Islamitische terreurbewegingen vermoorden wereldwijd christenen en Obama wil dat wij een bondgenootschap met hen zouden sluiten

Screenshot_23

De afgelopen dagen moesten we enkele absoluut schrikbarende voorbeelden meemaken hoe islamitische terreurbewegingen vooral tegen christenen en leden van andere niet-islamitische religies tekeergingen. Helaas is dat geen nieuw fenomeen. In de hele wereld vallen islamitische “Godstrijders”, de zogenaamde “Jihadisten”, steeds opnieuw kerken aan en vermoorden christenen. De jongste gebeurtenissen in Pakistan, Kenia en Egypte hebben deze gruweldaden weliswaar naar een tot nu toe onbekend niveau getild, maar in principe is dit slechts de voortzetting van een ontwikkeling die de afgelopen jaren is toegenomen.

Ongelukkig genoeg schijnt Obama zich m.b.t. islamitische terreur geen al te grote zorgen te maken. In werkelijkheid gaf hij opdracht alle verwijzingen naar de islam uit scholingsmateriaal voor terrorismebestrijding, dat door de regering in Washington wordt ingezet, te schrappen. En alsof dat nog niet erg genoeg zou zijn, voorziet Obama op dit moment de radicaalislamitische “rebellengroepen”, die de macht in Syrië willen overnemen, van wapens en schijnt hij bereid te zijn het Amerikaanse leger voor rechtstreekse aanvallen tegen het Assad-regime in te zetten, mochten de “onderhandelingen” met de Syrische regering mislukken. In de kern komt het erop neer, dat Obama er naartoe werkt dat de VS een bondgenootschap zouden sluiten met psychotische Jihadisten, die dezelfde fanatieke ideologie aanhangen als diegenen die in Pakistan. Kenia en Egypte christenen vermoorden.

Is Obama nog goed bij zijn hoofd?

In Pakistan hebben de Taliban (zogezegd nauwe familie van Al Qaida) de verantwoordelijkheid al op zich genomen voor de tot nu toe grootste bomaanslag op een kerk in de geschiedenis van het land. Bij de zelfmoordaanslag stierven 85 mensen en bijna tweemaal zoveel mensen raakten deels zwaar gewond. Om dit een “vreselijke aanslag” te noemen, zou een enorm understatement zijn. In het artikel in de Britse “Daily Mail” wordt gezegd:

“De aanslag op de kerk Allerheiligen, waarbij 140 mensen gewond raakten, benadrukt de bedreiging die uitgaat van de Pakistaanse Taliban, en dat op een moment waarop de regering van het land een streeft naar een vredesverdrag met de militante radicale islamieten.

De aanslag vond plaats toen honderden gelovigen de kerk verlieten om in de stadswijk Kohati Gate een gratis middagmaal te nuttigen. “Er waren explosies en toen brak voor ons de hel los”, vertelde Nazir John, die zich samen met minstens 400 anderen in de kerk had bevonden. “toen ik weer bij bewustzijn kwam, zag ik niets anders dan rook, stof, bloed en schreeuwende mensen om me heen. Er lagen afgerukte lichaamsdelen en overal was bloed.”

Screenshot_17

Wie doet zoiets?

In Kenia stormt een groep zwaarbewapende strijders van Al-Shabaab een winkelcentrum in de hoofdstad Nairobi binnen en vermoordt minstens 130 mensen. Deze aanslag is zelfs nóg verontrustender, omdat de terroristen het doelbewust gemunt hadden op niet-moslims. De terroristen stelden hun gijzelaars vragen om erachter te komen wie moslim zou zijn en wie niet. Wie de juiste antwoorden niet kon geven, werd vermoord:

“De motieven van de radicale islamieten, die met Kalasjnikovs en handgranaten het Westgate winkelcentrum bestormden, waren vanaf het begin duidelijk. Iedereen, die geen moslim was of niet kon bewijzen dat hij moslim was, werd vastgehouden. Uit berichten van verschillende etages blijkt hoe de aanvallers, die zelfs slechts gebroken Swahili en Engels spraken, moslims ertoe opriepen om zich als dusdanig bekend te maken. Veel mensen kwamen toen naar voren. Men gaf ze opdracht Arabische te spreken of verzen uit de koran op te zeggen of de naam van de moeder van de profeet te noemen. Diegenen, die de test haalden, mochten gaan; de anderen, waaronder ook kinderen, werden geëxecuteerd.”

