Britse MI5 waarschuwt: duizenden radicale islamieten zouden terreuraanvallen op de bevolking kunnen uitvoeren

Screenshot_17

In Duitsland hebben we tot nu toe steeds maar weer het magische getal van 100 gevaarlijke radicale islamieten gehoord. In Groot-Brittannië was het tot nu toe niet anders. Daarom is deze publicatie een keerpunt. Andrew Parker, de chef van de beroemde Britse geheime dienst MI5, zegt datgene, wat wij allemaal al lang wisten, en wat nu ook niet meer van de kant van de autoriteiten gecamoufleerd kan worden: de radicale islamieten bevinden zich onder ons, ze zijn veel talrijker dan men wilde toegeven en ze willen gewoon Britten vermoorden. Ze willen die mensen vermoorden, die het hen toestonden in hun land te immigreren – gewoon uit moordlust, voor de islam:

Duizenden radicale islamieten in Groot-Brittannië beschouwen het Britse publiek als een legitiem doelwit voor terreuraanvallen, waarschuwt de chef van MI5.

BBC – zelf islamitisch toegenegen, probeerde de scherpe kantjes van het bericht af te halen volgens het parool: de wereld gaat ten onder, maar alsjeblieft geen paniek! En de schuldige zou alleen maar Edward Snowden zijn, die schade zou hebben toegebracht aan de geheime diensten.

Het wordt eindelijk tijd om een ommekeer te bewerkstelligen in de immigratiepolitiek, zodat de terreur niet constant nieuwe toevoer krijgt. Men moet de grenzen sluiten, dan kunnen die terroristen uit Syrië en uit andere oorlogsgebieden van de Oriënt in ieder geval niet meer terugkomen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/10/09/grossbritanniens-staatsschutz-warnt-tausende-von-islamisten-koennten-terrorangriffe-gegen-die-bevoelkerung-verueben/#more-49318

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Britse MI5 waarschuwt: duizenden radicale islamieten zouden terreuraanvallen op de bevolking kunnen uitvoeren

 1. koddebeier zegt:

  Als de eerst komende aanslag gericht zou zijn tegen de BBC, zou dat wel heel mooi zijn !!

  Like

 2. realist zegt:

  waar rechtse poltici al jaren voor waarschuwen hebben de hoogopgeleide linksen eindelijk ook door,nogal traag van begrip me dunkt. maar kom,ze erkennen het probleem toch al,het is een begin.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: als je als geheime dienst gvd wéét waar ze zich ophouden en wat ze aan het bekokstoven zijn, gewoon opruimen. Punt.

  Like

  • Mary zegt:

   Zo simpel is het inderdaad G.Deckzeijl Daar moeten ze nou eens een Speciale Militaire Eenheid voor trainen, ik neem aan dat ieder Europees land zo’n eenheid voorhanden heeft Het betreft allang niet meer alleen Engeland, die extremisten zitten overal! Waar wachten de regeringen eigenlijk op, is het onderhand nog niet genoeg uit de hand gelopen.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Lee Rigby die onthoofd werd, was een soldaat. Afschuwelijk wat hem overkomen is. Niet minder afgrijselijk was ook de reactie op deze laffe moord van het establishment verwoord door Cameron. Wat zal het standpunt van de multiculturele en oh zo progressieve elite zijn als de dag komt dat willekeurige burgers in Europese straten onthoofd gaan worden? komt die dag werkelijk? Ik denk van wel.

  Luister goed naar de Nederlands Vlaamse stemmen (audio weergave) van een onthoofding van een oude man in Syrië. Wat gaat Nederland en Vlaanderen doen als deze kansen jongeren ooit weer terugkomen in de lage landen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/luisterspel_wat_hoort_u_hier.html

  Like

 5. oogenhand zegt:

  De meeste van deze terroristen zijn Salafisten. Salafisten geloven net als Wahhabieten dat Allah drie Eenheden bezit; Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Nogmaals mensen, de overwinning kan niet worden behaald zonder de religieuze dimensie van het Salafisme direct te vernietigen. Wijs hen op de eeuwige hel die hen in het hiernamaals te wachten staat.

  Like

 6. Q zegt:

  Heel gek maar als men mij vraagt wat heb je nu net gelezen ?
  Dan zou ik zeggen :

  Nou, dat Grote Broer iets van een participatiesamenleving wil.
  Het is in het kader van onze participatie in de oorlog tegen islamië nu eenmaal nodig dat we Grote Broer de hele tijd laten weten dat we in vrijheid aan het goeddunken zijn. Zodat hij zijn aandacht tenminste kan richten op mensen die nog last hebben de ketenen der eigendunk, natuurlijk.

  Zoiets.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Pleurt de hele islamisten uit Europa, net als Karel Martel en Isabella van Castillien, en Ferdinand van Arragon.Dan hebben wij weer een ogenblik rust. Tot op de volgende aanfall van de Islam.Ooof Nuke Mekkah en Medina; wij weten waar Allah woont. de Kaaba

  Like

 8. Pingback: Ook in Duitsland waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor stijgend aantal radicale islamieten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s