers jammeren over moslima-zakverbod

Screenshot_17

Omdat de inwoners van het Zwitserse kanton Tessin onlangs tegen de islamitische boerka en nikaab hebben gestemd (zie hier) en andere kantons dit voorbeeld zouden kunnen volgen, zijn de Zwitserse hoteliers en de toerismebranche uiterst verontrust. De Arabieren zouden de beste gasten zijn, maar ze zouden erg aan hun “cultuur” hangen. Het Mohammedaanse vrouwen inwikkelen tot op een kijkspleet na zou uitermate belangrijk zijn en men zou dit niet mogen afkeuren. Terwijl ze al het nodige doen voor het geld van Allahs gelovigen:

Op de Brienzersee kruisen schepen, waarop de chef van de barbecue voor moslims toegestaan vlees bereidt. “Een daling van het aantal gasten uit het Midden-Oosten zou voor de hele economie in het Berner Oberland gevolgen hebben”, zei de woordvoerster van Interlaken Toerisme, Bettina Bhend. “Bij ons moeten gasten zich welkom voelen, onafhankelijk van herkomst, religie of uiterlijk.”

…Jarenlang opbouwwerk zou vernietigd worden. Zwitserse hotels bieden tegenwoordig kamers aan, waarin geen alcohol in de minibar staat. Ze offreren gebedskleedjes met ingebouwd kompas, opdat praktiserende moslims richting Mekka kunnen bidden. In plaats van een Bijbel ligt er een koran in het nachtkastje. Het personeel kijkt niet meer geïrriteerd wanneer een Arabier tegelijk met drie verhulde vrouwen de slaapkamer verlaat.

De afbraak van onze cultuur noemen de geldgeilen “opbouwwerk”! Nou ja, voordat je het in de broek doet, stelletje stroopsmeerders, van het minaretverbod hebben de Arabieren zich toch ook niets aangetrokken. Integendeel, ze respecteren mensen die ergens voor staan en verachten niets meer dan kruipers en slijmballen!

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/schweizer-hoteliers-jammern-uber-tessiner-muslima-sackverbot/#more-362312

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Graaien, Moslims, Zwitserland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zwitserse hoteliers jammeren over moslima-zakverbod

 1. Ad de Koning zegt:

  Het is wel duidelijk, voor geld zouden de hoteleigenaren in Zwitserland hun eigen moeder verkopen. Wat een walgelijke lui, jammer dat we het ze niet kunnen inwrijven.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Daar hoef je echt niet voor naar die Switzers alleen te kijken. Bij die fuball/ quatar kwestie, enkele artikelen terug. Herhaling van ,t bezoek van de konnegin, aan dat paradijsje, met andere notabeelen. o.a Wientjes. : “Ja…maar, NL-se bedrijven kunnen er ook FLINK aan verdienen.” Dus 1 koelie per dag dood, mogen er ook best meer zijn. Er kan aan verdiend worden. GELD, GELD………….

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Had altijd al gedacht dat de Zwitsers de buik vol hadden van de Nieuwe SS, maar ik heb me vergist.
  Daar is dus ook al een Nieuwe NSB actief. Zum kotzen.

  Like

 3. Harry zegt:

  Wat een verademing zou het zijn als de mensheid eens minder aan het geld zou hangen dan die weekdieren als in bovenstaande verhaal tentoonspreiden . Gewoon zeggen tegen die lui : óf je past je aan of je dondert maar op . Of je dondert sowieso op , hoef je je ook niet aan te passen .
  Bovendien is het maar de vraag wat het effectief oplevert , die klantenkring , ze wonen een appartement in drie weken gewoon helemaal uit .
  Hoorde een verhaal van een timmerman die renovatie in een hotel moest uitvoeren , dat ze zelfs kans zagen massieve hardhouten deuren te verzieken !
  Dat kun je toch ook niet maken , die lui worden in die zandbak zó van een kameel afgerukt en hier in een chique hotel gepletterd , ze hebben geen benul !

