Burgemeester: Straffen Marokkanen helpt niet

Screenshot_36

Het straffen van een kleine groep overwegend jonge Marokkaanse delinquenten heeft nauwelijks effect. Dat stelt burgemeester van Haarlem Bernt Schneiders in reactie op twee schokkende geweldsincidenten in zijn stad. Afgelopen vrijdag werd een 20-jarige vrouw op straat afgetuigd door zes Marokkaanse mannen. De zondag erop werden twee hoogbejaarde dames van 88 en 90 jaar in Schalkwijk overvallen door twee eveneens Marokkaanse daders. Er is in beide zaken nog niemand aangehouden.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Burgemeester: Straffen Marokkanen helpt niet

 1. bobzelf zegt:

  Nou ik zal dit wel officieel niet mogen zeggen van onze pappen en nathouden regering !
  Maar wat denkt u ervan om gewoon stroomwapens en gummilatten in te zetten !
  Stuur de ME er een avondje op af
  Sla de kop van hun romp , en dan wordt er zeker weten beter geluisterd !!
  En dan de agenten , MEers een lintje geven , i.p.v. ze voor de rechter slepen .
  sodemieter toch een keertje op ,!
  Wanneer is genoeg , genoeg ???
  Als ik vroeger thuis was gekomen met zo’n stoer Marokkaans verhaal !
  Had mijn vader mij zelf ook een pak rammel gegeven !

  Like

 2. baksteen zegt:

  Die vrouwen komen er nog gelukkig van af zeg, ze lokken het zelf toch uit en als we straks hier de de enige en echte wet hebben ingevoerd worden ze gewoon gestenigd zoals het hoort, hadden ze zich maar moeten gedragen. We zijn er dan ook trots op dat deze burgemeester de aanzet daartoe mede faciliteert.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En hij al lang weer blij, natuurlijk! Een tijdje vastzitten helpt niet en voor de ‘langdurige opsluiting waar hij het over heet, zullen de justitiële mogelijkheden wel weer tekortschieten, dús doet-ie maar niets. PvdA-burgemeester. Typisch.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Je moet wel realistische straffen uitdelen. Hand afhakken, of castratie. Vooral castratie is zeer effectief, aangezien velen misdadiger worden om in de smaak te vallen bij de meiden. Na castratie kan aangifte worden gedaan van mishandeling. Maar deze aangifte seponeren wij vervolgens.

  Uiteraard wèl even de moslim religieus uitschakelen. Als het kalifaat kan herrijzen, kan Jezus ook herrezen zijn.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De oplossing: NEDERLANDS PASPOORT AFNEMEN, EN MET DE GEHELE FAMILIE TERUGSTUREN NAAR MAROKKO, EN WEL IN SNELTREINVAART! DIT LAND IS HET ZAT!!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Graag kunnen we dit nog vandaag invoeren !!

   Like

  • Roni Thome zegt:

   @Tom Hendrix
   Dat is inderdaad de enige manier om met deze mensen om te gaan. Ik zeg bij voorbaat mensen, omdat achter deze ‘jongeren’ staat de hele gemeenschap.
   De daden worden vanuit huis, vriendenkring en moskee gedirigeerd. Het maakt deel uit van de algemene jihad tegen de Europese autochtone bevolking: in Nederland en de rest van Europa. Als men berichten uit andere Europese landen leest, ziet men een stijgende lijn in de aanvallen tegen de autochtone bevolking. Waarschijnlijk krijgt de Islamitische bevolking in Nederland en Europa signalen dat de “Große Zeit ist jetzt Angebrochen, Islam ist nun erwacht’ (uit een bekende redevoering 1934).
   Voor de open brief van de burgemeester van Haarlem had ik geen geduld om geheel te lezen. Het staat bol van politiek-correctheid en straalt machteloosheid. Ik denk niet dat de mensen in Haarlem achterlijk zijn …Ze weten hoe de vork in de steel zit en vooral dat er zeker geen sprake is van ….Een klein groepje stoute jongetjes..Bah!…Foei!.

   Like

 6. Fubar zegt:

  Dat heeft die burgemeester ook niet gezegd, dat maakt de telegraaf ervan:
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/10/titel-telegraaf-klopt-niet.html

  Like

  • jowitteroos zegt:

   inderdaad, wat hij zegt is zoals dat zo’n 15 jaar geleden ook gezegd is in Kanaleneiland te Utrecht. Er worden vooral allerlei hotemetoten ingehuurd om de groep ‘jongeren’ te kunnen begeleiden ( van ons belastinggeld natuurlijk) en de uitkomst weet ik ook al:

   Marokkanen straffen helpt niet, het loont zelfs!!

