Moskou: nacht van onlusten tegen migrantencriminaliteit

Screenshot_1

Afgelopen nacht ging het er in Moskou heftig aan toe. Het gaat om het vermoorden van een jonge man door een illegale islamitische migrant (meer hier). De bevolking ging de straat op en liet met onlusten zijn onvrede zien om wat betreft het migrantengeweld werkeloos te blijven toezien. De nationalisten sloegen ramen in en vernielden winkels, waarin islamitische migranten werken.

Op YouTube verscheen een video, waarin ze riepen “White Power!”

 

Intussen waarschuwde de leider van de migrantenverenigingen, Muhamad Amin, de geïmmigreerde moslims om vanavond binnen te blijven.

Enkele deelnemers aan de demonstratie, waaraan intussen meerdere duizenden mensen deelnemen, bestormden een groentemagazijn, waar migranten uit de Kaukasus en Centraal-Azië werken.

De politie patrouilleert op straat, vooral in het zuiden van de stad en in de bolwerken van de nationalisten.

Ria-Novosti, Reuters

Onderstaande video duurt een uur:

 

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/13/moskau-nacht-der-krawalle-gegen-migrantenkriminalitaet/#more-49444
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, migrantengeweld, Rusland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moskou: nacht van onlusten tegen migrantencriminaliteit

 1. Jean zegt:

  Heel Europa zal in verzet komen tegen die barbarij op Europees grondgebied.
  Wij Europeanen MOETEN die barbaarse smeerlapperij verbieden én verbannen zodat Europa terug een seculier westers vrij land wordt.
  Dat de linkse ratten er alles zullen aan doen om ons die barbarij door de strot te rammen is dagelijks te zien maar….HET ZAL ZE NOOIT LUKKEN.
  Mensen sta recht en kom op straat om te EISEN dat die smeerlapperij verdreven wordt uit Europa anders krijgen we hier Amerikaanse toestanden want daar zit een zwarte moslim in een wit huis en de gevolgen laten zich daar dagelijks voelen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 18.16. uur. Mee eens Jean! Eruit met deze extremisten en uitvreters!

   Like

  • Johannes zegt:

   Jean,
   Je woorden klinken voor mij als een natte droom. Op de eerste plaats omdat ik al 11 jaar nauwelijks de straat op durf ’s avonds (na 2 berovingen en andere onaangename encounters met barbaren) en op de tweede plaats ik de bereidheid om massaal de straat op te gaan onder de nederlandse bevolking als nihil ervaar. Ondanks dat een groot deel van de bevolking de islam zou willen verbannen uit ons prachtige landje, is de bereidheid om massaal de straat op te gaan zeer minimaal. Laten we hopen dat de recente gebeurtenissen in Rusland de aanzet zullen zijn naar een grote europese chemokuur. Als het nu niet gaat gebeuren dan zijn we verloren vrees ik. Dan zijn we over 10 jaar allemaal slaaf van de islam.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Heel aantrekkelijke gedachte, maar we hebben ze nodig als levend schild tegen bomaanslagen en olieboycots. Beter is het hen tot tweederangsburgers te maken. Als politiek-correcten zeuren over het EVRM en de Grondwet, beschuldig hen van rechtspositivisme (dat is een juridische term, zoek maar op!). Zolang zij levend schild zijn, kunnen wij alternatieven voor olie ontwikkelen.
   Ook moet de islam in eigen land ideologisch worden aangevallen. Begin met het Wahhabisme. Dat heeft drie Eenheden, Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Wijs hen op de eeuwige hel!

