De gewetenloze hersenloosheid van de islam . . . . . of omgekeerd natuurlijk

(Door: Martien Pennings)

We zeggen wel eens dat de islam op een paar fundamentele manieren afwijkt van het christendom. Een moslim mag bijvoorbeeld, zoals dat wel het geval is in de Joods-Christelijk-Verlichte traditie, zijn verstand niet gebruiken om in een redelijke dialoog met “God” tot gewetensvorming te komen. Je bent verplicht binnen de voorschriften van de Koran en de Soenna te blijven. Moslims worden dus principieel voorgeschreven gewetenloos te zijn en dat is des te erger omdat de Koran en de Soenna geweld, onderdrukking en bedrog  jegens de ongelovigen voorschrijven.

Daarbij komt dat Allah naar willekeur alles bepaalt wat er gebeurt in de kosmos. Dus redelijk nadenken over al die fysieke natuur ginds buiten de mens, van het bosviooltje tot die zeventig triljard sterren in het heelal, is in de islam ook al overbodig en zelfs een ketterse bezigheid. Daarom heeft de islam zoveel morele en intellectuele bijdragen aan deze wereld geleverd.

Dat klinkt heel erg abstract, maar nu staat er een filmpje op YouTube – en ook David Wood wijst erop –  dat die redeloze gewetenloosheid dan wel gewetenloze onredelijkheid zichtbaar en hoorbaar maakt. Ga eens kijkluisteren naar deze gelovige moslimische medehumanisten. Dan vergeet je nooit meer dat islam hersenloosheid en gewetenloosheid betekent. Het is wél in het Engels.
_______________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op De gewetenloze hersenloosheid van de islam . . . . . of omgekeerd natuurlijk

 1. Henk der Niederlander zegt:

  De Koran is geschreven nadat de grootste van alle hersenloze moslims (mohamed dus) dood was en er enkele opportunisten kans zagen om de woorden van deze dol gedraaide (mohamed dus) zo’n draai te geven dat diezelfde woorden van die dol gedraaide (mohamed dus) voor hun eigen agenda gebruikt konden worden.
  Wat overigens goed lukte en nog steeds goed lukt.

  Like

 2. Jean zegt:

  Met iets wat geen hersens heeft valt niet te praten, dus, die smeerlapperij zo aanpakken dat er NIETS meer van overblijft, opgeruimd staat netjes.

  Like

 3. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Kortom, de islam (: koran, hadith, sharia, enz….) is de door de gewetenloze psychopaat zelf geschreven eigen anamnese. Zoiets dus, als je begrijpt wat ik bedoel…. Korter kan ik ’t niet zeggen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het zou een uitkomst zijn als ze die hadden! Wellicht zien ze dan hun krankzinnige hang naar totale gekte!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Met andere woorden: om die hele islamitische opstelling zou je meewarig je hoofd kunnen schudden of zelfs hartelijk kunnen lachen als het allemaal niet zo diep treurig en zelfs hondsgevaarlijk was.
  Tja, dat klopt natuurlijk. Al die Imams in de moskeeën kunnen volgens mij bijvoorbeeld ook al geen doordachte preken houden: Het is niets dan geschreeuw, gebral en het instampen van ‘waarheden’ wat iets komisch zou kunnen krijgen als de inhoud niet zo buitengewoon kwaadaardig en bedreigend was. Gewetenloze hersenloosheid of omgekeerd, wat doet het ertoe? Het effect is hetzelfde
  En tijd om er om te lachen is er niet: We moeten ons té hard concentreren op een middel om die bende kwijt te raken……voor het te laat is en het lachen ons zal vergaan.

  .

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Islam is driewerf HAAT, HAAT en nogmaals HAAT! Deze IDEOLOGIE is nog erger dan de NAZI IDEOLOGIE is geweest! En MO de pedo profeet, was een notoir halsafsnijder, karavanenberover en een “zonnesteekgek”.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Het geweten mag dan dood zijn, de angst voor de hel is dat niet. Er zijn ook repercussies in het aardse mogelijk, de islam verbiedt immers euthanasie. Zelfs het verstand kan geactiveerd worden door stelselmatig de folteringen te noemen die de moslim in het hiernamaals te wachten staan. Let wel, als de koran ongeschapen kan zijn, kan ook Jezus ongeschapen zijn. Als een koran verbrand kan worden, kan ook Jezus in het echt gekruisigd zijn.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Maar zullen zij alles geloven? Is geloof niet voor bange mensen met baard en soepjurk?

  Like

 9. Jan zegt:

  Meer hersenloosheid:

  Petje met ‘ruf ruf’ is haram

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Titel is verkeerd gekozen. De islam is niks anders dan een bepaalde gedachtenstroom in 2,1 miljard zwaar geïndoctrineerde koppen.
  De aanhangers, daar gaat ’t om, die zijn ’t die bezig zijn in rap tempo deze wereld naar de
  bliksem te helpen.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuwe beelden van hersenlozen die in dat winkelcentrum in Nairobi hebben huisgehouden.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3522092/2013/10/05/Nieuwe-beelden-opgedoken-van-aanvallers-Westgate.dhtml

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ik wist het wel!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Ja inderdaad, heeeeeel veel blindly. Hoe die lui ook de naam: al-/-lah uitspreken. Lal- -lahh.
  Maar dat is “vooroordeel”, mijnerzijds.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hersenloze sharmuta begrijpt niet dat het een probleem is er op het werk uit te zien als vuilniszak. Zegt dat het segregatie is als zij er niet zo mag uitzien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s