   Ze krijgen aandacht, geld en vrije-tijds-honken ( die ze dan vervolgens weer in brand steken), voetbalveldjes ( let wel, alleen voor jongens) en natuurlijk een lokaal voor om hun spierballen te trainen ( wat eerst voor dansen voor de meisjes was).

   Like

 7. Trucker zegt:

  Wat zegt die LULLENDE linkse kl******.
  Laat dat tuig samen met hun hele hebben en houden (familie) het land uitzetten, dat tuig heeft ALLEN een dubbel paspoort zo wat is het probleem voor die zakkenwasser van een burgemeester.
  Dit is extreem islamofiel gedrag, niet onvermogen tot straffen dat is de meest vulgaire CRAP die een linkse islamofiele geitenwollensokken multikuller als burgemeester kan kwaken, hij durft NIET op te treden punt andere lijn.
  Goed als ik dat tronie op die foto bekijk heb ik één conclusie: een volgevreten linkse islamofiele KLOOTZAK die met graagte zijn ogen dichtdoet als tuig (islam is tuig) de meest weerlozen aanvalt, heb op een ander topic gepend hoe ik over die smeerlapperij denk.
  Piepeltjes die denken dat doodstraf “onproductief” is of “kans op gerechtelijke dwalingen” heeft neigen naar linkse bullshit…
  Geen millimeter genade met dit tuig met de verzwarende omstandigheid dat het islam(ieten) zijn.

  Like

 8. Helena zegt:

  Nu nog onderkennen waardoor het komt.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Denaturaliseren en met de verwekkers(die hun opvoedtaak hebben verzaakt) terugsturen naar het land van herkomst.
  Andere oplossing: bij grote bouwprojecten geen graafmachines meer inzetten maar bv. het tuig dat die 20-jarige vrouw in elkaar sloeg. Met de schop bouwputten graven.

  Like

 10. Jan zegt:

  Bernard Bram (Bernt) Schneiders (Breukelen, 2 april 1959) is een Nederlands politicus voor de Partij van de Arbeid (PvdA).

  Like

 11. Jan zegt:

  Bernt Schneiders:

  Je niet neer willen leggen bij onrecht en uitsluiting en je verantwoordelijkheid nemen

  De scheidslijn tussen de kleine wereld en de grote wereld is flinterdun.
  Ook de opkomst van de nazi’s had een oorsprong.
  Economische malaise, politieke frustratie en rassenwaan vormden in de vorige eeuw een gevaarlijke cocktail. De nazi’s waren vervolgens in staat hun gruwelijke misdaden te begaan omdat mensen er massaal en willoos aan meededen. Of wegkeken.

  Dit soort gevaarlijke ontwikkelingen kunnen we alleen voorkomen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.
  Door frustratie niet af te reageren op kwetsbare mensen.
  Door pestgedrag en uitsluiting niet te tolereren.
  Door nooit toe te staan dat mensen zich ten koste van anderen manifesteren. Door populisten van repliek te dienen en niet met ze mee te buigen.
  En vooral door niet weg te kijken dus.
  http://www.hannieschaft.nl/170

  PvdA-geleuter en Schneiders stinkt een uur in de wind

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  @ Trucker.

  Piepeltjes die denken dat doodstraf “onproductief” is of “kans op gerechtelijke dwalingen” heeft neigen naar linkse bullshit…

  Ik hoop dat jij of je kinderen of een van je andere familieleden nooit zo iets mee zullen maken.
  Je kunt hier natuurlijk wel je sterke kazenpraat uit slaan maar het zou leuk zijn als je daar je hersens ook nog een beetje zou bij gebruiken.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik sluit mij graag hierbij aan. Wie de zeer reële kans op gerechtelijke dwalingen “linkse bullshit” noemt, kan onmogelijk serieus worden genomen.

   Uitzetting (evt. met hele gezin) uit Nederland zou natuurlijk wel effectief zijn.
   Het zal wel niet mogen van de E.U.
   Daarvan hoeft Nederland zich niets aan te trekken.
   Wat Spanje en Griekenland met hun schulden doen, mag ook niet van de E.U., maar die kan er toch niets aan veranderen.

   Like

 13. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat iemand van zijn gezin of familie eens het slachtoffer wordt, en op brute wijze wordt afgeranseld! Helpt straffen dan nóg niet volgens de burgemeester? Of moeten deze schattige Marokkaantjes wat hem betreft dan voor hele lange tijd achter de spijltjes omdat ze ‘een gevaar voor de samenleving zijn’? Opeens….?

  Man, hou toch op met dat stomme gezwam! Erken toch eens ruiterlijk dat we gebukt gaan onder dat islamtuig!! Vanavond hoorde ik enkele scholieren op TV de meest smerige opmerkingen maken over hun docenten. Marokkanen waren dat. Ga er maar gerust van uit dat ze het hadden over Nederlandse (autochtone dus) docenten. De taal die zij uitsloegen was zéker niet bedoeld voor docenten met een islamitische achtergrond.

