VIDEO: De toekomstige “elite” van Amerika

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: De toekomstige “elite” van Amerika

 1. E.J. Bron zegt:

  TENENKROMMEND!!! 😦

  Like

 2. bobzelf zegt:

  houden jullie ze dom ,dan houden wij ze arm !!
  dat is de opdracht van onze koningen en koninginnen ,ER IS NIKS VERANDERD !!!

  het voorbeeld van dom ????

  UW HELE REGERING ZIT ER GLOEIENDE, GLOEIENDE MEE VOL !!!!

  U wordt geregeerd door EEN MISLUKTE GESCHIEDENIS LERAAR !!
  HET HOOFD VAN ONZE FINANCIELE WERELD ,HEEFT EEN OPLEIDING IN DE PRIJS VAN KOEIENSTRONT
  DIE LUL MET DAT GLANSPAK, DIE MET DIE KOEIEOGEN , DIE Landverrader met stip was VEILINGMEESTER
  DIE KALE VREEMDGANGER MET DIE BOTOX HARSUS , DIE HEEFT NOG NOOIT 1 DAG GEWERKT VOOR ZIJN CENTEN !!!

  wel eens aan gedacht wie Uw land vertegenwoordigt in Brussel ??
  hebben jullie dan nog nooit naar dat stuk vuil der aarde , de volgevreten onbetrouwbare zakkenvuller HANS VAN BAALEN GEKEKEN !!

  DAAR IS EN WORDT OP GESTEMD , NOG STEEDS !!!
  HOE DIEP KAN JE ZINKEN !!!
  EN IEDERE KEER , WERKELIJK IEDERE KEER , STINKT DE DOMME NEDERLANDER ER WEER IN ,
  ONGELOFELIJK !!!

  SJONGE BOB , WEER EEN HOOP HOOFDLETTERS , NOG ZEIKERTS VANDAAG ??
  WHAHAHAHAHAHA EFFE ZIN OM TE SCHREEUWEN, MAG WEL NIET , VOLGENS DE ETIQUETTE , MAAR WEL EFFE LEKKER ,

  P.S. NET EEN PAAR MINUTEN GELEDEN : WAREN PV.D.A / VVD / D 66 DIE ER WEER EEN ZETEL BIJ KREGEN GISTEREN , WHAHAHAHAHAH

  ALLEEN NU KWAM AL BOVENWATER , DAT DIE 50.000 NIEUWE BANEN GAAN TOT 2040 !!! WHAHAHAHAHAHA , EN DAT IS NU GAUW VERANDERD IN DE BERICHTGEVING !!!! HEET HET NU !!!!
  OP LANGERE TERMIJN !!!

  HOEVEEL KEER MAG DIE BOKKENLUL HOMO VAN RUTTE NOU NOG LIEGEN , VOORDAT HIJ OPGEHANGEN WORDT ????
  WE HEBBEN AL EEN RUTTE 1 GEHAD WAARBIJ 400.000 NIEUWE BANEN GESCHAPEN WERDEN !!
  HELAAS KLOPTE HET VERHAAL HAAST , DUS I.P.V 400.000 WERKELOZEN ERAF KWAMEN ER 200.000 BIJ , EN ZE VERWACHTEN ER NOG GEEN MAAND GELEDEN NOG 100.000 BIJ

  WELKOM ARMOE , WELKOM , GAAT U ZITTEN
  DOOOOOEEEEIIIIIIIIIIIIIIIII
  BOB

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, je vraagt je dan ook wel af, hoeveel het die Amerikanen in feite kan schelen.
  Kijk, het begon er al mee, dat ze, om precies te zijn op 7 December 1941 nog eens bij de oorlog betrokken raakten door de Japanse aanval op die decadente, ingeslapen basis Pearl Harbour, anders vraag ik me af, hoe lang het nog geduurd had eer ze er zich metterdaad mee waren gaan bemoeien, maar tja……
  Ver-van-mijn-bed-show voor hen, vrees ik.
  Toen ik zo oud was als deze scholieren leerden wij op onze beurt niet al te veel over Amerika, hoewel…..heus nog wel wat over de eerste kolonisten , de Pilgrim Fathers op de “Mayflower,”de Founding Fathers (met Benjamin Franklin als centrale figuur), de Boston Tea Party, de Onafhankelijkheidsverklaring, de Burgeroorlog, dàt werk. Niet erg uitgebreid, maar tóch….. Al betwijfel ik ten zeerste of dat tegenwoordig nóg op Nederlandse scholen geleerd wordt.
  Dus waarom zou dat tegenwoordig op Amerikaanse scholen anders zijn?
  We waren het er een paar dagen geleden al over eens,dat het ondermijnen van geschiedenis onderricht een links complot is om de volgende genaraties minder zelfbewust te maken. Hier kun je dan zien, dat het zelfs een wereldwijd complot is.

