Ook in Duitsland waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor stijgend aantal radicale islamieten

Screenshot_40

Gisteren stond hier op de site een artikel, waarin de Britse geheime dienst MI5 waarschuwt voor duizenden gevaarlijke radicale islamieten, die men het toevertrouwt grote aanslagen te plegen op de Engelse bevolking. Nu is er ook zoiets uit Duitsland te vernemen. Alleen probeert men hier de uitspraak indien mogelijk te vervagen, zodat deze op het publiek veel meer overkomt als een politieke verklaring van de regering en niet als een openlijke waarschuwing voor een islamitische bereidheid tot terreur:

Binnenlandse veiligheid van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW) waarschuwt voor Salafisten die bereid zijn geweld te gebruiken.

Het aantal Salafisten is in NRW sinds 2011 verdrievoudigd en zal aan het eind van dit jaar ongeveer 1500 bedragen. “100 tot 150 van hen worden streng door ons geobserveerd, omdat wij hen het gebruik van geweld toevertrouwen of omdat zij al geweld gepleegd hebben”, zei Burkhard Freier, de chef van de binnenlandse veiligheidsdienst van NRW.

Der Westen

Dat is een enorm aantal. We herinneren er aan dat de mensen van de binnenlandse veiligheidsdiensten van alle Duitse deelstaten het 3-4 jaar geleden constant hadden over 100 gevaarlijke Salafisten of radicale islamieten. Wat heeft de minister van Binnenlandse Zaken van NRW, Ralf Jäger (SPD), dus fout gedaan dat in zijn deelstaat het aantal Duits-vijandige Salafisten dat tot terreur bereid is zo snel is gestegen? Ralf Jäger heeft volledig gefaald. Wanneer er in NRW een terroristische aanslag plaatsvindt, dan is hij daarvoor verantwoordelijk, want hij heeft met de verkeerde bestrijdingsmethodes de ontplooiing van de radicale islam regelrecht bevorderd, tegen iedere vorm van islamkritiek beschermd en met allerlei solidariteitsacties (bijvoorbeeld “Strijd tegen rechts”, tegen Pro NRW enz.) regelrecht ondersteund.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/10/10/auch-in-deutschland-warnt-der-verfassungsschutz-ueber-die-steigende-zahl-der-islamisten/#more-49357

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ook in Duitsland waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor stijgend aantal radicale islamieten

 1. Cathja zegt:

  Ik ben bang dat men zelfs na deze berichten nog steeds niet wil toegeven welke dreiging er uit gaat van deze zeer gevaarlijke groep terroristen!
  Naïef en dom, zó zou ik de Duitsers willen noemen. Vanwege hun zogenaamde correctheid zou het Duitse volk binnen afzienbare tijd wel eens een hele grote hoeveelheid terreur over zich heen kunnen krijgen. Hoe denkt men dit te gaan bestrijden? Het kwaad, wat zich steeds dieper wortelt in de Duitse democratie, zal steeds moeilijker aan te pakken zijn, mits men draconische maatregelen neemt!

  Een waarschuwing voor Nederland! Kijk wat er bij onze oosterburen gebeurt. Tijd om tot actie over te gaan en ook hier radicale cellen aan te pakken, eer het te laat is!

  Like

  • Tiny zegt:

   De CDU is nu in gesprek met de groene Khmer om een eventuele coalitie te vormen. Dát beloofd al heel weinig goeds. Dus inderdaad goed kijken en vooral lezen, wat er bij de Oosterburen gebeurt. Vooral op PI-News en Deutsche Wirtschaft Nachrichten. Ook de reacties, daar vind je veel links die hoog interessant, maar ook hoog brisant zijn. Altijd goed om te weten.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het zal in Nederland helaas dezelfde kant op gaan Cathja.
  De kop in het zand steken dus.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 16:18 van GS…
  … veelgranenknuppel…. wat een taalvondst! Mijn dag kan echt niet meer stuk.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/geen_vrijheid_voor_volkert.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad(linkdump zou wel handig zijn), maar wel dikke pret.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/dimitri_heeft_ook_diplomatic_immunity.html

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik geloof van niet, Nederland is met de hulp van God, opgericht.Hij zal onze tollerantie belonen door onze vijanden te vernietigen als het zo ver is.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt, door de politiek correcte partijen, met voorop uiteraard LINKS, toen men het gore lef had, om in ruil voor OLIEBELANGEN de Europese bevolkingen uit te leveren aan de Islam. Dat is gebeurt in 1975, toen het Europese Parlement instemde met ” De Resolutie van Straatsburg”. En het zijn deze verraderlijke partijen, die mensen als Wilders demoniseren omdat die, de islam wenst te bestrijden.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Fundamentalisme à la jehova’s getuigen…
  … zo. nog gekker…. met de hulp van god is dit land opgericht.
  Vraag me af hoe die dat destijds dan met de vergunningen en bestemmingsplannen heeft
  geregeld.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  We zullen door onze overdreven achterlijke tolerantie ten onder gaan !!!

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Tolerantie bestaat niet echt. Het is een puur gedwongen nederigheid en toegeeflijkheid t.a.v. alles wat riekt naar Islam. Wat blijft is : geen tolerantie voor de intoleranten ! Beter allemaal wegknuppelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s