Nobelprijs voor de Vrede: nee ga weg Malala

Screenshot_47

Je moet hem maar willen hebben, de Nobelprijs voor de Vrede. Obama *gniffel* en de EU *bulder* gingen u voor. Daarmee is de ooit zo gezaghebbende trofee verworden tot een policor schouderklopje voor conformistische mensen of organisaties met een betere PR-machine dan verdiensten voor de Wereldvrede. Ons jongste kanshebbertje bij de uitreiking van de prijs morgen is Malala Yousafzai, het Pakistaanse meisje dat door ‘een groep mannen’ (NOS Kinder-indoctrineerjournaal) oftewel talibankloodtzakken in haar hoofd werd geschoten omdat ze naar school wilde. Is Malala een eindbazend dapper meisje dat na een gruwelijke aanslag op haar leven strijdt voor een goede zaak? Jazeker. Moet zij de Nobelprijs voor de Vrede krijgen? Hell no. Malala is een geëxploiteerd juichaapje. Daar, we zeggen het.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nobelprijs voor de Vrede: nee ga weg Malala

 1. Republikein zegt:

  Ik heb goed gegokt. Heb ik ook een keer mazzel!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Geef nog een staaf door,Alfred.Wellicht kunnen dan wat namen verdwijnen van de nominatielijst .Lekker bezig achteraf, altijd gemakkelijk!

  Examples of Nominated Individuals Who Did Not Receive the Nobel Peace Prize (1901-1950)

  The three most common searches on individuals in the Nobel Peace Prize nomination database, are Adolf Hitler, Mahatma Gandhi and Joseph Stalin.

  Joseph Stalin, the Secretary General of the Communist Party of the Soviet Union (1922-1953), was nominated for the Nobel Peace Prize in 1945 and 1948 for his efforts to end World War II.

  Mahatma Gandhi, one of the strongest symbols of non-violence in the 20th century, was nominated in 1937, 1938, 1939, 1947 and, finally, shortly before he was assassinated in January 1948. Although Gandhi was not awarded the Prize (a posthumous award is not allowed by the statutes), the Norwegian Nobel Committee decided to make no award that year on the grounds that “there was no suitable living candidate”.

  Read more about “the missing Laureate”

  Adolf Hitler was nominated once in 1939. Incredulous though it may seem today, the Nazi dictator Adolf Hitler was nominated for the Nobel Peace Prize in 1939, by a member of the Swedish parliament, an E.G.C. Brandt. Apparently though, Brandt never intended the nomination to be taken seriously. Brandt was to all intents and purposes a dedicated antifascist, and had intended this nomination more as a satiric criticism of the current political debate in Sweden. (At the time, a number of Swedish parliamentarians had nominated then British Prime Minister Neville Chamberlin for the Nobel Peace Prize, a nomination which Brandt viewed with great skepticism. ) However, Brandt’s satirical intentions were not well received at all and the nomination was swiftly withdrawn in a letter dated 1 February 1939.

  Other statesmen and national leaders who were nominated but not awarded the Nobel Peace Prize:
  Czechoslovakia: Thomas G. Masaryk, Edvard Benes,
  Great Britain: Neville Chamberlain, Anthony Eden, Clement Attlee,
  Ramsay MacDonald, Winston Churchill
  USA: the presidents William Howard Taft, Warren G. Harding, Herbert Hoover, Franklin D. Roosevelt, Harry S. Truman &
  Dwight D. Eisenhover; the foreign ministers Charles Hughes, John Foster Dulles
  France: Pierre Mendès-France
  Western Germany: Konrad Adenauer
  Argentina: Juan and Eva Peron
  India: Mahatma Gandhi, Jawaharlal Nehru
  Finland: Juho Kusti Paasikivi
  Italy: Benito Mussolini

  Like

  • luckybee zegt:

   Malala moet de nobel prijs aannemen, ze is Pakistani en kan dat geld heel goed gebruiken.En geld stinkt niet.Mahatma Gandhi en Jawaharlal Nehru, en Indira Ghandi hebben de wereld verzwegen dat Hindu’s en moslims in India elkaar uitroeien, dat is ook een leugen, als je de waarheid verzwijgd.Ze horen alle drie, tot de kaste van de Brahmanen, de hoogste Kaste in het Hinduisme. De geboorte van Pakistan konden ze echter niet verzwijgen.Dat waren Feiten.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  NOS Kinder-indoctrineerjournaal? ! ? ! Een aantal jaren geleden hoorde ik op ,t NOS-grote-mensen-indoctrinatie-journaal een hooggeplaatst NL militair ( in Afghanistan ) / / /[overste,general. heb geen verstand van die rangen ] op dat z.g.n. NON-journal zeggen:: Taliban !, taliban ? ?, dat zijn helemaal geen moslims. Moslims = islam en dat betekent VREDE.

  Like

  • treintrien zegt:

   Dieptepuntje na de moord op die Lee Rigby met een hakbijk in het centrum van Londen:

   ” Er is een man vermoord door twee mannen.’

   Achtuurjournaal, paar uur na de moord. Om te janken, zo triest.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @treintrien: 03.16. uur. Zo gaat dat hier in onze totaal door links verziekte land. Het was te verwachten, weer wordt de islam beschermd, door de linkse kerk en de politiek correcten.

    Like

  • luckybee zegt:

   Dat klopt daar om wil ik dat ze oprotten.de hele Poeblieke omroep1,2,en 3.

   Like

 4. Leo zegt:

  Binnenkort in de boekhandel:
  Het achterhuis van Malala — da s handel,…. Bahhhhh

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Geheel volgens berekening deden de uitbuiters van het ‘product’ Malala haar aanbevelen om in aanmerking te komen voor de Nobel prijs voor de ‘vrede’ welnu het is hun gelukt deze smerige verraders, het product Malala mag hem mee naar huis te nemen, dat dit dappere meisje nog steeds een hoofddoek draagt wat toch het ultieme symbool van de onderdrukking van de vrouw is, is voor mij het bewijs hoe dapper haar strijd ook was om fysiek beter te worden en tegen de fundamentalistische egalitarisme van de Taliban, dat er geen gematigde islam is. Malala voldoet gewoon lekker aan de gewoontes en de eisen die deze islamitische cultuur aan haar stelt. De haatbaard van haar vader die haar overal mee vergezelt heeft stevig het moslim roer in handen en waakt er voor dat zijn kip die gouden legt, niet van de leg wordt gebracht door eventuele kritiek die geuit wordt door critici die tegen de islamisatie van het vrije Westen zijn.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Was in de veronderstelling dat het parade paardje van de ontkenners Malala de Nobelprijs voor de Vrede dit jaar had gekregen gelukkig is dit geen realiteit geworden maar de prestigieuze prijs gaat dit jaar naar de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens OPCW, men kan er van vinden wat men wil het is naar alle kanten uit te leggen waarom juist de waakhond OPCW deze Nobel prijs in de wacht heeft gesleept. Mijns inziens in ieder geval is de westerse wereld beter af dan wanneer het boegbeeld Malala de prijs zou hebben gehad, want dan hadden de ontkenners van het overal aanwezige islamitische probleem er mooi weer mee kunnen spelen. Trouwens wie hecht er nog enige betekenis aan de Nobel voor de vrede, door dat de terrorist Yasser Arafat hem in het verleden ook toebedeeld heeft gekregen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s