Allochtonen: asociaal, intolerant en onzelfredzaam

Screenshot_9

Trap maar in die deur, Gemeente Amsterdam. Wij houden hem pas 10 jaar voor jullie open maargoed. Het kost een paar onderzoeksduiten en dan zijn we het eens: allochtonen in de hoofdstad zijn intolerant, asociaal en onzelfredzaam. En, was het moeilijk? Deed het pijn, dit toegeven? Eindelijk durven de regenten de gevolgen van decennia PvdA-slachtofferindustrie onder ogen te zien. De achterban is onzelfredzaam, nee maar, en dat terwijl iedereen weet dat subsidies, klagen over rassiesme en het ruimhartig strooien van autkieringen mensen juist meestal enorm ondernemend maken. Verder zetten allochtonen zich minder vaak in voor anderen maar laat ons raden: dat komt vast door racisme en buitensluiting door nare, xenofobe Hollanders. Zoals bekend zouden Marokkaanse jongeren het liefste de hele dag bejaarden helpen oversteken en willen islamitische huisvrouwen dólgraag op ouderavonden en voorstellingen op de school van hun kinderen komen, maar zien we ze dat nooit doen vanwege wai rassies. Foei autochtonen, foei.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Allochtonen: asociaal, intolerant en onzelfredzaam

 1. Rick zegt:

  Het enige waar “ze” wél héél goed in zijn; is het om zeep helpen van de Autochtone cultuur:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21947299/__Gedoe_om_Sinterklaasintocht__.html

  In de multiculturele samenleving zijn alle culturen welkom. Alle? Of toch niet? Eén cultuur lijkt nooit welkom; de oorspronkelijke. Maar dat betekent dat we niet echt multicultureel zijn. Discriminatie van de autochtone cultuur is OOK discriminatie. (The Dark 04-10-2013, 16:36)

  Like

  • koddebeier zegt:

   Niet alleen daarin Rick, maar ook in het leegvreten van alle sociale voorzieningen.
   Waar ze meestal weinig of niet aan hebben betaald.
   Alle regeringen die we tot nu toe gehad hebben inmiddels voor miljarden aan uitkeringen en andere voorzieningen geexporteerd naar het buitenland voor daar verblijvende zgn. medelanders.

   Like

  • realist zegt:

   er bestaat geen enkele cultuur die zo mono-cultureel is als de islam,hoe kun je die dan vredig in een multiculturele samenleving inplanten zonder problemen?dit is onmogelijk,zelfs het kleinste kind weet dit,behalve onze superbegaafde,lnkse elite

   Like

 2. hirihiri123 zegt:

  Vooral dat gevoel blijven houden hoor, opdat je dan kunt en zult vertrekken waar je vandaan komt. Je weet wel die landen waar het alles BETER is………stelletje lamzakken zijn jullie.
  GVD.alles wordt uit de kas getrokken om jullie te behagen. En NOOIT is het goed. Wel paspoort inleveren als jullie vertrekken en NOOIT weer terug komen.

  Wat vreten die wijven op de foto ? Patatje met ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja! Mij deed het onmiddellijk denken aan een méésterlijke comment van Roelf-Jan Wentholt, nu alweer een tijdje geleden, waarin hij in de huid van één of ander links Kamerlid kroop -denk maar aan bv. Femke Halsema- en haar onder meer liet betogen dat je allochtonen toch niet zomaar kon dwingen, ónze levensgewoonten aan te nemen: “We kunnen ze toch moeilijk dwingen, allemaal patat met mayonaise te gaan eten, zal ik maar zeggen.” Nou, aan deze foto te zien smaakt het ze naar méér! Maar, alle gekheid op een stokje: Roelf-Jan wilde er maar mee illustreren welke trucs linkse politici allemaal uit de kast trekken om bijvoorbeeld de alleszins redelijke eis dat buitenlanders metterdaad integréren te kunnen afzwakken of zelfs teniet te kunnen doen: Zodra ze geen directe argumenten meer kunnen aanslepen halen ze er andere, triviale zaken zoals eetgewoonten bij, ook al heeft de indiener van de eis dat niet eens in gedachten. Inmiddels bekende truc om de discussie te doen verzanden en de integratie-eis naar de achtergrond te doen verdwijnen. Maar hier zie je dan ook, hoe triviaal zoiets IS: Die lui kunnen best de patat met mayonaise omarmd hebben om zich evengoed asociaal en onzelfredzaam op te stellen. Natúúrlijk sluit dat elkaar niet uit -wat de goedmensen uiteindelijk ook verdómd goed weten.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   hirihiri123zegt: Wat vreten die wijven op de foto ? Patatje met ?……………………

   Patatje oorlog.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Hopelijk vertrekken deze aanhangers, van MO de PEDO PROFEET zeer spoedig naar hun zandbaklanden, en nemen dan gelijk de rest van de HAATJURKEN mee! Toedeloe, en tot `nooit meer`, ziens! Zo denk ik erover, zover hebben ze me gekregen, met hun DREIGEN,KLIEREN; STRAATROVEN EN UITVRETEN!

