Islamdebat in België eindigt in schedelbasisfractuur

Niet alleen in Nederland wordt het islamdebat stevig gevoerd. Ook de zuiderburen voeren heftige discussies. Vrijdagavond braken er rellen uit tussen de politie en bewoners van de wijk Meulenberg in Houthalen-Helchteren (hier, in het oude mijnwerkersland van Belgisch Limburg en dus vrij ver van brandhaard Brussel verwijderd). Er heersen al jarenlang Goudse toestanden in de armoedige mijncité vol werkloze Turkse en Marokkaanse jongeren. De politie kwam een jonge verdachte arresteren in de wijk, maar werd verjaagd door de familie. Toen ze ´s avonds met een overmacht terugkwamen, werden de flikken verwelkomd door een groep agressieve jongeren. Daarop braken Tahrir-toestanden uit (nuance: zonder helikopters).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Islamdebat in België eindigt in schedelbasisfractuur

 1. Trucker zegt:

  Zal het relevante deel uit een eerdere reactie op een ander topic terug plaatsen, maakt het me wat gemakkelijker:

  Bij ons in Vlaanderen in het verre Limburg meer bepaald was er gisteren een uit de hand gelopen arrestatie in een mulikul buurt.
  De media sprak van “relletjes” terwijl er een ZWAARGEWONDE agent was en meerdere gewonde politiemensen…
  De feiten: politie zes man (en/of vrouw) kwamen ter plaatse om een arrestatie te verrichten, in het huis van de arrestant werd er volgens de pers “heftig gereageerd” door arrestant met familie en buren.
  Arrerstant had handboeien om en kon vluchten…(zegt veel over de huidige politie) in “de strijd”.
  Volgende dag kwamen ze met een zestig (!) politie agenten, ZWARE rellen waarbij zwaar geweld (volgens onbevestigde bronnen ook een vuurwapen bij de familie en vriendjes) en werd de halve buurt vernield en toch heet de openbare KRomroep BRT dit dus “relletjes”.
  Hoeft gezegd dat het islamieten waren, denk overbodige toelichting.
  Goed zal nog eens mijn mening ventileren (en ik weet dat er piepeltjes niet kunnen pruimen hoe ik smeerlapperij zou oplossen maar dan zeg ik dus GET LOST):
  politie speciale bevoegdheid geven in deze situaties (als de overmacht zo groot is dat het levensbedreigend wordt) waarbij gebruik van het vuurwapen toegelaten is en verder MAG gaan dan waarschuwingsschoten lossen, toelichting :vuren om te neutraliseren (ruim bemeten) en case solved.
  Ik begrijp niet hoe politiemensen, die Godverdomme een verklaring van 12 pagina’s moeten pennen enkel om een waarschuwingsschot gegeven te hebben niet het recht krijgen zichzelf te verdedigen.
  We praten over islamieten dus ZERO TOLLERANCE dat is het enige dat ze kennen.
  Piepeltjes die mij over the top vinden eat your heart out.
  Bij dit soort feiten die steeds een déja-vu gevoel geven is het opvallend hoe er gereageerd wodt door beleidsmakers: NIET reageren is de boodschap, doorlopen niks te zien en ondertussen is de oorlog langzaam (zeer onderhuids) steeds verder aan het oprukken.

  Like

 2. Nog even en wij zien hier dezelfde (mogelijk dagelijkse) situatie!

  Like

 3. Jade zegt:

  Tachtig man nodig om 5 jurken op te pakken…
  Hoeveel man heb je dan wel niet nodig om het
  complete huttenvolk te verwijderen uit Europa?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Belgie begint ook al mee te draaien in de vaart der volken, na Engeland, Duitsland, en Zweden. De toon is gezet. Ons leger en de politie worden wegbezuinigd, en wat we er voor terug krijgen is een begin van Syrische toestanden. Steeds meer no go areas, en steeds meer onveiligheid op straat. Als er eenmaal maar genoeg Moslims in Nederland zijn, een kwestie van tijd, zal het klimaat rijp zijn voor grootschalige terreur acties der Islamieten, en op termijn een staatsgreep of een coupe. Het Koningshuis wat bedreigd gaat worden, net als die van de Russische Romanovs, en een regering naar Iraans model. We bevinden ons op een glijdende schaal, en volgens mij is er nu al geen weg meer terug !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Op zichzelf vind ik dat van dat Koningshuis nog niet zo’n ramp; voor mijn part blazen ze het in hun eigen paleizen op!
   De overige consequenties zijn uiteraard rampzalig, maar dàt…….

   Like

 5. oogenhand zegt:

  Gelukkig heeft België euthanasie en de moslims niet…

  Like

 6. Rudi zegt:

  Toen ik het artikel in de krant las en de woorden ‘wijk Meulenberg in Houthalen-Helchteren’ zag, wist ik al hoe laat het was. In mijn gemeente was het elk weekend boel omdat allochtonen een privé-fuif kort en klein kwamen slaan. Mijn leraar geschiedenis en een of andere Gutmensch die een voordracht kwam geven, vonden het allemaal normaal.