Begrijpt u nu waarom ik bij de omschrijving van deze terroristen begrippen gebruik als “psychotisch”? Overal ter wereld schijnen deze radicale Jihadisten een speciale haat tegen christenen te voelen.

Laten we ook nog eens denken aan datgene wat zich de afgelopen maanden in Egypte afspeelde. Nadat het leger de moslimbroederschap ten val had gebracht, reageerden radicale moslims met de vernietiging van meer dan 80 kerken:  

“Op 4 juli, de dag na de bevrijding van Egypte van de heerschappij van de Moslimbroederschap door het Egyptische leger, werden de Koptische christenen onmiddellijk tot zondebokken gemaakt en op de korrel genomen. Alle radicaalislamitische leiders – van de hoogste chef van de Moslimbroeders, Muhammad Badie, via de oorspronkelijk uit Egypte afkomstige leider van Al Qaida, Aiman az-Zawahiri, tot aan de toonaangevende soennitische geestelijke Al-Qaradawi – maakten vooral de Egyptische kopten verantwoordelijk voor de val van de voormalige radicaalislamitische president Morsi, wat leidde tot een maand lang voortdurende pogroms tegen de christelijke minderheid in het land.

Bovendien werden in diezelfde maand een tot nu toe nog onbekend aantal christelijke kerken aangevallen, geplunderd, ontwijd en in brand gestoken. Volgens informatie van een Egyptische mensenrechtenadvocaat werden er “82 kerken, waarvan velen stamden uit de 5e eeuw na Chr., binnen een periode van slechts twee dagen door aanhangers van Morsi aangevallen.”Op enkele kerken werd de vlag van Al Qaida gehesen en op de muren van andere kerken en woningen van Kopten werd christenvijandige graffiti aangebracht. Op grond van de extreem christenvijandige stemming werden er tot voor kort in veel kerken geen diensten meer gehouden. Tientallen door Kopten bewoonde huizen en Koptische winkels werden ook aangevallen, geplunderd en in brand gestoken.”

Screenshot_20

Zou het Amerikaanse leger ooit ingezet moeten worden ter ondersteuning van radicale Jihadisten die zulke gruweldaden plegen? Alleen de vraag op zich is al zo krankzinnig, dat niemand deze vermoedelijk ooit zou stellen. Maar precies dat is Obama van plan.

In Syrië plegen radicale Jihadisten exact dezelfde misdaden als hierboven omschreven. Syrische “rebellen” vermoorden op gruwelijke wijze christenen, zetten al meerdere keren chemische wapens in en hakken kleine meisjes in stukken.

Daarvoor al had de christelijke missionaris William Murray erover bericht wat er na de verovering in Syrië door “rebellen”van een in meerderheid door christenen bewoond gebied plaatsvond:

“De christelijke inwoners konden kiezen uit vier mogelijkheden: 1. Afkeer van de christelijke “afgodendienst” en bekering tot de islam. 2. Betaling van een hoofdelijke belasting aan de moslims voor de genade hun leven en de christelijke godsdienst te mogen behouden (Jizya). 3. De dood. 4. Onmiddellijke vlucht om het leven te redden. Alle bezittingen moeten worden achtergelaten.”

Screenshot_19

En deze zieke, fanatieke ideologie wordt er ook bij kinderen met de paplepel ingegoten: in de Syrische stad Ra´s al-Ayn werden kinderen gefilmd, die hun vijanden onthoofdden en daarbij “Allahu Akbar!” riepen (“Allah is de grootste!”).

Wat moet er van Syrië terechtkomen wanneer Obama succes heeft en het Assad-regime ten val wordt gebracht? Zal het land een paradijs worden voor “Godstrijders”, waarin christenen en alle andere niet-moslims systematisch verdreven of uitgeroeid worden?

Deze Jihadisten zijn een kankergezwel en Obama lijkt vastbesloten om ervoor te zorgen dat dit gezwel zich in Syrië en nog verder kan uitbreiden.

Wat in hemelsnaam spookt er allemaal door zijn hoofd?

