Handig. Kant en klaar topic op politie.nl

slowclap

Getuigen gezocht van openlijke geweldpleging. Haarlem – Op vrijdagavond, tussen 20.45 uur en 21.00 uur is een 20-jarige vrouw uit IJmuiden mishandeld doorzes mannen. De vrouw stapte in bus 75, in de richting van Haarlem. Twee mannen, die tegenover haar zaten, maakten een opmerking die uitmondde in een discussie. De vrouw stapte uit bij de halte Minahassastraat aan de Rijksstraatweg in Haarlem. De twee mannen stapten tegelijkertijd uit. De vrouw liep richting de kruising Rijksstraatweg met de Planetenlaan waar nog vier mannen stonden die kennelijk bij het tweetal uit de bus hoorden. Deze vier mannen blokkeerden de weg voor de vrouw en de andere twee sloten haar in. De zes mannen (vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst) schopten haar waardoor ze op de grond viel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Handig. Kant en klaar topic op politie.nl

 1. En het naar binnen (blijven) halen van dit soort laffe honden door onze islamofiele bestuurders, gaat onverminderd voort!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor: 18.07. uur. Inderdaad, wat U zegt! In mijn woonplaats hebben dergelijke figuren-mocro’s- afgelopen donderdagavond met z’n vieren een 13 jarig meisje afgetuigd,de vuile lafaards. Meestal is dit straatgeweld gerelateerd aan Marokkaanse bandieten!

   Like

 2. Kiwi zegt:

  Such vicious young men when they outnumber a poor woman.

  Kiha Kaha – Maori for stand strong.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Beste Kiwi, ik ben zo kwaad hierover. Door de laffe linkse politiek, is ook de oude vrouwen politie machteloos. ik denk en voel, dat dit tijd is voor een rigoreuse aanpak van dit probleem. Eigen is dit heel simpel. Alle Afrikanen en marokkanen en arabieren dienen in elkaar geschopt te worden, zodat zij de boodschap krijgen dat het voor hen hoogtijd word om naar hun eigenland terug te keren. Hun verblijf hier loopt ten einde.

   Like

   • Peter Klaasing zegt:

    Als er niet zoiets gebeurd, moeten wij laffe Nederlanders maar op onze knieen vallen en dit maar aanvaarden. Zijn wij zulke angsthazen geworden?? Bah ik moet er niet aan denken. Als de politiek en politie ons niet kan beschermen, hebben wij het recht om dit zelf te doen!

    Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Beste Kiwi, wat denk jij van het opvoeren van een haka, voordat wij dit zwart gespuis aanvatten?

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Niet zo moeilijk Peter, Gewoon geen aangifte doen en Papa met eventueel een paar Oompjes deze helden op gaan zoeken en eens lekker uitpraten op hun eigen manier.
    Waarbij Ik dan de voorkeur geef aan een honkbalknuppeltje.

    Like

 3. Jean zegt:

  Vermoedelijk????
  Ik ben er bij wijze van spreken voor 100% van overtuigd, dat zootje geilt op het mannenimperium en voor die apen is een vrouw toch maar een gebruiksvoorwerp.
  Wanneer wordt er gestart met die rotzooi hier massaal te verwijderen, in de woestijn en in het rifgebergte hebben plaats zat plus ze spreken er dezelfde taal nl. de taal van het geweld, de taal van een perverse pedofiel.

  Like

 4. Latraviata zegt:

  Heldhaftig, met z’n zessen tegen 1 vrouw…….wat een verrijking….zucht.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik bekeek eerst een paar comments op GeenStijl- zelf en kwam er één tegen, waarvan ik dacht: In
  inderdaad…….
  Waarom zijn het nog altijd vrouwen, die een voorkeur hebben voor links stemmen en buitenlanders doodknuffelen? Zij worden als eerste slachtoffer van dat tuig!
  Ik weet weliswaar allang, dat vrouwen niet solidair met elkaar zijn, maar denk op een gegeven moment dan toch in ieder geval verder dan je neus lang is èn aan je eigen hachje!
  Dat goedmensendom werkt wel verblindend en verslavend! (Ja, ik weet het: Ook alweer een open deur…..)

  Like

 6. nn zegt:

  De bedoeling is dat vrouwen niet meer alleen de straat op durven, zoals het binnen de islam betaamt! Met z’n zessen tegen één vrouw, op die manier gaan ze hun zin wel krijgen; het zal niet lang meer duren voordat vrouwen in Nederland niet meer alleen over straat kunnen zonden minimaal een hoofddoek..

  Like

 7. luckybee zegt:

  Typisch Moed van een Jihadstrijders met 6 man tegen 1 vrouw?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Vertel mij nou nog één keer waarom we blij moeten zijn met deze verrijking, ik vergeet het steeds weer !!

