Morgen begint opnieuw het grote slachten en slijpen van de messen

Screenshot_51

Het is weer zover: morgen, 15 oktober 2013, vieren de medeburgers hun traditionele bloeddorstigheid, het Id al-Adha, ook wel Offerfeest of Slachtfeest genaamd. Weliswaar geven de belachelijke ongelovigen hen enkele voorschriften op en of ander papier – maar welke ware gelovige houdt zich daar nu aan? Het belangrijkste is om een stuk vlees te pakken te krijgen dat tegen pijn kan – het liefst een schaap – en het feest kan beginnen.

Onmiddellijk na het ochtendgebed van de imam, een heel uur, overal waar een moslim een mes en een stuk vee in handen krijgt, totdat het vee van angst begint te pissen en het bloed over straat stroomt. Totdat de kinderen van de moslims er genoeg van hebben zich te vergapen aan het leed van de dieren, ze te bespugen en te bespotten. Klinkt deze omschrijving barbaars? Buitenlandervijandig? Racistisch? Het is niet onze beschrijving, maar die van Spaanse dierenbeschermingsorganisaties:

 

Hiervoor worden de dieren niet alleen gekocht, maar ook gestolen. Rondom deze tijd staan er steeds opnieuw in regionale kranten berichten dat er schapen uit weilanden werden gestolen.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/14/morgen-beginnt-wieder-das-grosse-schlachten-und-messer-wetzen/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

38 reacties op Morgen begint opnieuw het grote slachten en slijpen van de messen

 1. Pingback: Islamdebat in De Balie, A’dam met Hans Jansen vs Okay Pala (HuT) en Abdul Jabber v.d. Ven | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Wanneer stoppen wij déze misdaden?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  O, wat fijn toch deze verrijking, met een perfide ideologie. Een bloody shame is het, dat wij deze onaangepaste volgelingen van de koran, moeten onderhouden en terwille dienen te zijn. Met GEEN DANK aan de verraderpartijen van socialisten, sociaal-democraten, liberalen en links-liberalen, en ongelooflijk maar waar christen-democraten. En ze blijven maar komen, omdat ze weten dat het GEDROCHT EU, met de mafdozen Malmström en Ashton hen daartoe uit doet nodigen. Deze criminelen, van een nog criminelere communistische EUSSR, brengen ons aan de afgrond. Daar twijfel ik absoluut niet aan, tenzij de europese bevolkingen in opstand komen tegen de politieke elite, en deze elite verjagen “met pek en veren”.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Ik moet helaas zeggen dat niet alleen de koran volgers op deze manier slachten.
  Kan het niet anders..?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Maar dit soort,dat op zó’n manier met levende wezens omgaat, moeten WIJ hier maar binnenlaten en welkom blijven heten, hoor! “Ies koeltoer….” Wie gaat zich eindelijk eens bekommeren om ónze cultuur?
  Het is, GVD, geen wonder, dat die kinderen al vroeg in van die zeldzame èttertjes veranderen met de voorbeelden, die ze krijgen!
  Er wordt niet eens met ze geprààt, Alleen worden ze betrokken bij van die walgelijke rituelen!
  Gooi die lui, voor zover ze hier zitten, er toch uit, dan zijn we er van verlost!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Ansluitend met de vorige topic denk ik dat de islamiet morgen in Moskou zijn messen niet zal slijpen op straat want het zou wel eens verkeerd kunnen aflopen.
  Het is het failliet van de rechsstaat deze babrbarij, als een particulier het in zijn hoofd zou halen om zijn varken of schaap of whatever thuis te slachten krijgt hij een boete van hier tot Tokyo.
  Voor het islamtuig wordt de wet op dierenwelzijn en dierenbescherming een dag niet toegepast, één bepaalde SOORT die GEEN bestaansrecht heeft in de Vrije Westerse Wereld wegens niet verenigbaar gedrag kan op die dag bewijzen hoe vaardig hij is met een mes en zijn kinderen leren dat lijden van dieren niks voorstelt…
  Het FAILLIET van de rechtstaat.
  In Limburg Vlaanderen waar die islamieten stenen gooiden (dus een oefening uitvoerden in stenigen) waarbij een agent zwaargewond werd wordt het “overleg” tussen islam en overheid uitgestelt wegens de SLACHTPARTIJ morgen…het FAILLIET van de rechtstaat.
  By the way wat is dat voor fucking zever overleg…ze moeten gewoon een razia houden en genadeloos geweld gebruiken het enige wat een islamiet kent en respecteerd al de rest lachen ze mee.
  Zou wel eens willen zien dat de overheid een dag wacht om iets te dialogeren met mij als ik zou zeggen maar morgen is het een Heilige dag…
  Het is trouwens op iniatief van de OVERHEID zelf dat het morgen niet gebeurd…het FAILLIET van de rechtsstaat.
  Tussen haakjes de agent met een zware schedelbreuk zijn toestand is nog altijd levensbedreigend en hij wordt in een kunstmatige coma gehouden…op de openbare KRomroep BRT geduid ? Nee wel dat het morgen de jaarlijkse SLACHTPARTIJ is.

