Pritt Stift schrijft bijdehand en toch onbeholpen over de EU-regelgeving

Screenshot_45

(Door: Martien Pennings)

Die Plakstaaf, die ik altijd Pretty Stiff noem, en die met het Stijlboek van GeenStijl op zijn mahoniehouten bureau de stukjes op GeenStijl zodanig eindredigeert dat ze bijdehand genoeg klinken, schrijft zelf ook wel eens wat. Soms zijn die stukjes verdienstelijk, maar er ontbreekt altijd iets essentieels. Niet erg, want als ik het zodanig de moeite waard vind dat ik de heer E. J. Bron adviseer het over te nemen – (wat overigens nog nooit gebeurd is: dit is de eerste keer) – dan kan ik zelf de nodige aanvulling geven.

Lees dus bij Gluton Hardon – (zo heet deze in 1976 in Ian Smith’s Rhodesië geboren buitenechtelijke zoon van Robert Mugabe en een blanke slavin in werkelijkheid) – hoe krankzinnige Brusselse regelgeving de werkende mens tot gekte en de bedelstaf  brengt. Wat hij vergeet is dat dezelfde EU middels afgedwongen immigratiegolven van moslims naar Europa een zodanige chaos aan het scheppen is, dat de burger noodgedwongen in opstand zal komen en de Eurocraten een excuus zullen krijgen voor openlijk dictatuur.  Hij vergeet nóg een correlaat van de EU-politiek te noemen, namelijk de onzin-projecten van Polen tot Roemenïe tot Bulgarije die voor de burgers aldaar niks opleveren, maar wel voor de corrupte nep-elites. We horen van geluidswallen in Polen langs snelwegen waarop bijna niemand rijdt en waarachter uitgestrekte weilanden liggen, zonder ook maar één huis. We horen van stadsparken in Roemenië die totaal ongeschikt zijn voor verpozing. Van voetbalvelden waarop nooit een bal zal rollen. Van wegen die nergens naar toe leiden. Goed voor de aannemer en de quasi-elite, maar zinloos voor de burger. Oh ja! En “Pritt”, zoals hij liefkozend door de “reaguurders” bij GeenStijl genoemd wordt, vergeet dat de PvdA precies dezelfde mentaliteit heeft, met name en vooral in Amsterdam.

Screenshot_46

Gluton Hardon, alias “Pritt Stift” aan het werk bij GeenStijl: de negroïde trekken zijn duidelijk herkenbaar

_________________________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Pritt Stift schrijft bijdehand en toch onbeholpen over de EU-regelgeving

 1. Theresa Geissler zegt:

  Pritt Stift? Tot nu toe aan mijn aandacht ontsnapt, moet ik eerlijk zeggen. Maar dat zal wel aan mij liggen, doordat ik zo in beslag genomen wordt door dít blog. Aan dit betreffende artikel(tje) van hem valt overigens wèl precies te lezen, wat je bedoelt, Martien! De stijl van die jongen is niet slecht, bijdehand, zoals jij het noemt, maar de inhoud past zogezegd in een lucifersdoosje. Oorzaak: Hij diept het niet uit. Dat van die 16.000 euro boete voor die zeven scharretjes is een opmerkelijk feit(je) maar het wordt heel aan het eind van zijn verder weinig zeggende stukkie vermeld en basta. Hij had er beter veel eerder over kunnen beginnen -als hij het absurde van zo’n boete kennelijk toch wil benadrukken- en op de één of andere manier het krankzinnige van het hoge bedrag moeten benadrukken, desnoods met zware overdrijvingen en dergelijke, maar in géén geval met al die niemendalletjes vooraf. Gemiste kans, dit. En dat is jammer, want schrijven kàn hij. Ben je soms nog van plan om ook hèm te gaan prikkelen, zoals je met je ‘topstudente’ gedaan hebt? Of vind je dat in dit geval de moeite niet waard? Kan ik aan één kant inkomen, hoewel hij nou ook weer niet helemaal waardeloos is. Maar ja, dat gebrek aan uitdiepen, hè……..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ontdek ik tot mijn schrik bij het nalezen een koe van een taalfout in de tweede zin van boven: Ik wordt moet natuurlijk zijn:Ik word, zonder t. Hoe dàt nou komt…..Want ik weet natuurlijk wel beter.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   In dit stuk,Theresa, van maart 2012 onder de titel “Van Rossem domkopt namens GeenStijl over antisemitisme en het Wilhelmus”: komen een paar passages voor die je op de hoogte stellen van mijn gruwelijke vete met Plakstaaf, die slechts kan eindigen in de dood van eens van ons beiden: http://bit.ly/GZSyz1.
   Maar ik moet zeggen dat niet alleen Nanninga veel van mij geleerd heeft inzake Israël en islam.
   Ook de rest van de redactie, inclusief Pretty Stiff en behalve Johnnnnny Quid, heeft het een en ander van mij opgestoken.