  Zelf had ik ook een aantal moslims als klant .
  Ik heb ze er allemaal uitgedonderd .
  Ze liegen , ze stelen je gereedschap onder je handen weg , de laatste keer was ik 570 euro achterop .
  Vervolgens proberen ze , als zij een fout maken , jou voor de schade op te laten draaien .
  Als je daar niet intrapt beginnen ze te dreigen dat ze wel even een stuk of vijf turken langs zullen sturen . Wij hadden in die tijd overal stukken schroefas en koevoeten klaar staan !
  Leve de Multi-culti .
  Ze komen er niet meer in !
  Opdonderen met die lui .
  Wat een rust !
  En dat geld ? Ik mis het echt niet hoor !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Er was toch een maand af wat terug een artikel over Arabieren in zo,n vacantie-complex ergens in Z-Limburg. Centre Parcs of iets, weet niet hoe ,t heet. Er was toen een verzoek uitgegaan aan de andere, oorspronkelijke bezoekers om een KLEIN beetje rekening te houden met “,t nieuwe soort” vacantie-gangers, nl die arabieren. Dat van die kameel en zomaar ineens “hier” in een chique hotel klopt niet. Zou U toch moeten weten in wat voor een decadente luxe die lui daar ginder, zelf leven. Dus wat ze in EU meemaken, maakt echt geen indruk. Zoals bij Olivier B.Bommel uit de jaren 50: ” Geld speelt geen rol”.

   Like

 4. Jean zegt:

  Dat carnavalsgedoe om in héél Europa verboden worden want men weet nooit wat er onder die tent rondloopt, dat kan een moordenaar zijn, een bankrover, een verkrachter enz., dus TOTAAL VERBOD in héél Europa.
  Daar die barbarij enorm choqueert kan dergelijk verbod niet snel genoeg ingevoerd worden.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hier gruwen de arabieren van.

  Like

 6. tjonge zegt:

  ” koran in het nachtkastje. Het personeel kijkt niet meer geïrriteerd wanneer een Arabier tegelijk met drie verhulde vrouwen de slaapkamer verlaat”

  het personeel is al murw gebeukt door de hotel-dhimmi,s

  Like

 7. Trucker zegt:

  Sluw en leep zijn de islamieten europa aan het omvormen tot eurabia.
  Ik lig geen seconde wakker van lieden die KWAKEN dat ik zever vertel als ik zeg dat de DERDE WERLDOORLOG begonnen is op NINE ELEVEN.
  Zij die daaraan twijfelen doen maar, God heeft zijn cijfer nodig en dat STOMPZINNIGEN zijn die denken dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen in de meerderheid zijn, voor hun is islam(ieten) ahmed of weet ik hoe die SOORTEN heten die hier komen om een pita of andere rotzooi te maken.
  Dat zijn wat ik algemeen DE DOMME KIEZER heet,ze zijn te dom om een volmacht te mogen krijgen die de toekomst van een natie sterk kan beinvloeden, overdreven?????
  PVDA (in Vlaanderen zijn dit loepzuivere HARDLINERS communisten, in Nederland geen idee) tot mijheer Geert Wilders.
  Betekend de deur wagenwijd open of DICHT maken, betekend evenzo het eurabia dictaat in vraag stellen om te beginnen, maar goednieuws journaals/tv shows en domme (blijf ik beleefd) ROTZOOI kijken is voor dit SOORT top prioriteit kunnen ze (op de trein/tram/bus/auto/ of GODVERDOMME waar dan ook) hun IDIOTE STOMME PRAAT uitwisselen ipv eens op de kaart te kijken hoe groot de inktvlek islam(ieten) WERELDWIJD wordt…
  Dan zijn er nog de MASSA’S islamofiele geitenwollensokken mulitkulle KNETTERGEKKE VOLKSVERRADERS die niet vlug genoeg in een kalifaat met sharia als rechtsregels kunnen ontwaken, die denken dat ahmed of weet ik hoe die SOORTEN heten een europese islam zal gebruiken.
  Nu zit ik breed te grijnzen want domheid is eigen aan de mens maar je moet volslagen debiel zijn om : 1 de praatjes van de dictators en despoten in het eurabiacircus te geloven.
  2 denken dat ahmed uit de pita of ahmed de buurman (“hij is ne brave moslim”/ “hij is een goede buur”) invullen naar keuze een dwingend fatwa naast zich gaan neerleggen als er hoge nood is.
  3 Geintegreerd of niet, en hier komt de perversiteit van de DE GROOTSTE LEUGEN van de islamofielen om de hoek kijken want ALLE DADERS VAN DE AANSAGEN IN eurabia waren PERFECT geintegreerd, net als de islamieten die Nine Eleven tot de aanvang maakten van de DERDE WERELDOORLOG : islam versus VRIJE WESTERSE WERELD.
  Wie deenkt dat ik raaskal mag zijn/haar vingetje opsteken maar niet liefst niet deze https://ejbron.files.wordpress.com/2013/09/screenshot_330.png

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  De westerse wetten worden met voeten getreden om witte voetjes te halen bij de doodseskaders.
  Het idee dat een onder ontwikkelde levensvorm in alles hun zin krijgt doet me walgen. Juist omdat ze het weten.

