FOTOSHOPPER “VERRAAD!”

Screenshot_1

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTOSHOPPER “VERRAAD!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nee, zeg, alsjeblieft! Suggereer dàt nou niet!
  Ik weet toch al niet goed, hoe ik dit nieuws moet oppakken: Hoe willen ze het nu verder gaan doen?

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Doordat Robinson het extremisme dat zich in de negatief veranderende EDL voordoet afwijst pleegt hij in elk geval geen verraad aan zichzelf en aan de strijd voor de goede zaak. De islam bestrijdt je niet met extremisme maar door dag in dag uit met woorden en beelden de rauwe werkelijkheid van de islam tentoon te stellen.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Hij wijst op mij!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Mensen, ze gaan voor Quilliams werken, een moslimorganisatie. Op de vorige site heb ik aangegeven wie dat zijn.

  We moeten de waarheid onder ogen zien: geld stinkt niet!

  Like

 5. maria zegt:

  Ik zou nog even wachten met deze conclusie. En bovendien: wie van ons kan zeggen dat hij voor de vrijheid en tegen de islam gearresteerd, gedemoniseerd, vervolgd en mishandeld is?

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Volgens mij gaat het hier over wat anders dan “de strijd opgeven”: Robinson en zijn collega hebben duidelijk waargenomen dat er zich nogal wat dommige knuckleheads in hun groep hebben gemengd die geen kans onverlet laten om de nazi-groet te brengen en racistische praat uit te slaan, wat uiteindelijk de bedoeling van de EDL niet was. Dat kan maar twee dingen betekenen: dat de echt domme racistische proleten die zich later hebben aangesloten de boodschap van de EDL niet goed gesnapt hebben OF dat anti-fascisten de groep hebben geïnfiltreerd en zich als de vorigen gedragen hebben met de bedoeling de EDL verdacht te maken.

  Het zou ook kunnen dat de beide mogelijkheden zich tegelijk hebben afgespeeld, omdat de grens moeilijk kan worden getrokken tussen de twee vanaf het moment dat dit gedrag uit de hand is beginnen lopen.

  Op die manier kan je niet blijven volhouden dat de EDL alleen tegen de Islam is (en bijvoorbeeld NIET tegen Hindoes of Joden) en zeker niet als je de politiek correcte media over je heen krijgt.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Hoogverraad!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Verklaring van Quilliam Foundation:

  Quilliam vergemakkelijkt de mogelijkheid voor Tommy Robinson om de EDL te verlaten.
  Posted in: 2013, Press Releases | October 8, 2013 at 08:4

  Quilliam kondigt met trots aan dat Tommy Robinson en Kevin Carroll, de leiders van de anti-islamistische groep, de EDL, hebben besloten de groepering te verlaten. Nadat ze in 2009 de EDL hebben opgericht, die berucht is vanwege zijn straatprotesten, willen ze uit deze groepering gaan omdat zij vinden dat ze de extremistische elementen niet langer op afstand kunnen houden.

  Tommy Robinson zei:

  “Ik heb deze stap al heel lang overwogen omdat ik erken dat, hoewel de straatdemonstraties ons hiertoe hebben gebracht, deze niet langer productief zijn. Ik erken het gevaar van het ultrarechtse extremisme en erken tevens dat het noodzakelijkheid is om de islamistische ideologie niet met geweld maar met betere democratische ideeën tegen te gaan”.

  Quilliam heeft met Tommy samengewerkt om deze overgang te bereiken, die een groot succes vertegenwoordigt voor de maatschappelijke samenhang in de UK. We hebben al eerder de symbiotische relatie tussen het ultrarechtse extremisme en het islamisme onderkend en we denken dat deze gebeurtenis de funderingen van een verschijnsel kunnen ontmantelen, terwijl de noodzaak voor een ander verschijnsel wordt verwijderd.

  We hopen dat we Tommy kunnen helpen om zijn energie en zijn betrokkenheid te investeren om extremisme van allerlei soorten tegen te gaan. We steunen zijn pogingen om zijn voormalige aanhangers hetzelfde te laten doen en we moedigen daarbij zijn kritiek op het islamisme evenals zijn bezorgdheid over het ultrarechtse extremisme aan. We roepen de voormalige collega’s in de EDL op om in zijn voetstappen te treden en we roepen ook islamistische extremistische leiders op om zijn voorbeeld te volgen en hun respectievelijke groeperingen te verlaten. Tommy en Kevin geloven dat de oproep die zij hebben gedaan in een positieve richting kan worden gekanaliseerd. Quilliam staat klaar om dergelijke stappen waar dan ook vandaan te faciliteren.

