DUIDELIJKE EN KLARE TAAL

Screenshot_11

Deze site, zo mag een outsider misschien eens zeggen, wordt met grote persoonlijke inzet beheerd door Bert. Geen van ons allen zou de moeite van dit alles en de lasten op zich willen nemen! Wij schrijven, wij reageren, maar het werk eraan en erdoor ligt bij Bert.

Soms heb ik echter enkele vragen…

Vechten wij voor Israël ALLEEN..?

Vechten wij voor eigen Vaderland..?

 Ja, op deze site kan dit allemaal..!

 Kort geleden ging het over “demoniseren”.

Demoniseren van Israël.

 Over demoniseren?

Ik zeg ja tegen Israël!

Ik ben tegen demoniseren!

Tegen demoniseren is het antwoord dus JA!!!

Toch wil ik zeggen: NIET ISRAËL staat voorop hier, maar om te beginnen ONS EIGEN LAND!

Demoniseren..?

Laten we dan beginnen in eigen land!

Screenshot_10

Vecht TEGEN deze regering en help Wilders, ook al stamelt hij wel eens een keer, of heeft hij geen woorden. Het is een zware strijd, een heel zware, maar BLIJF achter hem staan!

Zou U, in het aangezicht van de dood over U uitgeroepen (en dat is menens) en door IEDERE politicus verguisd, zichzelf niet eens monddood gemaakt voelen?

Het is geen spelletje dat gespeeld wordt, hoewel minister Spaargaren “Duiselbloempje” enkele dagen geleden nog verkondigde de ‘onderhandelingen met de andere partijen als een spelletje te zien’.

Het is gemakkelijk oordelen, wanneer U niet op elk woord aangevallen wordt. Het is gemakkelijk zeggen, NU, na dat dit zoveelste gestamel, heb IK genoeg van hem… Ik kan me niet herinneren dat hij zoveel gestameld heeft, maar ja …

Ga er dan zelf tegenaan, begin Uw eigen partij, alles kan in Nederland…

Screenshot_13

Terug naar het thema:

Ondanks het feit dat Wilders wel eens stamelt en wat (in de ogen van anderen) irriterende opmerkingen maakt, gaat het om ONS Vaderland! In ieder geval is hij de enige die voor eigen land STAAT! Op dit moment kan HIJ en hij alleen ons Vaderland bevrijden van de BEZETTERS, de werkelijke Nazi’s (de leiders van onze regering): ZIJ die tegen ONS eigen Vaderland zijn en ONS, de Nederlanders, verkwanselen! Door hem te blijven ondersteunen, zal het mogelijk zijn Israël in ons hart te blijven sluiten!

Begin bij de wortel, roei het kwaad uit…

WIE anders dan Wilders kan dit doen op dit moment..?

Offert U zich op om de TEUGELS in handen te nemen?

Wilt U 24 uur per dag bewaakt worden achter een zogenaamd ijzeren hek..?

Laten we de gelederen sluiten!

Screenshot_12

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op DUIDELIJKE EN KLARE TAAL

 1. Frulen zegt:

  Roerend mee eens Martha.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Ik heb geen aanmoediging nodig Martha.
  De PVV heeft al mijn steun sinds het begin van haar bestaan.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Vecht voor al dat deze regering naar huis moet gaan.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Heel goed verwoord beste Martha! Hulde ende dank!

