Volkert en Kwastmans grijnzen de grijns van de overwinnaar

Screenshot_6

De Groene Khmer wil dat hun soldaatje Volkert zo snel mogelijk wordt vrijgelaten. Op zich netjes. Als je een soldaat naar het front stuurt, en hij raakt krijgsgevangen, dan moet je zorgen dat je hem terug haalt wanneer dat mogelijk is. Ook Israel heeft zijn best gedaan en is heel ver gegaan om Gilad Shalith die door Hamas/Ghaza was gekidnapt, terug te krijgen. Fatsoen moet je doen.

Volkert is een moordenaar die het beter weet dan het Nederlandse electoraat, en die bereid bleek voor  zijn beter-weten bloed te vergieten. Te moorden. We kunnen zijn huidige gedachten niet lezen. Maar er is weinig hoop te putten uit wat hij zegt. Iedereen die een mogelijke ‘bedreiging is voor kwetsbare groepen in de samenleving’, want die formule gebruikte deze zuiveraar, moet de komende tijd maar extra goed gaan uitkijken bij het oversteken. En bij het verlaten van enig mediagebouw.

Lees verder>>>

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Volkert en Kwastmans grijnzen de grijns van de overwinnaar

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat vonnis wàs indertijd al een schandaal en dit is gewoon de nasleep van dat schandaal.
  Elk ogenblik trouwens, dat die van der Graaf me voor de geest komt, bekruipt me trouwens dezelfde vraag:
  Als die milieufreaks het echt voor het zeggen zouden hebben, zouden ze dan de hele goegemeente desnoods met geweld willen dwingen, hún normen, waarden en leefregels over te nemen?
  Dus: Allemaal aan het vegetarisme -of zelfs het veganisme- allemaal tot in detail ‘milieuvriendelijk’ leven, allemaal je bijdrage leveren aan idealistische acties etc., ongeacht of je daar voor voelt of niet? En bij té veel weerstand, eenvoudig de kogel?
  Vraag het ze en ze zullen het ontkennen. Ze voelen zich nl. beter dan anderen. Maar tenslotte was die ban der Graaf er ook gewoon toe in staat.
  En het is vreemd, maar, bijvoorbeeld de moord op Gerrit-Jan Heijn door Ferdi E., een moord, gepleegd uit frustratie over eigen mislukkingen en geldnood is weliswaar ook gruwelijk, maar vervult mij persoonlijk nog met minder weerzin dan dít: Iemand vermoorden omdat je daarmee een ‘hoger doel’ zou dienen.
  Want dàt vind ik toch wel van zo’n misselijkmakende hoogmoed getuigen……Geen woorden voor!

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Ik denk niet dat zij als laatsten zullen lachen. Als de Antifa uit Anarchisten en Communisten kan bestaan, kan Nederland bestaan uit Joden, Christenen en Humanisten. Dit betekent dat Tawheed, de belangrijkste eigenschap van Allah, niet rationeel of logisch noodzakelijk is. Dit betekent dat de moslims, en hun vriend Volkert van de Graaf, eeuwig zullen branden in de hel…

  De gedachte dat je “kwetsbare groepen” niet mag “bedreigen”, is regelrecht uit de Bergrede afkomstig, dus wanneer leert Volkert van de Graaf de andere wang toe te keren?

  Misschien moeten zowel Christendom als Islam worden vervangen door Chimaera: wèl drie-een, géén andere wang.

  Like

 3. GT zegt:

  Beste, deze kille moordenaar die denkt menig electoraal om de tuin leiden maakt met deze jongen een schromelijke vergissing. Ik denk dat menig zich uit de groenlinkse leugen Econostra zich serieus zorgen moet maken.Want stel je voor dat deze V van der G als deze op proefverlof is nu eens ontvoerd wordt……en dan eens gedwongen word doch vriendelijk uit teleggen wie zijn contacten waren. Waarom bijv de computer bestanden gewist zijn?
  Ik denk dat bij deze V van der G zijn grijns ver tezoeken zal zijn.
  Het lijkt allemaal zo simpel, proef verlofje hier en dan tedenken piece off. cake dacht het niet.
  Het gaat nu pas beginnen, het lijkt mij nu dat er vele kopstukken zich ernstig zorgen moet gaan maken. Want als ze hem tepakken krijgen zal deze praten, of deze wordt geliguideerd door de zelfde opdrachtgevers als bij de moord op Pim ik hoor het hem nog zeggen, als mij wat over komt, als mij wat overkomt zijn jullie mede verantwoordelijk. Moet je nagaan hij wist gewoonweg wat hem zou over komen. En dan deze rat vrij uit laten, hoe bedenk je het, dit was geen simpele moord hij moest weg, zie de fragmenten op internet, het gedemoniseer van Pim door vele politieke kopstukken die hals over kop de politiek verlaten hebben dach je nu dat ik gek ben!
  Ze doen het in hun broek van angst, zij zijn. mede verantwoordelijke zo zie ik het.
  Deze moord staat niet op zich zelf, ohh nee …..nu heeft deze V van Der G altijd uitbeeld kunnen blijven dat is nu voor bij lijkt mij althans, hangt er een prijs boven zijn hoofd zou kunnen toch?
  Na de moord op Pim en kijk nu eens wat voor een Politiek klimaat we nu hebben, en kijk eens naar het ge Demoniseer van ene D66 Pechthold, die weer maar eens alle Pvv, ers als rechts extremisten weg zet, straks weer een politiek moord zouden ze het durven?
  Ook Wilders ligt voortdurend onder een vergroot glas wat deze ook zegd of doet, het klimaat is nog niets veranderd, je kan er op wachten dat er weer wat in de koker zit.
  Dit wil ik nog zeggen het 30/40 jaar linkse beleid heeft ons nu gebracht waar we zijn, de 5e colonne!

