Terreurtunnel ontdekt tussen Gaza en Israël (+ video)

Screenshot_5

Israëlische veiligheidstroepen hebben vorige week een 1,7 kilometer lange tunnel in 18 tot 22 meter diepte ontdekt, die vanuit de Gazastrook naar Israël werd gegraven. Het einde van de tunnel komt uit bij de Israëlische kibboets Ein Hashlosha, en wel in de buurt van een kleuterschool. Er werden o.a. ook grote hoeveelheden springstof gevonden.

Aan de tunnel, die verbazingwekkend doordacht werd aangelegd, zou twee jaar zijn gewerkt. Daarbij werden 500 ton cementblokken, gedeeltelijk uit Israëlische productie, verwerkt (zie foto) en elektrische leidingen en telefoonkabels aangelegd.

Het Israëlische leger gaat er van uit dat de tunnel werd gegraven voor een terreuraanslag op Israëlische burgers, waaronder kinderen. Het is ook heel goed mogelijk dat er Israëli´s ontvoerd zouden moeten worden

Minister-president Benjamin Netanyahu verklaarde dat de ontdekking van de tunnel aantoonde dat Israëls strijd “dat Israëls strijd tegen het Palestijnse terrorisme nog lang niet voorbij is”, zelfs in tijden, waarin Palestijnse leiders aan de onderhandelingstafel zitten en eisen aan de joodse staat stellen.

Video (met dank aan Guus Velraeds):

Bron:
Israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Terreurtunnel ontdekt tussen Gaza en Israël (+ video)

 1. nn zegt:

  ‘Europese Unie beschuldigt Palestijnen van het verkwisten van 2 miljard euro hulpgelden’
  Zouden de EU hulpgelden hieraan ‘verkwist’ zijn?

  Like

 2. Cathja zegt:

  We hoeven ons echt niet meer af te vragen of de Palestijnen nog wel van goede wil zijn om tot langdurige vrede met Israël te komen, want het antwoord daarop is inmiddels ontdekt. Als je vrede wilt, bouw je niet twee jaar lang (en ja, met geld van wie??) aan een geheime tunnel, waarvan de bedoeling bepaald niet ‘kosjer’ is!
  Wat goed dat dit op tijd is ontdekt! Wat een smeerlappen zijn het eigenlijk, die Palestijnen! Als ze Israël niet bovengronds kapot denken te kunnen maken, dan maar ondergronds.

  Tuig, die dit alles op hun geweten hebben!!

  Like

  • Henk.V zegt:

   De enige werkelijke ”oplossing” die de Palestijnen voor het conflict met Israël voor ogen hebben is de totale vernietiging van de staat Israël en haar Joodse inwoners.

   Ook voor de Palestijnen is het driemaal nee van de Arabische conferentie van Khartoum uit 1967 nog steeds onverminderd van kracht: geen onderhandelingen met Israël, geen vrede met Israël , geen erkenning van de staat Israël

   ALLE ”oplossingen” die tijdens de zogenaamde vredes besprekingen zullen worden bedacht zijn onder de noemer TAQQYA te rangschikken.

   De agenda van de Palestijnen is pikzwart, en doortrokken van zeer kwade bedoelingen. Dat het Westen meegaat in de theorie van de twee statenoplossing is of een blijk van verregaande infantiele goedgelovigheid of van uitgesproken boosaardige intenties met betrekking tot het enige land in het Midden Oosten dat wij werkelijk tot onze vriend mogen rekenen.

   Ik schaam mij van onze politiek correcte overheid die dat land voortdurend in de steek laat. Deze regering is laf en karakterloos.

   Like

  • Cathja zegt:

   Wat zijn het toch een hufters, die Palestijnen!! Het zou mij persoonlijk niks kunnen schelen als ze vanaf heden moeten kreperen! Hulpgelden voor ‘die zielige Palestijntjes’ is geld wat dus voor terroristische doeleinden werd gebruikt, i.p.v. het ten goede te laten komen van de bevolking! Hoe hebben die Palestijnen het gore lef om Israël overal en altijd zwart te maken, en er internationaal over te klagen dat het Palestijnse volk het zo moeilijk heeft, terwijl die Palestijnse hufters tegelijkertijd ongestoord smerige aanslagen aan het voorbereiden waren?!
   En al die (Europese) regeringen die steeds opnieuw in die smerige beschuldigingen trappen, zijn die nu bereid om Israël te rehabiliteren nu de waarheid aan het licht is gekomen? Ik vrees van niet! In elk geval moet er onmiddellijk worden gestopt met het doneren van (veel) geld! Als het belastinggeld is, betaal ik er dus ONGEWILD (!) aan mee. Het is tijd voor protest richting onze overheid over deze kwestie.

   Israël, blijf waakzaam!

   Sjalom!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja: 10.47. uur. U zegt; ” En al die regeringen (Europese) die steeds opnieuw in die smerige beschuldigingen trappen, zijn die nu bereid om Israel te rehabiliteren”. Beste Cathja, NEEN daar zijn de verraders van links tot rechts van de meeste Europese regeringen, NIET TOE BEREID!! Neen, op bevel van DE HOER VAN BABYLON, de EUSSR, bukken en buigen ze voor alle MUZELMANNEN en PALESTIJNEN. En deze smeerlapperij, ach, dat laten ze ons toch gewoon betalen. Zolang er stom kiesvee blijft, die blijven stemmen op de eurofiele-en islamofiele partijen, verandert er NIETS!!

    Like

 3. luckybee zegt:

  Zo lang als de Israeli’s en de Palestijnen bestaan, zulle de Palestijnen altijd weer zulke tunnels gaan bouwen. Shimon Peres heeft het aan de verkeerde einde.Er zal nooit vrede heersen tussen Israel en de Arabieren.God heeft zijn belofte nooit gebroken, Dus de Israeli’s zullen winnen.Zo of zo.

  Like

 4. henk zegt:

  Stel voor om te wachten totdat die tunnel mudvol met Gaza-terroristen zit en spring hem dan met hun eigen springstof. Terroristen en tunnel weg en onbruikbaar en vele toekomstige problemen weer opgelost.

  Like

 5. Jan zegt:

  De ‘interfaith outreach tunnel’

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Gezien het gebruikte materiaal wat voor deze Terreurtunnel is gebruikt en de professionaliteit van de bouwers en ontwerpers, kan men vast stellen dat daar een aanzienlijke som geld aan gespendeerd is. Beter is het om aan te nemen dat de financiering van de tunnel uit de som geld die vanuit Brussel naar de Palestijnen werd getransfereerd (meer dan twee miljard euro) is verzwendeld, ten onrechte uitgegeven of kwijtgeraakt in dubieuze, corrupte zaken, een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

  Like

 7. Pingback: Nog een tunnel bij de Gazastrook ontdekt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s