  Like

 9. Trucker zegt:

  Kijk dit lees je enkel in landen waar de wapenwetgeving zo is dat een burger GEEN vuurwapen kan aanschaffen en de islam(iet) MASSALE pampering krijgt.
  Bij arrestatie gaan die klootzakken eens goed lachen want precies in de lage landen is gevangenis een pretje, ze hebben voorreest al hun broeders naast zich want de islamiet maakt het grootste gedeelte uit van de gevengenispopulatie en verder televisie, ontspanning, lekker eten ze kunnen zelfs hun ACHTERLIJKE cultuur naar hartelust botvieren want er zijn GODVERDOMME vloermatten en ruimtes voorzien voor rechtoplopende AFVAL die soms met hun vieze kont omhoog zit.
  In de USA gebeurd dit zeer weinig en om twee redenen : eerst is de islamiet niet een SOORT dat daar welkom is, er zijn daar ook zeer vele groepen die elk iniatief van de islamiet dwarsbomen via legale weg en net daarvoor is het goed wezen in de US.
  Er is ook een (kleiner segment weliswaar maar toch ze zijn er) radio-en televisie stations (waarvan FOXNEWS het bekenste is) die NIET is zoals in eurabia gestuurd door linkse islamofiele multikulle idioten die alleen goednieuws rotzooi verkopen en de problemen met de ACHTERLIJKE cultuur zo vaak als mogelijk wegmoffelen. Bekenste recente voorbeeld de Million Biker Run waar enkel FOXNEWS heet geageerd en de anderen pas als het al goed op gang was.
  En dan, dan is er het recht om een wapen te bezitten én te dragen (oke niet in alle staten), net vandaag een opmerkelijk iniatief gelezen op BARENAKEDISLAM van democraten die het Second Amendement op de helling wilden zetten, lijst met namen is te lezen, democraten zijn hetzelfde als de Nationaal Socialisten bij ons.
  Goed het vuurwapen, we weten dat de islamieten als roofdieren zijn, ze kiezen ALTIJD het gemakkelijkste slachtoffer uit (is logisch in hun neanderthaler cultuur : het recht van de sterkste), of opereren in groep, twee factoren die steeds weerkeren in geweld in eurabia waarbij islam betrokken is.
  In de US krijgt een FUCKING islamiet die wil doen wat die smeerlap in het metrorijtuig wou doen (de vrouw aanranden) een kogel (vaak meer) door zijn smerige lijf, punt is het SOORT weet het en dat is het verschil met eurabia, wie dit in twijfel trekt mag zijn vinger opsteken.

  Like

 10. Peter Klaasing zegt:

  Beste Koddebeir, kijk naar die geile smoelen van rutte en samsom. Dan weet jij waarom wij blij moeten zijn. Zolang zij aan het bewind zijn, zal dit niet veranderen. DUS

  Like

 11. henk schroemges zegt:

  Die verrijkers met hun vunzige cultuur wachten nog even hoe de Nederlandse rechters hierop reageren en zodra dit ook weer een werkstrafje wordt zullen ze steeds verder gaan. Dus voor de neerbuigende en onderdanige maar wel domme Nederlander: stem maar weer op die zelfde partijen zoals er zijn : VVD, PvdA, D66 en GL plus CU en dan zal dit over een paar jaar schering en inslag zijn en durven niet alleen de vrouwen maar ook de Nederlandse mannen niet meer de straat op. Je mag dan uitsluitend nog ongeveer 70% van je inkomen overmaken aan die cultuurverrijkers of hun vertegenwoordigers en dat zijn de vorengenoemde politieke partijen. Geen wonder dat de verkoop van hele pakken toiletrollen de laatste tijd schrikbarend toeneemt. De angst regeert hier kennelijk al.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Heb eens in mijn archief gespit, welkom in Marseille
  Meisje Le Pen is ook te zien in deze (onverschrokken) Russiche reportage:

  Like

 13. paulus655 zegt:

  In de reguliere media stond weer eens een incompleet verhaal. Zes mannen mishandelen…….
  Ziek wordt je ervan.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Nog een paar leerzame reacties van GeenStijl:

  Dit soort verschrikkelijkheden gebeurden ook in de Duitse kampen.
  Een jood op de grond en schoppen maar. Meerdere SS-ers tegen een weerloze man. De reden?
  Een jood! Beesten waren dat!
  Een vrouw op de grond en schoppen maar. Meerdere Noord-Afrikanen tegen een weerloze vrouw. De reden? Een vrouw! Beesten zijn dat!
  Hoelang wordt deze verrijking door D’66, GL, PvdA, CDA en VVD nog geaccepteerd? Kan IEMAND mij het verschil uitleggen tussen de nazi-zwijnen en deze Marokkaanse zwijnen? Laf en totaal onmenselijk. Wat een wereld!

  In Griekenland is het nog veel erger dan hier (frontlijnstaat) en daar hebben ze een organisatie die veel beter werkt dan de politie. Omaatje wordt lastig gevallen door illegalen of andere gate crashers? Even belletje en binnen 15 minuten stast er een knokploeg van Echte Grieken bij oma op de stoep. Dat werkt, zo zeer zelfs dat de officieele staatsorganen er zenuwachtig van werden.

  Like

 15. henk schroemges zegt:

  Inderdaad de Griekse methode om die cultuurverrijkers en asociale subjecten de bek te snoeren is de enigste die effect heeft. Toepasbaar in dit land? betwijfel het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s