Eng. Overheid verplicht 5-jarigen tot afwassen

Screenshot_5

Het wordt steeds enger in Nederland. Zoals u weet moeten zowel de nationale overheid als lokale overheden keihard bezuinigen op zieken, ouderen en gehandicapten om het geld naar Afrika, Brussel, Athene en straaljagerbouwers te kunnen overmaken, en dat gaat nu leiden tot wel zeer draconische maatregelen. In Gouda bijvoorbeeld, daar moet de thuiszorg soberder. Dat is al erg genoeg, gelet op het bovenstaande, maar vooruit. Maar daar houdt het niet op, de gemeente Gouda wil zich graag ook nog even bemoeien met de gang van zaken in de huishoudens die in de gemeente wonen. Zeiden we huishoudens? We bedoelen ‘leefeenheden’, want dat is exact de taal die de gemeente Gouda klaarblijkelijk gebruikt om gezinnen aan te duiden (pdf).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Eng. Overheid verplicht 5-jarigen tot afwassen

 1. Rick zegt:

  Off-Topic: Tot mijn grote voldoening lijkt de Tweet oproep om Geert “om te leggen” tóch nog een klein staartje te krijgen:
  http://politiek.thepostonline.nl/2013/10/03/brandweerman-die-wilders-wilde-omleggen-legt-werk-neer/
  In de reguliere MSM uiteraard geen woord hierover.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Als je dat allemaal zo leest, dan zou je dit toch wel graag willen!
  http://www.uitburgeren.nu/index.php?option=com_content&view=category&id=44&Itemid=57

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Het artikel begint met: “het wordt steeds enger in NL….” etc..
  Wat ons hier in FR meer “”zorgen”” baart:: we maken hier in Fr geregeld mensen mee uit NL , die hier hun oude-dag komen slijten. Krijgen zo nu en dan te horen :: “…….is de ZORG hier net zo GOED als in NL .” Ons antwoord : je moet de vraag andersom stellen::””is de zorg in NL net zo goed als hier”. Ik wil alleen maar zeggen, ik vind het soms heel raar als je reacties hoort alsof in NL alles het allerbeste geregeld is. Ik vind het indoctrinatie, denk soms aan N-Korea. ER ZIJN OOK ANDERE LANDEN WAAR het een en ander OOK goed geregeld is.

  Like

  • Rick zegt:

   Als orginele NL-er ben ik opgegroeid in het buitenland en pas op latere leeftijd (32) naar NL teruggekomen. Tijdens al die jaren in het buitenland werd ik helemaal suf ge-OH door legio NL’ers over hoe geweldig en fantastisch NL wel niet was. Op mijn vraag waarom zij daar dan niet gezellig bleven kreeg ik steevast het oer hollandsche antwoord: Ja maar het is hier zo lekker goedkoop en de zon schijnt zo lekker. Ben nu inmiddels 60 en heb het “psychische trauma” 😉 dat ik opliep na mijn terugkeer naar NL nog steeds niet verwerkt. Wat een sterk over het paard getild baggerland. Op alle niveaus achten zij zichzelf superieur aan welk buitenland dan ook. Het verbaasd mij niets, dat ondanks dit geweldige potentieel, NL inmiddels het afvoerputje van de EUSSR is geworden en wereldwijd bekend staat als “Gekke Henkie”. NL het land van zelfoverschatting en met het vingertje naar anderen wijzen. Iets met balken en splinters 🙂

   Like

   • delamontagne zegt:

    Kijk, daar sta ik nou van te …….. U zoudt een dubbelganger van mij kunnen zijn. Ongeveer gelijke ervaringen, alleen leefdtijd-verschil. Ben stukje ouder.
    Wat ik schreef over indoctrinatie, is natuurlijk lichtelijk overdreven. Maar ik maak hier toch mee dat nieuwkomers of toekomstige nw-komers al gelijk bepaalde dingen beginnen af-te-kraken, die hier ANDERS zijn dan in NL. b.v. als je een bankrekening opent, krijg je automatisch check-boekje erbij:: REACTIE:'”ÖH wat achterlijk, die zijn in NL al 20 jaar geleden afgeschaft.- Als nieuw-komer , moet jeje zelf bij de belasting aangegeven. NOU, ……..dat wordt in NL allemaal automatisch voor je geregeld. etc,etc,etc.
    Om ruzie te voorkomen., ga ik er niet altijd op in en denk”: L/M/L = la – maar -lullen……………

