Zweden: 20 “vluchtelingen” zouden 11-jarige in het zwembad seksueel hebben aangevallen

Screenshot_9

Vreemd genoeg berichten de Zweedse media van de zaak Husby, toen 20 “vluchtelingen” zonder begeleiding drie Zweedse meisjes van 11 en 12 jaar lastig vielen.

De “vluchtelingen” (testosteronbeesten zou een toepasselijker naam zijn), gemiddelde leeftijd 17 jaar, van Afrikaanse en Arabische komaf, overvielen een groep Zweedse meisjes (kinderen) met een gemiddelde leeftijd van 11 jaar. De meisjes werden lastig gevallen en beledigd en toen ze probeerden te vluchten voor de migranten, trokken de Arabisch-Afrikaanse “mensen” hen de bikini´s van het lijf.

Hoe belachelijk het ook klinkt, de belastingbetalers betalen jaarlijks 150.000 dollar per vluchteling om ze onder te brengen. Woedende Zweden hebben de vraag gesteld of het de moeite waard is om jaarlijks 3 miljoen “voor deze “vluchtelingen” te betalen die betrokken waren bij de seksuele overval op 11-jarige meisjes.

 

EU-Times

En we weten nu al dat een horde eveneens sekszuchtige activistes voor deze zielige, niet begrepen “vluchtelingenkinderen” (of al jongeren) gaat staan en de verzorgingskosten naar 9 miljoen verhogen om een duur, maar nutteloos heropvoedingsprogramma te financieren.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/10/02/schweden-20-fluechltinge-sollen-11-jaehrige-im-schwimmbad-sexuell-angegriffen-haben/#more-49113

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zweden: 20 “vluchtelingen” zouden 11-jarige in het zwembad seksueel hebben aangevallen

 1. catherine zegt:

  Vrouwenrechten: the collateral damage van de multiculturele samenleving. Boris Dittrich roept dat in Afrika homo’s niet veilig zijn. Vrouwen zijn tegenwoordig nergens meer veilig. Homo’s worden in elkaar gerost; onaangenaam en onbeschaafd, zeker! Maar vrouwen worden verkracht; dat is toch een geheel andere dimensie,homo heren….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, weet U: Het zou me niet verbazen als die homo’s óók verkracht werden.
   In gevangenissen gebeurt dat immers al volop. God weet, hoe een gewoonlijk praktiserende hetero hem in zo’n geval omhoog krijgt, maar tja, dat zal wel aan mij liggen…..

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, “Everything is accepted in Sweden.” Behalve dan het kind bij de naam noemen en die beesten met hun niet te wisselen levensgewoonten eens flink op hun plaats zetten.
  Dan ben je prompt een ‘fascist’ en een ‘racist.’
  Goedmensen voeren nu eenmaal voornamelijk oorlog tegen hun eigen volk: “Weg Met Ons,” weet U wel.
  Misschien dat er in Noorwegen nog hoop is, nu met die coalitievorming en die moskeebedreigers. Wat Zweden betreft zieik het vooralsnog somber in. UITERST somber.
  Stelletje Dhimmi’s!

  Like

  • realist zegt:

   in deze door linkse waanzin gedommineerde tijden is fascist of racist zijn iets positief. als je tegen barbarij,onthoofding,verminking,amputaties,pedofilie,en ander cultureel verrijken fraais bent en daarom als fascist of racist bestempeld word is het een compliment en getuigt het van nog over de juiste,beschaafde normen en waarden te beschikken.

   Like

 3. meneertje zegt:

  Zweden is al meermalen eerder in het nieuws (althans op het internet; de M.S.M. zwijgen er over)
  geweest in verband met vergelijkbare gruwelen.
  Men moet wel aannemen dat moslims tegenwoordig niet alleen naar het land emigreren om de uitkeringen enz. die zij er krijgen, maar ook uitdrukkelijk met het doel daar vrouwen en meisjes te gaan verkrachten.
  Want dat mag in Zweden, daarop komt het neer.

  Wat moet je daarvan zeggen?
  Het is zo volstrekt niet te bevatten dat ik er geen woorden voor kan vinden.

