VIDEO – Kinderscherpschutter van de radicale islamieten in Syrië: “Ik heb 32 mensen gedood, ik ben dat gewend”

Screenshot_14

Hij heet Shaaban Abdallah Hamedah en is nog maar net 13 jaar oud. In de Syrische stad Aleppo doodde hij 32 mensen, nadat de radicaalislamitische “rebellen” hem tot scherpschutter hadden opgeleid. De jongen zelf vertelde zijn belevenissen aan een Arabische televisiezender. Het internetkanaal “Eretz Zen” vertaalde het interview in het Engels. Shabaan werd aangeworven door zijn oom. De 13-jarige zegt nu: “Doden is voor mij geen probleem.”

Goede beloning en een pistool

Shaaban werkte in een plasticfabriek. In Europa noemt men dat kinderarbeid. Op zekere dag kwam zijn oom Yahya Aziz Aziz om hem te werven voor de radicaalislamitische “rebellenbeweging”: “Hij bood me aan om me aan te sluiten bij zijn strijdgroep “Vergeef me Vader”. De groep behoort tot het bondgenootschap “De Neef van de Profeet”. Hij vertelde me dat ik een goede beloning en een pistool zou krijgen, waarmee ik kon opscheppen tegenover mijn vrienden. Ik heb drie maanden met hen gewerkt.”

Het radicaalislamitische “rebellenbondgenootschap” Afhad al-Rasoul (De Neef van de Profeet) is een brigade met ongeveer 15.000 strijders en ondersteuners, die gefinancierd wordt door het Golfemiraat Qatar. De brigade wordt geleid door Ziad Haj Obaid, die tot het oppercommando behoort van het “Vrije Syrische Leger” (FSA), dat door Amerika, Groot-Brittannië en Frankrijk indirect via Saoedi-Arabië en Qatar van wapens wordt voorzien. Tot directe wapenleveranties van deze landen aan het “rebellenleger”, wat afgelopen zomer de bedoeling was, kwam het niet vanwege het Russische en binnenlandse politieke verzet. Groot-Brittannië was het eerste land dat afzag van dit openlijke partij kiezen.

Shaaban, op zijn 13e scherpschutter van de “rebellen”

Shaaban werd een maand lang opgeleid in de omgang met wapens. De jongen werd opgeleid tot scherpschutter. “op alles schieten”, zou de opdracht volgens de jongen hebben geluid. “toen ik goed genoeg kon schieten, maakte mijn oom een scherpschuttergeweer op een dak van een gebouw vast, van waaruit de Shaar-brug kon zien. Toen we burgers en soldaten zagen, zei hij tegen me ze neer te schieten.” Shabaan “werkte” van 07.00 uur tot 16.00 uur. “Dan werd ik afgelost”, aldus de jongen. “Men vertelde me iedereen neer te schieten die de brug overstak, ieder mens en ieder voertuig, burgerlijk of militair. Ook als het een moeder was, moest ik toch schieten. Als iemand van onze groep de brug moest oversteken, liet men me dat weten.”

“De eerste mens die ik gedood heb”

De jongen vertelt in het interview over de eerste mens die hij doodde. “De eerste mens die ik gedood heb, heb ik al van veraf gezien en toen hij de brug opkwam, zei Yahya me hem neer te schieten. Ik blokkeerde en begon te beven. Het was de eerste mens die ik gedood heb. Er ging een rilling door me heen. Hij zei tegen me: ´Schiet hem neer. Wees niet bang´. Hij pakte mijn hand en ik schoot. Drie dagen lang kon ik niet slapen. In m´n slaap zag ik steeds die man. Daarna ben ik er aan gewend geraakt en had ik geen nachtmerries meer. Als ik goed in vorm was, doodde ik er drie op een dag.”