    Like

 4. Republikein zegt:

  De geschiedenis van de kinderarbeid kent ups en downs!
  Nu gaat het weer down.
  http://www.entoen.nu/kinderarbeid

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Dit is dus die participatiemaatschappij. Eerst bijstandswerkers aan de dwangarbeid, nu de zieken en gehandicapten, aan de ‘morele dwang’- arbeid althans. Participeren zul je, tot je er dood bij neervalt, op straffe van de eeuwige hoon van het stel volgevreten neo-liberalen dat met dit zieke plan op de proppen is gekomen. – See more at: http://www.krapuul.nl/overig/blog/125089/ouderen-zieken-gehandicapten-vrijwilligerswerk/#sthash.kxFHp6ZE.iw7YGDCs.dpuf

  Like

  • Rick zegt:

   Over my dead body. En dat meen ik letterlijk!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ oogenhand: 14.00. uur. Precies wat U zegt. Ik zie het als een ordinaire “sigaar uit eigen doos”. Het betekent niet meer of minder, dat RUTTE cum suis tegen ons zeggen: BURGER ZOEK HET MAAR UIT”. Maar wel geld naar de satanische EUSSR brengen, en wel SINTERKLAAS spelen met het geld van de O.S. door Ploumen! Daar gaan de miljarden heen. En wij: BEK HOUDEN EN BETALEN! Wat een land!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De Nederlandse overheid van Rijk tot Gemeenten zijn geestesziek !!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Aan iedereen met ouderen in de familie-vrienden- of kennissenkring: VERZET, VERZET en nog eens VERZET!!!
  http://tinyurl.com/mp54ykb

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Eng? Ja, Eng!Althans, wat mij betreft. Het zal heus wel aan mij liggen, maar ik krijg bijvoorbeeld ook de rillingen van die vrouwen in damesbladen die zo beslist kunnen stellen dat ‘ze het normaal vinden, dat kinderen hun taakjes in huis hebben. Ja, zal wel . Ooit las ik in de relatie-rubriek van Annette Heffels (Margriet) het relaas van een vrouw, die er zich aan ergerde, dat haar stiefdochter dat van haar (2e) man niet hoefde te doen met het oog op haar schoolwerk. En overigens werd het kind ook ‘zo verwend.’ Heffels aan het analyseren en wat bleek? Stiefmama was doodgewoon jaloers op het kind! De band tussen Vader en dochter was ‘bedreigend’ voor haar. Dus wees voorzichtig met volwassenen, die kinderen uit zg. pedagogische overwegingen aan de ‘taakjes’ zetten.
  Dat soort dingen kun je beter niet zo gestructureerd doen, vind ik.
  En oh, ja, Uiterààrd dient de overheid hier haar neus buiten te houden. Behalve ten behoeve van het tegenovergestelde: Controle als men vermoedt dat er in een gezin sprake is van kinderuitbuiting.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik was toch maar liever zelf de Wedgewood af.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Is dit niet louter terug te brengen tot het feit dat de asielTOERISTISCHE sector en de knuffelislamieten absolute prioriteit hebben,?
  Heb in elk geval een déja-vu gevoel want in Vlaanderen is er zo goed als geen geld voor sociale projecten waar gehandicapten of echt sukkelende mensen verkeren.
  Maar, MAAR de bende van de nva een PSEUDO Vlaamse partij (belazerd de kiezer) die een minister heeft die bourgeois geert heet deelt geld als sinterklaas uit aan islamieten om haatkazernes te bouwen, zijn kromme uitleg : “de islam(ieten) zijn ook een erkende religie”.
  GODVERDOMME denk ik dan, gij GODVERDOMSE rotschoft zou je niet beter eens het evenredigheidsprincipe in het leven roepen, een KERK in een islamietnland bouwen is geld voor een haatkazerne…nee het gaat met dit SOORT echt naar de kl****.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s