Palestijnse sluipschutter schiet 9-jarig meisje neer; Palestijnse Autoriteit prijst de schutter op Facebook

Screenshot_29

Een Palestijnse scherpschutter heeft een 9-jarig joods meisje neergeschoten. De Palestijnse Autoriteit – die graag voor gematigd doorgaat – heeft de schutter op een Facebookpagina gefeliciteerd.

“De Palestijnse scherpschutter was hier”, staat daar te lezen. “Hij bezocht Hebron, en rustte in El-Bireh. Hij liet de handtekening van echte mannen achter in verschillende delen van het thuisland. Hij salueerde en vertrok naar een andere plek, waar hij een nieuwe handtekening achterliet en het verhaal vertelt van zij die het moederland liefhebben’.

Volgens Israëlische media was het de derde keer op rij dat de Palestijnen hun nieuwe ‘lone-wolf’-tactiek gebruiken waarbij een sluipschutter zijn Israëlische doelwit met één schot probeert af te maken. Eerder deze maand werden op de West Bank op dezelfde manier twee soldaten vermoord.

Hoewel kogelschoten weerklonken, schrijven andere media dat het meisje koudweg met een mes is neergestoken.

De stilte omtrent het incident in onze mainstreammedia is opvallend.

Lees verder>>>

(h/t Pieter Veenstra)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Palestijnse sluipschutter schiet 9-jarig meisje neer; Palestijnse Autoriteit prijst de schutter op Facebook

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Wellicht kunnen we ons bezinnen op middelen om de mainstreammedia te dwingen WEL AANDACHT te besteden aan dergelijke ergerlijke gebeurtenissen.
  De diabolische daden van deze hersenzieke geloofsverdwaasden moeten breder bekend worden.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  WaT een laf en stiekum volk is dat toch die arabieren.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk is het op de eerste plaats schandalig om een 9-jarig kind neer te schieten en dat als een ‘heldendaad’aan te merken, maar dat wisten we al: Palestijnen zijn moslims en moslims hebben nu eenmaal een dusdanig verwrongen gedachtenwereld, die voor de westerse beschaving niet te bevatten valt.
  Dat de MSM in dit geval als het graf zwijgen, waar ze in de Al Dura-zaak zo’n ophef maakten, is kwalijker: Het devies zou moeten zijn: Van welke richting ook, er wordt GEEN oorlog gevoerd tegen KINDEREN.
  Maar slechts al dan niet vermeend neergeschoten moslimkinderen tellen, kennelijk!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 12.15. uur. Natuurlijk komt hier niets van op ons HANOI STAATSJOURNAAL, en de rest van de MSM OMROEPEN DE RODE RAPEN, ben je gek Theresa, ze hebben het veel te druk, met zich GOED IN HET HOOFD WILLEN VOELEN OMDAT ZE LINKS ZIJN, maar wel gloeiende verdomme van ONS GELD. Laat heel de PO maar opgeheven worden, ze zijn compleet besmet met het SOCIALISME VIRUS!

   Like

 4. Dr. Kwast zegt:

  ECHT ISRAÉL IN EEN WOORD PRACHTIG.

  Dat is wat anders dan kinderen te proberen te vermoorden.

  Uitgestorven boom herleeft dankzij opgegraven zaadjes
  Door: Astrid Snoeys – 07/10/13, 17u38 – Bron: National Geographic
  De dadelpalmboom van Judea, die ooit talrijk in het Midden-Oosten groeide, leek sinds het jaar 500 van de aardbol verdwenen. Tot een wetenschapper van de universiteit Bar-Ilan in Tel-Aviv besloot een zaadje, dat tweeduizend jaar bewaard werd in een kleien pot, te planten. Met succes nu blijkt.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   @ Dr Kwast.

   Waaruit blijkt dat men in Israel altijd bezig is met innoveren en onderzoek om vooruitgang te bewerkstelligen.
   Aan de andere kant laat het ook duidelijk zien dat de “palestijnen” gewoon zijn en willen blijven hangen in hun 1400 jarige idioterie die men dan Islam noemt en dus geen stap verder komen als de oudheid.
   Wat tegelijk aan geeft dat ondanks de ideeen die ze hebben en die dan ook ondersteund worden door het linkse gespuis geen enkele kans hebben op de lange termijn.

   Like

 5. Pieter Nokkio zegt:

  Gisteren weer een Nobelprijs aan een Jood toegekend. Nul komma nul nul nul nogwat procent van de wereldbevolking en al meer dan 120 Nobelprijzen in honderd jaar. Moslims: ruim twintig procent van de wereldbevolking, nog geen vijf Nobelprijzen, waarvan ook nog eens een paar voor de ‘vrede’, zoals die aan de eigen ‘volk’-verrader en graaier Yasser Arafat.
  Ons belastinggeld dat naar de palestijnse autoriteit gaat, verdwijnt in de zakken van een handjevol (…) Arabieren die het op hun toch al vette bankrekeningen in Israel stallen. Europa, met het brave NL voorop, is knettergek!

  Like

 6. realist zegt:

  moord met voorbedachte rade geinsspireerd door religieus racisme van de bovenste plank.

  Like

 7. Dr. Kwast zegt:

  Ik vond dit nogal een aardig verwoord voor de meest besproken groep islamisten Maro-kaantjes.

  Like

 8. Dr. Kwast zegt:

  Een is te veel

  Like

 9. Jan zegt:

  Reserve-kolonel van het IDF kapot gehakt en doodgeslagen door Arabieren
  Retired IDF Colonel Seraya Ofer, 61, was murdered in a suspected terror attack outside his home in the northern Jordan Valley early Friday. The man’s wife, Monique Omer, told security forces her husband was bludgeoned to death by two Palestinians wielding iron bars and axes.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4439342,00.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s