DE MULTICULTURELE “VERLOEDERING”

Screenshot_10

(Door: realpredictor)

De realisatie van de veelgehoorde “jubel” van onze islamofiele politici,“de multiculturele verrijking van Europa door middel van massa-immigratie”, blijkt niet alleen een financiële ramp, maar ook een razendsnelle verloedering van onze geciviliseerde maatschappij te zijn geworden! Massa-immigratie is de vernietiging van elke verzorgingsstaat! Gelijkwaardigheid bereik je niet door zelf drie stappen terug te doen en je eigen verworvenheden (civilisatie, cultuur, normen en waarden) overboord te gooien!

Citaat Prof. Ellian (ex-moslim): “Het multiculturele paradigma wordt ons opgedrongen als norm. Multiculturalisten zijn een soort postmoderne tirannen die met morele terreur en schijn kosmopolitisme een aparte samenleving willen oprichten”

De Nederlandse criminoloog en antropoloog Hans Werdmölder heeft een boek geschreven over “Marokkaanse lieverdjes”. Werdmölder benadrukt keer op keer dat de gevolgen van die tolerantie rampzalig zijn geweest. De bewuste groep Marokkanen heeft er alleen uit geleerd dat het allemaal nog veel gewelddadiger mag en heeft geen enkel respect voor de Nederlanders en de Nederlandse samenleving.
Werdmölder ziet hoe drie verschillende mentaliteiten op elkaar botsen. Er is de Nederlandse mentaliteit: vrijblijvend, individueel, verdraagzaam, die staat haaks op de Marokkaans-Riffijnse mentaliteit met haar sociale dwang en autoritaire mentaliteit die geen afwijkend gedrag toelaat en volstrekt onverdraagzaam is. En daar komt dan nog de straatmentaliteit bij met de klemtoon op een grote bek en zwaar geweld. Werdmölder constateert dat zelfcontrole bij veel Marokkaanse snotneuzen bijna niet ontwikkeld is en dat assertief gedrag zeer veel ontaardt in regelrechte agressie. En dus trapt Khalid René Steegmans dood, omdat die op 22 oktober 2002 tegen de Marokkaanse Übermensch zegt dat hij moet uitkijken met zijn scooter want hij had bijna een bejaarde vrouw omver gereden. Deze Khalid geeft als reden voor zijn moord: “Ik accepteer niet hoe deze jongen mij aansprak”. Savoureer ook de reactie van de analfabete ouders van de moordenaar: “Het is de wil van Allah”.

AUREAS: Over Marokkaanse jongeren:

Verbijsterend, het chronische tekort aan eigenwaarde, respect, moraal, normen en sociale omgangsvormen bij deze en, laten we eerlijk wezen, meer van dit soort jongens. Persoonlijk ben ik het spuugzat dat dit soort lui te pas en te onpas mensen lastig vallen, uitschelden, etc. en bij het minste tegengas blind van agressie worden. Maar ja, hun gedrag heeft geen consequenties. Dus zullen ze er mee doorgaan. Ik vrees de dag dat de ‘gewone’ burger, Nederlander, Turk, Chinees of zelfs Marokkaan dit zat is en zelf initiatieven gaan nemen. Overheid doe je ogen open en wees dit voor. Niet met subsidies en buurthuizen, maar met zware straffen en verstrekkende gevolgen voor misdragingen in het openbaar.

 

Recente voorbeelden:

Het lijkt er op dat Nederland eerwraak gaat goedkeuren! Rechter: Marokkaanse moeder vermoordde dochter per ongeluk.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/07/de-islam-vermoordde-mirjam

Niet-westerse allochtonen blijken: asociaal, intolerant en onzelfredzaam!

https://ejbron.wordpress.com/2013/10/04/allochtonen-asociaal-intolerant-en-onzelfredzaam/

Screenshot_9

De multiculturele “verrijking” van Europa!

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

24 reacties op DE MULTICULTURELE “VERLOEDERING”

 1. Ben. zegt:

  Op vele sites,en in vele talen worden wij al veeeele jaren in woord en beeld gewag gemaakt van de geneugten v/d massa immigratie. Enkelen hebben het zelfs aan den lijve mogen ervaren. Maar hoe nu verder vraag ik mij af. Want als we op de politici in Europa wachten, kunnen we wachten tot we een ons wegen. Sterker nog die verergeren de ellende slechts met hun slappe angstige en vooral laffe opstelling. Met uitzondering v/d PVV.