  Like

 5. 200% mee eens! We worden al genoeg “afgeleid” door allerlei wereldproblemen, waardoor de schrijnende situatie hier in Nederland wordt vergeten. En onze “bestuurders” maken hier gretig gebruik van door het graaien voort te zetten en dit land stap voor stap naar de ondergang te helpen! Want dit “stemvee” zoals ze ons noemen, is zo gemakkelijk te manipuleren!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal mee eens, maar wel met een stevige kanttekening: behalve via dit blog voer ik ook op een andere manier actie, zoals het sturen van pittige mails naar al die hotemetoten die keer op keer beweren het zo goed met ons voor te hebben. Daar kijk ik al heel langt dwars doorheen. Ze kunnen we wat.
  Nee, Nederland is niet gebaat bij dagelijks terugkerende wedstrijdjes wie de gevatste comments kan schrijven, waarna er vervolgens niks gebeurt.
  Het VERZET moet niet beperkt blijven tot dit blog, het moet veel breder, iedere dag opnieuw.
  Maw: alleen hier je gal spugen tegen de mentaliteit van cultuurverrijkers acht ik zinloos, nog los van het feit dat ze erop reageren. En dat laatste laat me Siberisch.
  Kortom: niet alleen kritiek hier, maar met dezelfde gang ook via bv.de maillijst van de 2e Kamer, iedere dag opnieuw. En laat je niet afschrikken door autorespons-troep, stuur er meteen een envelop met postzegel achteraan(Postbus 20018, 2500 EA Den Haag), die kunnen ze niet deleten..!!!
  En nu ben ik toevallig iemand die met alles rekening houdt, dus als je hier alleen maar comments plaatst en het daarbij laat, schiet Nederland daar geen donder mee op!

  Like

 7. friki zegt:

  Vanaf het begin steun ik Wilders. Zolang Wilders niet gewoon over straat kan lopen met z’n vrouw en constant voor zijn leven moet vrezen is er iets vreselijk mis in dit land. Wij geven onze steun nooit op. Helemaal met U eens Martha.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Dank E.J Bron voor uw enorme inzet en uw fantastische website!!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Prinsjesdag 2013…..
  Schokkende actie van geuniformeerde lafbekken!!!
  Het is bijna niet te verstaan wat deze jonge vrouw zegt, maar als ik haar ooit tegenkom kan ze op een stevige knuffel en een daverend compliment van me rekenen!
  Wie het beter kan verstaan, moet het hier maar neerzetten.
  Ik hoorde dit: …. wat interesseren bezuinigingen vrouwen….

  Weet iemand wat er nadien van haar is geworden..???

  Like

  • Jan zegt:

   Hoop dat die agenten er wel
   wat slapeloze nachten van gehad hebben ..Man , zo ga je toch niet met mensen om ..Ze bleven maar met haar zeulen

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, wat was hier nou precies de zin van?
    Als ze haar willen inrekenen, zet haar dan meteen in de politiebus of zo.Ze hebben daar wel een kwartier staan lanterfanten en die vrouw -in het kader van de actie, natuurlijk- bleef maar krijsen. Het lijkt wel of ze iets zochten om nergens anders te hoeven ingrijpen.
    Als dit lijntrekkerij is, is het wel zó doorzichtig, dat de politie zich niet alleen mensonwaardig gedraagt, maar zich nog belachelijk maakt op de koop toe!Stelletje ezels!

    Like

  • Die is in een dwangbuis terecht gekomen en psychisch gestoord verklaard (LOL).

   Like

  • Rudi zegt:

   Ik meen te verstaan: Wat? (het zou zelfs ‘Bah!’ kunnen zijn) Bezuinigingen? Investeer in vrouwen!
   Maar ik kan het mis hebben.
   Koelbloedige juffrouw overigens…
   Waarom mag dat eigenlijk niet wat ze doet? Vanwege Prinsjesdag?
   Ik vind het maar vreemd dat de politie hiertegen optreedt, eerlijk gezegd.

   Like

  • Napoleon Planta zegt:

   Waarschijnlijk in groep verkracht en daarna in stukken gehakt, Deckzeijl.

   😀

   Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   “Fuck bezuinigingen, investeer in vrouwen”

   Like

  • Henk.V zegt:

   Femen noemt men die groep -doorgaans islamitische vrouwen- die rond de jonge Egyptische activiste Aliaaa.Elmahdy zijn ontstaan. Deze vrouwen proberen de islamitische en islamiserende wereld te shockeren door zich een tijdje (half)naakt te vertonen, meestal voorzien met protestboden waarop ze zeggen tegen welke vormen van onderdrukking van vrouwen in die godsdienst ze protesteren.

