Femke Halsema lijdt op internet even erg als vrouwen in Pakistan (+ update)

Screenshot_30

Femke Valsema in karakteristieke huichelpose

(Door: Martien Pennings)

“Enfin, zo is de perverterings-cirkel weer rond, dé specialiteit van narcistisch-hedonistisch nep-links. Na 360 graden spinning zijn we bij de nieuwe waarheid: het internet-lijden van de gemiddelde Nederlandse bijzonder-vrouw is vergelijkbaar met het lijden van vrouwen in Pakistan en wordt veroorzaakt door Nederlandse mannelijke islam-bestrijders. Wat bén je toch walgelijk en wat bén je toch dom, Halsema.”

Ter gelegenheid van 27 oktober 2013, Nationale Collaboratiedag, zal ik een stuk publiceren dat vooral zal gaan over het narcistisch immoralisme van Femke Halsema. Maar hier wil ik alvast een walgelijk stukje fileren dat zij recent schreef onder de titel “Hoeren”. Ze was op kosten van de belastingbetaler in Bombay geweest in het kader van haar pogingen de islam te gaan begrijpen via interviews met moslima’s. Daar had ze gesproken met Veena Malik die tegenwoordig op de vlucht is voor haar Pakistaanse geloofsgenoten. Malik heeft door een moefti een fatwa tegen zich uitgesproken gekregen op de Pakistaanse tv. Hier is de betreffende discussie tussen Malik en de moefti.

Nu citeer ik uitgebreid Femke Halsema:

“De moefti heeft haar alles afgenomen, en dat niet alleen: hij heeft een storm tegen haar ontketend. ‘Elke dag,’ zegt ze, ‘word ik op internet uitgescholden en geïntimideerd. Ik word een hoer genoemd. Mensen schrijven dat ik het verdien om verkracht te worden. Mensen die ik niet ken. Alleen omdat ik een bikini draag en dwars ben.’ ‘Dat maakt me verdrietig,’ zegt ze, ‘ik ben een moslim én ik hou van entertainment.’

( . . .)

Toen de documentaireserie over vrouwen in de islam in de media werd aangekondigd werd ik in een blog een ‘nazi-islamitische hoer’ genoemd. De malloot die dit schreef wil ik verder geen aandacht geven, maar van een omschrijving als ‘hoer’ of ‘frigide trut’, vergezeld van de aanbeveling dat ‘ik eens goed genomen moet worden,’ kijk ik nauwelijks meer op.

Een aselecte steekproef op GeenStijl op de namen Neelie Kroes, Jeanine Hennis en haar ideologische tegenvoeter Mariska de Haas levert een schat aan ‘reaguurder’-wijsheden op: ‘stinkhoer met der dikke laag plamuur’, ‘VVD-hoer’, ‘rimpelkut’ enzovoort. Zonder instemming hebben deze vrouwen ‘een dubbele penetratie zonder glijmiddel’ of een ‘harde beurt met een bal in der bek’ nodig en moeten ze ‘op de knieën’. En dan zwijg ik maar over de harde, ongevraagde seks die vrouwelijke entertainers, of ze nou Sylvie Meis, Heleen van Royen of  Yvon Jaspers heten, zouden verdienen: ver voorbij het stadium van onschuldige, wat kreupele complimentjes als ‘lekker wijv’ of ‘goeie tiete’ waarmee op GeenStijl of op de site van de Telegraaf de vrijheid van meningsuiting wordt gevierd.

Vrouwen die opvallen, verbazen of ergeren mogen blijkbaar in het gareel worden getrapt met seksuele beledigingen en vernederingen. Het is natuurlijk vloeken in de kerk, maar ik zie een verband tussen de woorden van de moefti en de eindeloze stroom vuilnis die over vrouwen wordt uitgestort op de platforms die nu juist bestrijding van de islam tot hun core business rekenen. In beide gevallen is sprake van een achterlijke seksuele moraal die zich uit in het vernederen en intimideren van eigenzinnige vrouwen.”

Tot zover Halsema.

Wat gebeurt hier? Hier wordt het schelden voor “hoer” in de islamitische wereld gelijk gesteld met het “hoer” roepen op het Nederlandse internet. Is dat zo? Is dat van dezelfde orde? We gaan beide fenomenen maar eens vergelijken.

We vragen: wat betekent het schelden voor “hoer” in de islamitische  wereld? Gelukkig heb ik dat ooit eerder al opgeschreven onder de titel “De islamitische massamoord op vrouwen”.