   Like

 2. Trucker zegt:

  Yep, het is net op de openbare KRomroep BRT radio1 geweest, maar dan de POCO versie dus de eeh’s en euh’s zijn niet uit de lucht om toch maar niet te moeten zeggen dat het om islamieten gaat.
  Voortdurend spraken ze over “immigranten” of “gastarbeiders” uit de Kakausus of Azie.
  Was er morgen geen oefening geweest ‘in hoe snij ik een keel over’ zou niemand (die van de feiten niet op de hoogte was ) geweten hebben dat de moordenaar een islamiet was, trouwens dat is zelfs niet gesuggereerd want het kwakertje zei “…een jonge immigrant…”.
  Het was net op het einde toen de corespondent-kwaker zei dat het “…morgen offerfeest is…” / “…misschien rechtse jongeren of nationalisten zouden kunnen provoceren…” dat de argeloze luisteraar te weten kwam om welke soort dat het gaat.
  Kwaker van dienst beantwoorde aan mijn verwachtingen door te “duiden” : “…er is al homofobie en nu gaat er nog xenofobie bijkomen…” dat was uiteraard een voorzet die de correspondent-kwaker recht in het doel mikte door uit te pakken met de visie die iedereen heeft die links van het Vlaams Belang (zijn ALLE partijen in Vlaanderen) staat.
  Media in Vlaanderen (net als overal) voor geen millimeter te vertrouwen.
  Dit artikel sluit perfect aan bij wat Poetin’s visie is ten overstaan van de islam : geen ruimte, wat dus perfect is.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Laten we inderdaad hopen, dat de geest hier ook nog eens uit de fles gaat. En dan goed!
  Had natuurlijk bij de moord op van Gogh al moeten gebeuren; ik vraag me tóch af wat er nu zou gebeuren als er híer weer een dode valt……..

  Like

 4. Henk.V zegt:

  De term “White Power” klinkt mij beslist niet goed in de oren, maar zeker is dat de oorspronkelijke bevolkingen ,die hier in het Westen gewoonlijk als een schichtige kudden schapen bij elkaar gaan wanneer aanmatigende krachten in de islam menen hen te kunnen imponeren met getier en dreigend gedrag , de macho schreeuwers alleen maar op deze wijze tegemoet moeten treden!

  Geen thee, geen zwak geprevel, maar vertoon van zelfbewustzijn en kracht.

  Like

  • oogenhand zegt:

   In bepaalde opzichten is “White Power” onderdeel van het probleem. Zij zijn niet bereid de kinderen van Russische mannen en buitgemaakte Tsjetsjeense vrouwen als Russisch te erkennen.

   Like

 5. Q zegt:

  Een steekpartij …

  Even recapituleren hoor.
  In Griekenland steekt een Griekse man een kunstenaar overhoop. Boeoeoeh roepen de collectivisten. Dat gedachtengoed moet verboden worden. De regering arresteert de leiding van een politieke partij die is vertegenwoordigd in het parlement.

  In Rusland steekt een islamiet (jawel hoor) een Rus overhoop. Ach, niets aan de hand roepen de collectivisten, dat gedachtengoed heeft er niets mee te maken. Als het volk een ‘tot hier en niet verder’ duidelijk maakt barst het collectivistische boegeroep weer los.

  Ben ik nu de enige die hier een tegenstelling signaleert of niet ?

  Like

 6. Hier DOET het volk er tenminste wat aan, in tegenstelling tot de slapende kudde hier!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat wat in Moscow gebeurd ook bij ons gaat gebeuren, met moslims is over zo iets niet te praten, niet vergeten dat ze bij ons in Dar al Herb zijn.(Oorlogs gebied) dat ze moeten veroveren.

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Is ook in de Volkskrant gekomen…

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  Ja! Natuurlijk!. Namen worden snel gegeven. Zeker als het gaat om mensen die niet beantwoorden de politiek-correcte norm van de Gutmenschen. Ze zijn “White Power”, “Fascisten”, “Racisten”, “Xenofoben” of zo maar slechte mensen. Bij de Russen zit het iets anders dan hier ‘BEI Uns im Westen’. Die zijn niet gevoelige voor schijnheilige ‘multiculturele praatjes’. Russen zijn zeer ongeduldige mensen. Ze pikken vooral niet dat iemand, in de naam van cultureel relativisme, permitteert zich te gedragen als losgeslagen baviaan en rottigheden uit te vreten in de naam van Allah. West- en Noord Europese taferelen zoals in Zweden, Frankrijk of andere Europees land pikken ze niet. Ze zijn mensen met de genen van Puttin en zachtzinnigheid kennen ze niet. Misschien moeten wij bij ze in de leer. Ze vochten als leeuwen in Stalingrad en vechten nu met dezelfde heftigheid tegen de nieuwe meetvreters en indringers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s