  Like

 7. Rudi zegt:

  Net op de site van Knack gelezen. Blijkbaar is niet iedereen gelijk voor de wet, want Anke Vermeersch van het Vlaams Belang moet haar affichecampagne (let op het tendentieuze woord: ‘anti-moslimcampagne’) stopzetten; Zo heeft de rechter van de Antwerpse Rechtbank van Koophandel beslist. Anke reageert volgens mij terecht dat het hier gaat om een politiek vonnis.

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/vlaams-belang-moet-anti-moslimcampagne-anke-van-dermeersch-terugtrekken/article-normal-111616.html?utm_source=Newsletter-14/10/2013&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN

  Like

   • Monalisa zegt:

    maar de dame in kwestie die op de foto staat daar ben ik erg content mee wat een mooi benen.(ouwe snoeper)

    Like

  • Trucker zegt:

   @ Rudi 14 oktober 2013 om 19:22 ze heeft al een andere affiche.
   Er is een webstek http://nageltjes.be/wp/ waar je er alles over leest (en nog veel meer), als je echter koudwatervrees hebt voor mensen zoals ik (Vlaams nationalist) moet je daar niet wezen maar zet het hokjesdenken opzij en je leest daar vaker wel dan niet actuele dingen
   Ik poste (nadruk op verleden tijd) dar heel vaak.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Leeft u in onmin met de webmaster, heer Trucker!?

    E.J.

    Like

   • Rudi zegt:

    @Trucker
    Bedankt voor uw antwoord, ik keek ernaar uit, om eerlijk te zijn. Dat Anke een nieuwe poster had laten maken, wist ik al en ik ben vertrouwd met de site Nageltjes. ik neem echter zelden de tijd om alles uit te schrijven.
    Koudwatervrees voor mensen als u heb ik in geen geval, beste Trucker, want, geloof het of niet, Ik ben het Vlaams nationalisme niet ongenegen, want de verzuchtingen zijn mij niet vreemd. Net zomin ik het Vlaams Belang ongenegen ben. Ik heb zeer lange en verhelderende discussies gevoerd met een vriend (én Vlaams Belanger) over de islam, de politiek en waar het hier in ons land fout loopt (het Franstalige superioriteitsgevoel, de geldtransfers enz.). Maar ik ben pragmatisch genoeg om te beseffen wat een onafhankelijk Vlaanderen weggooit: namelijk zijn Franstalige klandizie. Net zoals het onafhankelijke België een economische kloot werd (en soms nog wordt) afgedraaid door Holland, denk aan het afstaan van Zeeland en Limburg en het afkopen van de Scheldetol, de Ijzeren Rijn en de uitdieping van de Schelde.
    Ik ga hier niet vertellen waar ik na mijn omzwervingen in het onderwijs nu werk, maar laat me volstaan met te zeggen dat ik op de eerste rij zit als het op de economie aankomt.

    Ik ga de stoute schoenen aantrekken en u een vraag stellen: als ik een hokjesdenker was, zou ik dan een site als deze bezoeken? Laat staan mij op vreemd terrein begeven om hier te reageren?

