Duitse steden beschuldigen de regering ervan dat zij niet helpt met de golf van zigeunermigratie

Screenshot_27

Duitse steden hebben de federale overheid ervan beschuldigd dat die hen niet helpt met het verwerken van een golf van zigeunermigratie uit Bulgarije en Roemenië, die hun middelen uitput. Na een reeks ontmoetingen tussen het Duitse Genootschap van Steden en de overheid zei Detlef Scheele uit Hamburg dat de staat “zijn verantwoordelijkheid had opgegeven en het aan de steden overliet om zelf het probleem op te lossen”. Het Genootschap, dat alle grote steden van Duitsland vertegenwoordigt, zei in een rapport dat “gemeentes worden geconfronteerd met aanzienlijke kosten ten gevolge van armoedemigratie”, waarbij de diensten van de gezondheidszorg, het onderwijs en de huisvesting de meeste druk voelen.

Hannover is ertoe over gegaan de zigeuners – of Roma – in een sportschool te onder te brengen, omdat “de bestaande accommodatie bijna vol is”, aldus Alexis Demos, de woordvoerder van de stad. De stad Dortmund schat dat elke migrant de stad € 250,- per maand kost. De steden van Duitsland willen federale hulp om hen te helpen de extra kosten die de migranten met zich meebrengen te kunnen opbrengen.

De noodkreet komt te midden van een groeiende bezorgdheid in heel West-Europa over de mogelijke effecten van de Roma-migratie uit de arme zuidoostelijke hoek van de EU. Duizenden hebben hun eigen land al verlaten en sommigen vrezen dat die aantallen in het begin van 2014 kunnen toenemen, wanneer alle restricties, die de Bulgaarse en Roemeense toegang tot Europese arbeidsmarkten inperken, worden opgeheven.

Eind vorige maand veroorzaakte Manuel Valls, de minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, een controverse toen hij ertoe opriep dat Roma-kampen in Frankrijk moesten worden ontmanteld en dat hun bewoners terug naar Bulgarije en Roemenië moesten gaan vanwege een klaarblijkelijk mislukte integratie. De vrees voor wijdverspreide migratie heeft ook bijgedragen aan oproepen vanuit Frankrijk en Nederland om de toetreding van Bulgarije en Roemenië tot de Schengenzone uit te stellen.

Groot-Brittannië heeft ook de krachten gebundeld met Duitsland, Oostenrijk en Nederland in een campagne voor strengere beperkingen op de toegang van migranten tot allerlei uitkeringen van de welvaartsstaat. David Cameron zei dat hij de toegang van migranten tot huursubsidie, rechtsbijstand en de gezondheidszorg wil beperken.

Hoeveel Roma er precies zullen migreren blijft discutabel, met schattingen die aanzienlijk variëren en die soms geen onderscheid maken tussen zigeuners en etnische Roemenen en Bulgaren. Maar volgens cijfers van Berlijn over dit jaar wonen er in de Duitse hoofdstad naar schatting 8.000 Roemenen en 14.000 Bulgaren, tegenover slechts 1.800 en 3.000 in 2012.

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/10347615/German-cities-accuse-government-of-failing-to-help-with-wave-of-gipsy-migration.html

Auteur: Matthew Day

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bulgarije, Duitsland, Immigratie, Roemenië, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitse steden beschuldigen de regering ervan dat zij niet helpt met de golf van zigeunermigratie

 1. s breget zegt:

  Welke regering steunt nog wel zijn eigen bevolking ,

  Like

  • koddebeier zegt:

   GEEN. De Europese Unie heeft het plan om de autochtone bevolking van alle lidstaten te vernietigen en de lokale regeringen brengen deze plannen ten uitvoer !

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ S breget: 20.30. uur, op 2/10. GEEN ENKELE , dat zeg ik U. Ze hebben zich overgelevers- onze verraders van politici- aan de HOER VAN BABYLON, de EUSSR!
   Tja, de Duitse gemeenten kunnen wel gaan janken, maar men heeft toch echt zelf op de eurofiele madam MERKEL gestemd! Niet dan?

