Hans Jansen – Obama ontregelt Midden-Oosten

Screenshot_3

In Europa wordt op alle fronten een heroïsche strijd geleverd om de Euro te redden. Het valt de politieke elite zwaar, maar er moeten offers gebracht worden om alle ingezetenen van de Europese Unie aan de bedelstaf te brengen. Ook in Amerika wordt een bittere strijd gevoerd: daar zijn regeringsinstellingen voorlopig net zo dicht als een Nederlandse huisartsenpraktijk in het weekend. Ook die shut down gaat terug op een monetaire prestigekwestie: hoeveel dollars mag Obama bijdrukken en bijlenen zonder dat de Amerikanen aan de bedelstaf zullen raken? Ondertussen exporteert Amerika serieuze onrust naar het Midden-Oosten.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hans Jansen – Obama ontregelt Midden-Oosten

 1. Martien Pennings zegt:

  Beste en duidelijkste tekst die ik ooit van Jansen las.
  Hij heeft zich blijkbaar mijn kritiek aangetrokken dat hij eens moet ophouden met die hogere cryptologie en driedubbelovergehaalde ironie-steken onder water.
  De neiging tot mysterieus goede-verstaanders-geknipoog is nog niet helemáál weg, maar de grenzen richting wartaal worden niet meer overschreden.
  Welkom in de wereld van de geestelijk volwassenen, Hans!

  Like

 2. topsporter zegt:

  Fantastisch dit tegenwicht binnen onze informatievoorziening, m.i. erg belangrijk gezien de jarenlange eenzijdige voorlichting veroorzaakt doordat het ministerie van onderwijs te vaak in handen was van nieuwflinksen, waardoor bewustzijnsvernouwing is ontstaan en meerdere open hartoperaties noodzakelijk zijn.

  Like

 3. catherine zegt:

  Goed zo, Hans Jansen! Europa heeft 30 jaar lang allerlei fundamentalistische facties “gelegenheid” gegeven als een echte pooier. Een pooier weet het ook altijd beter en waant zich beter dan degene die hem t brood verschaft. Het superioriteitscomplex van Europa kent geen grenzen en op het moment gaan wij er allemaal aan ten onder. Allemaal voor het grote gezicht van de EU-nachtmerrie. Europa wordt verkracht door de stier in de gedaante van de lang voorbije Bull-market op de beurzen. Totdat de lemen voeten van Europa stevig in de grond staan ipv wazig starend in de glorieuze verten zal zij misbruikt worden. Op dit moment is “bully” Rusland een leuk symptoom hiervan. Weg met EU ambtenaren op gouden tronen met vederlichte praatjes; het wordt tijd dat regeren niet meer top-down is bottom-up!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Waarschijnlijk wil Barack Hussein Obama toch wel Khalief worden? Day is altijd meer als president van The USA toch?Dan is hij heer over lijf en ziel van iedereen!Ten minste als de Arabieren een neger als Khalief accepteert.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Day=dat.

  Like

 6. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Mobama gaat de hele wereld ontregelen.
  Door zijn machtdronkenschap denkt hij dat hij zich alles kan permiteren.
  De republikeinen hebben betreffende het geld al in al zijn wensen toegestemd.
  Het enige dat ze nog willen is het uitstel van Obamacare voor EEN jaar omdat er vele grote fouten inzitten naar hun mening.
  Voor degene die werkelijk geinteesserd is: ga eens naar Alles Schall und Rauch dat een uitgebreid artikel heeft.
  Was Obamacare genau bedeutet.

  Like

 7. Jan zegt:

  The Arab Spring uprisings will end up costing Middle Eastern economies about $800 billion in lost output by the end of next year as countries struggle to restore stability, banking giant HSBC estimated on Wednesday.
  http://www.reuters.com/article/2013/10/09/us-mideast-economy-politics-idUSBRE9980KT20131009

  Like

 8. Jan zegt:

  Clinton’s lijkenverzameling

  when one does a little more checking into the past of Bill and Hillary Clinton, they will find a long path of former friends, associates and business partners of the Clinton’s who have died young and under mysterious circumstances.
  http://earlcallaway.com/corpsecount.html

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Obama is een MOSLIM, hij is zeker geen christen. Hij is de meest slechte president, die Amerika ooit gehad heeft. Deze man, is tot alles in staat! Hij is een OORLOGSMISDADIGER, want deze zgn.democraat= RODE, begon onwettig een oorlog tegen Libië, net zo onwettig als de vuile streken van de ploert Clinton in de kwestie Servië. Democraten van Amerika, het zijn allemaal socialisten en marxisten pur sang!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s