  Like

 4. monty1 zegt:

  En dacht je dat het in Nederland anders zou zijn? Als je hier een opiniepeiling houdt waarbij de mensen de keuze hebben tussen Pipo of Pinochio, dan gaan ze serieus zoeken wie de favoriete kandidaat is om op te stemmen. Op 9/11 vierde mijn klas vol Mocro’s hun feestje dat de Twin Towers naar beneden waren gehaald. Net goed, vonden ze. De debilisering is al zo ver voortgeschreden dat geen geschiedenisdocent er meer over denkt iets over de Holocaust te vertellen. De reacties zijn dan onverschillig tot agressief. Iedereen die zich afvraagt waarom zo’n ontstellende nietsnut als een Rutte of een Samsom aan de macht is, moet nog maar eens naar bovenstaand filmpje kijken. Inderdaad. Tenenkrommend.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Daar heb je gelijk in. Zelfs in Vlaanderen is het niet beter. Hier kent die generatie Hitler en Stalin zelfs niet meer. Dat is een algemene trend op wereldniveau in het onderwijs.

   De kiddies overspoelen zichzelf graag met infotainment, celebrity gossip, in het boeiende privéleven van BN’ers en BV’s zitten priegelen, skypen, sociaal internetwerken, feesboeken, clichés afdrammen op Twitter, geforceerd geinig zitten doen op een mobiel, mekaar pesten via de nieuwe kanalen en puberaal gefrustreerd ongenoegen uiten over opgeklopte bullshit en onrealistische toekomstverwachtingen.

   Tot daar strekken de “capaciteiten”. Het gras is dus niet groener of rotter bij ons dan ergens anders.

   Like

 5. hans zegt:

  Absoluut!!, maar het is die studenten wel degelijk aan te rekenen in deze informatie-eeuw, dus het zijn gewoon domme ongeïnteresseerde patat-jugendliche, die als het er op aan komt geen enkele empathie zouden kunnen ontwikkelen. Daarbij bewust onterecht op universiteiten en colleges zijn toegelaten, ook wel degelijk omdat al het onderwijs overal in het westen zwaar afgeroomd is naar beneden, maar je zou kunnen zeggen met het internet, de moderne communicatie en alle verdere zijdelingse mogelijkheden die te benutten zijn een schandaal! Misschien was en is het de bedoeling, het NWO-complot, domme mensen zijn niet lastig of gevaarlijk!? Zoals men al op dagelijkse basis met een ander aan dit probleem verwant fenomeen kan zien, wanneer ze als volslagen gestoorde Autisten de hele dag onafgebroken en uiterst ergerlijk – andere personen negerend – op hun nieuwste I-phone lopen te tikken. Men doet er alles op behalve waar die voor gemaakt schijnt te zijn, dus men belt of sms’t er niet of nauwelijks. Tja, militaire technologie voordat het op de markt kwam. Dat geeft te denken toch, want dit verdeel en heersmechanisme – wat het namelijk is – werkt vooralsnog volgens de planning. Conclusie: er wordt juist niet gecommuniceerd of gecontacteerd en al helemaal niks geleerd! Ik zeg altijd om me voor nu maar even tot NL te beperken; hogescholen, nou,” alleen het gebouw is meestal hoog hoor! Verder vond ik die onuitroeibare monoculturele T*r**ng rap die veel te weinig kritiek krijgt ook zeer tenenkrommend. Snap nog steeds niet wat daar zo verrijkend en divers aan zou moeten zijn. Het klinkt al 30 jaar hetzelfde, het is extreem dom en het verheerlijkt een of andere neger looser-cultuur die juist haaks staat op alle principes waar links altijd placht tegen te zijn. Het haalt o.a. dit mooie initiatief om eens die campus op te gaan ook totaal onderuit.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  I think it is Amsterdam. Alleen al dit antwoord geeft aan, dat men de jeugd volledig onkundig laat over de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog! En dat komt de socialisten- de democraten in de VS- en de politiek correcte kliek heel goed uit. Zo kweekt men een generatie, die nog te stom is om zelf na te denken! Misselijk dat ben ik ervan.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het is niet alleen bedroevend wat geschiedenis betreft maar ook wat aardrijkskunde betreft
  ‘Hitler was regeringsleider van het land Amsterdam’. Dat is wel heel erg.
  Vorige week zag ik een straatinterview en toen wist niemand het antwoord op de vraag ‘Tot welke partij behoort Obama?’ En een keer eerde gaven studenten als antwoord dat bedrijven geen winst mochten maken maar zelfs verlies omdat zij werknemers uitbuiten. Er schort dus ook iets aan de colleges economie.

