Een spook waart door Europa

Screenshot_3

(Door: Geert Wilders)

“Een spook waart door Europa – het spook van het communisme.” Karl Marx schreef ooit deze beroemde zin. Het duurde  bijna een eeuw voordat Europa zich wist te bevrijden van deze plaag. Vandaag de dag waart er niet alleen een ander spook door Europa, maar door  de hele wereld; het spook van de islam.

Het grootste gevaar waarmee het Westen vandaag de dag geconfronteerd wordt,  is noch de economische situatie of de jeugdwerkloosheid, noch de nijpende begrotingssituatie van onze regeringen, het grootste gevaar is er eentje waar we bijna dagelijks aan herinnerd worden. En toch lijken veel politici het niet op te merken.

Op de laatste dag van september werden 50 leerlingen van een landbouwschool in Nigeria in hun slaapzalen neergeschoten door terroristen van de islamitische organisatie Boko Haram. Eerder in september doodden terroristen van de islamitische organisatie Al-Shabaab ten minste 67 burgers en waarschijnlijk nog veel meer  in een winkelcentrum in Nairobi. Ze scheidden moslims van niet-moslims, de moslims  mochten vertrekken en vervolgens werden de niet-moslims gemarteld , verminkt en vermoord. Zelfs kinderen werden op de meest brute en wrede manier vermoord.

Screenshot_4

In Egypte worden elke week tientallen christenen aangevallen, ontvoerd en vermoord door islamitische misdadigers uit de Moslimbroederschap. In Syrië vermoorden en terroriseren islamitische rebellen christenen. In Libanon en in Irak zijn ook inheemse, christelijke gemeenschappen, waarvan de banden met hun vaderland  vele eeuwen ouder zijn dan die van de moslimgemeenschappen,  het slachtoffer van etnische zuiveringen.

Zelfs in het Westen zijn we niet immuun voor islamitische terreur. Europa maakte dat vorig jaar mei mee toen twee moordenaars met machetes een soldaat in Londen onthoofdden. Amerika heeft dat afgelopen april meegemaakt toen islamitische moordenaars zelfgemaakte bommen tot ontploffing brachten tijdens de Boston Marathon, waarbij drie doden en honderden gewonden vielen.

Net als het spook van het communisme in het verleden is het gevaar van de islam politiek. De islam is vooral een politieke ideologie, omdat het doel  politiek is. Wat de Londen en Boston moordenaars, Boko Haram, Al-Shabaab, de Moslimbroederschap, Hamas, Hezbollah, Al Qaida en andere individuen en groepen gemeen hebben en zoveel pijn en ellende in de hele wereld veroorzakend, is, dat –  geïnspireerd door de Koran –  ze de islamitische sharia aan de hele wereld willen opleggen.

Screenshot_6

Ze delen dit doel met een organisatie die het grootste respect krijgt van westerse regeringen: de Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC). De OIC telt 57 lidstaten en vormt het grootste stemmingsblok in de Verenigde Naties. In 1990  vervingen deze landen de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens met een eigen Verklaring van Cairo over de mensenrechten in de islam. De Verklaring van Cairo is een document van ongegeneerde islamitische suprematie. Het stelt uitdrukkelijk dat alle rechten en vrijheden van de mens “onderworpen zijn aan de islamitische sharia”.

De islamitische wet is barbaars en wreed. Geseling, verminking en andere lijfstraffen, steniging en zelfs kruisiging zijn toegestane ​​straffen onder de sharia. De sharia discrimineert vrouwen, afvalligen en niet-moslims die minder of geen rechten hebben. In 2003 heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens verklaard dat “de sharia niet verenigbaar is met de fundamentele beginselen van de democratie.” En toch lijken enkele westerse leiders pogingen te doen om onze fundamentele vrijheden te vervangen door de sharia .