  Like

 2. @DonBasco zegt:

  Er moet een manier gevonden worden om het geweld te verplaatsen naar de elite.
  Het zou mooi zijn als eens een zoon of dochter half wordt doodgetrapt door zo’n lieverdje.
  Ook is het te hopen dat de moeder van Rutte een keer in huis wordt overvallen, en dat de daders alvorens te vertrekken het hele huis onder de menselijke uitwerpselen smeren, zoals het onlangs ook in onze gemeenten is gebeurd.
  Begrijp mij goed, ieder slachtoffer is er één te veel, maar zolang de elite er zelf geen last van heeft zal er zeker niets gebeuren ben ik bang.

  Like

  • meneertje zegt:

   Het is nogal cru wat u voorstelt, maar toch ben ik ’t er helemaal mee eens.
   Ik vrees alleen dat één slachtoffer van islamgeweld onder de “elite” niet genoeg zal zijn.
   Dat wordt dan toch weer afgedaan als “incident”.
   Wil wat u voorstelt werken, dan moet de “elite” min of meer stelselmatig met de gruwelen van de islam worden geconfronteerd.
   En daartegen heeft de “elite” zich goed beschut.

   Like

 3. Harry zegt:

  Graag wil ik mijn respect en waardering uiten voor degenen die niet aflatend deze grootste bedreiging ooit , voor de normale mensheid , aan de orde stellen .
  Zo ook deze site uiteraard .
  Persoonlijk word ik al woest bij ieder artikel over de islam.
  Men moet wel zeer veel motivatie bezitten om dit vol te houden !
  Knap hoor !

  Wat moet er nog gebeuren wil onze overheid ingrijpen in de islamisering ?
  Laten ze dit gezwel voortwoekeren tot het te laat is ?
  Begrijp helaas veel te weinig van de menselijke psyche om een goede verklaring te vinden .
  Woorden als lafheid , ijdelheid , persoonlijk voordeel spoken door mijn hoofd , maar misschien is er veel meer gaande .
  Verder sluit ik me helemaal bij @ Ben aan , de enige redding lijkt me van de PVV te kunnen komen !

  Like

  • delamontagne zegt:

   HERINNERT U ZICH DIT?????????????
   Lekker islamiseren met Femke de imama
   door Afshin Ellian 29 okt 2010 //////
   U herinnert zich dit toch nog wel:: 2e Kamer 2010…………..etc,etc,
   …………….verzoekt de regering, in woord en daad uit te dragen dat het TEGENGAAN VAN ISLAMISERING geen doelstelling is van beleid,
   en gaat over tot de orde van de dag.
   was getekend Femke Halsema, Pechtold,…….,…..

   Deze motie werd door alle partijen aangenomen, met uitzondering van PVV en SGP.

   Like

   • luckybee zegt:

    Ik hoop dat Femke Halsema zelf de islamicering aan eigene leif te voelen krijgt. Ik gun deze teef van harte.

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Goed verwoord, realpredictor. Als ik weer eens gevallen als dit nalees, denk ik direct: Maar geef die rifaap dan ook extra straf bovenop zijn veroordeling: Voor zijn gebrek aan berouw en minachting voor de medemens!!Maar op zúlke momenten stellen rechters zich dan weer zó professioneel op, dat het lijkt of niets ze persoonlijk raakt. Ja, dat snappen die rifapen niet, want in Marokko is de hele rechtspraak natuurlijk doordrenkt van wraak en vergelding. Ze lachen in hun vuistje en denken, hier alles te kunnen maken. Ik zou zeggen, meet -onuitgesproken- maar rustig met twee maten en word maar een tikkeltje persoonlijker, zodra je zo’n mocro voor het hekje krijgt. Dan worden die ouders misschien ook eens wakker geschud! Weet ik veel, maar er móet die mensen wat meer nadrukkelijk aan het verstand gepeuterd worden, anders dringt er niets door.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik denk dat “meten met twee maten” in zulke gevallen volkomen gerechtvaardigd is.