   Wat hier wordt geroepen is niet verstaanbaar, maar de algemene strekking van de korte demonstraties staat hier boven

   Like

  • maria zegt:

   Ja zo gaat demonstreren in Nederland. Je kunt rustig op de Dam gaan staan en de sharia afkondigen en politici bedreigen. Het enige dat dan gebeurt is dat iemand wordt opgepakt die daar wat van zegt. http://www.youtube.com/watch?v=_9e2vnQgrl0
   Maar gooi een waxinelichthouder naar de Gouden Koets en je zit zonder proces bijna twee jaar vast.

   Like

 10. Jan zegt:

  En ook zeer gewaardeerd ..sla ook geen artikel over en probeer ook zoveel mogelijk te gebruiken ..Mijn dank ! 🙂

  Like

 11. Alweer op Het Plein. Waarom staat Van Aertsen dat iedere keer toe op dat plein? Het is een oergezellig plein anders, met leuke cafés en terassen en een schitterend standbeeld. Waarom laten ze de openbare orde daar altijd verstoren door demonstraties toe te staan? Laat ze ook naar het Malieveld verhuizen, of zoals in Amsterdam naar een industrieterrein in het havengebied.
  Als er portrettekenaars en vogeltjesverkopers zouden komen was het een schitterend plein. Of voor kinderen.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Een goed gebaar, Martha!

  Like

 13. Trucker zegt:

  Heer Bron, Geert Wilders, Vlaams Belang, Front National en alle andere die ik vergeet…allen strijden op hun manier voor een Rechts islamofoob Europa.
  Wij als reageerders of kiezer zijn de helpers (zo voel ik mij toch) en kunnen toch een verschil maken althans dat hoop ik.
  Niet dat ik me nog veel illusies koester, ik ben ook eentje die tweederde van het leven heb zien voorbijgaan dus echt zoveel rest er niet meer, maar heb begrepen dat er hier nog kranige oudere jongelingen zijn.
  Keep up the good work Heer Bron.

  Like

 14. felix zegt:

  Vreemde reacties hier…

  Mensen proberen elkaar te overtreffen, het lijkt wel op een soort contest wie het meeste zich inspant en wie het meeste doet. Er zijn nu eenmaal mensen die door omstandigheden minder kunnen brengen dan anderen. Die zijn voor mij net zo belangrijk. Iedereen draagt zijn steentje bij, maar naar vermogen. Verder mijn waardering voor EJ die vele momenten spendeert aan deze website.

  Like

 15. Helena zegt:

  Ook ik sluit me volledig aan bij de woorden van Martha, mooi gesproken, zowel wat betreft Geert Wilders als Bert Bron. Waar zouden we zijn zonder de BRON van alle kennis. Mijn enorme complimenten voor al het werk dat je verricht.
  Verder helemaal eens met G. Deckzeijl, ik verblijf tegenwoordig ook meer buiten dan binnen dit blog, maar lees wel alles mee. Ik zou het niet graag willen missen.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  N.Planta, je bent voor mij nog gekker dan het paard van christus en dat was een ezel.

  Like

 17. maria zegt:

  @Martha N.
  Hartelijk dank! Ik ga er zeker over nadenken. Inderdaad is er een en ander aan te merken op Wilders, maar er is GEEN alternatief! Martien Pennings heeft helemaal gelijk als hij constateert dat Wilders soms de verkeerde keuzes maakt. Kunnen wij niet als EJBron lezers een signaal geven aan de PVV om schoon schip te maken en op de juiste manier te communiceren? Ik stuur zelf wel eens berichten naar geertwilders.nl maar ik heb niet het idee dat daar iets mee gedaan word….