  Like

 4. Republikein zegt:

  In Zweden en hier, wat is het verschil!
  http://www.politie.nl/gezocht?query=&distance=5.0&page=1

  Like

 5. Trucker zegt:

  Eén oplossing : Mossberg 500 (daar geil ik op maar zeer moeilijk te pakken te krijgen)

  Like

 6. Trucker zegt:

  islamieten “emigreren” niet, meneertje ze komen als “vluchteling” (media GEKWAAK) of als asielTOERIST.
  Ze komen als gieren neergestreken in elk land dat deel uitmaakt van eurabia (voorheen europa) omdat ze weten dat ze hier alles krijgen en niks moeten doen, enkel af en toe geweldadige demonstraties houden gepaard met zware vernielingen om de linkse multikulle geitenwollensokken islamofielen te tonen dat ze tot alles in staat zijn en zodus krijgen ze alles van dit clubje. die niets liever wil dat ze stil zijn zodanig dat de DOMME kiezer niet weet dat ze er ook zijn.
  In Vlaanderen krijgen ze (veel) geld en gaan er HONDERDEN MILJOENEN euro’s naar de aielTOERISTISCHE dienst waar de Vlaming die een gehandicapte in huis neemt GEEN SUBSIDERING krijgt reden ER IS GEEN GELD MEER.
  Heb deze SMEERLAPPERIJ al vaker gepend op deze en andere blogs, het is HEMELTERGEND dat islamieten die niks NIKS NADA te zoeken hebben (en al zeker geen “asiel” in de Vrije Westerse Wereld ze kunnen naar afrika of zuid amerika gaan vluchten) VOORRANG krijgen en dat de regeringsleiders van over heel eurabia daar hun klep over houden.
  In bussen, treinen, containers of wat dan ook en PER EXPRESS BUITENFLIKKEREN het moment dat ze DE MINSTE OVERTREDING BEGAAN.
  Let wel de minste overtreding dus spuwen (wat ze heel vaak doen) is VOLDOENDE en de hele hoop (familie gedoe) er achteraan.
  PER EXPRESS.

  Like

  • Jean zegt:

   Trucker,
   TNT zal moeten aanwerven i.p.v. ontslaan willen we dat zootje in een tijdspanne van ± 6 maanden van ons grondgebied geflikkerd krijgen.

   Like

   • Trucker zegt:

    Yep, zal een probleem vormen want aan het tempo dat ze fokken zijn we in twintig jaar uitgedecimeerd door aantallen.

    Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Als de lokale bevolkingen dit soort “vluchtelingen nu een opjaagt met knuppels en botte messen, dan hoeven ze nooit meer te vluchten.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Socialisten die interesseert meer dat ze in de presse goed afkomt als om de zekerheid van hun eigen dochters die voor de islamisten een lekkere buit is, en niets anders.11 jaar dat is al bijna te oude om te verkrachten.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door de socialisten, links-liberalen en gutmenschen van gristelijke huize! Het houdt niet op, elke dag komen er meer van deze UITVRETERS op Europa af, als bijen op de honing! En alles met goedkeuring van de LEIPDOOS MALMSTRÖM van de EUSSR!!

  Like

 10. elisamad2013 zegt:

  Naar aanleiding van dit bericht,valt mij een gebeurtenis in de geest die mij jaren geleden,overkwam.
  Ik woonde in Tilburg nadat ik pas uit Duitsland als pas gescheiden kwam.
  Mijn onderburen(vrouw NL man Turk)hadden visite van turkse familieleden die in Duitsland woonden.
  Helaas had men geen slaapgelegenheid genoeg,zodat ik aanbood het 13 jarig zoontje bij mij op de bank te laten slapen…
  iK sliep met mijn dochter in een bed,en werd s’nachts wakker gemaakt door het jongetje,wat halfnaakt,aan mijn bedkant stond met een enorme erectie…. IK heb hem naar beneden gestuurd en mijn beklag gedaan bij hem en zijn familie…zijn en HUN verweer waren:”door mijn aanbod ,op mijn bank te slapen,zou ik, bij het kind de indruk gewekt hebben ,een weinig serieuze vrouw te zijn…
  Kan je nagaan wat voor een hersenkronkel dat volk heeft…daar hebben ze ook last van in onze vrijere cultuur ,helaas…

  Like

 11. oogenhand zegt:

  De linkse idioten kunnen met gemak worden verslagen door te roepen: “Anarchisten, Communisten, waar is de Tawheed?!”

  Immers, zolang de Antifa zowel Anarchisten als Communisten kan bevatten, kan God ook uit meerdere personen bestaan. Dit laatste is in strijd met het islamitische leerstuk van de Tawheed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s