In  wijlen “De Pers” stond in september 2010 een vertaald artikel van Robert Fisk onder de titel “Afgeslacht in naam van de eer”. Robert Fisk is omstreden, maar ik denk dat hij hier goed beet had.  Dit was een raak stuk, waaruit ik nu citeer:

“Het is een tragedie, een gruwel, een misdaad tegen de menselijkheid. De details van de moorden zijn even barbaars als beschamend: vrouwen die onthoofd zijn, verbrand, gestenigd, neergestoken, geëlektrocuteerd, gewurgd en levend begraven voor de ‘eer’ van hun families. De Verenigde Naties claimen dat er jaarlijks wereldwijd 5.000 doden vallen, maar veel vrouwenbewegingen in het Midden-Oosten en Zuidwest-Azië vermoeden dat het aantal slachtoffers zeker vier keer zo hoog is. De meesten zijn jong, tieners vaak. Ze worden afgeslacht volgens een traditie die honderden jaren teruggaat, en inmiddels de halve wereld omvat.”

Tot zover Robert Fisk.

Ik weet niet op welke manier “veel vrouwenbewegingen in het Midden-Oosten en Zuidwest-Azië” aan het vermoeden komen dat “het aantal slachtoffers zeker vier keer zo hoog is”, maar als ik mijn natte vinger zo intuïtief mogelijk gebruik en daarbij mijn gezonde instincten ook verder niet uitschakel dan zou ik zeggen dat, zeker in vergelijking met het persbericht uit 1983 – waarin sprake is van honderden vrouwen dagelijks in de Arabische wereld alleen – een schatting van honderd eerwraaksgewijze vermoorde vrouwen per dag in die hele grote islamitische wereld toch niet zó idioot hoog is. Dan kom ik op zegge zes-en-dertig-duizend-vijfhonderd en op schrijve óók 36.500 vrouwen uit. Dat is bijna het dubbele van het vermoeden van “veel vrouwenbewegingen”. Dat zijn er in het glorieuze bestaan van de islam gedurende 1400 jaar dik 50 miljoen. Dat is een moleculaire Holocaust. Een dun uitgesmeerde Holocaust, maar wel een Holocaust en in volume nog veel gigantischer dan die andere van 1939-1945. Ik bedoel: als je dit racistische geweld tegen vrouwen een beetje spreidt over een langere tijd, dan hoef je het niet industrieel aan te pakken en in een paar jaar te proppen, zoals de nazi’s deden.

Juist over de islam in Pakistan handelt een boek van Betsy Udink “Allah en Eva”. Ik zei over dat boek eerder:

“Via een beschrijving van het onbeschrijflijke lijden van de vrouwen in dat onbeschrijflijk smerige land – geestelijk en materieel – laat Betsy Udink zien wat islam is in zijn pure vorm. Udink slaagt er inderdaad in het onbeschrijflijke te beschrijven. Wat was de leeservaring van ondergetekende van dat boek? Je krijgt je geest er niet omheen. Je geest wil er niet aan. Je kan het alleen bij stukjes en beetjes lezen, tot je door laten dringen. Zó pervers, zó smerig, zó onrechtvaardig, zó wreed, zó buiten alle proporties stompzinnig, zó lelijk kan geen menselijk wezen worden als de moslim-mannen die Udink in dat boek beschrijft. Maar ze bestaan wel degelijk. En bij miljoenen.”

Nu hebben we de vraag beantwoord wat het schelden voor “hoer” betekent in de islamitische  wereld.

Dan moeten we vervolgens de vraag beantwoorden wat het “hoer” roepen op het Nederlandse internet beduidt.

Tsja. Halsema citeert vooral reageerders van GeenStijl, die soms inderdaad nogal vulgair bezig zijn. Maar het zijn waarschijnlijk mannen die er niet aan zouden denken op straat de betreffende vrouw hetzelfde woord toe te voegen. Ik bijvoorbeeld kom Femke Halsema wel eens tegen op straat in Amsterdam-Oost. Ik ben namelijk die “malloot” over wie ze het heeft en die haar het vaste epitheton “nazislamitische hoer” heeft verstrekt, maar ik heb het haar nog nooit op straat nageroepen.