  En Selahattin Koçak, politicus uit een andere mijngemeente Beringen (vroeger zat hij bij de socialisten nu, geloof ik, hebben ze hem bij de liberalen onderdak verschaft) op tv en in de krant maar wauwelen over de goed geïntegreerde Turkse gemeenschap.

  Mijn botten…

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Mijn bloed kookt omdat de Europese overheden niet hardhandig optreden.
  Als ze dat wel deden konden ze rekenen op een enorme steun van de oorspronkelijke volkeren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Johannes den Hollander: 00.02. uur. Ook mijn bloed “kookt”. Het is toch bij de “wilde spinnen”, af, deze PRIMATEN, schelden de politie uit voor HOERENZONEN! Precies volgens het HAATBOEK de KORAN. O ja, diegene die hieraan schuldig zijn, o onze onvolprezen politici, ik hoop dat ze spoedig zelf de gevolgen van deze verrijking mogen ervaren. En wie dat zijn, ik heb ze hier al diverse keren genoemd, het zijn die KLOOTZAKKEN die in hebben gestemd met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Daar is deze gore import van deze ONAANGEPASTE PARASIETEN begonnen!

   Like

   • oogenhand zegt:

    Resolutie van Straatsburg? Een olieboycot zou nu ook moslims in Europa treffen. Daarom, de islamitische wereld goed psychologisch ontwrichten. Vraag: “Controleert de Dajjaal de olie in het Midden-Oosten? De hel is eeuwig!”.

    Like

 8. Republikein zegt:

  Badr Hari lost het op.

  Like

 9. jans zegt:

  Goeie hond, eet islamieten rauw 😀

  Like

 10. Trucker zegt:

  @ Rudi 12 oktober 2013 om 23:30

  “…op tv en in de krant maar wauwelen over de goed geïntegreerde Turkse gemeenschap…”

  Voor mij zijn ze allemaal gelijk venten in vrouwenjurken met een baard van hier tot ginder of die met een stropdas en de laaste zal ik nog meer wantrouwen.
  Voorval uit mijn ex-beroep: in Frankrijk magazijn overgenomen door een islamiet, kwam daar vaak kende al de jongens die er werkten.
  Na overname ik terug naar daar, koffietje halen in magazijn en zei J P (clarckman) tegen mij moet je horen heeft die (ik vertaal) fucking islamiet mijn kalender met een schaar in stukken geknipt en gedreigd als ik nog zo één ophang er uit vlieg.
  Hij werkte er bijna twintig jaar, kalender met blote borsten, zoals er overal in garage’s of werkplaatsen zijn had de fucking islamiet de eerste dag dat hij daar binnenkwam al in de vuilbak gekieperd.
  J P haalde hem eruit en hing de blote borsten terug op, islamiet heeft het gezien nam schaar en verknipte het papier met de geuite bedreiging.
  Dat is dan een “geintegreerde” islamiet en het verschil tussen de twee is die met zijn vrouwenjurk weet je wat hij wil dus kan je maatregelen nemen waar die met zijn stropdas de infiltrant is waar je extreem voor op je hoede moet zijn. Kan het niet genoeg duiden : ALLE aanslagen (in de US en eurabia) zijn gebeurd door geintegreerde islamieten.
  Ik lees Sun Tzu en tot hiertoe is zijn Art of war treffend wat de islam(iet), doet ik vertrouw geen éne en hoef ze niet rond mij, heb me daarin een eenvoudige en compromisloze attitude eigen gemaakt.

  Enne @ Republikein paf er maar op los als je het nodig acht, in het hiernamaals zal je gelauwerd worden want God is niet altijd vergevingsgezind geweest en kon ook toorn vertonen, ik ga hier niet het Oude Testament openbaren dat doet al een andere reageerder en ik wil niet het gras voor zijn voeten maaien.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker 1:56
   Uw verhaal illustreert precies wat Pat Condell bedoelt met zijn filmpjes over Anjem Choudary. Het zijn niet die dorpsgekken in soepjurken, die de aap voortdurend uit de mouw laten komen, die het grote probleem vormen, maar de taqqiya-verkopers met hun stropdassen.

