VIDEO: Marine Le Pen over Lampedusa en politiek tegenover illegale immigranten

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Marine Le Pen over Lampedusa en politiek tegenover illegale immigranten

 1. Theo van Ewald zegt:

  Deze dame verdient alle steun die zij maar krijgen kan (ook al ben ik het niet met alle standpunten van de politieke partij die zij vertegenwoordigt eens).

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Elke vorm van weerstand tegen de islamisatie van Europa is meer dan gewenst, gelukkig spreekt een sterke persoonlijkheid Marine Le Pen haar woordje tegen de ontkenners van de realiteitszin uit, jammer van de slechte ondertiteling, maar kon de hoofdpunten van haar betoog begrijpen. Jammer dat er maar enkele lidstaten van de EU zulke nationalistische sterke persoonlijkheden
  hebben om enigszins figuurlijk de islamisatie een stok in de wielen te steken.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik ben het wel helemaal eens met dit standpunt.
  We moeten veel meer doen voor opvang van die mensen in hun eigen landen.
  Maar dat mag natuurlijk niet van links Nederland. Zie Rhodesië
  We moeten die mensen immers in hun eigen GELUK laten behalve als ze naar ons toekomen want dan mogen we voor ze zorgen terwijl onze eigen ouderen het maar moeten uitzoeken..

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Je hebt gelijk Louis, jammer het ene sluit het andere niet uit, de opvang in het land van herkomst staat nog zo een beetje in de kinderschoenen en het is voor de partij-ideologie die deze aanpak predikt een mooie opsteker. Jammer dat onze oudjes hiervan de dupe worden in letterlijke zin van het zalvende woord der immigratie verheerlijking.

   Like

 4. Jade zegt:

  Wat een schamel applausje voor zo`n prima toespraak…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Viel mij ook meteen op. Maar het is mogelijk, dat er in diezaal een groot aantal vertegenwoordigers van andere partijen zat. Die dúrven waarschijnlijk niet te laten merken dat ze het eens zijn met Madame Le Pen, ook al ZIJN ze het, (voor één keer.)

   Like

 5. Zolang de EU propaganda maakt voor “Europa, het Paradijs voor Gelukzoekers” zullen miljoenen hier op af komen als vliegen op de stroop!!!

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Het zijn vliegen en die zwermen naar de strontpot die EU heet!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Haar doelen en die van ons zijn de zelfde, namelijk verhinderen dat moslim illegaal naar ons toe komen.Dat is meer overeenstemming als van Rooseveld ,Churchil met Stalin.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat de voluntarist (Mr europe himself) verhofstadt niet aanwezig was of zijn klep heeft dichtgehouden gezien hoe Nigel Farage hem verbaal afmaakte in minder dan 30 seconden, videootje staat in één van mijn reacties effen opzoeken om te genieten.( 🙂 )
  Trouwens de hele MEUTE linkse islamofiele KLOJO’s zijn zeer zeker weggebleven uit het eurabia circus om meisje Marine niet te moeten aanhoren hoe ze ze hun met hun bek vol tanden laatstaan en hun VOLKSVERRAAD aanklaagt.
  Rechts, ik reken tot rechts in Frankrijk enkel het Front National het flutpartijtje ump van het minkunkel gedoe sarkozy is platte opportunisme, niet vergeten dat die CLOWN die per vergissing president geworden was bij de vorige verkiezingen velen uit het Front National heeft overtuigd op hem te stemmen want hij monsieur Karcher zou de banlieus reinigen, tja we weten wat er van geworden is.
  Dit is een klassieke truuk van de foor waar steeds zeer veel kiezers intrappen zie bij ons in Vlaanderen de BENDE nva geleid door een ACHTERBAKSE LEUGENAAR de wever bart die ook het Vlaams Belang pluimde met zijn ROTZOOI verkooppraatjes.
  Het was trouwens weerom geleuter over “vluchtelingen” die een “ongeluk” hadden op zee (dat zijn Godverdomme journalisten, die hebben 10 of 12 jaar meer gestudeerd als ik en weten nog niet dat een schip niet verongelukt maar averij oploopt of kapseist), en de klassieke blabla.
  Moet ik daaar van wakker liggen…nee.
  Als ze de andere kant opgaan (met het geld dat ze uitgegeven hebben aan de smokkelaars) kunnen ze daar iets gaan doen.
  Enige tijd terug hier ergens een topic gelezen over mensenoffers die ze maken om de “goden gunstig te stemmen” dacht ik, wel die bootreizen zijn hetzelfde als hun samenleving a la islam : het recht van de sterkste want vaak gooien ze “passagiers” overboord om gewicht of voedsel te sparen en zijn het vrouwen of kinderen…dan is het zo.
  Dit is ook zoiets dat de media NOOIT KWAAKT misschien weten die linkse islamofielen het gewoonweg niet want ook bij Reuters zitten er een hoop islamgezinde “journalisten”.
  Schitterend dat meisje Marine terug op BNI was, heb trouwens daar het filmpje gezien, hoe ze daar compromisloos (geen geschipper van ja maar…) de islam laten zien wat het echt is: gevaarlijk, leugenachtig en gewetenloos geweldadig voor alles en iedereen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Elle est formidable.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s