En wat ik ook nooit heb gedaan en nooit zou doen, is termen bezigen als “rimpelkut”, “bal in de bek” en “op de knieën” en ‘frigide trut’ en “eens goed genomen moet worden”. Dat is echt van een andere orde dan de politiek betekenisvolle provocatie “nazislamitische hoer”. Ik kom daar nog op terug, op dat “politiek betekenisvolle”.

Maar het is een links ratje, het Femke, want ze koppelt dat “nazi-islamitische hoer” heel slim aan de echte vulgariteit en ze doet dat in vloeiende overgang. Lees maar:

“Toen de documentaireserie over vrouwen in de islam in de media werd aangekondigd werd ik in een blog een ‘nazi-islamitische hoer’ genoemd. De malloot die dit schreef wil ik verder geen aandacht geven, maar van een omschrijving als ‘hoer’ of ‘frigide trut’, vergezeld van de aanbeveling dat ‘ik eens goed genomen moet worden,’ kijk ik nauwelijks meer op.”

Ja, het is heel smerig, die suggestie dat ik zo’n in het wilde weg scheldende vulgo-frustraat zou zijn. Maar nóg smeriger is eigenlijk die suggestie dat de hel waarin islamitische vrouwen verkeren vergelijkbaar is met wat dappere feministes als Femke Halsema op het Nederlandse internet te lijden hebben. Lees maar:

“Vrouwen die opvallen, verbazen of ergeren mogen blijkbaar in het gareel worden getrapt met seksuele beledigingen en vernederingen. Het is natuurlijk vloeken in de kerk, maar ik zie een verband tussen de woorden van de moefti en de eindeloze stroom vuilnis die over vrouwen wordt uitgestort op de platforms die nu juist bestrijding van de islam tot hun core business rekenen. In beide gevallen is sprake van een achterlijke seksuele moraal die zich uit in het vernederen en intimideren van eigenzinnige vrouwen.”

En wie zijn die mannen die de internet-hel creëren waarin Nederlandse “vrouwen die opvallen, verbazen of ergeren” gestort worden? Dat zijn nu juist die islam-bestrijders.

Let ook op dat hysterische “in het gareel worden getrapt”.
Op het internet wordt wel veel getrapt, maar dat is voornamelijk door uit de islamitische cultuur-sfeer afkomstigen die trappen tegen hoofden van mensen die op de grond liggen.

Enfin, zo is de perverterings-cirkel weer rond, dé specialiteit van narcistisch-hedonistisch nep-links. Na 360 graden spinning zijn we bij de nieuwe waarheid: het internet-lijden van de gemiddelde Nederlandse bijzonder-vrouw is vergelijkbaar met het lijden van vrouwen in Pakistan en wordt veroorzaakt door Nederlandse mannelijke islam-bestrijders. Wat bén je toch walgelijk en wat bén je toch dom, Halsema.

Een van de reacties onder het stuk van Halsema wil ik u niet onthouden. Over malloten gesproken. Nou ja, in feite niet mallotiger dan Halsema zelf.

“Echt geen vloeken in de kerk, het is hoog tijd te erkennen dat we volledig de plank mis slaan als we denken dat het in het Westen beter gaat. Hoe was het ook alweer? O ja, de balk en de splinter. Anders gezegd, de Pakistaanse moefti en de Nederlandse internetter zitten beiden opgesloten in dezelfde stinkende kelder. Huiswerk genoeg dus. Tot slot hoop ik dat het niet waar is dat Femke nergens meer van opkijkt. Blijf scherp.” [mijn schuin]

Er zit één alinea in Halsema’s stukkie, die je als islamkritisch zou kunnen opvatten. Ik heb hem hierboven in dat lange citaat overgeslagen, maar het is deze:

“Helaas, de conservatieve islam en vrouwenonderdrukking horen bij elkaar als boven- en onderstukje, als vrouw en stofzuiger ( . . .). En terecht roept dat woede op, bijvoorbeeld bij de selectieve exotica-feministen waarbij emancipatieliefde gelijke tred houdt met islamhaat. Deze, meestal mannelijke stukjesschrijvers bij Elsevier, de Telegraaf, GeenStijl en De Dagelijkse Standaard hebben namelijk ongeacht hun nogal doorzichtige motieven, wel gelijk: de schending van vrouwenrechten is in een aantal islamitische landen ongeëvenaard.”

