Polderjihadist bedreigt Afshin Ellian

Screenshot_11

Maiwand al-Afghani is één van de bekendste polderjihadisten actief op het Internet. Deze jongen uit Leiden maakt zich al tijden hard voor de extremistische islam. ‘Vijanden van’ zijn geloof moeten keihard worden aangepakt, de sharia moet worden ingevoerd waarna we in een zalig paradijs zullen leveren, vrouwen moeten zich helemaal bedekken, etc. en zo verder.

U kent dat soort types wel: de gebruikelijke bankzittende polderjihadist.

Deze Al-Afghani, wiens echte naam Shabir Burhani is (maar dat vindt ‘ie maar wat saai; als extremistische bad boy moet hij natuurlijk wel een alias hebben), studeert bedrijfskunde aan de Universiteit van Leiden. Op die universiteit loopt ook een welbekend criticus van de radicale islam rond, te weten Afshin Ellian. Die is daar hoogleraar aan de rechtenfaculteit.

Lees verder>>>

(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Polderjihadist bedreigt Afshin Ellian

 1. Ex-Moslima zegt:

  Maiwand de Thuisblijver moet een enkeltje Syrië krijgen

  Like

 2. henk schroemges zegt:

  Belachelijk dat zo’n mafkees in onze z.g. democratie zo maar iedereen die geen moslim is kan beledigen en bedreigen. Hoezo rechtstaat?? Hoezo democratie??

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, kijk, die gedachte bekroop mij al, zodra ik nog maar enige zinnen van dit artikel gelezen had: Als de identiteit van deze islamitische lefgozer bekend is, waarom hem dan niet meteen opgepakt en op het vliegtuig gezet richting verriwegstan?
  Maar dat zal wel weer niet gaan, vóórdat er iets (onherstelbaars) gebeurd is.
  Dat er geen grond zou zijn om hem van de Universiteit te verwijderen, vind ik trouwens nóg sterker.
  Ik wed dat dat vroeger wel voor minder gebeurd zou zijn. Bedreiging van een Hoogleraar, nota bene!
  Maar, daar heb je het weer, hè: Moslims kunnen alles flikken!

  Like

 4. Jean zegt:

  Laten we het “recht” in eigen handen nemen want het politiek zootje bakt er niets van, integendeel, ze overstelpen ons met nog meer barbaars krapuul en wij EISEN een gemeenschap zonder barbaren, zonder achterlijken, zonder waanzinnigen en vooral een gemeenschap zonder geweld en dat kan nooit gerealiseerd worden met de ons opgedrongen achterlijke gewelddadige barbaren.
  Justitie en politiek heulen met onze vijand en zoiets heeft een naam: VERRAAD, één van de zwaarste misdaden na moorden en verkrachtingen.
  Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat die EU bende heel snel totaal uitgeschakeld wordt want die bende is via de zweedse rode Maalstroom bezig met de totale vernietiging van het vrije én onafhankelijke Europa, voor olie verkopen ze hun ziel.
  Wij moeten zorgen dat we geen liter olie meer nodig hebben, dat kan maar de verraders hebben zich verkocht dus moeten de verraders opgepakt worden en veroordeeld worden voor hun misdaad tegen de eigen bevolking.

  Like

 5. Lang leve Afshin Ellian!!!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Dit is dus Nederland en Europa anno 2013. Ik vervloek de waanzinnige politici, die in 1975 hebben ingestemd met “DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”, daardoor zitten wij opgescheept met onze grootste VIJAND de ISLAM. Het wordt met de dag erger, en dit gaat leiden tot een bloedig conflict binnen onze eigen grenzen. Het is een grote schande, dat WIJ ons niet mogen bewapenen, maar deze moslims inmiddels hun wapens al gereed hebben liggen in hun MOSKEEËN!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Die leipo moet toch gelijk afgevoerd worden?

  Like

 8. tjonge zegt:

  je verwacht het niet………..

  incidentje………

  Like

 9. Republikein zegt:

  Zwak blijft zwak, je zakt door je hoeven, tenzij je beseft dat het een gekkenhuis is!
  http://muslimmatters.org/2013/06/28/overcoming-anger-towards-allah/

  Like

 10. luckybee zegt:

  Laat PVV met Wilders aan het hoofd regeren.Geef ze alle machten en wetten dat nodig is, om van de Islam af te komen.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik zal me wel vergissen. Maar ooit zag ik op zo,n discussie NL-tv, een islam persoon vlak naast FEMKE HALLALSEMA zitten. Hij zat met verve te verdedigen dat Iran het recht had om die onmenselijke sharia-wetten, uit-te-voeren. Je zag duidelijk dat Femke zich “iet-wat” onprettig voelde, maar op ,n enkele opmerking na, ging ze er niet verder op in. Is dat dezelfe figuur?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s