De stelling van de week

Screenshot_28

“Als ik de kans zou krijgen ongestraft Volkert van der Graaf te doden, dan zou ik dat doen” (Ronald Kaatee) 

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De stelling van de week

 1. Cathja zegt:

  “Gij zult niet doden!”.

  Dit geldt voor ieder mens!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Helemaal mee eens Cathja. Dit soort valt bij mij echter onder de categorie genetisch afval. Ik zie ze niet als mens omdat ze een groot gevaar voor de mensheid zijn.

   Like

 2. Leo zegt:

  ” gij zult niet doden ”
  De dood zou voor deze figuur een verlossing zijn.
  Beter is het om hem de invalide wagen in te tremmen en hem met 2 verbrijzelde handen zij leven uit te laten zingen,
  Zodat hij elke dag aan zijn daad zal herinnert worden . ( Da s ook levenslang )

  Like

 3. Jantje zegt:

  Slecht plan, je verlagen tot dat soort. Dat is iets wat je nooit moet doen.

  Like

 4. Rick zegt:

  Na alle klokkenluiders en overige berichten over NSA, FBI, AIVD en overige jan boeren klootjes organisaties die het internet continue monitoren; zal er hopelijk toch niemand zo dom zijn om, door zijn stem uit te brengen, zichzelf als potentiële moordenaar in the picture te plaatsen!??
  Begrijp ook niet dat dit soort oproepen op het forum geplaatst worden. Aan de ene kant constant attenderen op de onbetrouwbaarheid van de overheden en haar diensten om vervolgens mee te werken aan een poging om potentiële moordenaars te indexeren.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Kan allemaal wel zijn, maar niettemin heb ik er niets tegen als een ànder het zou doen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik heb in elk geval met nee gestemd. Dat wil niet zeggen dat ik niet in staat zou zijn te doden. Ik denk dat elk mens in staat is tot doden maar dat de omstandigheden en de situatie hierin heel sterk meebepalend zijn. De situatie Volkert van der Graaf nu op de dag van vandaag zijn in mijn beleving niet bepaald die omstandigheden waarin ik iemand als hem zou kunnen doden. Wat ik wel niet begrijp in het hele verhaal Volkert van der Graaf is waarom hij geen levenslange gevangenisstraf gekregen heeft dit in tegenstelling tot de laffe moordenaar Mohammed Bouyeri. Volkert van der Graaf is het type mens dat ideologisch (Bouyeri van hetzelfde laken een pak) dat zich geheel in een tunnel bevindt met alleen zicht op hun verwrongen ziekelijke wereldvisie. Het zijn van die typen die nooit in staat zullen zijn een normale baan te zoeken, te vinden en te behouden. Losgeslagen figuren die je beter uit de samenleving kunt houden. Pim Fortuyn had geen beveiliging, beter was het geweest als hij wel beveiliging had gehad. Er was immers voldoende aanleiding in het voortraject hem die beveiliging te gunnen. Hier heeft de Nederlandse overheid een grote steek laten vallen. Volkert van der Graaf zal nooit meer op een normale manier in de Nederlandse samenleving kunnen functioneren en ik kan me tevens voorstellen dat hij in bepaalde groepen (krakersgroepen, extreme milieu groepen, links anarchistische groepen) als een soort bevrijder gezien wordt. Niet alleen de Nederlandse overheid heeft in het geval van bescherming Pim Fortuyn een onvergeeflijke fout gemaakt, ook de zittende magistratuur heeft een kardinale fout gemaakt door hem niet met een levenslange gevangenisstraf te bestraffen. Het is in elk geval niet onmogelijk dat op gegeven moment Volkert van der Graaf ook iets overkomt want aan de rechterkant van het politiek spectrum lopen ook malloten rond. Volkert van der Graaf heeft naar alle schijn niet alleen de dood van Pim Fortuyn op zijn geweten. Er was ook iets met een gemeente ambtenaar die verdwenen was en later dood werd teruggevonden in een bos.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/3665771_pda.html

  Like

 7. Republikein zegt:

  De ene moord is de andere nog niet, er is verschil,ieder mens is in staat een ander wat aan te doen.Er is ook nog doodslag, of iets met voorbedachte rade. Feit is wel, dood is dood.(zie http://nos.nl/op3/artikel/560428-dode-man-toch-niet-dood-of-wel.html en reactie op Twitter van ene Aram). Voor een moordenaar als Fukker vd G. zou doodstraf te licht zijn, hij ondergaat als het ware geen echte straf. Beter zou zijn, m.i., hem levenslang op te sluiten zonder moderne faciliteiten, dus isoleren, ik denk dat je dat niet in de koude kleren gaat zitten,

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Als ik de kans zou krijgen om Volkert van de Graaf neer te leggen dan zou ik dat niet doen. Door het gedrag aan te nemen van onmensen wordt men zelf ook onmenselijk, en dat is waar het om gaat.

  Mens zijn!

  Like

  • Willie zegt:

   En deze stelling maakt hen (de onmensen) veel sterker ,denk daar s over na : ze lachen iedereen met DIT idee vierkant uit ,zo van SLAPJANUSSEN !!

   Like

 9. Rick zegt:

  Om het “geheugen” van de diverse reaguurders een beetje op te frissen:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/13524/De-afluisterpraktijken-van-de-NSA/article/detail/3524704/2013/10/10/Jullie-hebben-geen-idee-van-omvang-Amerikaanse-spionage-in-Nederland.dhtml
  En voor de “stoere” moord en doodslag propagerende reaguurders; Moet er niet aan denken om met jullie “luidruchtige” soort in een dáádwérkelijke verzetsgroep te zitten. Zou binnen de kortste keren opgerold c.q. geëlimineerd zijn. Brallende lutsers 😦

  Like

 10. koddebeier zegt:

  @ Ronald Kaatee, achteraan aansluiten aub.

  Like

 11. @ Rick
  Weet je niet wat het verschil is tussen een peiling en een oproep? Maar je weet natuurlijk wel wat brallende lutsers zijn.

  Like

 12. @ Cathja, 10 oktober 2013 om 09:36
  En als iemand bezig is jouw dochter af te slachten (stel dat je die hebt) en je kunt haar alleen maar redden met een welgemikte kogel door het hoofd?

  Like

 13. @ vanhetgoor, 10 oktober 2013 om 13:46
  Zoals de Amerikanen tussen 1940 en 1945 ook onmensen werden?

  Like

 14. @ Willie, 10 oktober 2013 om 14:03
  Of ze daar nu zoveel sterker van worden, waag ik te betwijfelen. Maar dat onze graaiende elite ons vierkant uitlacht, daar ben ik wel overtuigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s