Maar het is me weer van een naïeve knulligheid!
“De conservatieve islam en vrouwenonderdrukking horen bij elkaar.”
Opdracht: ga op zoek naar de progresssieve islam.
Oh, wacht!
Daar is Femke al driftig mee bezig.
En gegarandeerd dat ze hem vindt.
Die zin met die “”selectieve exotica-feministen” snáp ik helemaal niet.
En wat zijn die “nogal doorzichtige motieven” van die Nederlandse mannelijke islamcritici dan wel?
“De schending van vrouwenrechten is in een aantal islamitische landen ongeëvenaard”.
Is het waarachtig?
Maar waarom betoogt Halsema dan dat het internet-lijden van een Nederlandse bijzonder-vrouw als Halsema het lijden van bijzonder-vrouwen in de islam evenaart? 

Ik zei zojuist dat ik terug zou komen op dat “politiek betekenisvolle” van die term “nazislamitische hoer”. Die term heb ik gebruikt als provocatie richting vijf stompzinnige linkse wijven, onder wie Femke Halsema, die reclame maakten voor de boerka. Ik zal in het boven al aangekondigde stuk van 27 oktober ter gelegenheid van Nationale Collaboratiedag uitgebreider op die geschiedenis terug komen. Maar hier zijn vast twee links voor wie zich ter voorbereiding wil oriënteren:

1) “Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .

2) “Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . (2)

Oh, ja: Halsema zegt: “Toen de documentaireserie over vrouwen in de islam in de media werd aangekondigd werd ik in een blog een ‘nazi-islamitische hoer’ genoemd. De malloot die dit schreef wil ik verder geen aandacht geven ( . . .).”

Ja, ik-zei-de-malloot heb toen inderdaad een superieure column geschreven over Femkes interview-voornemen onder de titel: “Fout Femke gaat weer nazislamitisch hoeréren”.  By the way: wat is het boven gefileerde stukkie van Halsema trouwens talentloos van taal. Dat doet een malloot als ik toch beter.

Tenslotte: domme doos Halsema zou eens aan vrouwen die mij kennen de open vraag moeten stellen hoe ze mij ervaren.

UPDATE:

Bijzonder-vrouw Halsema schreef haar groteske stukje ethiek op een site die ook heul erg bijzonder is.
De site heet “De Correspondent”en de aanstellerigheid druipt eraf: lege poseurs in minimal arty farty design.
Er staat ook een lijst van medewerkers op. Drie ervan hebben al eens eerder mijn aandacht getrokken door met een zekere regelmaat pedante stompzinnigheden uit te braken: Arnon Grunberg, Jelle Brandt Corstius en Monique Samuel.

Thomas von der Dunk . . . neen sorry . . . ik bedoel Arnon Grunberg is dommer dan Lilian Helder
De veelzeggende betekenisloosheid van Arnon Grunberg
Wat Joodse zelfhater Grunberg er zoal uitbraakt
Nakba-nonsens in de Balie (I)
Over Monique Samuel, de seksuele revolutie en de volgende keer een voorbinddildo
Andries Knevel, Jan Marijnissen en Monique Samuel: twee laffe honden en één kruipend teefje

____________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Elite, Groenen, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

36 reacties op Femke Halsema lijdt op internet even erg als vrouwen in Pakistan (+ update)

 1. Republikein zegt:

  Comment verwijderd

  Webmaster

  Like

 2. Ik heb duizend keer liever Geert Wilders
  dan Femke Halsema.
  Ik bedoel; ik luister liever naar Geert
  dan naar Femke.
  Geert zegt de waarheid
  en Femke verduistert de waarheid!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad want daverende gotspe: Drees zou zich omdraaien in z’n graf alstie ’t wist.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21962310/__Rutte_houdt_Drees-lezing__.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  On topic: ieder woord gespendeerd aan F.H. is er één te veel.
  En dan heb ik ’t nog niet eens gehad over dat vreselijke stemgeluid van haar.
  Johan Derksen zei het reeds: Femke wil veel debatteren maar weinig neuken.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Waarvan acte!

  Like

 6. Leo zegt:

  Gaat toch lekker in het vrouwencafe zitten ouwehoeren, daar geeft iedereen je gelijk.
  Verkoop je PC, dan ben je ook gelijk van je persoonlijke aantijgingen af ….. TRUT.!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Ach Mevrouw Halsema, deze mevrouw vind ik nog te min, om daar enige aandacht aan te schenken. Deze rood-groene leipdoos, valt precies in de categorie verraders annex vollidioten!