   Enfin ik citeer de passages die vertellen van het ontstaan van de bloedige vete tussen mij en Gluton Hardon:

   Ach, nou ik toch bezig ben. Moet ik nog eens herinneren aan mijn botsing met Pritt Stift? De nestor van GS wijdde ooit een geheel item aan mijn persoontje – (ik kan het niet terugvinden) – en stuurde ooit de halve domme kudde van Geen Stijl in een stampede op mij af. Hij abonneerde me op allerlei rare websites, waarvan ik me vooral “Men of Porn” herinner. Voorts liep mijn mailbox vol met waarlijk griezelige halve garen, die een instant diepe haat jegens mij hadden ontwikkeld uit pure liefde voor GeenStijl. Het soort hooligan dus dat het niet uitmaakt aan welke kant ze staan, zolang het maar de winnende is en ze hun agressie kunnen uitleven.

   Wat was mijn zonde in de ogen van Plaksnikkel? Ik had in een kort persoonlijk mailtje geschreven dat Elma Drayer van Trouw weliswaar een enigszins precieus dametje is, maar wel een bondgenoot. Daarop kreeg ik als antwoord van Pretty Stiff een ongelooflijk onbeschofte mail terug. Waarop ik hem toevoegde dat, als-ie dat in de kroeg tegen me zou zeggen, hij een slag voor zijn bek zou krijgen. En weet je wat Pruttje deed? Zij media-macht inzetten: ik kreeg speciaal voor mij alleen een apart lasterend item op GeenStijl. Pritt publiceerde onze mailuitwisseling en daarbij liet hij één cruciale mail van mij weg die in zijn nadeel was. Ja, het zijn dappere ridders daar bij GeenStijl.
   En daarna vond Pownieuws bij monde van liegfabriek Kwezelie het nodig mij on neesjuwaid tievie te verheffen tot de duistere kracht die Artikel 7 had opgericht puur om zijn structurele racisme uit te leven.

   Kijk, als je als slogan “Tendentieus, Ongefundeerd & Nodeloos Kwetsend” hebt, dan begrijp ik dat je stijl-mogelijkheden beperkt zijn, maar dat betekent toch niet dat je tot je dood dat less-than-zero-houdinkje moet volhouden? Dat er werkelijk niks is dat de moeite waard is ernstig te nemen? Zouden ze hun eigen kinderen serieus nemen, de toetsenbordklootzakjes van GeenStijl en de lasteraars van Pownieuws?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Snap het. Daar is voor de rest van jullie beider leven geen redden meer aan.
    Nou, dan is het absolute maximum van wat hij impliciet van jou heeft kunnen opsteken wel bereikt.
    Ach, zo te zien heeft GS nog wel de nodige reaguurders, die het wel waarderen, dat on-uitgediepte.
    Geknipt voor hèn. Anders valt het niet meer voor ze te behàppen, schat ik.

    Like

   • manna zegt:

    @theresa
    ik begrijp werkelijk niet waarom jij je verheven voelt boven de geen stijl reageerders/ reaguurders. hoogmoed komt voor de val. en dit werkt visa versa. zoek geen vijanden maar vrienden,

    Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  En wat te denken van een Nieuw aangelegde “snelweg” in bulgarije die na 8 maanden in zo’n slechte staat was dat je dikwijls over enkele honderden meters aan de linkerkant moet rijden (de kant van het tegemoetkomende verkeer dus) omdat rechts in zo’n slechte staat verkeerd dat het levensgevaarlijk is om op je eigen weghelft te blijven wegens de gaten in de weg en dit alles wegens de materialen die gebruikt worden, echt de grootste rommel die te koop is.
  Daarbij dat in de tijd van goed 1 week bijna alle verkeersborden gestolen zijn door zigeuners die ze weer verkochten als oud ijzer.
  Ik kan er een boek over schrijven en Ik ben er maar 5 maanden geweest.
  Dus Ik denk dat mensen die er enkele jaren zijn of geweest zijn wel een encyclopedie vol kunnen schrijven.
  BTW ook in Nederland zijn genoeg plaatsen te vinden waar midden in een weiland een viaduct staat dat nooit en te nimmer gebruikt gaat worden.
  Laat een ambtenaar zijn werk doen en het word vanzelf een rotzooi omdat die eikels werken met geld dat niet van hun is.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Hoe waar is het wat U schrijft over het GEDROCHT EUSSR, in mijn optiek de HOER van BABYLON. En inderdaad Hr. Pennings, de RODEN in Brussel zullen hun Eugendfor inzetten tegen de eigen bevolking, daar twijfel ik niet aan wat deze RODE MAFFIA BENDE betreft.