    Like

 8. Monalisa zegt:

  Martha N dat is het probleem je mag ze niet verdoven maar als wij zo met ons vee omgaan dan hoef ik geen stukje vlees te hebben,40 jaar bij ah gewerkt in de slagerij.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  jowitteroos die geeft een like dus hij is voor het doden van dit vee op deze manier dan heeft hij zeker geen commentaar wat er in de kampen is gebeurt, ging op de zelfde manier.het waren alleen mensen maar dan met een kogel.

  Like

  • Tiny zegt:

   De likes hebben betrekking op het artikel @Monalisa en keuren het doden van vee op deze manier absoluut niet goed. Ik heb ook een like gegeven voor het artikel. Het is goed, dat men weer met de neus op de feiten wordt gedrukt over deze extreme barbaarse, gruwelijke slachtpartijen. Het zou goed zijn, als iedereen die zich daar niets vindt, eens met de haren erbij gesleept werd en gedwongen werd deze praktijken in het echt te aanschouwen.

   En voor wat betreft gebeurtenissen in de kampen, daar stierven of werden mensen niet alleen afgemaakt d.m.v. kogels.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tiny dat klopt kijk naar het filmpje wat hier op staat hier gaat het met een shovel in de kampen was het hand werk, u heeft gelijk het was ook nog eens dood martelen en gas en honger + andere vorm van ellende, maar zoals ik het zie, ik heb genoeg meegemaakt in de slachthuizen van Nederland het is soms mens onterend wat daar gebeurt kan er zeker een boek overschrijven. 40 jaar bij die grootgrutter gewerkt in vlees.

    Like

 10. hirihiri123 zegt:

  Pas op SCHOKKENDE beelden, althans KUNNEN SCHOKKEND overkomen!!!!!!!!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Het maakt mij niet uit welke groeperingen, religies, welk rassen of wat en wie dan ook een levend onverdoofd dier de keel doorsnijden.
  Ik vind het gruwelijk, vreselijk, barbaars en wreed; elk dier lijdt daardoor verschrikkelijk!
  ZOIETS DOE JE NIET!

  Like

 12. Trucker zegt:

  Op BNI stond een heel gruwelijke video (in de context islamiet is er niet één video prettig om aan te zien) daar werden ze gewoon levend in en vleesmolen gegooid…Als er één iemand tegen mij zegt dat een islamiet een mens is lach ik hem keihard uit in zijn gezicht, mijn ouders hebben mij respect voor de dieren bijgebracht en niet nodeloos doden of welk kwaad dan ook doen.
  De islamiet leert net het tegenovergestelde, waarde van mens of dier…voor hun nul en generlei.
  Vraag me af of het linkse multikulle gieitenwollensokken islamofiele clubje morgen schaapsragout op het menu heeft.
  Dat de wet in dit geval niet wordt toegepast is WRAAKROEPEND.

  Like

  • luckybee zegt:

   Takkeyah kan heel erg ver gaan hoor!
   Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

   Quote:
   Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

   Quote:
   Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

   Er was eens iemand die mij uit een site weg hebben wil en het bleek dat hij een moslims is! Daar om mijn vraag.Aan jouw Trucker.

   Like

 13. Trucker zegt:

  @ hirihiri123 14 oktober 2013 om 19:31

  Je geilt daar toch niet op hoop ik.

  Like

 14. hirihiri123 zegt:

  Trucker @: nee, ik geil daar beslist niet op hoor,maar ik heb een poosje op de haatsite gezeten, en daar heb ik ze OOK opgezet, met gevolg een ban……

  Maar WAT DIE iSLAMITEN met beesten doen: Te WALGELIJK VOOR WOORDEN! !

  google maar eens op “islam “en dieren in de Islam!!!!!!

  Dit past gewoon niet in Europa!!!!!!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Twee vrienden in Marokko komen elkaar op straat tegen.

  De een zegt tegen de ander: “Ik ga een schaap kopen.”

  “Een schaap? Wat moet jij met een schaap? Je woont op een flat!”