Screenshot_22

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/michael-snyder/islamistische-terrorgruppen-morden-weltweit-christen-und-obama-will-dass-wir-uns-mit-ihnen-verbuend.html

Auteur: Michael Snyder

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Al Qaida, Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamitische terreurbewegingen vermoorden wereldwijd christenen en Obama wil dat wij een bondgenootschap met hen zouden sluiten

 1. reageerbuis zegt:

  Verbazingwekkend vind ik het allemaal niet meer. Obama is een moslim, afkomstig uit een soennitische stam in Kenia. Dat verklaart het een en ander.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Een lang verhaal dat prima heel kort samengevat kan worden en alles verklaart; Obama is een Moslim. Hij zal er alles aan doen om de Islam, waar dan ook ter wereld te steunen. Ten koste desnoods van miljoenen en miljoenen onschuldigen. De grootste ellende die we van hem kunnen verwachten moet volgens mij nog komen. Hij is een van de figuren uit de bijbel (eindtijd) die de wereld naar de verdoemenis gaan helpen. Wat kan er nog meer gezegd worden. Misschien dit nog; De chef van de CIA is ook een Moslim, en je zult zien dat de volgende president van de Verenigde Staten alweer een Moslim is.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 18.31. uur. Precies John! Als ik het Boek Openbaring van Johannes opsla, dan zie ik daar een treffende gelijkenis voor deze tijd-eindtijd- . Met name vanaf vers 11, waarin het tweede beest wordt genoemd. Ik denk dat hier vrijwel zeker de islam wordt bedoeld.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat er door ZIJN hoofd spookt? HIJ is gewoon een mosliminfiltrant, die zich op uiterst slinkse wijze heeft kunnen settelen op de belangrijkste westerse post. Als hij officieel wil blijven volhouden, qua geloof een christen (Baptist) te zijn, zou hij zich meer moeten bekommeren om het gruwelijke lot van de christenen in het midden-oosten. Daarvan merk je echter niets, bij hem dus dat is het zoveelste teken aan de wand. Maar langzamerhand is dat geen nieuws meer. Interessanter is het om te weten te komen wat er inmiddels door de Amerikànen hun hoofd spookt. Zijn ze het hier nog steeds mee eens? Het zijn aan één kant wel mensen, die niet erg ver over hun eigen grenzen kijken, maar daar staat tegenover, dat ze over het algemeen weinig op hebben met de Islam. Zouden ze op grond hiervan nog eens wakker worden en zich massaal gaan verzetten tegen dit “Paard van Troje'” dat ze blijken te hebben binnengehaald? Het zou te wensen zijn, maar ik heb het vage gevoel, dat de apathie daarvoor ook bij de Amerikanen te zeer heeft toegeslagen.

  Like

 4. mindRider zegt:

  En nergens ter wereld demonstreren christenen tegen de Moslim moordenaars maar oh wee als een palestijnse arabier een teen verstuikt als hij een Israelische soldaat schopt, dan komt de VN veiligheidsraad meteen in bijzonder zitting bij elkaar.

  Like

 5. Jean zegt:

  De Amerikanen beginnen stilaan in te zien dat ze een zeer grote fout gemaakt hebben door een zwarte moslim in het witte huis te laten wonen! En Europa maakt helaas dezelfde fout door dat EU gedrocht open te houden.

  Like

 6. s breget zegt:

  Van één ding kunnen we zeker zijn Obama is heel goed bij zijn volle verstand en weet wat hij doet,wie niet goed bij hun verstand zijn zijn onze Europese (leiders)en speciaal onze minister Timmermans als gangmaker .

  Like

  • Maria zegt:

   hij is de antichrist waar Nostradamus ons voor waarschuwt… Onvoorstelbaar ne moslim in het Witte Huis… Een Christelijk land heeft coup meegemaakt daar in de VS van moslims… En onze politieke leiders verkochten verraden ons mee aan het meest moordende barbaarse geloof uit de geschiedenis, Obama heeft psychische hulp nodig… Sinds wanneer heeft islam iets de wereld opgebracht buiten moorden in die naam van allah… Wat bracht islam ooit op op aarde buiten barbaarsheid, en sinds wanneer heeft islam Amerika iets opgebracht???? Is een Christelijke natie ALTIJD GEWEEST !!!!! De Twin Towers zijn door Islam naar beneden gehaald… Niet moeilijk dat die shut-down nu is in de States want het gaat verder dan dit… Amerikanen zien in dat de Antichrist in het Witte Huis zit, Chapeau EJ BRON bij jou reageren nog ten minste mensen, hier in Belgie oorverdovende stilte… Iedereen klaagt maar draait netjes hoofd om… HOEVEEL BEWIJS HEEFT MEN NOG NODIG???? onze politiek heeft ons allen verraden voor die fucking islam… onvoorstelbaar dat dit in de 21é eeuw gebeurd, barbaren die via geloof ons willen uitroeien met steun van politiek, ik hoop uit de grond van mijn hart dat Christelijk Amerika opstaat en alles uitmoord aan islam daar dat verantwoordelijk is voor dit alles! Die Obama MOET WEG !!!

