Marokko: achter de tralies vanwege kusfoto´s

Screenshot_8

Marokko geldt bij ons als land met een “gematigde” islam. Dat klopt niet helemaal. De islam is nergens gematigd, maar wordt wereldwijd juist op dit moment steeds strenger. Een 15-jarige scholier en zijn 14-jarige vriendin belandden achter de tralies, omdat zij een kusfoto van zichzelf op Facebook hadden gezet. Ook de fotograaf zit vanwege “het opwekken van openbare ergernis” in de gevangenis. Sommige westerlingen kunnen zich hierover opwinden zolang ze willen. Per slot van rekening mag men in de islam alle vrouwen en meisjes ongestraft slaan. Daar zegt de moskee niets van.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/10/haft-wegen-kussfotos-in-marokko/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid, Marokko. Bookmark de permalink .

12 reacties op Marokko: achter de tralies vanwege kusfoto´s

 1. Peter Selie1 zegt:

  Alleen homo’s mogen elkaar kussen daar.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Er is alleen islam. Meer niet.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘Ruim 600 bacteriën in menselijk speeksel’
  De onderzoekers van het Max Planck Instituut in Leipzig namen speekselmonsters af bij 120 proefpersonen uit Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika.

  Met DNA-onderzoek identificeerden ze in die kleine groep mensen 101 bekende mondbacteriën en 39 bacteriën die nog nooit in menselijk speeksel waren aangetroffen. Ook stuitten ze op 64 micro-organismen waarvan het bestaan nog onbekend was.
  http://www.nu.nl/wetenschap/1925580/ruim-600-bacterien-in-menselijk-speeksel.html

  Kusjesziekte – klierkoorts- Mononucleose
  Kusjesziekte, klierkoorts, mononucleosis infectiosa (infectiosa slaat op de besmettelijkheid ervan, mononucleosis op een toename van bepaalde witte bloedlichaampjes in het bloed) of Ziekte van Pfeiffer (naar de ontdekker van de ziekte), het zijn allemaal namen voor dezelfde ziekte die meestal wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr-virus (EBV).
  http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=835

  Cytomegalovirus (CMV)
  Van mens tot mens kan het [o.a.] overgedragen worden door persoonlijk contact: kussen…..
  http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=11067

  Streptococcus pyogenes
  De kwaadaardige vorm eet het lichaam op (necrotizing fasciitis)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Streptokokken

  Zo zie je maar weer hoe bezorgd moslims zich maken over de lichamelijke gezondheid van de ander.

  Like

 4. Jean zegt:

  En juist die smeerlapperij wordt hier in onze westerse gemeenschap geknuffeld en gesponsord!!!
  Kan het nog degoutanter?
  Ja zolang de burgers hun stem ‘verknoeien’ aan die rode én groene ratten die hier alles beschadigen en vernietigen.
  Hedenvoormiddag zat er een groene kip op de BRT te orakelen dat wij nog meer “vluchtelingen” moeten opnemen???? Vluchtelingen naar luxe en nietsdoen zeker!!!
  Dat daar in Italië doden gevallen zijn wordt door NIEMAND goed gepraat maar het beleid moet worden dat iedereen die naar Europa komt “op illegale wijze” binnen de 24u terug thuis wordt gebracht want wij zijn dat geparasiteerds en geprofiteerds spuugzat, daar hebben onze ouders, grootouders en wijzelf niet voor belastingen betaald, onze sociale kassa’s dienen enkel en alleen voor onze bevolking die het moeilijk heeft en niet voor vreemdelingen die ons leven hier komen verzieken, vernielen en verpesten.
  Ik snap niet dat die mensen die vluchten uit hun land omdat het er onleefbaar (???) is geworden eenmaal hier dan dat systeem van hun land hier willen introduceren??? Dat staat toch haaks op mekaar?
  In Vlaanderen is er momenteel een commotie bezig over lege boterhammendozen bij kinderen?
  Hoe kunnen die ouders dan wel 2x per jaar naar Marokko of Turkije OP VAKANTIE GAAN ????

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @Jean: 15.37. uur. Jean, ik ben het GEHEEL MET U EENS! U haalt mij de woorden uit de mond! Heel goede reactie van U, en volkomen conform de WAARHEID. Deze horden uit AFRIKA, komen hier om op onze zak te leven! En zoals U zegt, de RODE en GROENE WEZENLOZEN wensen het nog te stimuleren ook nog.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dus als ik het goed begrijpt had hij het meisje wel mogen slaan ????

  Like

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  De westerlingen die zich hierover opwinden zijn vind je bijvoorbeeld op deze site. Iemand als miezerig mannetje Pechtold zul je hier nóóit over horen!

