VIDEO – Kopenhagen: 17-jarige tweemaal “verrijkt”

Screenshot_13

Kopenhagen. Een 17-jarig was op weg naar huis na een avondje stappen, toen ze op het station Nørreport in de tram stapte. Met haar tas naast zich viel ze dronken in slaap. Een man gaat op de stoel achter haar zitten en begint aan haar tas te frummelen – het duurde ongeveer 7 minuten totdat hij haar laptop had gestolen. Het meisje merkte niets.

Ongeveer 5 minuten later komt er een andere man met een buitenlands uiterlijk, die op de stoel naast haar gaat zitten. De dader grijpt tussen haar benen en steekt zijn hand in haar blouse. Kort daarna begint hij zichzelf te bevredigen en haar te kussen. Het meisje wordt langzaam wakker en duwt de man meerdere keren weg. Hij geeft het echter niet zo gemakkelijk op en volgens het meisje smeekte hij haar met de woorden: “Please sex, please sex!”

De 17-jarige heeft er uiteindelijk genoeg van en schopt de man van zich af. Ze stapt uit de tram en het lukt haar om veilig naar Solrød te komen.

De politie is sprakeloos

“Dit zijn vreselijke misdaden. Om op deze wijze misbruik te maken van de toestand van een 17-jarig meisje, zelfs wanneer ze iets gedronken heeft en moe is, dat is gewoon… Ja, ik heb er bijna geen woorden voor”, zegt Michael Kjaersgaard, die de zaak bij de Midt-og Vestsjaellands Politi onderzoekt.

De politie heeft de daders nog steeds niet gevonden en geïdentificeerd. Ze heeft een theorie, volgens welke de twee verdachten de misdaden samen plegen.

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/10/kopenhagen-17-jahrige-doppelt-bereichert/#more-363297

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Denemarken, Immigratie, Multiculti. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Kopenhagen: 17-jarige tweemaal “verrijkt”

 1. Vederso zegt:

  Doorgestuurd.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Aan de andere kant, een verbod op seks met dronken vrouwen zou door linkse feministes heel goed tegen niet-moslim mannen gebruikt kunnen worden. Wat er nodig is zijn, zijn wetten die de rollen omdraaien.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Wat nodig is, is een wet die vrouwen overal ter wereld toestaat bv. pepperspray bij zich te hebben, een stroomstootwapen, of een schietijzer zoals in tal van staten in de USA heel gewoon is.
  Met pseudo-cryptisch geneuzel schiet deze wereld niks op.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de enorme VERRIJKING waar de LINKSEN voor hebben gezorgd. En we krijgen nog meer van dat grafvolk binnen. Dat is de wens van de MAFDOZEN ASHTON en MALMSTRÖM van de communistische dictatoriale EUSSR!

  Like

 5. Koloth zegt:

  Al worden ze gepakt, dan is de straf gewoon een lachertje.
  Een taakstrafje hooguit en morgen gaan ze weer vrolijk verder.

  Like

 6. Peter Selie1 zegt:

  Wij zijn als autochtone natie verslagen op alle fronten, het is niet meer terug te draaien, deze linkse waanzin heeft de bestuurlijke elite willens en wetens van hun verstand beroofd.

  Like

 7. Koloth zegt:

  gevangenissen gaan dicht, gevangenisboten worden verkocht en de criminelen vieren feest.

  Like

 8. tjonge zegt:

  krijg je er van als je geen burka draagt,de hoerrrr

  Like

 9. luckybee zegt:

  Hopelijk is ze een dochter van een van de Socialisten die Noorwegen regeerd.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @tjonge, dat 17-jarige meisje schiet geen donder op met jouw zgn sarcasme.
  En dan heb ik ’t nog niet eens gehad over dat onderhand oeverloze, cryptische
  geneuzel eronder. Glaub mir, der hat deutlich nicht alle Tassen im Schrank.

  Like

 11. Als men over deze verschrikkelijke gebeurtenis in Kopenhagen leest en de videobeelden aanschouwt, wordt het duidelijk waarom wij zo dankbaar moeten zijn aan de vissers uit Lampedusa en de Italiaanse kustwacht. Ze hadden geen hulp geboden aan de overlevenden van de “vluchtelingenboot” vol negers, Arabieren en andere Islamitische drek aan bord. Het boot is met man en muis vergaan en verdwijnen. Het had de EU landen gered van nog MEER verkrachters, rovers, drugsbendes en Al Quida terroristen. In het Nederlandse taal is een mooi slagzin: Opgeruimd staat netjes!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s