Screenshot_5

Afgelopen juli noemde de Duitse bondskanselier Merkel de jeugdwerkloosheid “misschien wel het meest urgente probleem voor Europa.”Een paar jaar geleden noemde president Obama de “cyberdreiging een van de meest ernstige veiligheidsuitdagingen waar we als natie mee te maken hebben.” Nu eist de gedeeltelijke federale shutdown alle aandacht van Amerika ’s politiek voor zich op. In Europa is het de crisis rondom de euro en de soevereine schulden van de EU-lidstaten waarvan de politici de meeste kopzorgen hebben. Maar geen van deze ernstige problemen brengt de vrijheden en waarden van de westerse beschaving zo fundamenteel in gevaar als het politieke doel van de islam om zijn wetten opleggen aan de hele wereld. En toch, geen enkele westerse leider heeft durven zeggen dat de islam “het meest urgente probleem is” of “de meest serieuze uitdaging voor de veiligheid” waarmee de vrije wereld momenteel wordt geconfronteerd .

Integendeel, wanneer ze geconfronteerd met afschuwelijke wreedheden bagatelliseren westerse leiders de rol van de islam. Zij beweren, zoals de Britse premier Cameron vorig jaar deed na de doden bij May’s in Londen, dat “niets in de islam deze vreselijke daden rechtvaardigt.” Echter , de rechtvaardiging van de vreselijke daden zit in de Koran. Vers 8:12 laat geen van de volgelingen van de islam in twijfel over wat te doen met ongelovigen: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”  Mohammeds boek zit vol van soortgelijke verzen die zijn islamitische lezers ertoe aanzetten om vijandige en gewelddadige acties tegen niet-moslims te plegen.

Winston Churchill zei ooit dat “de mensen van Azië slaven waren, omdat ze niet hadden geleerd hoe het woord ‘nee’ uit te spreken.” Vandaag moet het Westen leren om ‘nee’ zeggen of het zal ook worden geknecht. Een spook waart door de vrije wereld. Laten we de moed hebben om hem bij zijn naam te noemen: het is de radicale ideologie van de islam met zijn politieke doel om onze vrijheden en onze democratie af te schaffen. Het is veruit het meest ernstige kwaad dat de wereld van vandaag treft. En het is een veel grotere bedreiging voor onze beschaving dan alle andere problemen waar onze politici op dit moment zorgen over hebben en zoveel aandacht aan besteden.

Geert Wilders

(voorzitter van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid – PVV)

Screenshot_7

Bron:

http://www.jihadwatch.org/2013/10/geert-wilders-the-specter-of-islam-is-haunting-the-free-world.html

Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, politici, Westen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Een spook waart door Europa

 1. dutchess43 zegt:

  Niet één gelogen woord in dit artikel.
  Europa moet op slot voor nieuwe moslims, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Het artikel is correct van de eerste tot de laatste zin.

  Like

 3. gielah zegt:

  Op dit moment worden we ontzettend véél levensgevaarlijke zaken bedreigd.
  a. de EU-dictatuur.
  b. de Islam.
  c. EU plús de door haar gedoogde en/of gepromote islam.
  d. Totale verarming, teweeggebracht door de EU, waardoor medische zorg mogelijkerwijs niet meer betaald kan worden… om over voedsel nog maar te zwijgen.
  e. Totale onvrijheid, teweeggebracht door de EU ( politieke partijen, die niet de ‘waarden’ van de EU (?) delen, worden op termijn verboden).
  f. Gebrek aan voldoende kennis, door van bovenaf bewúst bloedarm gemaakt onderwijs.
  g. Dingen verzwijgende of goedpratende media.
  h. Verdwijnen van waardevolle culturen, door het BLIJVEN importeren van mensen uit veel lagere en gewelddadiger culturen.
  i. Dood door straling als gevolg van Fukushima ( probleem daar is véél erger en gevaarlijker dan wij horen).

  Dit rijtje zo eens even overziend, lijkt de EU toch minstens zo onheilbrengend als de islam en als die twee samen zullen gaan ( wat waarschijnlijk is) … berg je dan maar.

  Like

 4. Wij, die tegen de islam protesteren en onze stem verheffen, worden weggezet als gestoorden en nazi’s. Ik sta sinds gisteren op de kieslijst van een politieke partij. Er gaat een andere wind waaien!!!