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Begrijpt u nu waarom ik bij de omschrijving van deze terroristen begrippen gebruik als “psychotisch”? Overal ter wereld schijnen deze radicale Jihadisten een speciale haat tegen christenen te voelen.

  Als iemand psychotisch is dan spreken ze in de rechtspraak over verzachtende omstandigheden. Dat is ook zo, want iemand met een psychose kan niet meer georganiseerd handelen.

  Psychopaten daarentegen kunnen wel georganiseerd handelen. Psychopaten zijn ook niet psychotisch. Kenmerken van een psychopaat zijn: Verdragen geen uitstel van bevrediging, geen gevoelens hebben van medeleven met anderen, Hebben een hoge angst drempel, Nemen daarom in hun dagelijks handelen veel risico, Hebben geen binding met mensen, zien mensen enkel als middel iets te bereiken. Kunnen liegen alsof het gedrukt staat. Zijn snel gekrenkt en nemen dan buiten proportioneel wraak. Naast dat binnen de Jihad eskaders sterk geïndoctrineerde mensen zitten met een laag zelfbeeld, zitten er zonder twijfel ook vele rasechte psychopaten bij die in de jihad hun way of life gevonden hebben. Martelen, verkrachten en vermoorden is hun hobby geworden. Dat de islamitisch ideologie hun rugdekking geeft voor hun walgelijk wangedrag is alleen maar een geweldige bijkomstigheid. De leiders van de islam zijn zich er goed van doordrongen dat de gewelddadige op expansie gerichte islam dit soort mensen nodig heeft. Dat is ook de rede dat binnen de islam de ontwikkeling van een vrij geweten niet bevorderd wordt. De islamitische leer is het plaatsvervangende geweten. Een vrije keuze maken in het leven tussen goed of slecht is de moslim ontzegt. Kijk eens rond op moslim sites, je mond valt open van verbazing als je ziet met welk soort vragen de gemiddelde moslim zit. Bijvoorbeeld heb ik gezondigd als ik tijdens de ramadan tandpasta heb binnen geslikt. Zegt de geloofsleer dat het goed is ongelovigen te doden, dan doet de jihadist dat zonder dralen. Sterker hij kan er ook nog het paradijs mee verdienen. Elk land dat vrijwillig honderdduizenden moslims laat binnenkomen handelt buiten elke verantwoordelijkheid voor haar eigen oorspronkelijke burgerbevolking. Het is slecht een kwestie van tijd en de burgers van dat land zullen oog in oog komen te staan met eskaders psychopathische jihadisten. Het kan zomaar gebeuren, morgen al. Ook in Nederland. Kun je het voor je zien. Is helemaal geen gekke gedachte meer, een stuk of 20 zwaar bewapende in Nederland opgegroeide jihadisten die in Amsterdam, Enschede, Eindhoven of waar dan ook een winkel centrum binnenstormen. We hebben in elk geval dankzij onze progressieve elite niet meer de luxe te zeggen, dat gebeurt hier in Nederland niet.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Wat in hemelsnaam spookt er allemaal door zijn hoofd?

  Obama behoort bij de elite van socialistische goedmensen. Kost wat kost willen ze de wereld veredelen naar model van hun ideologie. Iedereen is gelijk, er bestaat geen goed en slecht en wie het oude wil behouden is reactionair en wie het oude wil weggooien is progressief. Goedmensen begrijpen niet dat de veranderingen in de wereld onderworpen zijn aan langzame processen van vallen en opstaan. De wereld veranderen kun je niet forceren. Het goede in wereld moet je koesteren, steunen en beschermen en het niet goede moet je inperken en uitsluiten zodat het goede niet besmet wordt. Kortom het goede behouden en daar waar nodig veranderingen in gang zetten. Ook hoort hierbij het terugkomen op gemaakte fouten. Fouten herstellen en openstaan voor andere meningen. Goedmensen kunnen dat niet omdat ook zij hevig bloot hebben gestaan aan de socialistische indoctrinatie. Socialisten hebben een ideologisch geloof, precies zoals moslims ook een ideologisch geloof hebben. Socialisten willen totale maatschappelijke controle en moslims willen precies hetzelfde. Juist door deze controle en dwang maken ze er alle twee de grootste puinzooi van. Het zijn in het verleden altijd de ideologieën geweest die verantwoordelijk waren voor: oorlog, maatschappelijk en economisch verval en massamoord.

