VIDEO: 10 genegeerde feiten over de joodse en moslimbevolking van Israël

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(met dank aan Brabosh)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: 10 genegeerde feiten over de joodse en moslimbevolking van Israël

 1. Theresa Geissler zegt:

  En dan zijn er nóg figuren die dúrven te spreken van gepleegde “genocide”op de Palestijnen!
  Als het niet zo treurig was, zou je er hard om moeten lachen! (Die leugenaars met de koppen tegen elkaar slaan kan natuurlijk óók.)

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zie dat het korte gedicht van Th van Baarle(plus foto van theedoekdrager met bebloed mes) inl.comments niet meer te vinden is. Dat verbaast me niet.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik maak me ook geen zorgen over de Joden in Israel, ze worden perzoonlijk door God bewaakt, hij houdt aan zijn woord Kanaan is een beloofde land van de Joden.
  Ik maak me echter zorgen voor onze bestaan in Europa en de USA.De Marxistische Sefardische joden, halen hun vroegere slaven naar ons toe , en laten moslim massaal naar ons toe stromen.God was wel aanwezig toen wij onze staat opbouwden,maar is hij nu nog steeds in de buurt, nu behalve de Marxisten ook de Katholieken ons overzwemmen, met hun aantal, en dito de moslims.Wij waren zo als God ons bevolen heeft Tollerant.Het is dus zijn zaak ons van onze vijanden te befrijen, of moeten wij het toch zelf doen?Matheus 7 DE SMALLE WEG vers 13-23.

  Like

  • maria zegt:

   Ik geloof zeker dat er een verband is tussen pro-Israëlische politiek en welvaart. Dat betekent in het kort dat Europa ten dode opgeschreven is.

   Like

 4. Anneke zegt:

  Waarheid kan NIET worden omzeild, al lijkt het wel zo…Zeker de afgelopen drie -, à vier decennia!!! Realiteit moest worden uitgebannen, maar op ’t einde van deze politieke rit HERLEEFD de realiteit in vlot tempo. Zo komt er steeds meer leugen-kletspraat aan het licht en de fraude-zieken lijdinggevenden worden vaker en vaker aan de publieke schandpaal ‘genageld’. Heb het vermoeden dat journalistieke wereld eveneens beseft dat de waarheid/realiteit niet in het verdom-hoekje mag blijven zitten. Men beseft zeer zeker dat DANKZIJ ’t internet, de decennia rondgestrooide misleidende spookverhalen door minder en minder burgers voor waarheid worden aangenomen. “De burger is wijzer, VEEL wijzer…dan de misleiders zelf…”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s