“EU-grensbewaking hinkt op twee gedachten”

Screenshot_2

De Europese grensbewaking hinkt op twee gedachten. Aan de ene kant moeten illegalen worden tegengehouden. Maar aan de andere kant is het de bedoeling om levens te redden van vluchtelingen. Dat is moeilijk te combineren

Dat zei GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini donderdag in een reactie op de ramp met een vluchtelingenboot bij het Italiaanse Lampedusa. „Het komt voor dat patrouillerende grensbewakers op zee wegkijken als zij een boot vol migranten ontdekken, om zo het probleem te omzeilen.”

Lees verder>>>

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Europa, Europees Parlement, Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op “EU-grensbewaking hinkt op twee gedachten”

 1. guusvelraeds zegt:

  De link “”Lees verder”” werkt bij mij niet. Misschien is dat bij anderen ook zo. Kan dat verholpen worden?

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  „We moeten het mogelijk maken dat politieke vluchtelingen legaal een reis naar Europa kunnen maken en dat deze asielzoekers hier kunnen worden opgevangen”, aldus Sargentini. „Daarmee wordt voorkomen dat in ieder geval deze groep vluchtelingen in handen valt van mensensmokkelaars, met alle nare gevolgen van dien.”

  Ze blijven maar spreken over vluchtelingen, terwijl ze drommels goed weten dat het overgrote deel, zeg maar gerust praktisch allemaal geen vluchteling zijn in de zin van rennen voor je leven. Juist door de oversteek te wagen kost wat kost naar de Europese vleespotten hebben ze hun leven in gevaar gebracht. Ondanks dat is het natuurlijk uitermate triest wat er gebeurd is met deze mensen. De hele vluchtelingen industrie zowel de legale als de illegale heeft een zuigende werking op de mensen van het Afrikaanse continent. Allemaal komen ze af op het relatief rijke Europa. Althans zolang het nog duurt. Misschien is het vluchtelingen probleem straks opgelost als Europa over een poosje volledig door haar hoeven zakt. Vluchten naar een volledig verpauperd en verarmd Europa waar de verzorgingsstaat tegen die tijd geheel ontmanteld zal zijn heeft in de dan ontstane nieuwe situatie geen enkele zin meer. Wellicht zal het opraken van het gratis geld nog de redding zijn van de Europese cultuur en haar soevereiniteit.

  Er is echter een grote groep “”echte”” vluchtelingen die nooit of nauwelijks benoemd werden de afgelopen 40 jaar in de progressieve media wereldwijd. U raad het al, dat zijn de Joodse vluchtelingen die verdreven werden uit de islamitische gebieden waarbij ze alles moesten achterlaten. Ook over de christenen die nu op drift zijn uit diezelfde islamitische gebieden horen we nauwelijks iets in de kwaliteitsmedia.

  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/3429-joden-uit-moslimlanden-vergeten-vluchtelingen-48

  Like

  • Jean zegt:

   Allemaal te danken aan die lafaards en verraders liggend in dat EU gedrocht.
   We zullen het geweten hebben dat we dat gedrocht zolang bestaansrecht gegeven hebben…

   Like

 3. realist zegt:

  heeft dat mens er al eens de wereldkaart bijgenomen om te kijken hoe groot europa is in vergelijking met afrika of het midden oosten?waar gaat ze al die vluchtelingen blijven onderbrengen EN wie gaat ze bekostigen,zij persoonlijk?of gaan we weer op gestapo-achtige wijze allemaal verplicht worden om dit circus te bekostigen?

  Like

 4. maria zegt:

  Zonder de GroenLinks uitnodiging waren deze mensen nooit op weg gegaan. Er gaat een verkeerd signaal uit van Europa alsof het hier een luilekkerland zou zijn. (hetgeen voor vele “asielzoekers” nog klopt ook) Wanneer begint de EU eens met het opnemen van echte vluchtelingen, zoals de christenen van Syrië en Egypte?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Helemaal eens, waarom geen goede voorlichting in de landen van herkomst.
   Laat ze daar weten dat je hier niet zomaar kan binnen rennen, je krijgt geen huis, geld of een baan. En het is geen lui lekker land. Trouwens je bent niet welkom !!!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Vluchtelingen! Prijs voor eerlijke handel.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Trouwens de GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini is ook niet goed bij haar hoofd, er zitten geen politieke vluchtelingen bij !!
  Of ben je politiek vluchteling als je het niet eens bent met je regering ????
  Nou dan hebben we hier ook zo’n 13 miljoen.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Laat ik voorop stellen, dat deze groen linkse muts, volkomen ongelijk heeft. We moeten helemaal niet gedwongen worden, om heel Afrika hier “in huis”, te halen. Dezelfde WAANZIN die ook de perverse Mw. Malmström constant doet spuien. Ik vind het veel wenselijker, om deze mensen op te vangen in hun eigen regio. Geef daar de noodzakelijke hulp. We hebben inmiddels plenty problemen in ons eigen land, en in heel Europa. Maar ja, GROEN LINKS, dan weet ik genoeg!
  Verder hoor je deze figuren inderdaad nooit over VERVOLGDE CHRISTENEN EN JODEN.

  Like

 8. Jean zegt:

  Er zal ‘vrij snel’ een tijd aanbreken dat er bootvluchtelingen van de Italiaanse kust via Lampedusa richting Afrika gaan vluchten want de houdbaarheidsdatum van dat achterlijk gewelddadig barbaars islamitisch gedoe op ONS grondgebied is verstreken, we moeten nog eerst de lafaards en verraders van dat EU gedrocht dat duidelijk maken, in Vlaanderen heeft dat op 25 mei 2014 plaats, E.T. zal niet weten waar het eerst naartoe, naar Mars of Pluto? Maalstroom zal trachten mee te vluchten en G de la Tourette zal zich trachten eruit te lullen maar dat zal niets helpen.
  Europa is van de Europeanen en dat is een Europa waarin barbaren en waanzinnigen niet in thuishoren. Iedereen is welkom op voorwaarde dat hij/zij ‘legaal’ hier zijn, een blanco strafregister bezitten én voor zichzelf kunnen zorgen zo niet is er maar één weg en dat is de weg richting homeland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s