Dodelijke schoten ook op andere “rebellen”  

Shaaban herinnert zich ook andere “rebellen” gedood te hebben. Als de interviewer hem vraagt waarom hij dat gedaan heeft, antwoordde hij: “Ik heb ook op ´rebellen´ geschoten, omdat er ruzie was tussen hen en de groep van mijn oom. Al dat doden van mensen leek een spel voor hen.”

Natuurlijk doodde hij ook soldaten van het regeringsleger van Assad. “Als er soldaten de brug opkwamen, moest ik ze neerschieten. Ze rukten met 15 man tegelijk op en het lukte me een of twee van de 15 dood te schieten. Toen begrepen ze dat er een scherpschutter op de loer lag en ik riep Yahya. Ik meldde hem waar de soldaten naartoe gingen, ik was bang dat ze me zouden ontdekken en naar me toe zouden komen. Toen kwam hij met drie of vier strijders, die onderin het gebouw wachtten, om mij en de andere scherpschutters te helpen vluchten.”

“Gewend om te doden”

In totaal, aldus Shaaban, zou hij “ongeveer 10 soldaten, 13 burgers en 9 ´rebellen´ hebben gedood, zoals Yahya van me wilde.” Aan het einde van het interview stelde hij met een onmenselijke rust en kilte vast: “Vanaf een dak kan ik iedereen doden. Ik heb er geen probleem mee om mensen te doden. Ik ben er inmiddels aan gewend.”


Bron:
http://katholisches.info/2013/10/08/kinderscharfschuetze-der-islamisten-in-syrien-ich-habe-32-menschen-getoetet-ich-bin-das-gewoehnt/
Auteur: Giuseppe Nardi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Kinderscherpschutter van de radicale islamieten in Syrië: “Ik heb 32 mensen gedood, ik ben dat gewend”

 1. Jean zegt:

  En dergelijk krapuul haalt die criminele Zweedse Maalstroom naar Europe en E.T. met die Aston kijken er naar en knikken dat het goed is!
  Wie is dan de grootste misdadiger? Dat snojong van 13 of die EU criminelen?.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 17.31. uur. Precies Jean. De demonen van de EUSSR, met opperdemoon Malmström voorop, wensen ons deze DOODSVIJAND “door de strot”, te duwen. De HOER van BABYLON, daar kunnen we nu elke smeerlapperij van verwachten.

   Like

 2. Tiny zegt:

  Binnenkort is hij in Nederland en vraagt minderjarigen asiel aan. Veel plezier.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou je echt denken? Volgens húllie is dat de meest eerloze daad van ultieme lafheid.
   Ik heb er mijn twijfels over, of dat gehersenspoelde mormel zo’n stap aan zou durven.
   Sterven voor Allah is eervoller, dat zal hij ook wel beseffen.
   (Hoe oud moet je eigenlijk zijn om recht te hebben op die 72 maagden? Of is daar ook al geen limit voor?)

   Like

   • Tiny zegt:

    Als grond onder dat gehersengespoelde mormel te heet wordt, zet hij heus die stap wel hoor, geen zorgen. Hopelijk jagen ze hem echter heel binnenkort een kogel door z’n gehersenspoelde kop. Dat is genadiger.

    Like

 3. oogenhand zegt:

  Dit betekent dat dertienjarigen volwassen straffen kunnen krijgen.

  Like

  • Tiny zegt:

   Zouden en kunnen krijgen. Maar als je ziet dat er 24 jarigen nog jeugdstrafrecht toegepast krijgen. Waag ik dat te betwijfelen. Nee, die arme, arme knul krijgt een leger van hulpverleners om zich heen en wordt in de watten gelegd, tot aan z’n dood met 102 jaar aan toe.. Zo werkt dat. Niet anders.

   Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  De islam haalt het slechtste in de mens naar boven. Het is moeilijk om het voor 100% aan zo’n kind, zonder levenservaring en/of levenswijsheid, aan te rekenen. Het zijn ouderen, volwassenen, die hem aanzetten tot dit BEULSWERK.
  Islam maakt hen allen CRIMINEEL.
  De bestrijding van de islam dient na het zien van deze video meer dan ooit onze inzet te zijn. En als we weten waar de ISLAM mensen, en zelfs kinderen, toe kan brengen dan kunnen we niet anders dan deze afschuwelijke ideologie zonder meer afwijzen.
  Wilders heeft gezegd: Ik haat geen moslims, ik haat de islam. Toch zullen we er voor moeten kiezen om zoveel mogelijk (eigenlijk allen) moslims vanuit Nederland terug naar hun oorsprongslanden te laten vertrekken. En dat dan wel VOORDAT aan de zogenaamd gematigde moslims vanuit Mekka het consigne komt dat het tijd is om te beginnen ons af te gaan maken.

  Like

 5. maria zegt:

  Ja lieve mensen dit is natuurlijk niet “de echte islam”…. Dus dat hebben die rebellen helemaal verkeerd begrepen. En als wij als niet-moslims onze afkeer laten blijken van deze moordpartijen zullen moslims ONS bestraffend toespreken. Want hoe durf je deze wreedheden in verband te brengen met islam, lelijke islamofoob! Maar even serieus, wat Tiny zegt zou zomaar waarheid kunnen worden, want liegen kunnen ze als de beste!

  Like

 6. Helena zegt:

  Wat is het toch vreselijk dat mensen dit hun eigen kinderen aandoen.
  Ik heb intens medelijden met dit kind.
  Ik haat die gore cultus.

  Like

 7. treintrien zegt:

  Dit is ook in Nederland voor het joch denk ik niet strafbaar.
  Bij mijn beste rechtskennis (van de BOA-cursus) is dit doen-plegen door de oom/begeleider. Dit is een strafuitsluitingsgrond, net als noodweer. Er zijn er zes geloof ik, maar zover zijn we deze keer nog niet. 😉

  Like

 8. luckybee zegt:

  Met 13 jaar is een moslimman volwassen.Ik heb ook dingen van mijn oom moeten verkopen dat werkelijk mijn eigendom was.en volgens de islamisitsche wet geldt dat.Dus ben ik deze landerijen ( een Steile heuvel) kwijt.In cikotok.Wilders zei de CU en de SGP zullen spijt krijgen van hun beslissingen. En dat geloof ik ook.Nederland is vol van onze vijanden de moslims, en ze gaan accoord met de twee partijen die nog meer van ze bij ons opnemen willen.Lees de barmhartige Samaritaan,Lukas 10,25-37

  Gelijkenis van den barmhartigen Samaritaan
  Geen enkele vreemdeling met hun Goden heeft Jezus Christus hier verteld.Ze waren toch ook toen niet welkom.

  Like

 9. luckybee zegt:

  In matheus 7 DE SMALLE WEG,Vers 13-23, wil Jezus Met mensen die de leugens van de Bestien geloof schenken , niet kennen, dat beteken de duivel kan ze komen halen.Dat gebeurt ook met de leden van de CU en SGP.ze dienen het onrecht.Door met de regering te gaan mee doen.

  Like

 10. treintrien zegt:

  @Lucky:
  Nu ben je aan het raaskallen, in het jaar nul bestond die hele islam nog niet eens.
  Dat was pas 700 jaar later aan de orde.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niets nieuws bij Luckybee. Die Smalle Weg schoot hem kennelijk door het hoofd en dan moet het er uit, relevant of niet. Afwachten wat het de volgende keer weer wordt.
   Karel Martel of de Pilgim Fathers. Is ook al eens gebeurd. Laat maar: Het kan geen kwaad.

   Like

 11. Jade zegt:

  Het zomaar doodschieten van mensen heeft dit jong
  bepaald geen goed gedaan, gezien zijn uitstraling.
  Duidelijk een voorbeeld van een kind dat verziekt is
  door de ouders/verzorgers.
  Dat is dan ook het hele probleem met de islam,
  zij verzieken hun kinderen met haat, zodat het nooit
  normale mensen kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s