  De voorzitter en mede-oprichter van Quilliam Maajid Nawaz zei:

  “Dit is een erg positieve verandering zowel voor de UK als iets om trots op te zijn voor Quilliam. Dit houdt voor ons geen verandering in maar een voortzetting, omdat opkomen tegen allerlei vormen van extremisme de basis is van ons werk. We zijn in staat geweest om te laten zien dat GB eensgezind is tegen het extremisme, ongeacht de politieke standpunten en we blijven Tommy en Kevin steunen op hun reis om het islamisme en het neo-Nazistische extremisme tegen te gaan” We organiseren vandaag 8 oktober 2013 om 6.30u. op een geheime locatie in Londen een persconferentie vanwege het vertrek van Tommy Robinson en Kevin Carroll uit de EDL en we zullen dan alle vragen afhandelen. Alleen de pers is welkom.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Merk op dat Quilliam alle eer naar zich toetrekt. Wilders, en dus wij ook, worden in de neo-Nazistische hoek gezet.

  De hele verklaring straalt één en al takiyya uit.

  ‘Follow the money,’ en ik twijfel er niet aan dat zij, behalve geld van de regering, ook geld uit het Midden-Oosten krijgen

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  @Wachteres: 07.34. uur. Volg het geld, dat zou wel eens waar kunnen zijn, beste Wachteres. Maar ik weet niet hoe het e.e.a. in z’n werk is gegaan. Dus blijf ik met vele vraagtekens zitten.

  Like

 11. Jan zegt:

  Aan Robinson en Carroll is niets verloren gegaan, uiteindelijk twee hersenloze eikels

  Reden voor vertrek
  English Defence League leader Tommy Robinson QUITS to work for tolerance and calls his former allies ‘morons’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449542/Tommy-Robinson-quits-leader-EDL.html?ico=homeheadlines

  De QF, eolf in schaapsvacht
  Quilliam Foundation: a thoughtful think-tank?
  * The foundation is named after William Quilliam, a nineteenth-century English convert to Islam, and is explicitly committed to rediscovering a ‘Western Islam’
  * Quilliam Foundation, to ‘revive Western Islam
  * fronted by former Hizb ut-Tahrir members Ed Husain and Maajid Nawaz
  http://www.spiked-online.com/newsite/article/5036#.UlTuzeVNKDc

  De leugens en het antisemitisme van de QF
  UK Self Proclaimed Ex Radical Ed Husain Exposed As Anti-Semitic Extremist
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/3788

  Why Is Anyone Listening to Maajid Nawaz? Ex – Terrorist trades violent for stealth jihad
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/3570

  Joke of the Week : “Quilliam Foundation”
  Door de Britse staat gefinancierd, salarissen van £80,000 terwijl geen enkele moslimorganisatie iets met hen te maken wil hebben. Doel van de staat: verdeel en heers.
  Robinson is een simpeltje, net als Carroll
  http://drmaxtor.blogspot.nl/2008/04/joke-of-week-quilliam-foundation.html

  Quilliam Foundation exposed by new report as having no support amongst UK Muslims
  http://www.iengage.org.uk/component/content/article/391-engage-exclusive-quilliam-foundation-exposedby-new-report-as-having-no-support-amongst-uk-muslims

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Tommy Robinson.zegt:

  ”Ik heb deze stap al heel lang overwogen omdat ik erken dat, hoewel de straatdemonstraties ons hiertoe hebben gebracht, deze niet langer productief zijn. Ik erken het gevaar van het ultrarechtse extremisme en erken tevens dat het noodzakelijkheid is om de islamistische ideologie niet met geweld maar met betere democratische ideeën tegen te gaan”.

  Uittreding uit de EDL is de stap die Robinson heeft overwogen .
  De reden daarvoor geeft hij aan: te veel gewelddadige elementen bevinden zich in de organisatie die hij mede oprichtte.Op zich is dat begrijpelijk, want wie de islam aan banden wil leggen moet bovenal zijn hersens gebruiken.
  Robinson zag zijn werk door de extremistische primitivo’s teniet gedaan.

  Voor zover ik het kan beoordelen zal Robinson blijven denken dat hij vasthoudt aan zijn uitgangspunt: het verdedigen van de Engelse identiteit van zijn land. Ik vrees echter dat hij in een door hem niet goed onderkende valkuil is getrapt: een organisatie van ”tot inkeer gekomen” fundamentalistische moslims (Quiliam) die met een vergelijkbaar probleem heette te worstelen ((moslim extremisme)

  Zoals Robinson zich inzette voor het behoud van Engeland en haar democratie, zo zette Quiliam zich zogenaamd in voor het zelfde.Twee organisaties die komende vanuit tegengestelde vertrekpunten elkaar schijnbaar vinden.