  De beschaving schaft zichzelf af.

  Like

 9. Fred zegt:

  Niet te hard van stapel lopen mannen. Ik heb een sterk vermoeden dat het artikel een persiflage is.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad: op deze hoteliers is de spreuk van toepassing: ” HET GELD DAT STOM IS, MAAKT RECHT WAT KROM IS”. Walgelijke stroop-en MOSLIMKONTLIKKERS, iets anders kan ik er niet van maken!

  Like

  • Helena zegt:

   Leuk Tom, dat zei mijn vader vroeger ook altijd. Was ik even vergeten.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In dit geval nog niet eens, Tom: Het is niet eens de kont van de moslim likken, maar van de Mammon!
   En waar dàt gebeurt zijn direct alle principes zoek: Kijk bijvoorbeeld maar eens naar ‘onze’ Bilderbergbende!

   Like

 11. Q zegt:

  Ik had dit in een ander artikel al als comment geplaatst. Nog maar eens :

  Gelukkig heb ik altijd hoofddoekdraagsters uit de weg kunnen gaan.
  Mannelijk beroep. Moslimcollega’s genoeg maar gelukkig nog nooit een met een kopvod op kantoor gehad.

  Ik weiger namelijk om het woord te richten tot iemand met zo’n ding op haar hoofd. Het heeft er helemaal niets mee te maken dat zij een moslima is. Het gaat erom dat zo’n hoofddoek eigenlijk tegen mij zegt dat zij bang is dat ik haar per ongeluk voor een hoer aan zou kunnen zien bij het zien van heur haar. En dat ik haar dan bruut ga verkrachten. Dát is wat die hoofddoek mij zegt.

  En dat is een grove belediging van mijn mannelijkheid, en van onze Nederlandse omgangsvormen. Ik kan alleen tot samenwerking komen met die vrouw als zij haar hoofdbedekking afdoet. Als blijk van vertrouwen.

  Gelukkig ben ik nog nooit zo in het nauw gebracht dat ik een dergelijk betoog af hoefde te steken.
  Hoe lang nog ?
  Dat heb ik wel vaker de laatste tijd. Dat ik denkbeelden heb die eindigen met : de vraag is niet of het überhaupt wel kan maar wanneer het gebeurt. Lieve God …

  Ik sta liever voor de rechtbank en opdracht kwijt + bekend staan als de bonte hond
  als dat ik me laat behandelen als een minister die geen hand krijgt
  of een rechter die een advocaat treft die niet opstaat.
  Brrrr.

  Like

  • Fred zegt:

   Dat is wat jij dénkt dat die kopvod jou zegt. Wat die kopvod jou werkelijk zegt, is meer iets in de trent van: “strike at the necks of unbelievers, wherever you may find them”. Met seksualiteit heeft die kopvod veel minder vandoen dan men op het eerste gedacht zou kunnen denken.

   Like

 12. Trucker zegt:

  @ Fred 30 september 2013 om 20:47
  Niet te hard van stapel lopen mannen. Ik heb een sterk vermoeden dat het artikel een persiflage is.

  Best mogelijk maar nog nooit gehoord over eisen van islamieten in hotels, hoe vakantie en reisagentschappen het de islam(iet) naar de zin maken waar de Vrije Westerling zich moet bij neerleggen.
  Heer Bron heeft dit indertijd opgepikt en het geplaatst, heb wat moeten zoeken in het archief…
  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/15/kruis-op-de-top-van-de-berg-van-zugspitze-brochure-verwijderd/
  Fuck of het “een persiflage” is of niet islam is geen flauwekul.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Q, 30-9, 22:04
  Hoofddoekdragers zijn slechts provocateurs.
  http://www.de-stek.info/hvv/index625e625e.html?pagina=5516

  Like

 14. maria zegt:

  Wat die hoteliers doen is klein bier. Het zijn nu eenmaal ondernemers. Europa doet het in het groot, maar dan kost het meer geld dan dat het oplevert…

  Like

 15. luckybee zegt:

  Wat is voor de hotelier belangrijker? Centen of het behoud van je eigen cultuur?

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Voor geld verraden ze alles en iedereen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s