   Like

 11. luckybee zegt:

  Ik ben voor de aanpak in heel Europa, maar voorlopig ben ik toch bezig met Nederland, Eeeeerg veel te doen .Het ziet zo uit dat de elite weer gewonnen heeft.tenminste voorlopig.Met de hulp van CU en SGP.Dat de Turken partij van Pechtold hier aan mee doet, is voor mij duidelijk hij moet met zijn achterban rekening houden en die zijn meestal Turken.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk, ook de manier waarop de politie de aftocht blies en dat zou ons burgers moeten beschermen ??????
  Met dank aan alle laffe politici en politie leidinggevende in Belgie.
  Maar ik vrees dat het in Nederland niet beter is.
  Zet het leger in en drijf dat zooitje de EU uit !!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Prima de Luxe! Veel meer honden op dat uitschot loslaten.
  Moet gewoon een vaste procedure worden. Zijn er allochtonen-rellen?
  Maken ze een wijk onveilig? Gewoon een legertje Mechelaars, Dobermann’s
  of Rottweilers loslaten.
  Daar wil ik wel eens filmpjes van zien.

  Like

 14. Stradi zegt:

  De stelling dat allochtonen dus meer geviseerd worden door een overwegend racistisch denkend en handelend politieapparaat wordt stilletjes aan voor herziening vatbaar. We komen dan uit bij het kip of het ei verhaal. Wat was er eerst: het racisme van de politie of is het veelvuldig politioneel optreden niet eerder een reactie op het gewelddadig en provocerend gedrag van een deel van de allochtone jongeren? Men slaat hier duidelijk oorzaak en gevolg dooreen en komt daardoor terecht in een oorzaak-gevolg cirkelredenering waarin het racisme de (ideologisch) gekleurde blinddoek vormt die de feiten negeert. De werkelijkheid is dat allochtonen een sterk wantrouwen vertonen tgo autoriteiten. Vooral tgo de politie (politie is de meest visueel zichtbare groep) zal men de confrontatie opzoeken.
  Het scenario is altijd het zelfde. Wanneer de politie binnen migrantenwijken op zoek moet naar een allochtone verdachte worden ze binnen de kortste keren (via GSM gemobiliseerd) geconfronteerd met agressieve allochtonen (in de media “jongeren” genoemd”).

  En telkenmale vormt de schrik dat een arrestatie tot nieuwe rellen zal leiden de reden waarom de overheid de politie aanmaant zich terug te trekken. De boodschap van de overheid naar geweldenaars toe is dan ook duidelijk: agressie loont!!! Op die manier ontstaan er “no go area’ s”, waar de wetteloosheid regeert en die verboden terrein zijn voor autochtonen. De overheid die het probleem in de bepaalde wijken van Antwerpen en Brussel niet meer de baas kan heeft maar een zorg: er alles aan doen dat dit niet ter ore komt van de bevolking en dus kijken politici en media de andere kant op. Slecht nieuws zou alleen maar stemmen opleveren voor één bepaalde partij.

  Like

 15. henk schroemges zegt:

  Is ook inmiddels verklaarbaar waarom de diverse eurostaten steeds meer bezuinigen op de politie en het leger. Bij een volksopstand cq revolutie heb je in veel gevallen ook het leger nodig. Dus wordt het op de Turkse wijze opgelost door het kader vast te zetten en alleen die handhaven die braaf meelopen. Dus de politie en het leger kunnen we ook afschrijven. Blijft nog alleen de massa (inwonende bevolking) over om in opstand te komen; zoals de Franse revolutie. Maar daar is de bevolking nog niet klaar voor; de armoede moet eerst nog verder om zich heen vreten..

  Like

 16. Jean zegt:

  Het beeld in Limburg heeft nogmaals bewezen dat t.o.v. dat achterlijk gewelddadig barbaars gespuis er maar één antwoord moet gegeven worden nl. OPKRASSEN EN DAT ZO SNEL MOGELIJK.
  Gewoon dat straatkrapuul oppakken en binnen de 24u afleveren op de noordkust van Aftika want wij zijn dat gewelddadig zootje spuugzat, nergens willen met dergelijk uitschot geconfronteerd worden, niet op werk niet op straat niet in openbaar gebouw, nergens want wij walgen van dat straatuitschot.
  De politiekers die dat zootje naar hier gehaald hebben gaan dat zwaar betalen, zeker weten, alles zal gezet worden om die lafaards en verraders tegen 25 mei 2014 het daglicht te ontnemen zodat ze het zelfs niet meer zien.
  Bij deze zijn ALLE linkse partijen verwittigd idem dito de verraders van rechtse en centrumpartijen.
  Vlaanderen is van de Vlamingen en blijft van de Vlamingen en daar horen geen achterlijke gewelddadige barbaren in thuis, alles wat naar islam stinkt zal vernietigd worden.

  Like

 17. Kunnen ze de wijk Meulenberg niet beter de wijk Meulenbelt gaan noemen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dacht ik eerder ook al aan. En dan het begin van de wijk markeren met een entréebord “U betreedt hier de wijk…..enzovoort, met de afbeelding van een molenpaard er op geschilderd…….

   Like

 18. Pingback: Belgica: Musulmanes contra la policia | NUEVA EUROPA- Nueva Eurabia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s