  Hoe aanlokkelijk! Een gedesillusioneerde Robinson vindt een begripvolle medestander uit onverwachte hoek..Ik twijfel er niet aan wie de eerste stap tot deze ”verbroedering” zette.

  Voor een goede waarnemer is een wolf die zich in een schaapsvacht huldigt ALTIJD herkenbaar.Er zijn steeds wel indicaties die ons zeggen waar een organisatie van ”tot inkeer gekomen” moslims werkelijk staat.

  Quiliam valt Wilders frontaal aan, omdat hij de islam niet zou begrijpen en de organisatie zegt duidelijk te willen maken dat democratie en islam heel goed samengaan.

  Robinson doorziet te weinig dat de islam altijd zichzelf blijft en haar eigen doelstelling (in dit geval totale dominantie van een maatschappij!) NOOIT verloochent.
  Hij had moeten begrijpen dat de westerse interpretatie van democratie niet noodzakelijkerwijs de islamitische interpretatie is.
  In onze maatschappij schept de democratie ruimte voor IEDEREEN, in de islamitische variant schept het democratische principe voor de islam de mogelijkheid uiteindelijk de totale dominantie te veroveren.
  De islamitische variant van democratie is in dit geval de mildste vorm van de jihad.
  Maar of men nu de ijzeren vuist gebruikt, of de fluwelen handschoen: het resultaat is werkelijk hetzelfde! Algehele dominantie!

  Dat Robinson dit soort nuances niet heeft kunnen zien is hoogst betreurenswaardig.
  Ik hoop voor hem dat zijn ”slechtziendheid” niet met gebruikmaking van financiële middelen tot stand is gebracht.
  Dat zou namelijk werkelijk verraad betekenen.

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  RADIO
  http://www.bbc.co.uk/programmes/p01jf41m 9.35 minuten

  Tommy Robinson leaves EDL after four year “battle with scum”
  DURATION: 09:35
  The leader of the English Defence League Tommy Robinson talks to Nicky Campbell about why he and other senior colleagues have decided to step down. His decision follows discussions the Quilliam Foundation which describes itself as the world’s first counter-extremism organisation. Based in London, it’s run by the former radical Islamists, Maajid Nawaz and Dr Usama Hasan.

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Quilliam is in mijn ogen een ( verkapte) Islam promotor pur sang!

  Like

 15. Wachteres zegt:

  @ jowitteroos

  Ik denk dat je gelijk hebt. Nog niet zo lang geleden waren de oprichters moslimfundamentalisten pur sang.

  Ze wilden zo gauw mogelijk de sharia invoeren. Ik denk dat de boodschap uit het Midden-Oosten is geweest: “zo werkt dat niet. Het moet anders”.

  Quilliam praat absoluut niet over ‘een stop op de immigratie’, ze willen zogenaamd aan beide zijden het extremisme bestrijden. Ondertussen kan de islam zich blijven ontwikkelen en als er voldoende moslims zijn dan … CAIR werkt in Amerika op dezelfde manier ….

  En links trapt hier maar al te graag in

  Paul Weston heeft zelf afscheid genomen van de EDL, zonder hulp van wie dan ook.

  Ik zie niet in waarom Tommy die hulp wel nodig zou hebben; ze hebben twee jaar op hem ingepraat. Dat gebeurt niet voor niets.

  Wedden dat hij straks een baan krijgt van 150.000 pond per jaar?

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Ik volgde je bijdragen al op deze site Wachteres. Weet je wat ik denk, dat Tommy inderdaad denkt goed te doen met zijn stap en zoals je al zei; in een valkuil is gestapt. Reken maar dat hij er snel achter zal komen dat wat hij denkt te kunnen doen binnen die organisatie, niet te doen is, dat Hij degene is wiens mond gesnoerd wordt. Ik geef het niet lang.

   Wat ik me niet kan indenken is dat hij dit voor geld zou doen…………..enfin we zullen zien.

   Like

 16. Ineke zegt:

  Arme Tommy, waren het de gruwelijkheden waarmee je werd bedreigd die je deze beslissing deed nemen of liep je familie gevaar? Maar wel verstandig hoor dat je bakzeil heb gehaald, je land is net als de rest van West-Europa toch niet meer te redden en het verblinde volk jouw opofferingen niet waard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s