Ex-president van Tjechië Vaclav Klaus zegt dat zijn land de EU moet verlaten

Screenshot_31

De voormalige Tsjechische president Václav klaus

In een nieuw boek dat kort voor de Tsjechische algemene verkiezingen uitkomt, de verkiezingen zijn later deze maand, zegt oud-president Vaclav Klaus, een bekend euroscepticus, dat zijn land zich zou moeten terugtrekken uit de EU. Oneindige EU-verordeningen maken dat Tsjechische politieke partijen niet in staat zijn om fundamentele veranderingen in hun land door te voeren, zo betoogt hij.

Bron:

http://euobserver.com/tickers/121664

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Tsjechië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ex-president van Tjechië Vaclav Klaus zegt dat zijn land de EU moet verlaten

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het zou van grote wijsheid getuigen als Tsjechische volk zou luisteren naar een man met rijpe ervaring, hij ziet als een van de weinigen het gevaar van Brussel helder in.
  We worden langzaam klaar gestoomd voor een EU dictatuur en als de massa wakker wordt is het te laat, dan is de gereedschap/schatkist van de regeringen van de EU leden LEEG.
  We zijn in oorlog met een administratieve macht die EU heet en als we niet vechten gaan we ten onder, read my lips!

  Like

 2. Jean zegt:

  Nog ene met een heldere blik en geest die inziet dat het EU gedrocht enkel maar ellende en miserie gebracht heeft én nog veel zal brengen als we het geen HALT! gaan toeroepen.
  Gisteren met ‘aandacht’ gekeken naar de docu “Henry Kissinger Secrets Of A Superpower”, eerlijk, ik dacht tot ik al veel wist maar mijn verstomming werd nogmaals verslagen, daar was duidelijk te zien dat alles gemanipuleerd wordt door ‘enkele’ maffiabonzen resp. criminelen die bepalen met één vingerknip over het leven van miljoenen mensen, een zootje wat enkel met het persoonlijk succes én gewin bezig is. Net hetzelfde als 50,60,70 jaar geleden herhaald zich momenteel met die bende in dat EU gedrocht met dit verschil dat de burgers NU meer weten dan vroeger, alleen gebruiken veel burgers hun kennis niet omdat ze bang zijn. Om een veilig welvarend en leefbaar Europa te bekomen zullen we die bende misdadigers MOETEN wegjagen en ze laten veroordelen voor hun gepleegde misdaad tegenover eigen volk.

  Ik was het vroeger nooit, ik ben het nu niet en ik zal het ook NOOIT zijn nl. Bang.
  Voor wie wel?

  Like

 3. Vederso, goed om weer wat van je te horen/lezen. ik hoorde van VanFrikschoten wat er gebeurd is. Misschien weet je dat mij vrijwel hetzelfde is overkomen. Mail me eens als je wilt. dgneree@hotmail.com

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De EU| hoeft helemaal niet ontmanteld te worden. Landen moeten zich niet terugtrekken. Het is doodgewoon de Saoedische druk op de EU die wij moeten verminderen. Een comprador-bourgeoisie likt immers de zolen van de imperialistische kolonisator.
  Laten wij ons beperken tot islam-kritiek. Als het kalifaat kan herrijzen uit de dood, kon Jezus Christus dat ook. Docetisme is een dwaling. De hel is eeuwig.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Eindelijk eentje die verstandig is.

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Goed luisteren en gehoorzamen daar in Tjechie. Jullie ex-presidient heeft groot gelijk en ook dat is voor jullie de enigste oplossing.

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Is er ook een anti-eupartij waarop men in Tjechie kan stemmen?

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Dhr. Klaus verdient een standbeeld. Deze man heeft mijn respect! Hij weigert zich over te geven aan de HOER van BABYLON- het GEDROCHT EUSSR!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  On Topic: we hebben door medewerking van de HOERENPARTIJ DEMONEN 666, een akkoord van de VVD en PvdA maffia, met D66 en CU en SGP. De HOER PECHTHOLD ik had het kunnen weten, deze gore LAPZWANS verkoopt zijn eigen moeder nog, als hij daar een fijn baantje aan zou overhouden: zie: http://www.pow.news. nl

  Like

 10. Goed gesproken, Vaclav Klaus! Niet alleen de Tsjechen hebben de pest aan de EU en willen hieruit maar talloze Nederlanders waaronder Geert Wilders eveneens! Bepaalde eurofielen zoals Mark Rutte blijven maar toeteren hoe goed die vreselijke en dictatoriale EU en die snerteuro voor ons zouden zijn! Helaas willen de Oekraïners weer banden met de EU hebben omdat die altijd al onafhankelijk wilden zijn en niet aan de leiband van de Russische beer blijven hangen. Die lui snappen nog steeds niet dat wij er al helemaal niet om staan te springen om er nog meer Oost-Europese landen bij te hebben en de EU zal Oekraïne nauwelijks beter behandelen dan Rusland. Ik hoop dat het einde van de EU en de euro rap naderbij komt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s