  Bij ons zijn het randdebielen als Van Agt die onzin uitkramen maar zelfs MP waren

  Like

 8. bobzelf zegt:

  mag ik effe zeggen : i love you all , here
  waarom kunnen jullie en ik in 1 ogenblijk zien wat er gebeurd , en is de rest 40 jaar geleden in slaap gesust , en lopen allen achter hun leider aan , ALS LEMMINGEN HET RAVIJN IN !!!
  en dan komt er een geweldige reactie , van zo’n grapjas , die begint over JA MAAR
  U SCHRIJFT MET HOOFDLETTERS , van zo’n gestudeerde mafketel die waarschijnlijk van Uw en MIJN centen gestudeerd heeft !!
  sorry hr. Bron : maar dan wil ik gillen donderstraal toch een keer op !!!

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Zou het hier anders zijn

  Like

 10. Seculiere zegt:

  In welk land was Adolf Hitler de leider van? Uhm Amsterdam? Hahahahahahahaha.
  Dat het mogelijk is dat je met 1 antwoord 2 keer flink in de mist gaat…ongelofelijk

  Like

 11. Jan zegt:

  Propaganda in Amerikaanse schoolboeken waarvan Noord-Korea nog iets kan leren:

  On the heels of a controversial children’s book about Barack Obama – which stated “white voters would never vote for a black president” and that “Barack’s former pastor” said “God would damn the United States for mistreating its black citizens” – comes a new lesson that casts America’s 44th president in a messianic light. Literally.

  And – surprise – it’s Common Core-aligned.
  In one passage, a young Obama sees beggars and wonders, “Will I ever be able to help people like these?”

  “Hope hung deep inside of him,” the book adds.

  Nog een stuk: “Before dawn each morning, Barry rose – his mother’s voice driving him from dream land. ‘Time for learning English grammar and the Golden Rule. Be honest, be kind, be fair,’ she taught him.”

  Het verhaal gaat verder: “One morning, he slipped on the name he’d been born with. The name of his father, Barack. For the first time in his life, he wore it proudly – like a coat of many colors.”
  Bennett’s lesson calls for students as young as third grade to read Grimes’ book and do a number of activities, including making a collage of Obama:

  “Have students bring in magazines and photos of President Obama. Have students create a collage about Barack Obama based on the information from the text. The collage should represent pictures and words about Barack Obama.”
  http://eagnews.org/teachers-3rd-grade-lesson-presents-messianic-view-of-obama-literally/

  Like

 12. Jan zegt:

  De elite bestaat zo goed als altijd uit Democraten in de VS. 148 jaar geleden werd de slavernij in de VS afgeschaft waartegen de Democraten zich verzetten:

  On this day in 1865, the 13th Amendment — abolishing slavery — became part of the Constitution — when ratified by three-quarters of the states.

  Despite protests from the Democrats, the Republican Party made banning slavery part of its national platform in 1864. Senator Lyman Trumbull (R-IL) wrote the final version of the text, combining the proposed wordings of several other Republican congressmen.

  All Republicans in Congress voted for the 13th Amendment, while nearly all Democrats voted against it. So strongly did President Abraham Lincoln (R-IL) support the 13th Amendment, he signed the document, though presidential approval is not part of the amendment process.

  On this day in 1865, Slavery was Abolished by the REPUBLICAN PARTY
  December 6th, 2012 | Author: milwaukeeco1
  http://milwaukee.wisgop.info/2012/12/on-this-day-in-1865-slavery-was-abolished-by-the-republican-party/

  Like

 13. Jan zegt:

  Universitaire ‘elite’ ofwel, de zieke geest van de socialist in het bijzonder van de zwarte

  Black college student ‘lynches’ two white males from a tree on campus in controversial art project
  A black Sacramento State University student has sparked outrage after she ‘lynched’ two white males from a tree on campus for an art project that focused on civil rights.

  The student, Christina Edwards, a senior, said she chose the ‘race reversal’ performance art because she believed it would send a strong message about the social injustices African Americans suffered and the inequality that still exist today.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2526079/Black-college-student-lynches-two-white-males-tree-controversial-art-project.html

  Like

 14. Jan zegt:

  College Students want to study abroad in BENGHAZI?!?

  Like

 15. Jan zegt:

  Het niveau van de Democraten. Vraag wat Hillary heeft bereikt en zij staan met een mond vol tanden. Intussen haar wel ophemelen. Vooral de jongen op 1:20 maakt het bont: “The Benghazi-thing……..”

  Like

 16. Jan zegt:

  Ras belangrijker dan academisch niveau, aldus Sotomayor (beroepsracist en terzijde ook nog rechter)
  http://www.washingtonpost.com/national/justice-sonia-sotomayor-defends-affirmative-action/2014/06/22/cfdbe774-fa22-11e3-8176-f2c941cf35f1_story.html?Post+generic=%3Ftid%3Dsm_twitter_washingtonpost

  Maar zij is dan ook lid van de hispanic nazi-partij La Raza (het Ras)
  Sotomayor member of La Raza for six years
  http://hotair.com/archives/2009/06/04/sotomayor-member-of-la-raza-for-six-years/

  Like

 17. Jan zegt:

  9/11? Nooit van gehoord. ISIS? Wie, wat? Wel van naakte celebreties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s