  “Wat maakt dat nou uit. In de zomer zet ik het beest gewoon op het balkon.”

  “Ja, maar wat doe je dan in de winter?”

  “Dan laat ik hem gewoon binnen staan.”

  “Maar dat stinkt toch vreselijk?”

  “Tja, daar moet dat schaap dan maar aan wennen.”

  Like

 16. Trucker zegt:

  @ E.J. Bron 14 oktober 2013 om 21:06

  Leeft u in onmin met de webmaster, heer Trucker!?

  E.J.

  Euh ik dacht dat u goede vrienden was met deze webstek ?

  The BEST is natuurlijk deze blog.

  post trouwens niet meer op Nageltjes (een zaak van principes van mijn zijde) maar dit terzijde.

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @hirihiri123

  Welke haatsite????

  Like

 18. Trucker zegt:

  @ Rudi 14 oktober 2013 om 22:09

  “…als ik een hokjesdenker was, zou ik dan een site als deze bezoeken? Laat staan mij op vreemd terrein begeven om hier te reageren?…”

  Is eerder één nee twee retorische vragen maar u vraagt wij draaien 🙂

  Moet opletten of krijg hommeles met HeerBron als ik andere webstekken aanprijs die dezelfde content hebben (grapje).
  Dat u hier vanuit een pelg atitude pent is geen drama er zijn er hier nog en vele Nederlanders schrijven nog steeds pelg, ik corrigeer waar nodig maar niet all the time want dan is er geen ruimte meer om iets zinnens te pennen.
  “…Maar ik schreef het eerder al, ik erken mijn meerdere in heel wat reageerders hier. ..” schrijft u in een comment…ieder is op zijn manier beslagen peins ik, ik lees op Heer Bron’s blog vaak comments dat ik weet dat het mensen zijn die veel nagedacht hebben en intellectueel beslagen zijn maar dat weerhoud mij niet om ook te pennen en dat ik een simpele rukker aan een stuur ben geweest veranderd niks aan de zaak, iedere mening is goed behalve als het leugens of manifeste onzin is dan reageer ik wel, kan daar niet met overweg.
  En pleinvrees heeft u niet want anders zou u geen Vlaams nationale blog’s bezoeken (als pelg), ik wil enkel opmerken bij onafhankelijkheid wordt Vlaanderen er veel beter van, die “Franstalige klandizie” verliezen we niet we gaan wat meer exporteren that’s all.
  De behoudsgezinden gebruiken steeds hetzelfde refrein Vlaanderen zal er armer van worden, heb tot hiertoe nog GEEN ENE politieker links van het Vlaams Belang (en dat Rudi, zijn alle partijen ALLE) een sluitend argument op één voorstel uit mijnheer Annemans boek De Ordelijke opdeling van België gelezen,omdat ze bang zijn om het debat aan te gaan.

  Like

 19. Helena zegt:

  Tot nu toe twee antwoorden terug ontvangen.
  Bedankt voor uw bericht. Op vraag van Bart De Wever bezorg ik u hierbij een reactie.
  De N-VA is tegenstander van onverdoofd ritueel slachten en wil de uitzondering om religieuze redenen die nu nog bestaat afschaffen. N-VA-Kamerlid Flor Van Noppen diende al herhaaldelijk een wetsvoorstel in om het onverdoofd slachten te verbieden. Tot nog toe vond hij voor dit voorstel geen meerderheid in het Parlement. U vindt hier het persbericht erover: http://www.n-va.be/nieuws/persberichten/n-va-wil-komaf-maken-met-onverdoofd-slachten. We blijven voor zo’n verbod ijveren.

  met vriendelijke groeten
  Karen Van Herck
  Ombudsvrouw

  En twee.