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Hè-hè!
  Eindelijk weer eens iets echt verstandigs!
  Mooi stuk!
  Maar nou zou ik wel eens willen weten wat er gedaan is om dat in de mainstream-media te krijgen.
  Is het aangeboden aan VK, NRC en Trouw?
  En gaan we bij weigering daar nog ruchtbaarheid aan geven?
  En hoe gaan we dat doen?

  Like

 6. Jan zegt:

  Goed zo , Geert 😉

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Wilders brengt hier onder meer weer een paar recente gebeurtenissen in herinnering. Massamoorden, bloedbaden……
  En nóg zijn er regeringsleiders die blind zijn, wegkijken, bagatelliseren, ontkennen…… Zelfs tegen het invoeren van de Sharia stellen ze zich niet duidelijk genoeg te weer.
  En die houding is misdadig. Doodgewoon misdadig. Je stèlt je burgers niet aan dat soort risico’s bloot. Doe je dat wel, dan pleeg je bij voorbaat landverraad!
  En dàt idee is weer zo verbijsterend, dat je je van de weeromstuit toch weer moet afvragen hoe die regeringsleiders in Godsnaam tot zo’n verachtelijke houding kómen.
  Het zal zeker wel zo zijn als Wilders ook al zijdelings aanstipt: Wij Westerlingen hebben nooit behoorlijk geleerd, nee te zeggen. En dat moet toch, met een tegenstander als de Islam tegenover je.
  Als de regeringsleiders het niet doen, moet het volk het doen. En wel zo spoedig mogelijk!
  Dat heet overleven…….

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   De PVV is de enige partij die aan deze levensbedreigende situatie aandacht geeft. Meer dan aandacht geven kan niet omdat ze deel uitmaken van een democratisch proces. Als het zo is als in voorgaande comments gesteld wordt, kan slechts een gezamelijk optreden van dat deel van de bevolking dat de zorgen van Wilders deelt, een oplossing brengen.
   In wezen betekent dit dat er REVOLUTIE nodig is.
   De meest prangende vraag is dan: Wie bindt de kat de bel aan?

   Like

 8. Marc Bouwman zegt:

  Uit het hart gegrepen. Volledig waar!

  Maar waarom dan toch een alliantie met de FPO? Geert, leg dit alsjeblieft uit!

  Like

 9. meneertje zegt:

  Ik kan niet nalaten hier te vermelden dat ik de beroemde openingszin van het Communistisch Manifest heb gebruikt voor een hekeldicht dat de prof dit voorjaar op Amsterdampost heeft geplaatst. In twee versies, maar de eerste keurde ik later zelf af.
  De tweede versie luidde:

  WEG MET ONS?
  Er waart een spook door Europa,
  Dat in Brussel zijn oorsprong heeft.
  Het laat alom een spoor van armoede na
  En wil vrijheid doden waar die nog leeft.

  Er waart een pest door Europa,
  Die in Mekka zijn oorsprong heeft.
  De naam is islam, de besmetting sharia
  Van die pest die macht over alles nastreeft.

  Er waart grof verraad door Europa.
  Dat ligt met Brussel en Mekka in bed.
  De aanhang zegt elkaar “Weg met ons” na.
  Maar ons volk wil dat niet. Volk, kom in verzet!

  meneertje

  Like

 10. Cathja zegt:

  Zoals we van Geert gewend zijn, legt hij opnieuw de vinger op de zere plek. Als de islamoverheersing in ons land ooit een feit is, zullen we nooit kunnen zeggen dat we niet gewaarschuwd zijn! Ik ken NIEMAND die zó vaak waarschuwt voor het dreigende onheil als Geert Wilders!
  Ik begrijp werkelijk niet dat hij in veel gevallen zo alleen staat, en gedemoniseerd wordt. Enkele dagen geleden nog, in Nieuwsuur, werd er min of meer smalend gezegd dat Nigel Farage in elk geval niet met Wilders wilde samenwerken in Europees verband, vanwege zijn standpunten m.b.t. de islam. De andere genoemden, zoals Le Pen en De Winter werden benoemd als ‘politieke vrienden van Wilders’, maar op zo’n manier gezegd dat je dit niet in positieve zin kon opvatten.