   Like

 2. Geert zegt:

  Nou domme moffen bevolking jullie hebben het zelf over jezelf afgeroepen, zoek het uit en zak in de stront, Ik hoop dat de terror over jullie heen komt. Het zelfde gaat in Nederland gebeuren, er zal nog veel genivelleerd worden.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Even niet begrepen Geert dat er al zeer veel zigeuners zijn in NL.
   Dus het gaat niet alleen de “moffen” aan maar heel Europa

   Like

 3. bobzelf zegt:

  Hehe , het heeft lang geduurd , maar eindelijk , eindelijk worden er wat meer mensen wakker .
  En baroso zag dat het goed was , !!!!!! die teringzooi !!! in heeeeeel EUROPA !!
  en die slaven in dat kikkerlandje dan wel die brusselse enclave dan wel provincie motten gewoon hun muil houwe en betale !!! , gewoon 6 miljard ophoesten .
  Want dat zei brussel !!! whahahahahahahahahahahah
  en niemand pleurt een bom naar binnen , en een land wordt geregeerd momenteel door
  28 zetels in de peilingen , en NIEMAND schopt ze weg !!!

  Like

 4. Rick zegt:

  Het Miezerige Mannetje Pechthold heeft het wéér hélemáál voor elkaar. Terug naar de “achterkamertjes-politiek” Let op hoe dit onderkruipesel en zijn Eurofiele clubje zich in het Haagse naar binnen gaan glibberen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21940670/__D66_in_Torentje__.html

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Het ruimschoots aanwezige leger wil maar al te graag “helpen”.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Dat hebben wij met elkaar afgesproken! Ik was er niet, dus ik tel niet mee!

  Like

 7. Auke zegt:

  Dit soort problematiek leidt in ieder geval weer af van de echte problematiek. Wijken waarin de sharia het voor het zeggen heeft.

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  En toch krijgt ieder land de “regering” die het verdient!
  Europa verdient het dus om geleid te worden door een criminele organisatie en de Europese belastingbelater (en werker) mag hiervoor opdraaien en voor de rest: Muil houden knikken en buigen.

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat bepaalde wijken in handen vallen van uitschot, krapuul en barbaren is onze eigen fout, waarom walsen we dat zootje niet gewoon buiten? Even verzamelen met ± 50.000 Nederlanders, Vlamingen en erover heen, opgeruimd staat netjes.
  Nogmaals, ik ben tegen elke vorm van geweld maar barbaars geweld vraagt om geweld.
  De natuurkundewet is nog altijd van toepassing nl. “op een actie volgt steeds een reactie”.

  Like

  • Republikein zegt:

   Daar sluit ik me graag bij aan, Jean! Over de natuurkunde gesproken, ik moet opeens denken aan de wet van de communicerende vaten, waarbij ik er niet aan voorbij kan gaan te veronderstellen dat ons vat behoorlijk verstopt zit.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Niet alleen die import, zoals zigeuners zullen Duitsland in de afgrond storten. Ook de economie zou in Duitsland goed floreren volgens de MSM media. Maar is het is gelijk aan een glanzende appel. Aan de buitenkant pracht en praal, maar aan de binnenkant zo rot als een mispel.
  Steeds meer Duitsers die het met een armzalig loontje moeten doen, werknemers bijvoorbeeld van die grote auto-fabrieken. De export floreert, een enkeling wordt rijk, maar 95 % van de rest wordt straatarm. We zullen in de toekomst nog wel meer van Duitsland horen, maar niets positiefs. Het sprookje wat ons verteld word over die florerende Duitse economie is echt een sprookje. Een grote leugen zelfs !

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Het is duidelijk, onze ‘elite’ wil af van een autochtone bevolking.

  En het volk kijkt ernaar en zwijgt ….

  Niet klagen mensen, als het te laat is; DAN WIL IK JULLIE NIET HOREN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s