FOTO

Screenshot_27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jack Terrible)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTO

 1. Waarom Nederland overbevolkt raakt? En de hele vrije wereld? Gisteren nog een jonge zwarte moslim gezien die vertelde dat ie negen zussen en geen broers had. Ze fokken als ratten…

  Like

 2. Jade zegt:

  Supersterk…Dit zou in posterformaat of stickervorm
  in heel Europa verspreid moeten worden…

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, geen linkdump, ist mir eigentlich auch scheissegal, aber es ist schon wichtig!!!
  Dit gedrocht durven ze een accoord te noemen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21968493/__Werkgevers__te_veel_belasting__.html
  Niet dat ik er wakker van lig dat grootverdieners extra worden belast, dat zal
  de crisis niet doen verminderen, het is enkel voor de bühne. Ik val alleen over dat woord “eenmalig”. Als ik zoiets lees moet ik onwillekeurig aan Goebbels denken en zijn visie over regering en propaganda en dat die elkaar moeten aanvullen*.
  Het doet me ook denken aan het kwartje van Kok, dat heette toen ook een eenmalige “solidariteitsheffing”. Is dat kwartje verdwenen…???
  *>> http://tinyurl.com/6v4z43c

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Sorry maar de stelling is verkeerd.
  Het is niet zo dat wij hier alleen lezen in de krant en zien in het nieuws dat dit soort dingen gebeuren op de middelandse zee.
  Men weet dat ook in de landen van herkomst en ze weten prcies waar ze aan beginnen dus deze mensen nemen bewust een risico en dat heeft soms dit soort gevolgen.
  Ik denk helaas gegekot en verloren,
  Eenvoudig de registratie van de boten nakijken en terug brengen naar het land vanwaar ze vertrokken zijn met deze boot.
  Later zullen de registraties niet meer aan boord zijn dus gewoon de nationaliteit van de schipper uitzoeken en terug naar het land van de schipper.
  De landen waar ze vandaan komen zullen wel heftig gaan protesteren maar gewoon geen pardon en een probleem is uit de wereld.
  Nu Brussel nog overtuigen van de eenvoud Of willen ze in Brussel geen echte oplossingen horen.

  Hehehehehehe.

  Like

  • Jean zegt:

   Henk,
   Die misdaadbende in Brusselallahbath is enkel bezig met verraad en zakkenvullerij voorop die schijnheilige Drievuldigheid met in het zog die zweedse Maalstroom en die Britse Aston, één bende griezels van jewelste.
   Een bom op dat gedrocht is nog te netjes.

   Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Bedoelde dus gegokt en verloren

  Like

 6. Het is onbegrijpelijk dat de europeanen op dit gebeied gewoon doorgaan, aangezien de nieuwe austraalse regering onder Tony Abbott sinds enige maanden toont hoe het moet en ook kan: de ‘vluchtelings’-boten gewoon terugsturen naar Indonesie. Wel is Indonesie niet geestdriftig tov de nieuwe ontwikkeling, maar het werkt zelfs mee.

  Dus alles wat nodig is is een vastberadene politicus die ook in het ‘eksotische’ buitenland zo optreedt, en zijn land wordt weer serieus genomen. Ons gebrek aan zulke politici is precies de reden waarom wij tegenwoordig niet serieus worden genomen, en dit door landen die eigenlijk verreweg de minderen van ons zijn. Het is gewoon een eindeloze schande.

  Kiezers, word nu eindelijk wakker en breng je stem uitsluitend uit aan de ene partij die een beleid zal voeren soortgelijk hetgeen van Australie!

  Like

  • Jan zegt:

   Een socialist kun je bepaald een Europeaan noemen. Wat bij moslims de umma is is bij socialisten het begrip wereldburger. Bovendien is multiculturalisme niets anders dan socialisme dat ons door de socialisten door de strot wordt geduwd. Dus zal de kop van de kraak moeten.

   Like

 7. Cathja zegt:

  De enige oplossing is: mensen beletten via zee hun land te verlaten. Gebeurt dit niet, dan zullen we overspoeld worden door ‘vluchtelingen’, zowel échte als economische! Europa kan heel Afrika niet huisvesten; dit gaat tot grote spanningen leiden onder de bevolkingen!

  Al die jaren dat ook ons land veel geld aan ontwikkelingshulp heeft gegeven, hebben er dus niet toe geleid dat de mensen het economisch ook beter hebben gekregen. Het antwoord op de vraag óf wij nog wel geld aan OS moeten besteden is duidelijk NEE. Al die tientallen jaren hebben we dus geld in een bodemloze put gegooid, en ons land is nog steeds niet van plan ermee te stoppen.