  Like

 4. Peter Selie1 zegt:

  Mooi en zeer goed verwoord door Hans Jansen, mijns inziens zouden deze mensen zoals Jansen veel meer podium gegund moeten worden.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Nederland is het walhalla voor buitenlandse criminelen. Worden ze al gepakt, dan gaat hun voorarrest er sowieso af, heeft men ook nog meelij met ze, wordt hun een lage straf opgelegd en hoeven ze maar 2/3 deel van die straf uit te zitten. Zo ook met die Volkert van der G. Geen levenslang, maar het werd in feite een gering aantal jaren zitten voor een persoon die niet alleen een moord pleegde, maar daarmee ook onze democratie probeerde te vermoorden. Geen wonder dat er zoveel buitenlandse criminelen Nederland als hun werkterrein uitkiezen. Nederland is het land met de laagste straffen ter wereld, met de hoogste tolerantie en gedoog grens. Het land waar de idioten wonen die steeds maar blijven stemmen op linkse E.U. geile politieke partijen, Moslim vriendelijk gezind, en waar de struisvogel politiek en het beruchte wegkijken tot de hoogste goed verheven wordt. Laat die verkiezingen maar snel komen. Dan kunnen we (De verstandige Nederlanders) proberen de PVV een boost te geven. Om een treffende uitspraak Sjefke van Oekel te citeren; Ik word niet goed reeds !

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nationale ombudsman Brenninkmeijer ook bekeerd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21947212/__Ophef_om_hoofddoek_arrestante__.html
  Relgioten haben nur das eine in Sinn, andersglaubige über ihren Schwachsinn zu belästigen.
  Alle hoofddoekdragers zijn vaandeldragers van het Nieuwe Fascisme. Ze dienen zonder uitzondering beschouwd te worden als provocateurs ( http://tinyurl.com/qe4wcpn ) en soldaten van allah. ( http://tinyurl.com/p2lo4pb ) Zie ook alle berichtgeving over de aanslag in Nairobi.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  … Moest religioten zijn…

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  …in Sinn moest im Sinn zijn.
  Maar dat is bij lange na niet zo erg als DIT…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21947299/__Gedoe_om_Sinterklaasintocht__.html
  Niet te geloven: idioten hebben geklaagd over zwarte piet.Kan haast raden wat voor soort dat geweest is.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Mark Rutte, als je dit toevallig onder ogen krijgt: voor mij ben je de grootste politieke intrigant en anti-democraat met moslimsympathieën, ooit door een moederschoot voortgebacht!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21947116/___Tweet_Wilders_kan_niet___.html
  In dit land geldt nog steeds de scheiding van kerk en staat. Dat verzonnen islamitische instructieboekje, doodrenkt van vrouwenhaat, bloeddorst en apartheid hoort net als de bijbel niet voor de neus van de Kamervoorzitter te staan. Je weet dondersgoed dat de Kamer noch kerk noch moskeet is. Probeer dan niet de indruk van het tegendeel te wekken.
  Voor het overige hoop ik dat je partij bij de eerstvolgende verkiezingen wordt weggestemd.
  En niet alleen omdat ik je uitgekookte propaganda inzake “bezuinigingen”, “hervormingen” en
  de mantra “sterker uit de crisis komen” heel goed doorheb.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  …doordrenkt….

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3521358/2013/10/04/Aanval-al-Shabaab-in-Nederland-niet-uit-te-sluiten.dhtml
  Waar die Bibi zich op baseert… geen idee. Het lijkt me sterk dat ze naar Somalië is afgereisd om een en ander aan de weet te komen.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Wat verwacht je een oordeel van een Goddelozen?Beste Deckzeijl religioten is geen Goddelozen.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Je zoekt ’t maar uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s