   Een land heeft het recht eisen te stellen aan vreemdelingen die worden toegelaten.
   Eisen die strenger zijn dan die aan de eigen, autochtone, bevolking
   Dat doen (of deden?) andere immigratielanden ook.
   Het is heel eenvoudig een kwestie van zelfverdediging.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact, meneertje!
    Maar toch moet dat in de praktijk wel onofficieel of, zogezegd, onuitgesproken blijven, anders staan binnen de kortste keren -afgezien van de allochtonen- de goedmensen op hun achterste benen, die alles wat allochtoon is, het liefste zouden dóódknuffelen!
    Of zo’n allochtoon dan zojuist een autochtoon om zeep geholpen heeft, kan niet verdommen. Wèg Met Ons, tenslotte……

    Like

  • Theresa, hier heb je dus duidelijk de bron aangegeven van het steeds groeiende superioriteitsgevoel bij dit soort ongedierte! Er zijn niet of nauwelijks straffen voor hun wan- en gewelddaden, omdat er in onze rechtstaat met 2 maten wordt gemeten! Een in verhouding veel kleiner “vergrijp” van een autochtoon wordt streng bestraft, maar zodra blijkt dat het een allochtoon betreft, wordt het “Besluit tenuitvoerlegging taakstraffen” gehanteerd!

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Het was geloof ik de econoom Milton Friedman, die al gezegd had: ” MASSA IMMIGRATIE EN TEGELIJK DE VERZORGINGSSTAAT IN STAND HOUDEN IS ONMOGELIJK”. Dit over het economische feit. Nu het morele en zedelijke gedeelte. Het is bij “de wilde spinnen”, af, dat door het TOLERANTE gedrag van onze ROVERHEID, met name het Marokkaanse volksdeel zich heeft ontsponnen, tot een ware PARASIET. En parasieten vernietigen eenmaal alles wat zich op hun weg zal bevinden. Verder hebben partijen als de VVD, het CDA, de PvdA, en D66, SCHULD aan deze ontstane situatie. Zij hebben sinds 1972 onafgebroken geregeerd! Dus ook VERANTWOORDELIJKHEID voor ” De Resolutie van Straatsburg”, en de waanzin van de EU en de EURO!

  Like

  • tjonge zegt:

   vergeet je dat enge groen links clubje niet dat thuis hoort bij de schuldigen en waar vooral halsema de allergrootste dader is.
   als er ooit een neurenberg 2.0. komt, dan pleit ik persoonlijk voor hele langzame ……. (gecensureerd door de webmaster!)

   Like

 6. luckybee zegt:

  Pleur de Islam weg uit onze land.Ik wil ze nooit niet meer zien.Maak uit hun moslkee een leuke dans Cafee’s.

  Like

 7. Ik geef hier even een voorbeeld van ons “rechtsysteem”: Tijdens de rellen destijds in Culemborg hebben een stel moslimjongeren een auto in brand gestoken. Een Moluks meisje van ong. 12 jaar zag dat en belde op haar mobieltje 112. De jongeren die dat zagen liepen bedreigend naar haar toe, waarna het meisje wegrende naar het huis van haar opa en oma. De moslimjongeren die haar achterna zaten begonnen toen het huis van haar grootouders met stenen en stoeptegels te bekogelen. waardoor hun huiskamer volledig werd vernield. Een stel Molukse jongeren die hen te hulp kwamen hebben dit gajes met geweld weggejaagd. En ja je kunt het raden, ZIJ werden voor dit zgn. “geweld” gearresteerd en door de rechter veroordeeld. Terwijl de moslimjongeren, voor hun veel grover geweld werden vrijgelaten! (En in de media werden de schijnwerpers alleen op deze gearresteerde Molukse jongeren gericht!)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor: 19.54. uur, op 6/10. Inderdaad realpredictor, deze Molukse jongens hebben mijn grootste respect. En minachting voor ons rechtssysteem, dat verdommen van “daders slachtoffers maakt”. Wij Nederlanders kunnen wat moed betreft nog wat leren, van deze Molukse jongens! Als wij nu eens dezelfde moed zouden tonen, en dat hele zooitje baardapen eens goed aanpakten, dan denk ik dat we een grote sprong voorwaarts zouden maken. Wat dat betreft sluit ik mij ook aan bij @ Jean en @ Trucker en anderen, die terecht erop wijzen, DAT WE ZELF IN ACTIE MOETEN KOMEN. De ROVERHEID doe het NIET!!

   Like

 8. Opmerking: De Molukkers hier hebben altijd maar 1 paspoort gehad: en wel de Nederlandse!

  Like

 9. En voor degenen die nog twijfelen, alleen al deze week: http://www.at5.nl/tv/bureau-020/aflevering/12847

  Like

 10. Pingback: Multi-cul is de vernietiging van elke verzorgingsstaat! | Golfbrekers

 11. Libië: moslims vernietigen Antieke Griekse necropolis om er goedkope huizen van te bouwen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s