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Maria, 3-10, 22:21
  Je moet zoveel mogelijk mailen naar g.wilders@tweedekamer.nl
  Hij zal je niet antwoorden maar hij leest wel alle mails!!
  Zie verder de ledenlijst van tweedekamer.nl
  Als je daar op de namen klikt krijg je vanzelf hun emailadressen te zien.
  Zie verder m’n comment van 18:25

  Like

  • Exact G. Deckzeijl! En NIET te vergeten is dat Geert Wilders wèl àltijd de moeite neemt een leesbevestiging te sturen, kan ie ook NIET doen…
   dus hij doet wat hij kan en hij heeft groot gelijk geen antwoorden te sturen,
   als je ziet hoe VLUG er van vriend tot vijand over gegaan kan worden en hoe inhoud van e-mails verànderd kunnen worden,
   oh neee NIET verwachten dus zelfs maar dat je antwoord krijgt! Maar dat mag ‘je’ er niet van weerhouden zelf input te geven, het gaat om ONS VOLK, ONS LAND!

   Pas geleden heb ik voor het éérst een antwoordje gekregen van Martin Bosma, een waar gelukkig NIETS in veranderd kan worden, zelfs niet als ik v kwade opzet zou zijn wat ik NIET ben! Ik was er als een kind zo blij mee!

   Buiten dat heeft de PVV een PR sinds 2012 en krijgt men daar wel degelijk antwoord van en NIET altijd een ‘standaard’ antwoord;

   Geachte heer/mevrouw,

   Hartelijk dank voor uw e-mail aan de PVV Tweede Kamerfractie. Wij waarderen dat u de tijd en moeite hebt genomen ons te benaderen.

   Uw bericht is in goede orde ontvangen en wordt door ons in behandeling genomen.

   Omdat wij erg veel e-mails ontvangen, kan de beantwoording even op zich laten wachten. Wij kunnen helaas niet alle e-mails uitgebreid beantwoorden en zullen er soms voor kiezen een bericht voor kennisgeving aan te nemen.

   Met vriendelijke groet,

   PVV Tweede Kamerfractie

   http://www.pvv.nl

   T: +31 (0) 70 3182867
   F: +31 (0) 70 3183836

   Postbus 20018
   2500 EA Den Haag

   Publieksvoorlichting:
   pvv.publiek@tweedekamer.nl
   Persvoorlichting:
   pvv.pers@tweedekamer.nl
   T: +31 (0) 70 3185330
   Press Inquiries:
   press@pvv.nl
   Webmaster:
   webmaster@pvv.nl

   Like

 19. Henk der Niederländer zegt:

  Mooie Hulde aan Bert Martha.
  Ben het er helemaal mee eens.
  En Bert ga door met het goede werk.

  Groet Henk

  Like

 20. treintrien zegt:

  De naam van de heer Bron heb ik altijd een prachtige toevalligheid gevonden, Helena.
  En zonder hem zou ik zo veel niet weten. Ben ik me erg van bewust.
  Dus, nogmaals dank, heer Bron!
  En Martha, mooi gesproken, ehm..geschreven;)

  Like

 21. henk schroemges zegt:

  Als je geen landverrader wil zijn is er in Nederland toch maar 1 partij waarop je kan en moet stemmen! Dat is de PVV. Als die partij er niet was ging ik echt niet stemmen!

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Goed gesproken Martha.
  En toch zou ik willen dat Geert het wat beter verpakte.
  Ik heb zijn opmerking tegen Peggeld op enkele sites verdedigd als volkomen terecht na het smerige nazidemoniseren van die islamofiel.Uiteindelijk Cést le ton qui fait le music.
  Ik kom nog te vaak mensen tegen die Wilders afkeuren zonder enig argument maar alleen op zijn royale taalgebruik en daardoor kom helaas ik niet tot een discussie.

  Like

  • wàt is nu helemaal Geert Wilders ‘royale taalgebruik’?
   Wàt miszegt hij nu helemaal?

   van mij zou ie beslist kràchtiger woord- taalgebruik mogen bezigen!

   Ik heb vaker en vaker het idee dat mensen elkaar na-papegaaien… één die zegt ‘oh Geert Wilders is zoooo ‘grof’ in zijn woord/taal gebruik en de volgende zegt t na want IK zou géén woord weten, door hem gebruikt, dat GROF zou zijn geweest!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s