  Dan moeten we er maar aan meewerken dat de mensen hun land niet meer kúnnen ontvluchten.
  Dus: schepen van de marine of anderen die de mensen terugsturen als ze tóch de oversteek wagen. Iets anders zit er niet in.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Grenzen dicht, dat zou de meest voor de hand liggende oplossing zijn. Maar wetende, hoe de EUSSR te werk gaat, heb ik daar weinig vertrouwen in. Deze bootvluchtelingen, moeten in hun eigen landen opgevangen worden. Of waarom gaat deze hele groep niet naar hun geloofsbroeders in Saudi Arabië, daar hebben ze geld zat!

  Like

 9. Jan zegt:

  Is het enige wat men kan doen en dat is wat de Zwitsers van plan zijn want die zien de bui al lang hangen dat zij overspoeld worden door parasieten en nietsnutten:

  Vote set for bid ‘against mass immigration’
  Authorities in Bern on Wednesday set a date of February 9th for a vote on the initiative “against mass immigration” for which the SVP gathered the necessary signatures.

  The SVP agrees that Switzerland needs immigrant workers but it argues that its should be up to the Swiss to decide “who, and for how long, can come into our country”.
  http://www.thelocal.ch/20131010/people-to-decide-on-bid-against-mass-immigration

  Plotselinge uitbarsting van gezond verstand?

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Marine Le Pen heeft gelijk.
  Het is bijna misdadig dat wij ze hier hoop geven op kosten van onze eigen mensen terwijl we ze op termijn ook niet allemaal hier kunnen helpen.Maak dat meteen duidelijk door ze terug te sturen.
  Er moet veel meer ontwikkeling gedaan worden op de plaatsen waar ze vandaan komen.
  Uiteraard niet op dee huidige manier met geld sturen maar met het bevorden van bedrijven die DAAR bedrijven opzetten.
  Ik zie veel beweging van portugezen die in Angola en Mocambique weer bedrijven opzetten waar lokale mensen werken kunnen.
  Als daar wat ontwikkelingshulp naartoe zou gaan zou het nog veel beter kunnen.

  Like

 11. fleckie zegt:

  het schengen-verdrag-idee,kwam van de club van ROME,WETENSCHAPPERS,waarvan men meestal vertelt dat die niet helemaal DE maatschappij ‘BEGRIJPEN”, ? IN DIT GEVAL OOK NIET? men kon zich op vijf vingers aftellen, dat”OPEN GRENZEN” een ramp zou gaan betekenen voor de WEST-EUROPESE bevolking: een natuurwet: “MAXIMUM stroomt naar MINIMUM”! bevestigt zich ook nu weer…..Op de BILDERBERG-CONFERENTIE van 2012 schitterden door AANWEZIGHEID ! OOK MARK RUTTE, en ALEXANDER PECHTOLD!. Als men bekijkt op internet wie er allemaal als landsvertegenwoordigers aanwezig waren, krijgt men toch het onaangename idee[gevoel] dat de landen-vertegenwoordigers waarschijnlijk NIET zo zeer pro-socialistisch gezind zijn?naar gelang WIE!” en WAT! ? ze vertegenwoordigden.: [op weg naar de NIEUWE ” WERELDORDE” soms? ] DAN is er ook nog de vraag”hoe is de verhouding tot deze eventuele conclusie, van de LINKSE KERK,zoals men ze noemt, t.o.v.DE BILDERBERGERS,?.[MANIPULEREN is in feite GEESTES-OMVORMING}.

  Like

 12. henk schroemges zegt:

  Wij hebben al vele tientallen jaren vele miljarden euro’s naar die landen gestuurd. Dus die mensen moeten het voor hun bestemde geld met geweld afpakken van degenen die die ontwikkelingshulp steeds hebben ontvangen van de sociale werkers van ons en dat zijn hun regeerders met hun vette bankrekeningen in o.a. Zwitserland. Maar de ontwikkelingswerkers hebben hun taktiek aangevuld met niet alleen de armoede in stand te houden daar; maar ook de inwoners te adviseren en meehelpen met deze mensenhandel om die lui naar de westerse honingpotten te sturen.

  Like

 13. Jan zegt:

  1 op de 3 Somaliërs is krankzinnig

  World Health Organization: 1 in 3 Somalis are Insane
  In Somalia there’s a belief that a mentally ill person can be cured by shutting them in a room with a hyena.
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/world-health-organization-1-in-3-somalis-are-insane/#.UlbLzZpfcFc.twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s