  Like

 4. Rick zegt:

  Pfieuw…Pak van mijn hart. Ze blijken wel degelijk te emanciperen 😉
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/nederlandse_meisjes_gepakt_met.html#comments

  Like

 5. Marijke zegt:

  De oplossing staat aan het eind van het oorspronkelijke artikel:

  Een woordvoerder van wethouder Andrée van Es (Emancipatie, GroenLinks): “Door dit onderzoek weten we waar we nog meer op in moeten zetten: opleiding en werk.”

  Like

  • felix zegt:

   Ga jij dat dan betalen, Marijke?

   Like

   • Marijke zegt:

    Ja Felix en jij ook.
    Don’t shoot the messenger.

    Like

   • felix zegt:

    De autochtone bevolking is wat jouw betreft alleen maar goed voor het geld dat opgebracht moet worden om de linkse hobbies te bekostigen.
    Je moet de “arme allochtonen” een baan geven, huisvesting, werk, of anders uitkering. En haal ze hier massaal binnen: “Geen mens is Illegaal” toch? Nog maar wat meer bezuinigen op de gezondheidszorg dan? Vertel dit verhaal eens aan de mensen die naar de voedselbank moeten. Of aan al die ondernemers die deze maand weer failiet zijn gegaan. Maar dáár heb jij geen cent medelijden mee.

    Like

 6. luckybee zegt:

  Niet vergeten wie na de tweede wereld oorlog constant Amsterdam heeft geregeerd , dat zijn voor al Socialistische Joden.Marxisten met hun program dat ze ook als hun ideealen beschouwden.Ik heb bij Twan Huysen in Colegetour de premier van Israel meneer Shamier gehoord en gezien. Hij zei:” zijn hoogste doel is het, vrede te bereiken tussen Arabieren en Joden te brengen met twee staten Israel en Palestina.Niet vergeten wie Shamier is, hij is een Marxist, net zo een socie, als Cohen Ed van Thijn of Samsom.Ik ben bang dat als Shamier zijn doel heeft berijkt er geen Joodse staat meer zal bestaan, en waarschijnlijk ook geen Joden meer in dat deel van de Midden Oosten.

  Like

 7. helletocht zegt:

  Deze mensen horen hier niet thuis, zijn er alleen om ons uit te buiten, om hun criminele zaken te doen,om te wachten totdat ze het hier kunnen overnemen. Met dank aan onze zwakke overheid. Zij wil niet weten hoeveel mensen de islam hartstikke beu zijn.

  Like

 8. Pingback: DE MULTI-CULTURELE “VERLOEDERING” | eunmask

 9. Pingback: DE MULTICULTURELE “VERLOEDERING” | E.J. Bron

 10. Mary zegt:

  Multiculturele verloedering? Wat hadden jullie dan gedacht. Nergens ter wereld kunnen ze leven met de moslims. Ze denken overal maar recht op te hebben, respecteren niets en niemand. Ze passen in geen enkele maatschappij dus houdt ze dan ook in de woestijn, daar zijn ze op zijn best! Wij negeren ze massaal dat is de enige weg die je op kunt met ze. Ik persoonlijk laat ze alzo niet in mij huis of leven met die achterlijke regels van die pedofiel waar ze naar leven.Ze moeten verbannen uit heel Europa, ze zijn niet welkom en er is niemand die daar omheen kan. Deal er maar mee of verzin een oprechte oplossing voor de oorspronkelijke bevolking, dus deze keer niet voor de moslims maar voor ons dus. Want eens is de maat vol en breekt de hel los. WE ZIJN ZE MEER DAN ZAT!!

  Like

 11. Gerard zegt:

  Mooie berichten
  we kunnen niet anders dan ze echt! vandaag of morgen de grens over bonjouren de overheid tja Tnee Nederlanders net zoals in Egypte ons land niet van de regering.

  Het lunchpakketje, onder vernoeming van burgerarrest.
  maak een spaarpotje voor onze (grote) vrienden!
  gironummer 12 weg er mee, t.a.v Ned wederopstanding

  Alaikum salaam
  Rauss
  Entrada
  Tot siens
  farvel s† l‘nge
  Bye
  Au revoir
  Arrivederci
  Dag
  Do widzenia
  Até a vista
  Hasta luego
  Adjö så länge

  Tot nicht mehr wedersiens! nee niet terug nee he jij zuruch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s