  In de aanloop naar het offerfeest van 2013 ontvingen we mails van u en vele andere bezorgde mensen. Die oproep om op te treden tegen rituele slachtingen valt niet in dovemansoren. Het is een nobele zaak als burgers opkomen voor het welzijn van dieren die zelf geen stem in het kapittel hebben. We willen u graag duidelijkheid geven over de huidige stand van zaken en onze visie daarop.

  sp.a sluit zich aan bij de grote meerderheid van de bevolking die geen dierenleed tolereert omdat dat in een beschaafde samenleving gewoonweg niet thuishoort. Rituele slachtingen hebben hun plaats in een religieuze context: zowel joden als moslims houden vast aan deze eeuwenoude traditie. Daarom hebben we als verantwoordelijke bestuurders ook begrip voor de stelling van de Raad van State, die oordeelt dat een algemeen verbod op onverdoofd slachten uitgesloten is omwille van het grondwettelijk recht op godsdienstvrijheid.

  Buiten die strikt religieuze context is voor sp.a elke vorm van onverdoofd slachten ontoelaatbaar. Om te vermijden dat de rituele slachtingen in de clandestiniteit verdwijnen, zouden we liefst zien dat de moslim- en joodse gemeenschap er zelf toe komen af te zien van rituele slachtingen waarbij dieren nodeloos lijden. We zijn ervan overtuigd dat hiervoor mogelijkheden bestaan en dat overleg en dialoog met de gemeenschap kan leiden tot het verzoenen van dierenwelzijn en godsdienstvrijheid.

  Van onze inzet voor een diervriendelijke samenleving mag u absoluut overtuigd zijn.

  Met vriendelijke groeten,

  Bruno Tobback

  Voorzitter sp.a

  Like

 20. Trucker zegt:

  @ Helena 15 oktober 2013 om 00:05

  Wat is dat voor zever die u hier publiceert ????? een blabla geneuzel van een Nationaal Socialist als dat rukkertje tobback, laat die zever achterwege aub.
  De achterbakse de wever bart leider van de BENDE nva een NEP Vlaaamse BENDE die overigs PRO multikul is en PRO asielTOERISME (vergeet wat ze KWAKEN in de media en kijk naar wat ze doen (of net niet) en je weet het.
  Die achterbakse de wever is burgemeester als hij zegt GEEN schaap wordt geslacht wel dan is dat wet…de haalbaarheid van deze is wat anders want Antwerpen is de stad van alah, maar het gaat om het toepassen van de wet.
  Politie kan in de Vrije Westerse Wereld overal proces verbaal gaan opstellen (zijn ze trouwens verplicht bij wet en zeer zeker bij dit barbaarse ritueel) en naderhand de islamieten een ZWARE TORENHOGE boete uitdelen INDIVIDUEEL.
  Al de rest is CRAP van de eerste orde, ik lees die bijgevoegde flauwekul niet, keek van wie en achte het nodig om dit stukje te pennen, heb de pest aan Nationaal Socialisten én achterbakse foefelaars als er zijn de BENDE van de nva.
  Opmerkerkelijk dat u niks van het Vlaams Belang pent, DE partij heeft al wetsvoorstellen ingediend om de SLACHTPARTIJ te verbieden en ter uwe info door gene éne ondersteund en zeker niet door de piepeltjes tobback of de wever bart waar hun respectievelijk GENEUZEL EN GEWAUWEL van de eerste orde volgt :
  “…De N-VA is tegenstander van onverdoofd ritueel slachten…”
  of dit van de Nationaal Socialisten:
  “…Buiten die strikt religieuze context is …”
  CUT THE CRAP en blijf even ernstig op een islamofobe blog het is al genoeg dat de de media KWAAKT over “religieus”… “feest” als de slachtpartij gaande is, wat is het voor een “feest” een dier zo gruwelijk mogelijk doden?
  Dat islamgedoe is trouwens een cultuur noppes “religie”.

  Like

 21. Trucker zegt:

  luckybee 15 oktober 2013 om 06:12

  Je begint stilaan een pain in the ass te worden (Zal een bobzelfje doen) LEES MIJN COMMENTS VANAF HET EERSTE EN KOM DAN NEUZELEN, BESCHULDIG MIJ NIET VAN HET GERINGSTE ISLAM CRAP IN WELKE CONTEXT DAN OOK.
  Vind je je niet in deze reply go to hell

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s