  Like

 8. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Als het ooit “Bijltjesdag” wordt, zal het Halsema flink opbreken, dat zij ooit op 27 oktober 2010 die motie heeft ingediend.
  Maar om bij de metafoor van de “hoererij” aan te knopen. Halsema legitimeert de “softe” islam – die ze bij bovengenoemde Veena Malik meent waar te nemen – als ware deze de acceptabele, meer beschaafde vorm van prostitutie die wordt vertegenwoordigd door de “Escort services” – bestemd voor heren die een financiele veer weg kunnen blazen en beoefend door dames die een “beschaafd” gesprek kunnen voeren. Met als tegenstelling de pervertering van deze beschaafde vorm, de wrede imams en moefti’s – die dan, metaforisch gesproken, de prostitutie van uitbuiting en mensenhandel zouden vertegenwoordigen.
  Door de “softe” islam te accepteren en de vrouwelijke vertegenwoordigers daarvan op een voetstuk te plaatsen, accepteert Halsema, weer metaforisch gesproken, de hele helse hoerenzooi die de islam is – je zou zelfs kunnen zeggen, dat ze met haar gesubsidieerde speurtocht naar “vrije” moslima’s zich als hedendaagse “feministe” profileert en gelijktijdig van die “hoererij” profiteert.
  Halsema verkoopt zich niet alleen aan de islam, maar profiteert er tevens van en zo is ze dan hoer en hoerenmadam tegelijk.
  Zoiets dus, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 9. Roel zegt:

  Als Halsema werkelijk in Nederland net zo sterk bedreigd wordt en net zo veel gevaar loopt als moslima’s in Pakistan die de moefti onwelgevallig zijn, wat zou Halsema dan doen?

  Dan zou ze meteen overlopen. Want Halsema kiest altijd voor de sterkste en best betalende partij en voor de positie waar het minste risico aan kleeft.

  In welke hotels zou ze logeren tijdens haar islamitische trektocht? In de meest luxe, meest sjieke tenten. Waar ze rustig een wijntje kan drinken nadat ze haar islamitische zusters verder heeft verraden.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Het verbaast mij mannen dat jullie Femke niet alles wat ze eventueel verkeerd doet van harte vergeven. [Martien?]

  Ze ziet er toch leuk uit en ze lacht zo lief [ zie de link van republikein, die heeft-ie niet voor niets geplaatst].

  Jullie vallen me tegen, en ik maar denken dat mannen [alleen maar] op het uiterlijk afgaan. 😆

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat wordt inderdaad algemeen aangenomen, Wachteres -en ik zal ook heus niet het tegendeel beweren. Maar dan kun je meteen ook nagaan, hoezeer die mannen, zolang ze nog over enig gezond verstand beschikken,zich dusdanig kapót ergeren aan de enormiteiten die het mens uitbraakt, dat dat leuke uiterlijk en dat lieve lachje alsnog naar de achtergrond verdwijnen.
   En ik moet toegeven: Dat kan ik met ze meevoelen.
   Persoonlijk, als ik dat (inderdaad) leuke koppie van Halsema ergens onwaar, komen mij direct een paar debatfragmenten in de Kamer me voor de geest, beide interrupties van haar tegen Wilders. De ene, geloof ik, ter gelegenheid van de kopvoddentax ( “Mijnheer Wilders, de naaste omgeving van die vrouwen, dwingt ze al, die hoofddoek óm te doen en nu wilt U ze weer dwingen om die hoofddoek weer àf te doen!”) en de andere naar aanleiding van het hekelen van Wilders van de verkrachte thee-met-koekjes-journaliste (“Mijnheer Wilders, alsof die vrouw al niet genoeg heeft moeten doorstaan trapt U haar nu nóg eens de grond in! Bàh!) -Vooral dat ‘bàh’ was trouwens erg geestig. Maar alle gekheid op een stokje, dat wijf doet precies wat die wijven allemaal doen: Koppig haar ogen blijven sluiten voor de reële kern van de zaak om maar vooral haar linkse stokpaardjes te blijven berijden. En dan degene die met steekhoudende tegenargumenten komt maar voor malloot uitmaken! Vindt zij natuurlijk sterk van haarzelf, maar het snoert iedere discussie onmiddellijk de mond, en wel nadat hààr inbreng althans is neergeplempt. Zo gaan ze trouwens in die hoek allemaal te werk.
   Dat het leuke er dan voor de meest verstokte man er op laatst wel af is, kan ik me voorstellen. (Ja, ik weet het best, Jij bedoelt het grappig en dat ís het ook, maar voorstellen kàn ik het me.)