  Tuig, tuig en nog eens tuig!

  Wie verlost ons land van deze kwelling?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 23.29. uur, op 7/10. U zegt: ” Wie verlost ons land van deze kwelling?”. Tja, dat is een lastige Cathja, van de socialisten, en de politiek correcte partijen hoeven we daar niets van te verwachten. Alleen de SGP en de PVV zijn tegen de islamisering van Nederland.

   Like

   • Leo zegt:

    “Wie verlost ons land van deze kwelling ”
    Dat zullen WIJ ZELF MOETEN DOEN, buiten de politieke klerezooi om !

    VOLK WORDT STAAT !! WIJ zijn de baas !!

    Like

  • oogenhand zegt:

   God. Bid iedere dag:”Ontwapen je éénzijdig, Antifa, breek je geweertje, Antifa, DE HEL IS EEUWIG!” Gewoon, iedere keer dat je linkse onzin aantreft, meteen aan de kaak stellen, en erop wijzen dat mensen met de verkeerde opvattingen eeuwig zullen branden in de hel.

   Like

 14. Trucker zegt:

  @ Henk der Niederländer z7 oktober 2013 om 22:22

  Ik heb één voordeel ik moet van niemand wakker liggen en heb je een probleem met “sterke kazenpraat” (toegeven kende ik niet zal oer Nederlands gezegde zijn peins ik) dan sla je mijn comments over.
  Tusssn haakjes als ik de meeste comments lees val ik niet buitensporig op.
  Get lost ik heb je geleuter niet nodig.

  Like

 15. Martien Pennings zegt:

  Niemöller zegt:

  “Nee, ik ben nog steeds niet voor eigenrichting. Maar het wordt met zoveel woede en met zo’n slappe, ongeïnteresseerde overheid en met zulke luie burgemeesters wel een steeds moeizamer verhaal om vol te houden.”

  Tsja.
  Joost komt langzamerhand in mijn richting.
  Ik heb het al vaker gezegd.
  Als een van mijn geliefden dit wordt aangedaan, zal ik de betreffende daders doden.
  Ik zou, letterlijk, niet verder kunnen leven zonder die daad te stellen.
  Joost heeft nog hoop op gerechtigheid van de overheid.
  Misschien over 100 jaar, maar in deze tijd heerst de D66-rechter.
  En die D66-rechter is een quasi-kosmopolitische krankzinnige.
  Net als die hele partij trouwens.
  Met zijn leider, Pechtold, voorop.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Een paar maandjes ECHT werkkamp.
  Eens kijken of ze dat ook statusverhogend vinden.
  Dat deden de duitsers in de DDR tijd ook met onwillige jeugd.
  Het bleek goed te helpen om ze in het gareel te krijgen.

  Like

 17. luckybee zegt:

  Door de PvdA te verbieden?Wie durft dat doen?

  Like

 18. bigljohn zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich. Waren er in de jaren dertig de WA mannen die mensen in de straten aftuigden, WA doet uw plicht heette het, nu vandaag de dag zijn dat de Marokkanen. Nazi of Islam, wat maakt het verschil. Hun doelstellingen zijn precies hetzelfde; terreur, gruwelijke moorden, marteling, en onderdrukking. Zie de oorlogsfoto in de kolom hiernaast, waar Hitler zijn ideeen deelt met de een of andere moeftie (ik ben zijn naam even vergeten). Maar het voorval is mij bekend. Wat is het verschil tussen de schreeuwende rechtbank voorzitter Roland Freisler, en schreeuwend Allah tuig,,,,Mensen, door al het gedogen en slapjanussen door onze overheid, gaat dit gehaaid goed verkeerd !

  Like

 19. Republikein zegt:

  In plaats van te spreken over rechterlijke dwaling kunnen er waarschijnlijk nog andere motieven een rol spelen, dat zijn wij inmiddels gewoon van onze beschermende overheid!

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  De vlag van het Nieuwe Fascisme heeft niks met democratie te maken. Heb me touwens nooit gerealiseerd dat moslimvrouwen in de loop der eeuwen dusdanig genetisch gemanipuleerd werden dat bij hun het schaamhaar op de kruin zit.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21955542/__Vaker_hoofddoek_in_Turkije__.html

  Like

 21. Jan zegt:

  De PvdA
  PvdA-raadslid stal geld van daklozenkrant
  Een gemeenteraadslid van de PvdA in Utrecht wordt ervan verdacht 40.000 euro te hebben gestolen van de lokale daklozenkrant, waarvan hij de penningmeester was.
  De man betreurt dat hij het ‘door hem zo geliefde raadswerk’ niet meer kan doen
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/10/PvdA-raadslid-tal-geld-van-daklozenkrant-1385055W/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s