Verdraagzaamheid en Tolerantie in het islamdebat

Screenshot_12

Verdraagzaamheid mensen. Is mooi, is goed en het moet en zal tezamen met tolerantie™ verherindoctrineerd worden naar de burger toe. Met symbolische verkiezingen van Verdraagzaamheid-Ambassadeurs bijvoorbeeld. Met als kanshebber voor de Cup met de Grote Naar De Integratieleugen Hangende Oren: Monique Samuel, die na zware bedreigingen bibberend Allah loofde en ging ramadannen van pure angst verdraagzaamheid. En het nu al beruchte debat in De Balie, wegens dreigementen van Laren naar Amsterdam verplaatst, was al een toonbeeld van Tolerantie™ met een aparte ophokplek voor damesmensen maar ho ho ho, het was niet verdraagzaam genoeg. Het betreft een particulier initiatief dat gezien de rabiate moslimgekkies en de fileerpower van GS Huisarabist Hans Jansen een weinig rooskleurig beeld van de toekomst van de islam in Nederland dreigde te schetsen dus snel! Iemand! Doe iets Verdraagzaams! Gelukkig, de pro-Europa, boehoe racisme zeikstengels van subsidiespons Argan komen met een Tolerant Tegendebat (pdf).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Verdraagzaamheid en Tolerantie in het islamdebat

 1. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Een debatje voor twee personen:

  “De toekomst van de islam in Nederland” —-, o ja?
  … die behoort geen toekomst in Nederland te hebben!”

  “O, maar dan ben je blind voor de werkelijkheid, zielig hoor!”

  “Um so schlimmer fuer die Tatsachen der ‘Wirklichkeit’….,”
  zo had de apocriefe uitspraak van een filosoof van 200 jaar
  geleden als antwoord daarop kunnen luiden.

  Conclusie: we zitten er maar mee met de daadzaak van de islam in Nederland – weg ermee.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De Islam hoort niet in een vrije democratische samenleving! En dat hele debat is flauwekul, als ik begrepen heb, dat de uitkomst daarvan alleen POSITIEF mag zijn voor deze islam, de cultuur des doods. Gezever, dat is het. Moslims wensen NIET te INTEGREREN. ze zijn gekomen om ons te gaan OVERHEERSEN. Weg met deze SMEERLAPPERIJ wat mij betreft.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou. ik moet eerlijk zeggen, hier heeft A. Nanninga zichzelf nu eens in gevatheid overtroffen want ik heb me echt rót gelachen om de vormgeving van dit artikel ( “Snel! Iemand! Doe iets verdraagzaams!)Ja, dat valt zeker binnen de Islam niet mee. De poging was dan ook knullig en doorzichtig genoeg. Het ware beter, maar helemaal op te houden met dit soort mooie praatjes en pseudo-voornemens; in verband met de Islam komt daar geen ene moer van terecht. Dat weet iedereen, die zich geen zand in de ogen laat strooien. Het ligt allemaal vrij eenvoudig: Als de moslims nu om te beginnen héél gewoon de zeden en gewoonten respecteren van het land, waar zij zelf verkozen hebben, te gaan wonen en éventjes het idee opgeven, dat zij hier ooit de lakens voor het uitdelen hebben, dan kon het in de toekomst met die wederzijdse verdraagzaamheid nog wel eens bèst in orde komen. Daar zijn deze idiote capriolen helemaal niet voor nodig.
  Símpel, nietwaar?

  Like

 4. henk schroemges zegt:

  Het eigenwijze westen heeft nooit willen leren en accepteren hoe de dictators (inderdaad heb je die nodig) in alle moslimlanden omgingen met hun onderdanen. Zie Marokko en alle overige Noord-en midden Afrikaanse landen en alle andere landen waar overwegend moslims wonen. Nee die lui moest je aanpakken op de zachte en z.g tolerante wijze die men in het westen kende en accepteerde en waarnaar men hier ook leefde. Nu zitten we met een massa ongeinteresseerde, onaangepaste en niet willen integrerende handophouders (men noemt ze in linkse kringen Cultuurverrijkers!??) die uitsluitend alleen maar eisen dat wij hun onderhouden en blijven pamperen. Onze bestuurders-zonder enige uitzondering- hebben dit geacepteerd en dwingen ons om die parasieten altijd hun zin te blijven geven en onderdanig blijven en knielen voor die lamzakken. Dus onze voornaamste vijand is onze eigen overheid! Ruim die op en hun gepamperde aanhangers vluchten vanzelf weg.

  Like

 5. Maloch zegt:

  Een debat voeren over de toekomst van de islam in Nederland, zonder moslims, lijkt mij veel interessanter. Gezien de (moslim)sprekers wordt er alleen maar onderstreept dat die ideologie hier niet thuis hoort.
  Wat te doen om de invloed van die ideologie op onze maatschappij in te dammen zal wel niet ter sprake komen. Het enige pluspuntje wat zo’n debat kan opleveren, is dat de onwetenden iets wijzer worden hoe de islam te werk gaat en wat zij eigenlijk voor ogen heeft.
  Maar het tegengif er tegen zal daar niet worden uitgevonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s