Groot-Brittannië: 18 imams waren bereid kinderhuwelijken te voltrekken

Screenshot_21

Het kind op de foto is een islamitische kinderbruid, die stierf in de huwlijksnacht

Verslaggevers hebben tijdens een verborgen onderzoek aan meerdere imams gevraagd een huwelijk met een kinderbruid te voltrekken. Hoewel dit in Groot-Brittannië verboden is, waren 18 imams bereid om het huwelijk van een 14-jarig meisje te sluiten:

De Britse zender ITV meldde, dat 2 verslaggevers zich hadden uitgegeven als de moeder en de broer van een 14-jarig meisje. Ze vroegen bij 56 moskeeën aan de imams om het huwelijk van het meisje te voltrekken.

Enkele imams beriepen zich op de Britse wet en wezen dit af. Maar 18 imams waren bereid om het huwelijk te voltrekken, hoewel men hen heel duidelijk had gemaakt dat dit tegen de wil van het meisje was:

“We doen dat, omdat het (volgens de islam) in orde is, maar dan heb je nog te maken met de kafirs (ongelovigen), de wet, de Engelsen…”, zei Mohammed Shahid Akhtar van de Centrale Moskee in Birmingham.

Er wordt tegen vier imams een onderzoek ingesteld, aldus de krant “Daily Mail”.

Reuters

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/11/grossbritannien-18-imame-waren-bereit-kinderehen-zu-schliessen/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Groot-Brittannië: 18 imams waren bereid kinderhuwelijken te voltrekken

 1. Mooi zulke onderzoekjes!

  Like

 2. star zegt:

  Dat betekent dat pedofilie bij die schoften legaal is.Waar je hier terecht lang de bak voor in draait en eigenlijk met een steen om je nek af zou moeten zinken in de Noordzee, dat dit voor deze gestoorde gasten gewoon is.Een Imam zou moeten zeggen: daar beginnen we niet aan.Maar volgens de Islam is deze misdaad geoorloofd, al gaat een meisje er dood aan en dat allemaal in naam van een wrede god en een dode profeet die hetzelfde deed.Gestoord volk.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dit soort undercover onderzoeken moeten meer opgezet worden. Ook m.b.t. de inhoud van prediking in de moskee. Vraag ik me af hoeveel huwelijken tussen volwassenen en kinderen inmiddels zijn voltrokken door deze imams en anderen op Engels grondgebied. Zijn er in Nederland ook gedwongen kind huwelijken? Het is naïef te veronderstellen dat dit in Nederland anders zou zijn. Hoe krijgen we dit walgelijke geloof en haar zeden weer van ons grondgebied af. Zal niet meer lukken denk ik, we kunnen ons alleen nog inzetten de maatschappelijke schade van dit geloof zo gering mogelijk te houden. Te beginnen met het stoppen van verdere instroom van aanhangers van Mohammed.

  Like

 4. Q zegt:

  Hoort er allemaal een beetje bij. Bij de verrijking van de multicultuur.
  Kan de imam weer een beetje uitleggen waar al die vrouwen in het paradijs nu vandaan komen.

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Toch nog steeds een vreemde zaak dat maar 4 Imams onderzocht worden en geen 18.
  Of is men in GB weer bang dat er weer rellen uit gaan breken als ze daar ten lange leste het probleem echt gaan aanpakken.
  BTW zouden wij hier in NL en Belgie niet zo’n zelfde onderzoek moeten hebben of mag dat niet van de PVDA en D66.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Imans zijn het slijk der aarde, ophitsers en haatzaaiers tegen de autochtone bevolking en het aanmoedigen van pedofilie.

  Like

 7. Jan zegt:

  Gevolgen kindhuwelijk; voorbeeld Jemen

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat is de cutuur dat Islam heet.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Bij de islam alles ‘goed en vredevol’ Alles is mogelijk….Althans in deze WAAN verkeren velen, niet alleen onder de aanhangers van de Koran!!! ! !!! Helaas ook onder ons westerlingen, lopen er velen GESTOORDEN rond. Kijk alleen al naar die politieke verraders, gezwicht voor de VOLLE – / OERDUISTERE DEMONISCHE krachten. Democratie, die NOOIT democratisch geweest!!! ! !!! Wat is de mensheid BEDUVELD; in de letterlijke zin van het woord!!! ! !!! Wakker worden en klomp je niet vast aan al dat BEDROG.

  Like

 10. Anneke zegt:

  De islam is HARTSTIKKE fout, mis en lam!!! ! !!! Het bedrog druipt uit de losse pikkie’s, besmeurd zaad wordt gezaaid en het rotte vruchtje komt na 9-maanden ter wereld!!! ! !!! Men oogst, wat men heeft gezaaid….

  Like

 11. Anneke zegt:

  En waar zijn al die zogenaamde humane waakogen, hun hoor en zie je niet!!! ! !!! NERGENS; ja op hun kantoor zittend op een fluwelen zachte bureau-fauteuil! IT’S ALL FAKE……….

  Like

 12. Mary zegt:

  Deze barbaren en hun barbaarse cultuur moeten beperkt tot de woestijn, De kinderen opgevangen door pleeggezinnen onder strenge toezicht, Ze moeten af van de indoctrinatie dat alles en iedereen moet leven volgens de regels van Mohammed. Hoe gewelddadig de regels ook zijn. Laat deze kinderen de eerste zijn die de cirkel doorbreken en een voorbeeld hoe een leven zonder geweld zoveel meer te bieden heeft

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s