VIDEO: Saoedi-Arabische veiling van zelfmoordterroristen voor Syrië

Deze video gaat voorbij de grens van het bevattelijke. Naar verluidt toont de video ons een veiling gehouden te Jeddah, Saoedi-Arabië, waarin een vader zijn zoon op een veiling aanbiedt om in ruil voor geld te dienen als zelfmoordterrorist. Wat moeten we denken van een samenleving waarin dit kan gebeuren? Wat is er met de psyche van de gemiddelde moslim gebeurd de afgelopen 1400 jaar sinds het ontstaan van de islam als terreur en veroveringsideologie? Kunnen we, sterker nog, mogen we een religieuze stroming die dit kan oproepen nog wel een religie noemen? We doen onvermijdelijk alle niet-islamitische samenlevingen groot leed aan als we blijven volhouden dat de islam een gewone godsdienst is gelijk alle andere godsdiensten.

Moeten wij een godsdienst die andere godsdiensten het recht van bestaan ontzegt nog steeds in bescherming blijven nemen en faciliteren op alle mogelijke gebieden? Wat geeft de islam ons in ruil terug als we hem onvoorwaardelijk blijven gedogen in onze samenleving? We kunnen onmogelijk volhouden dat dit slechts excessieve incidenten zijn. Mogen de progressieven ons ordinair, dom, guur rechts en ongenuanceerd noemen als we ons dit afvragen? Wat voor mensen zijn het die geld vragen en in ruil hiervoor hun zoon aanbieden de dood in te gaan en met deze dood tientallen onschuldige mensen (moslim en niet-moslim) eveneens de dood injagen. Bestaat de gematigde moslim überhaupt wel of is dat slechts een zand in de ogen strooiende uitvinding van de progressieven? Waarom horen we “”nooit en never”” massaal verzet van alle zogenaamd fatsoenlijke moslims? Waarom gaan moslims geen verzetsbewegingen opzetten gericht tegen het wereldwijde islamitische geweld? Hoe moet de geciviliseerde wereld omgaan met de heldenstatus van islamitische terroristen? Hoe is het mogelijk dat de westerse politieke elite de afgelopen 30 jaar miljoenen mohammedanen in Europa toegelaten heeft, en nog steeds toelaat, zonder te vermoeden dat ze hiermee impliciet ook de terreur en maatschappelijke barbarij in Europa geïmporteerd hebben?!

Door:

Guus Velraeds

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Saoedi-Arabië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Saoedi-Arabische veiling van zelfmoordterroristen voor Syrië

 1. HUUBSAN zegt:

  tsja volgens mij zijn al die zogenaamde goede moslims slapende cellen ,,,eng hoor ze glimlachen naar je maar ondertussen snijden ze je keel door .met die zelfde glimlach

  Like

 2. Jean zegt:

  Islam is geen religie, islam is puur ordinaire perverse gewelddadige smeerlapperij een smeerlapperij die VERBODEN & VERBANNEN moet worden in Europa.
  Ik heb NOOIT een moslim vertrouwt en ik zal ook NOOIT een moslim vertrouwen, het barbaars geweld is hem ingelepeld vanaf de geboorte en die smeerlapperij wordt in Europa binnengehaald door een rode zweedse Maalstroom, letterlijk en figuurlijk een levensgevaarlijke Maalstroom van totale vernietiging.
  Een Europeaan die nog een stem geeft aan die misdaadorganisatie is mede schuldig aan de ondergang van de Europese beschaving én cultuur.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  A top secret memo sent by the Ministry of Interior in Saudi Arabia reveals the Saudi Kingdom sent death-row inmates, sentenced to execution by decapitation, to Syria to fight Jihad against the Syrian government in exchange for commuting their sentences.

  http://www.aina.org/news/20130120160624.htm

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  ZIEK!

  (mijn kortste reactie ooit)

  Like

 5. luckybee zegt:

  Islam is een duivels religie.Dat kan niet anders.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Krijgen rijke, machtige moslims ook maagden ná de dood?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s