   Like

  • tjonge zegt:

   sorry hoor wachteres, leuk koppie ? al was die halsema de laatste op aarde dan naaide liever ik een aap/geit of whatever in zijn reet of de rest van mijn leven seksloos !!

   en als het geluid aan gaat bij dat ******, dan krijg ik op zeker suïcidale neigingen.

   god, wat ben ik blij dat dat mens (bijna) nooit meer zicht/hoorbaar op de buis is !!!

   Like

 11. peterselie1 zegt:

  Ben blij dat deze tante zich niet zoveel meer in de media manifesteert als de enige groene-waarheid en islamisatie ontkenner van het eerste uur.

  Like

 12. Goed artikel, Martien! Zoals gewoonlijk weer uitermate genoten van je schrijven.
  Femke Halsema, was dat niet degene die haar kindertjes van een gemengde/zwarte school afhaalde? Huichelachtige linkse landverradersdoos!

  Like

  • felix zegt:

   Precies. ze wilde haar kinderen niet blootstellen aan dat experiment. Ondertussen is ons ooit mooie landje een grote multicul- experimentele krankzinnige speeltuin geworden, Mede mogelijk gemaakt door Femke Halsema. Waar eindigt dit?

   Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zal ’t jullie nog sterker vertellen en dat is geen sexisme: vrouwen moeten niet aan politiek doen, het is een bewezen feit dat hun brein daar ongeschikt voor is.
  Denk in dit verband(geen beeldspraak) maar eens aan een Hanja Maij-Weggen,(ongebruikte carpoolstrook van 64 miljoen) een Tineke(tolpoort) Netelenbos of, nog erger: een Jacqueline Cramer…

  Like

  • Wachteres zegt:

   Was het maar een grapje, Gerrit ……..moet ik echt voorbeelden geven van mannelijke politici die geld verwisten en nog erger …. ons land verraden?

   ‘In dit verband’…. je had nog even door moeten gaan ….. ze zijn niet in staat om politiek te bedrijven, omdat ze maandelijks ongesteld zijn. Dat was nog eens een goed argument geweest. Onthoud die maar voor een volgende keer. 😆

   Like

 14. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Ik denk dat Femke gewoon banger is voor de galg of het vuurpeloton dan voor de harem.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Ideetje…
  Kunnen ze Halsema niet als lokpuber inzetten..???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21962724/__Haast_met_lokpuber__.html

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Super, Super, zo’n conducteur!!! Zet het uitschot in de ZEIK.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21962478/__Zwartrijder_te_kakken_gezet__.html

  Like

 17. Jean zegt:

  Ik denk dat het loeder de lengte van…..mohammed zijn speelgoed bedoeld!!! ha ha ha.
  Het kind heeft blijkbaar iets te kort? Jaag dat wezen toch weg uit die praatbarak want het enige wat ze veroorzaakt is “ellende”.

  Like

 18. rommel zegt:

  In alle bescheidenheid wil ik die opmerking ‘rimpelkut’ toch even op mijn conto schrijven. Die heb ik ooit is verzonnen. Voor Meulenbelt.
  Dat niet een ander met de eer gaat strijken.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Gaf deze leipo Europa een menselijk gezicht? Groen maakt altijd bezwaar!
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20131010_00784185

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Politiek en religie maken meer kapot dan ons lief is.

  Like

 21. Superieur gefileerd, Martien!

  @ Wachteres: wij mannen zouden voor dat leuke uiterlijk vallen? Die schoorsteen met permanent verbaasde blik in haar ogen? Waar je dan geasfalteerde longen bij kunt denken? Daar val ik echt niet voor hoor. Ben benieuwd hoeveel Afrikaanse kinderen ze inmiddels heeft doodgerookt (tabaksplantages i.p.v. voedsel).

  Like

 22. Helena zegt:

  Had het hier natuurlijk al met veel plezier gelezen! Wou toch even zeggen dat ik dit artikel vanmorgen ineens op FB tegenkwam onder de titel: Onze Palestijntjes weer onder de aandacht ..Ze is er weer, Fatima Halalsema. (leuk wel, Halalsema) 🙂 Nu komt ik best vaak artikelen van deze bron op FB tegen (je bent wijd en zijd vermaard Bert), maar deze keer was het geplaatst door de community “Liefde voor Holland” met toch zo’n 7100 volgers.

  Like

 23. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s