  Misselijkmakend!

  Wilders heeft 100% gelijk in alles wat hij over de islam vertelt en schrijft. Ik hoop dat de islamknuffelaars ooit aan den lijve zullen ondervinden waarvoor ze zijn gewaarschuwd!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  GroenLinks: oorlogsretoriek en angstpolitiek PVV verdient repliek
  Woensdag 9 februari 2011, 15:00u – Tofik Dibi

  islam
  multi-culturele samenleving
  PVV

  Afgelopen maandag stelde Geert Wilders in vintage PVV-geluid dat ‘door heel Europa, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa de multiculturalistische elites een totale oorlog uitvechten tegen hun bevolkingen. Met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie en de islamisering, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa – een Europa zonder vrijheid: Eurabië.’

  Een uitspraak waar de een wegens gewenning zijn schouders bij ophaalt, maar de ander de stuipen op het lijf jaagt. En daar waar vice-premier Maxime Verhagen vrijelijk kritiek uit op de volgens hem ‘verdrietige anticampagne’ van de PvdA, blijft het oorverdovend stil van de kant van het kabinet over de oorlogsretoriek en angstpolitiek van haar gedoogpartner.

  De link van dit stukje had ik op een vorig artikel gezet.

  Wat, als het linkse tuig NIETS wil horen van negatieve kanten aangaande de islam?

  Wat, als ze gewoon door blijven jeremieren dat al het geweld in het Midden-Oosten en in Europa NIETS met de islam te maken heeft?

  Wat, als ze onze voorstelling van zaken van een ‘Eurabië op komst’ maar onzin vinden, ondanks tientallen harde bewijzen?

  Wij hebben wel de moed om het beestje bij de naam te noemen, maar door links wordt dat nog steeds afgedaan als ‘oorlogsretoriek en angstpolitiek’.

  Wat zeggen zij over de meer dan duizend no-go areas alleen al in Frankrijk?

  Wat zeggen zij over al het seksueel en ander geweld door moslimmannen?

  Ik zeg al jaren dat het Credo van links voor wat betreft de gruwelen van de islam is:

  “Niet willen,HOREN, niet willen ZIEN en ZWIJGEN”.

  Ik ben bang dat niemand van ons, ook Geert Wilders niet, hun ogen en hun oren kan openen.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  “Met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie en de islamisering, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa – een Europa zonder vrijheid: Eurabië”

  Links weet dus.heel goed wat wij beweren, alleen ontkennen zij de gevolgen:.

  De massa-immigratie gaat door …. geen twijfel mogelijk …….

  De islamisering gaat door, daar heeft links zelf een motie voor ingediend …….

  Wat zij dus ontkennen is dat door dit links beleid Europa islamiseert …….

  Ook ontkennen zij dat onze vrijheid hierdoor wordt weggenomen.

  En al zouden we honderden voorbeelden geven …. dan nog ………

  Achterlijkheid of kwaadaardigheid? Ik denk het laatste……

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie zijn dit kennelijk alweer vergeten: http://tinyurl.com/ll66g8a
  Ik niet. Dit ook niet.
  http://tinyurl.com/oefyobv
  Staatje van link 1 gezien? Geert W. heeft net als veel andere plucheplakkers in de 2e (slaap)Kamer niks met uw privacy. Hij denkt de aanhangers van de islam te kunnen bestrijden door iedere inwoner van dit land al bij voorbaat verdacht te maken en u mag later proberen uw onschuld te bewijzen. Zum kotzen, dat democratische systeem in NL.
  Mijn eerstvolgende stemoproep gaat meteen door de shredder.
  Maar dat heb ik heel recent al in detail uitgelegd op dit blog en toen werd ik godbetert niet
  begrepen.