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Die cultuurverrijkers uit die z.g. 3e werelddlanden komen echt niet spontaan maar worden gestuurd en geadviseerd om hier naar toe te komen door onze groenachtige linkse landverraders die ons de totale armoede en vernedering willen bezorgen. Tot nu toe lukt hun dat vrij aardig.
  De roep naar een sterke “man” is in dit Europa nog steeds niet hoorbaar. Nog even wachten want kennelijk is de vernedering en oplichting en verdraaiing van feiten nog niet diepgaand genoeg doorgedrongen in de meeste van onze neerbuigende en accepterende hersentjes. Maar ook dat komt nog wel. Tot ziens wegkijkers onderweg naar de voedselbank(en)

  Like

 9. delamontagne zegt:

  MAG DEZE ER EVEN TUSSENDOOR VOOR DE VARIATIE: ? ? ?
  Een marokkaan loopt op de wallen in Amsterdam op zoek naar een hoertje.            
  Hij  ziet een leuke zitten en gaat naar binnen, “Ikke wille vor een uurtje, schattie, hoefeel?”
  “100 Euro” antwoordt ze.
  Met een zwaar accent vraagt hij “en gij doen in marokkaan stijl?”
  “Neen”, zegt ze.
  “Ikke betaal 200 Euro vor marokkaan stijl”.
  “Neen”
  “300 Euro?” “Neen”  Niet wetende wat de marokkaanse stijl is.
  “400 Euro?”  “Neen”
  “500 Euro?” “Neen”
  “1.000 Euro?”  Zij denkt na, geeft er zich rekenschap van dat ze tijdens de 10 jaar dat ze in het vak zit zowat alle gozers over de vloer kreeg, en zegt  “ja” zich afvragende wat deze marokkaanse stijl zou zijn.
  Zij hebben sex.
  Ze doen het op alle mogelijke manieren en standen.
  Na afloop zegt zij: “Ik verwachtte een pervers gedoe, maar eerlijk jij kan er wat van, het was goed. “MAAR, wat is NU precies de marokkaanse stijl?” vraagt ze hem.
  Antwoord: “JIJ STUURT REKENING NAAR SOCIALE DIENST”

  Like

 10. Rick zegt:

  “het opwekken van openbare ergernis”
  Vind dit een keigaaf argument om iemand op te sluiten. Moeten we in NL ook wettelijk regelen. Moet je eens zien hoe snel het allochtonen probleem opgelost word 😉 Zullen overigens ook wel de nodige politici en wan-bestuurders voor in aanmerking komen.

  Like

 11. Auke zegt:

  Er bestaat geen gematigde islam. Islam is Islam. Er zijn wel veel aanhangers die het allemaal niet zo serieus nemen en nog erger hun eigen 3 (koran/sharia/haddieth) geschriften niet kennen. Vandaar dat ook zo veel moslims denken dat het westers gedachtengoed overeenstemt met het gedachtengoed van Mo. In de islam is Mohammed de man om na te leven. Hij is het grote voorbeeld. In het christendom is dat Jezus. Zit verschil in.
  Stel iemand volgt Mo. na, dan heb je kans dat je door deze man dood gemaakt wordt, omdat je Mo beledigd. En dat is niet raar, want dat is wat er in de geschriften van Mo. staat. Dat mag dus absoluut niet. En het is niet erg, want ongelovigen zijn geen mensen, ze hebben namelijk Allah en zijn boodschapper verworpen. Dit soort mensen zijn kafirs. Daar mag het nekje wel van gekloven worden. Het is zelfs een plicht voor de ware moslim. Het is ook de plicht van de ware moslim om iedereen te bekeren, goedschiks en/of kwaadschiks. Dat bekeren wordt gedaan d.m.v. de jihad. Pas wanneer iedereen tot de islam is bekeerd, zal er vrede zijn. Vandaar dat een moslim met droge ogen kan zeggen dat de islam een religie van de vrede is.
  Wanneer een christen Jezus serieus wil navolgen dan wordt hij hoogstens irritant voor zijn/haar omgeving en gaat hij verder met het Evangelie aan iedereen te vertellen, want dat is de Boodschap van het NT (ook een onderdeel van de Bijbel). Kan heel irritant zijn voor de omgeving, want vaak wordt het vertellen, verward met bekeren. God bekeert mensen, de mens zelf kan dit niet. Dat wil niet zeggen dat de christelijke kerk hier geen fouten in heeft gemaakt. Dat heeft de kerk (alle kerken bij elkaar) gedaan. Alleen wanneer je mensen gedwongen bekeert, kun je geen beroep doen op Jezus. Wel op kerkleer en kerkleer is geen onderdeel van de Bijbel.

  Nu kun je zeggen er staan ook akelige stukken in het OT (onderdeel van de Bijbel), klopt helemaal. Steniging voor beide in geval van overspel of voor het hebben van seks met dieren of voor het hebben van seks met je eigen mannelijke geslacht (vrouwen worden niet genoemd)of vreemde goden aanbidden etc..
  Of tijdens de verovering van Kanaän (het latere Israël), je vijand met een ban slaan (alles dood maken, dus ook het vee). Het slaan met de ban moest van God om een stuk land te veroveren dat Hij Abraham beloofd had. Een stuk land en daarna was het klaar. Ironie is wel dat de Israëlieten zelfs daarin God niet volledig navolgden. Men liet er nog veel in leven. Of God zoiets mag doen of zulke wetten mag instellen, daar zijn de meningen over verdeeld. Het Bijbelse antwoord hierop is: Wie bepaald wat mag of niet mag: de pot of de pottenbakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s