  Like

 9. Auke zegt:

  Was het probleem maar dat hij een mosliminfiltrant was, dan waren de Amerikanen snel klaar met hem. Het probleem is dat hij net als de meeste Nederlanders denkt dat alle godsdiensten gelijk zijn. Hij is een atheïst die voor de schijn af en toe naar de kerk gaat. Wanneer Obama openlijk atheïst zou zijn geweest, dan hadden mensen in de VS hem nooit gekozen. Probleem is dat atheïsten nu eenmaal denken dat God niet bestaat en dat alle mensen die in een god geloven, idioot zijn. Dat soort mensen moet je opvoeden. Nu is het eenmaal zo dat de meeste atheïsten in het westen zijn opgevoed met christelijke ideeën, zoals naastenliefde, goed met elkaar omgaan, eerlijkheid, niet stelen en meer van die domme irrationele ideeën die Jezusaanhangers hebben. Obama is ook zo opgevoed, maar hij is verlicht. Er is namelijk geen god, dus hij denkt dat je door middel van beleefdheid, vriendelijk vragen en meer van dat soort christelijke uitdrukkingsvormen dat hij godsdiensten kan veranderen. Hij heeft goed gekeken naar zijn atheïstische voorgangers Stalin, Pol pot, Mao en meer van dat soort idioten, en hij heeft gedacht. De humanistische manier dat is het! Mijn andere voorbeelden Stalin, Mao en andere atheïstische idioten, die heel oprecht de mensheid hebben proberen te veranderen in het communistische ideaal, waren een beetje stom om al die mensen te vermoorden. Dat wil ik niet. Dus ga ik praten met de islam en vertellen dat we vrienden zijn (alle godsdiensten zijn gelijk) en dat we er wel uitkomen. Nu zijn moslims zo stom om oprecht in de koran, hadith en de sharia te geloven. Dat is dom van hun, want dan heb je als atheïst een probleem, want je kop gaat er dan af. Je bent namelijk een kafir, net als de christenen en de joden. Met 1 verschil, christenen en joden mogen blijven leven, wanneer ze maar veel belasting betalen en onderworpen zijn aan de islam. Je hebt een probeem wanneer je atheïst bent, onderwijs sluit geloof namelijk niet uit. Wanneer je rationeel bent heb je maar 1 keus: Er is een God. Alleen wie de echte God is, dat weten de christenen.

  Like

 10. luckybee zegt:

  De tegenstand van de Amerikanen zelfs is in Amerika aan het groeien. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.

  Like

  • Maria zegt:

   Inderdaad, de verkoop particulier aan wapenverkoop op het moment nu in de VS is ongezien, nog nooit ooit in de geschiedenis van VS zijn er zoveel wapens verkocht als nu aldaar… Iedere avond ga ik nu slapen en kijk naar te boven en smeek om opstand van Christenen om die islam eindelijk van de planeet uit te roeien. Dat is geen geloof maar een satanische sekte… Zo ziekelijk is dat volk dat je alleen zwarte magie kan vergoeilijken hoe die doen en zijn…. De barbaarse moorden van hen bewijzen het; zo in ,naam van die allah mensen afslachten…. Dat kan enkel Satan zijn.. het goddelijke is helemaal iets anders dan dat moordend islam geloof… Er zijn geen woorden om de barbaarsheid te omschrijven wat dat volk en geloof is en hoe die moorden in ne god zijne naam dan nog??????????????????? In de openbaringen staat héél duidelijk dat degene die in naam van god spreekt e.d Satan himself is… Ik ben niet gelovig… Maar zie wel wie Satan is… en dat is die islam religie … Psychopaat gestoord tot en met, is een religie dat uitgeroeid moet worden, en in de toekomst moet men alle religies verbieden…. Want draai of keer het is altijd in naam van ne god dat mensen volkeren worden uitgemoord… Religie = MOORD, wat is er goddelijk daaraan???? In zo ne god kan en wil ik niet geloven, want waarom komt hij niet tussen??? Waarom laat hij moorden in zijne naam??? Sorry ben te slim voor die bullshit !!! Het goddelijke ligt in u, geen derde of andere debiel heeft het recht om iemand te commanderen in wat te geloven !!! Religie = satanisme want kijk door de geschiedenis… Allen moorden in god, allah jaweh of hoe hij ook noemt anderen uit… god is niet correct

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s