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  @Wachteres: 15.42. uur. Precies zoals je het verwoord hebt Wachteres. Het VERRAAD is al aan de gang sinds het eerste RODE kabinet Den Uyl, die het gore lef had, alle Turkse-en Marokkaanse GASTARBEIDERS een permanente verblijfsvergunning te geven, en gelijk toestond dat deze Turken en Marokkanen massaal hun familie naar NEDERLAND haalden. Daarna het meest grote VERRAAD, de VUILE ‘RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”, waar door medewerking van socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten, de ISLAM TOEGESTAAN werd hun VOLGELINGEN naar EUROPA te laten emigreren. Alles mede op bevel van BILDERBERG, de WERKGEVERS, de NWO, en de oliemaatschappijen! Maar vooral LINKS!!

  Like

 15. Jean zegt:

  Wedden dat we in 2016 NIETS meer horen over die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd?
  Het zal dan verdreven zijn tot in alle uithoekjes van Europa, de woestijn en het rifgebergte zullen volstromen met die waanzinnige barbaarse smeerlappen.
  NIEMAND zal ons kunnen verhinderen die smeerlapperij te verdrijven, NERGENS in Europa willen wij nog maar een spatje tegenkomen van die achterlijke geweldplegers.
  Opgeruimd staat netjes, dan pas zal er terug sprake zijn van veiligheid en leefbaarheid in Europa én zal de welvaart toenemen op voorwaarde dat we die misdadigers van die pakbonden mee verdrijven.
  Hoop doet leven.

  Like

 16. henk schroemges zegt:

  Vergeet niet die EU-club daar in Brussel in zijn geheel mee te sturen naar e.o.a. Rifgebergte waar alleen de moslim regeert. Kunnen ze dan daar dagelijks de w.c.’s en de sandalen van die lui schoonpoetsen. De linkse knuffelaars van die lui uit geheel Europa mogen wat mij betreft ook mee.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  @tjonge, 17:49
  Es ist mir wirklich SCHEISSEGAL.

  Like

 18. Dr. Kwast zegt:

  @ G.Deckzeijl.
  Waarom zo negatief. Geert hoef je vriend niet te zijn.Geert probeert voor ons strijdbaar te zijn. Hij geeft een voorbeeld van lef hebben waar velen van ons het in de broek doen. Alleen bij het stemmen al (wat jij niet meer doe) Kijk eens langs de huizen zie je een reclame PVV het merk waar wij voor staan maar niet durven uitdragen uit angst voor een kapotte ruit of erger je baan kwijt. Van de torren schreeuwen ik heb het gehad met wat heet politiek, waarom schrijf je dan hier je verdriet en je links. Plaatse waar je gehoor krijgt maar hier niet. Of verander van geloof en overdrijf verder niet.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Ik ken de islam en weet eniges van het Communisme, ze zijn allebeide gift voor de West Europese geest. Weg met al deze totalitaire machten.Wij hebben nog nooit, behalve als wij door buitenlandse machten bezet waren, (Napoleon Bonnaparte en Hitler,)een totalitaire macht geduld in Nederland.Ik ben het helemaal eens met Wilders.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders heeft het weer briljant verwoord en daarom blijf ik zeggen dat hij nog steeds de enige is op wie ik mijn hoop vestig. Ik blijf hem mijn stem geven.
  Jammer dat hij zich ‘koningsgezind’ moet opstellen want ook ‘ons’ super linkse ‘koningshuis’ verhindert dat we verlost worden van islam- en andere ellende.
  Het kan wel zijn dat er nog meer ‘jammer’ bij Wilders is, maar er is niemand die zo tegen de islam vecht als hij!
  Nigel Farage is me op dat punt ook vies tegengevallen, wat heel zonde is omdat hij zijn gedrevenheid juist zo goed zou kunnen inzetten bij het bestrijden van de islam.

  De grootste gevaren voor dit land:
  – islam (barbaarse, door de koran gehersenspoelde, wrede demonische praktijken)
  – rooie islam-knuffelaars (verraden en bestelen hun eigen land, burgers en cultuur )
  – het linkse ‘koningshuis’ (houdt het domme dociele volk tam met een peperduur ‘sprookje’)
  – de eu (instituut vol graaiende zakkenvullers die parasiteren op de burger en vangnet voor uitgerangeerde ‘politici’)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s