  Like

 4. manna zegt:

  @martien
  pritt stift maakt een artikel op basis van ‘nieuwswaarde’ en per artikel benoemd hij misstanden. dit is de functie van de site geenstijl. indien hij alle andere misstanden direct hieraan toevoegt haalt hij hiermee de focus van het artikel af. ik hoef je dit niet uit te leggen.
  ik begrijp heel goed dat gs/pow bij je heeft afgedaan door hun onterechte persoonlijke aanval op je, maar wat je met je eigen artikel hier op de site van ej wilt zeggen verliest ook een deel van haar inhoud door je sarcastische benadering.
  bijvoorbeeld de geluidsschermen langs de snelweg in polen zou op zich een benoemde wisstand kunnen zijn die alleen al een artikel waardig is en wellicht overgenomen kan worden door andere nieuwssites met meer lezers.
  zoals vaker vindt ik je benadering niet goed, je zienswijze glashelder en terecht…

  Like

  • manna zegt:

   @martien
   en daarnaast: ‘de negroïde trekken zijn duidelijk herkenbaar’. ik begrijp niet goed wat uiterlijk of ras inhoudelijk te maken heeft met je artikel of het zijne. evenmin mis ik de humor waarom pritt afstamt van Mugabe en / of een slavin. ik krijg meer en meer een nare smaak in mijn mond van je artikel. misschien is intrekking, tot 100 tellen, en herschrijven een verstandige keuze van jou danwel van ejbron…..

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Tsja, die negroïde trekken . . . . . ik zie nu wel in dat ik veel te ver ben gegaan, maar ik kan het stuk nu niet meer terugtrekken, want bij GeenStijl hebben ze er natuurlijk allang een screenshot van gemaakt.

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Tegen zoveel journalistiek en psychologisch inzicht kan ik niet op, Manna.
   Er staat nog maar een weg open: je gelijk geven.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Heel eerlijk van U. Begreep dat ook niet van die “negroide trekken”. Was er een beetje door overdonderd. Ik dacht trouwens dat ,t v.n NL is, dat “regeltjes-land”genoemd kan worden. Maar nu zie ik dat ze Noordelijker er ook wat van kunnen.
    Wat de naam: “Gluton Hardon”betreft,! ? ! ? Is dat werkelijk zijn echte naam, of de alias?.
    Met die naam kan hij in ieder geval nooit als immigrant U.S. binnen-gelaten-worden.
    Hardon………….hoe verzinnen ze het. En dan nog als klap op de ..hard…on, GLUTON !!!!!

    Like

   • manna zegt:

    ik geloof in de denkende, vergevende mens. niet alleen bij jou, maar ook bij stifft. met weemoed denk ik terug aan je schrijven dat je op een gegeven moment een conflict had met ome frik. het deed me pijn en ik denk ook jou dat jullie het nooit hebben bijgelegd, dit terwijl jullie op 95% van alle items op 1 lijn zaten. ga voor het doel en niet de rancune. wellicht schijnt de zon op de horizon en laat ook gs haar zuur varen…

    Like

 5. fleckie zegt:

  “SORGE in der ZEIT, so hast du in der NOT”,is een bepaald gezegde, VOORUITZIEN, in geval van….IK .KAN me niet voorstellen, dat ALLES ZONDER DOEL is aangelegd! Kan het niet zo zijn dat ALS HIER DE BOM van GROOT VERZET tegen wat er allemaal is aan het gebeuren barst,men zich zodoende AL INGEDEKT heeft, ?HET VEGE LIJF te redden, door uit te wijken naar VERAF GELEGEN OORDEN! waar men ONGESTOORD verder kan leven,[of tenminste de NAZATEN?] tja,en hoe zit het dan met de opvatting v.d.HOGE RAAD,? dat een atoomaanval tegen steden in sommige situaties rechtmatig zou kunnen zijn?..waar de “ADVOCATEN tegen KERNWAPENS”, [TRIBUNAAL voor de VREDE ]TELKENS tegen in beroep GINGEN, protesteren? Bij een a-bom explosie,ook op ZEER grote hoogte, moet men wel denken aan de N.M.E.P. die ALLE electriciteit en electr.apparatuur definitief tot zwijgen brengt,[behalve de in een kooi van farrady beveiligde apparatuur]

  Like

 6. Martha N zegt:

  Dat je hem niet mag Martien, is duidelijk…

  Wel vraag ik me af, wat hij er aan kan doen dat hij buitenechtelijk geboren is..?

  Dit slaat uiteraard niet op wat jij over hem schrift.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  @Manna 2.55u En mensen op elk woord proberen te vangen maakt ook vijanden. Ik geef één indruk weer, en U komt onmiddellijk aan met termen als ‘hoogmoed komt voor de val.”Als GS U misschien erg na aan het hart ligt, sorry, dat kon ik ook niet weten. Maar ik ga me niet verontschuldigen voor één ding dat bij U toevallig verkeerd overkomt. Ieder zijn mening.
  En opvoeders hebben we geen van allen meer nodig, dacht ik zo. Als het echt de spuigaten uitloopt, grijpt E.J. wel in.
  ‘Hoogmoed is een erg groot woord. Zelf zou ik daar ook voorzichtig mee zijn, weet U.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s